Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na vyber noveho auta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
asahi je teď offline  asahi
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 21:39   Citovat  

Zdravim mistni komunitu Úsměv
Chtel bych znat vas nazor na vyber noveho auta. Pred nejakou dobou jsem premyslel o nakupu noveho vozu do 350 tisic, udelal jsem si srovnavaci tabulku a zanesl nejaka auta. Tenkrat jsem o Civicu vubec neuvazoval, protoze byl mimo rozpocet. Ted se vsak objevil v akci za cenu prave korespondujici s mym limitem. Do uzkeho vyberu se jeste dostala nova Kia Ceed Comfort a Hyundai i30 Trikolor s 1,6 GDI, ktery pak vyjde na stejnou cenu jako Civic 1,4 Comfort. Z 90% v nem budeme jezdit pouze dva, klasicke cesty do prace, vikendove vylety a obcas nejaka ta dovolena v zahranici. Rozum mi spis rika jit do silnejsiho motoru, ale podvedome me to tahne k Civicu. Udelam chybu, kdyz koupim Civic s 1,4? Nebudu se s timto motorem trapit? Jeste musim rict, ze moje dosavadni zkusenost je pouze s Fabii 1,2 HTP, se kterou se mi moc dobre nejezdilo. Budu nesmirne vdecny za kazdy postreh a radu. Predem dekuji.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.6.2012 , 22:43   Citovat  

Možná Ti pomůže toto krátké srovnání podvozku od místního člena padama.

Civic Ti nabídne vyšší vnitřní variabilitu (Magic Seats - je otázkou zda to využiješ), méně konvenční a tudíž neokoukatelný design (ale to je individuální věcí každého) a myslím, že pořád má ještě Honda lepší značku než Korejci.
K motoru, 1,6 bude mít určitě navrch, přeci jen je to 100k vs. 136k. Osobně bych volil spíš 1,8 i-VTEC ale chápu, že ta je už daleko za plánovaným rozpočtem:-( Záleží jak svižné svezení požaduješ.
Nejlepší bude si všechna zvažovaná auta projet, jen mě teď nenapadý H dealer co by měl 1,4 jako testovačku, většinou mají 1,8 nebo 2,2 naftu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 8:19   Citovat  

1,4 bude hroznej lenoch, když trošku přitlačít tak ti v praze na jarově nebo v českých budějicích dají pěkný slevy, například 1,8 Sport za 410 ( normalně 480 ), jinde nemaj slevy tak výrazný. Kia se ted sice vyhoupla docela nahoru ale na ceed sem nidky neslysel moc chvaly, myslim ze rio by byla asi lepsi volba, ale zrpacovani a technicha bude o poznani horsi nez u japonce, kdyby jsi mel zajem o Volvo, alfu, fiat, opel, chevrolet, seat nebo subaru tak bych ti mohl domluvit nejakou peknou slevu ( delám v Srba Servisu )
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 8:53   Citovat  

Diky za info (obema). 410K je uz bohuzel mimo Smutný Ale pokud by se dala stahnout 1,8 v Comfortu tak na 360, 370, to uz by se dalo protlacit. Nemam bohuzel zkusenosti s nakupem v autosalonu, toto bude prvni nakup - muzes mi prosim poradit jak konkretne se da pritlacit? Do Jarova jsem psal dotaz jestli by mi mohli udelat individualni cenu na tu 1,4 Comfort a napsali, ze to neni mozny (v jinych autosalonech treba prihodili zimni pneu nebo park. senzory a jeste o trosku stahli cenu).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 9:12   Citovat  

nejlepsi je obeslat nekolik dealeru, ze mas zajem o nejaky auto, at ti daji nejakou nabidku, a pak s tu nejlepss nabidkou otravujes vsechny ostatni at ti daji lepsi, a takhle pokracujes tak dlouho, dokud vsichni neodpadnou do posledniho dealera kterej se dostane hluboko pod nakupni cenu coz dela prave jen ten Jarov a cesky budejovice Úsměv vubec se neboj smlouvat jak nekde na trzisti, ze tolik je moc, ze das 360, a kdyz dojdou na 360 tak rekni ze jo ale ze chces nejaky doplnky ze chces navigaci a zimaky, ak oberecky, a stresny nosic, tak at ti to daj k tomu nebo za jakou cenu t i to daj atd. proste smlouvat a chti furt vic a vic( takovyhle lidi naprosto nesnasim ale taky jim to vzdycky prodam Velmi šťastný ) ja osobne bych ti mohl nabidnout Volvo c30 2,0i 145k ( 6airbagu, dual klima, vsechno v elektrice, stabiliazce a dalsi systemy ale po sleve 85000 se dostanu max na 400 Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 10:05   Citovat  

to asahi: Případně se neboj k tomu co psal osiris připojit i info o tom, že se rozmýšlíš ještě nad jinými auty, viz ta i30 a C'eed a jak je výše psáno zkoušet a zkoušet.

p.s. Jinak trochu offtopic , když osiris zmínil ty střešní nosiče, raději si vem od Thuleho, který si chytaj za dveře. Civic 9G stejně jako můj 8G má hodně blbě vyřešený patent uchycení oreginálních do střechy. Když jsem si to nechával udělat na mém autě a viděl výsledek, smutně jsem zaplakal. To určitě nevymýšlel Japonec, ale nějakej Pakistánec z uklízecí čety ve Swindonu (Britská fabrika, kde Honda vyrábí Civica, Jazz a CR-V) Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 10:21   Citovat  

Hm, ja myslel, ze takovy tlaceni povede akorat k tomu, ze me poslou do pr.... Velmi šťastný

Zatim jsem tuhle taktiku zkusil jen jednou. Do salonu, kde bydlim, jsem napsal dotaz na cenu, napsali slevu asi 5 tisic, tak jsem jim preposlal cenovou nabidku, kterou jsem dostal jinde a odepsali mi pomerne rozhorcene, ze tedy gratuluji ke sleve a ze onen dealer musi prodavat se ztratou.

Obeslal jsem orientacne snad temer vsechny dealery, aby mi udelali individualni nabidku a drtiva vetsina odepsala, ze auto uz je v akcni cene 349K a vetsi sleva byt nemuze. Nekteri alespon pri teto cene nabidli doplnky, asi nejzajimavejsi je sada zimnich pneu (netusim jake a v jake cene) a zamykani zpatecky vcetne montaze. V Honde Pribram dali slevu 3K a k tomu zadni parkovaci senzory, piskovani skel, vanu do kufru , povinnou vybavu a semisove koberce. Nevim jestli jsou tyhle nabidky lepsi nez vuz, ktery ma Honda Bartyzal sice bez bonusu ale se slevou 20K, takze za 329 tisic.

Osiris: Volva mam rad, ale to je uz cenove z rise snu, ikdyz s tvoji nabidkou se to priblizilo vic realite. Ja bych tak jeste "vypotil" 360K, ale vic uz bohuzel ne. Ale libi se mi hodne. Úsměv
   Návrat  
gembler je teď offline  gembler
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 10:39   Citovat  

tak těch pár táců ještě našetři, Honda za to stojí VTEC Podle toho co čtu, tak na to zrovna nespěcháš, jestli ano, tak sorry za offtopic
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 12:04   Citovat  

Přesně jak to popisuje osiris to funguje, je to prověřené. Kluci na salonu jsou placený základní sazbou a pak jsou placený od vozu, od úvěru na něj, za doplňky atd. Ale to nejhlavnější je to, že maj určitý minimální limit kusů, který by měli za měsíc prodat. Ideální je jednat s někým kdo má trochu vyšší postavení a není to človíček co se musí jít na vše ptát šéfa... ale je to dycky o autosalonu a o tom jak to tam mají uzpůsobené...

Když už Civic, novej tak určitě výbavu sport.... comfort je fajn, ale cenovej rozdíl ke sportu je malej a sport nabízí mnohem víc, už jen absence alarmu by mne u comfortu dost vadila.. a kvalitní alarm + práce.. to už je snad skoro půlka toho doplatku na výbavu sport...

1,4 bych se nebál, záleží co od auta očekáváš, samozřejmě že 1,8 bude líp jezdit... ale tak to je tak snad u každýho auta že vyšší motorizace jezdí líp Hihi kdyby to tak nebylo bylo by to dost smutný ne...

Při jednání s autosalonem se neboj říct, ještě přemýšlím nad hjundajem atd., buď otevřenej, ale určitý svoje osobní pocity si nech jen pro sebe, on pak neví prodejce na čem je a snaží se tě vší silou přitáhnout k sobě... no a to jsou pak ty slevičky, výhodičky, parádičky Úsměv a ejhle na autě je celkově 40% dolů....
   Návrat  
Dalin je teď offline  Dalin
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 14:23   Citovat  

Zdravím momentálně se taky rozhoduji mezi civicem 1,4, Kia Ceed 1,6 a Hyundai i30 také 1,6. Auto chci vzít na ůvěr zatím vyhrává civic prodejce mi nabídl v ceně i vestavěnou navigaci a tažné zařízení. Jediné čeho se bojím je,že budu brzdou provozu a to hlavně v kopcích. Jinak mám domluveno při 10% akontaci měsíční splátku do 7000 včetně pojištění.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 14:46   Citovat  

Dalin: to bysme se mohli domluvit, koupit to zaraz a pozadovat vydatnou mnozstevni slevu :twisted:

Snazil jsem se najit nejake info, jak se ta 1,4 chova, ale nikde nic. Mam pocit, ze si to snad nikdo nekupuje a vsichni berou jen 1,8.

master88: vybava Sport je paradni, nejlevnejsi (zatim bez obepisovani dealeru) jsem nasel za 399K. Myslis, ze je realne je stlacit o stejnou sumu jako verzi Comfort? Tzn. o 70K /50K v akci a u Bartyzala je jeste dalsich 20K/. Pokud by se z tech 434 tisic stalo 364, tak to by se dalo. Ale moc si nedovedu predstavit, ze by na to nekdo opravdu pristoupil. Me zavrou do blazince, chtit takovou slevu. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 15:21   Citovat  

to asahi: ad motorizace: Ano většina bere 1,8 i-VTEC.
V rychlosti jsem si udělal statistiku ze seznamu majitelů C8G, která mělo hodně podobné motorizace:
- celkem 656 členů (ČR/SR) věřím, že zastoupení v celkových prodejích ČR/SR bude obdobné
- 1,3 IMA (hybrid) = 3 auta
- 1,4 DSI = 25 aut
- 1,4 i-VTEC (motor, o kterém se bavíme) = 25 aut
- 1,6 i-VTEC (v Evropě se skoro nevyskytuje) = 1 auto
- 1,8 i-VTEC = 437 aut
- 2,2 i-CDTI (nafta) = 131 aut

a 30 TypeRů s 2,0 VTEC (201k)

S tím motorem jsou opravdu minimální zkušenosti a je to spíše na poklidnou jízdu. Určitě bych ho nebral, pokud člověk uvažuje o tažném zařízení.
Osobně doporučuju snažit se domluvit na 1,8 i-VTEC.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 16:51   Citovat  

hromadnou slevu za 2 auta u hondy urcite nedostanes, tam je fleet pocitanej az u 5ti aut, ja jsem neco najezdil s 1,8vtec a nejde to spatne, ale v ty 1,4 bych asi umrel, bude to hodne liny, a pokud mas ted fabii htp tak si podle me moc nepomuzes Úsměv zkus vyjednat 1,8 comfort za prijatelnejsi cenu, vezmi do ruky tu nabidku za na 400tis a dojdi osobne sni nekam osobne + rekni ze se rozhodujes mezi dalsima, urcite ti daj nejakou slevu
   Návrat  
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 18:06   Citovat  

osiris napsal:
hromadnou slevu za 2 auta u hondy urcite nedostanes, tam je fleet pocitanej az u 5ti aut, ja jsem neco najezdil s 1,8vtec a nejde to spatne, ale v ty 1,4 bych asi umrel, bude to hodne liny, a pokud mas ted fabii htp tak si podle me moc nepomuzes Úsměv zkus vyjednat 1,8 comfort za prijatelnejsi cenu, vezmi do ruky tu nabidku za na 400tis a dojdi osobne sni nekam osobne + rekni ze se rozhodujes mezi dalsima, urcite ti daj nejakou slevu

sorry za offtopic ale z fóbie htp V3 by si cívou 1.4 hodně přilepšil, ale tj. každýho věc a každý se rozhoduje podle nějakých nároků ne? nebál bych se říct si o testovcí jízdy obou motorizací, prodejce je na stránkách většinou nabízejí... já osobně bych šel taky spíš do 1.8 sport je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 18:16   Citovat  

ale tou 1,4 ho nikdo nesveze, protoze ji nikdo jako predvadecku nema, kazdy ma predvadeci auto jen jedno od kazdeho modelu ( ani to neni pravidlem ) jako predvadecku mas vetsinou jen nejprodavanejsi model v nejrpodavanejsi motorizaci, takze v tomhle pripade to bude civic 1,8 executive, protoze predvadeckaj e vzdy v nejlepsi vybave, aby te to namlsalo, kdyz sem delal v honde tak tam byla predvadecka pouze jjazz a crv a kdyz prisel novy civic tak ten jsme si museli pujcovat ania sis nevybral jestli benzin/diesel, ted delam ve volvu a jako predvadecku mam jen XC90 a XC60 ostatni proste nejsou a musim si je pujcit a to zas nedostanu motorizaci kterou chci ale tu terou jsou ochotni mi pna importu pujcit...
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 18:34   Citovat  

osiris napsal:
ale tou 1,4 ho nikdo nesveze, protoze ji nikdo jako predvadecku nema, kazdy ma predvadeci auto jen jedno od kazdeho modelu ( ani to neni pravidlem ) jako predvadecku mas vetsinou jen nejprodavanejsi model v nejrpodavanejsi motorizaci, takze v tomhle pripade to bude civic 1,8 executive, protoze predvadeckaj e vzdy v nejlepsi vybave, aby te to namlsalo, kdyz sem delal v honde tak tam byla predvadecka pouze jjazz a crv a kdyz prisel novy civic tak ten jsme si museli pujcovat ania sis nevybral jestli benzin/diesel, ted delam ve volvu a jako predvadecku mam jen XC90 a XC60 ostatni proste nejsou a musim si je pujcit a to zas nedostanu motorizaci kterou chci ale tu terou jsou ochotni mi pna importu pujcit...

Tady tudy odkaz jsou nějaký 1,4 u Honda dealerů, ale chtělo by to obvolat, jestli je to aktuální...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 20:15   Citovat  

Jdu ted obepsat nejaky autosalony. Zajimaji me konfigurace 1,4 Comfort, 1,4 Sport a zkusim tam hodit i 1,8 Sport, ikdyz tam moc neverim, ze bych se nejak slusne vesel. Jakym zpusobem mam koncipovat ten dotaz? Mam napsat o individualni kalkulaci techto vozu a pripsat, ze zvazuji jeste napr. Hyundai i30 a to Volvo za velmi zajimavou cenu a nebo mam natvrdo napsat, ze bych chtel napr 20% slevu z cenikove ceny?

Osiris: jak dlouho ti trvalo, nez jsi vyhadal tu brutalni slevu na 1,8 Sport? Slo to na dalku nebo si musel uz tlacit osobne? Úsměv Ja v Brne muzu osobne tlacit leda v Autoeleganci a tam se mi zdaji naprosto netecni k jakekoliv debate ohledne cen.
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 20:24   Citovat  

asahi: Honda nikdy žádný závratný slevy v desítkách procent jako jiný značky nedávala, dají ti to co slevuje Honda ČR + maximálně jakýsi bonus co si může dovolit autosalon, ať už v penězích nebo doplňcích - kterej pak ve finále stejně zaplatíš ve splátkách Velmi šťastný ...taková je prostě realita, obešli zkusmo pár autosalónů že bys od nich vzal auto a uvidíš co nabídnou. O moc se to lišit nebude.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 20:34   Citovat  

asahi napsal:
Jdu ted obepsat nejaky autosalony. Zajimaji me konfigurace 1,4 Comfort, 1,4 Sport a zkusim tam hodit i 1,8 Sport, ikdyz tam moc neverim, ze bych se nejak slusne vesel. Jakym zpusobem mam koncipovat ten dotaz? Mam napsat o individualni kalkulaci techto vozu a pripsat, ze zvazuji jeste napr. Hyundai i30 a to Volvo za velmi zajimavou cenu a nebo mam natvrdo napsat, ze bych chtel napr 20% slevu z cenikove ceny?

nn napis jen ze mas zajem o civic 1,4 comfort nebo sport, jestli by ti mohli udelat cenovou kalkulaci a jestli je i mozne si domluvit predvadeci jizdu a taky ze by te zajima kalkulace uveru na 30% akontace a 36 mesicu... ( v cem uvidej dalsi vydelek cca 10tis, takze ti daj o to lepsi cenu, ale to ty pak reknes ze ne, ze platis hotove, ale do cenovi nabidky nikdy nikdo nepise ze je to cena pouze pri financovani, na to se pak vymlouvaj jen ustne, ale co je na papire to je dano a proto je tam i do kdy je ta cenova nabidkap altna, coz je cca 14 dni nebo do konce mesice...

az ti odpovedej ,tak jim pak reknes, ze je to sice hezky ale ze za stejny penize ti nabidli volvo c30, ktere mas taky v uzsim vyberu ( tu nabidku ti klidne dam ), se srovnatelnou vybavou i motorem, ale ze spis preferujes japonsky auta, ale volvo za ty samy penize nabizi vic bezpeci atd. a proto jestli nemuzou cenu jeste nejak upravit, protoze cena je pro tebe taky hodne rozhodujici ...

az ti napisou nejakou tu cenu tak jim pak este reknes ze jsi si predstavoval spis cenu okolo 350tis, nebo jestli by to slo treba dohnat nejakyma doplnkama jako je treba navigace nebo zimni pneu atd Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 20:38   Citovat  

area07 napsal:
asahi: Honda nikdy žádný závratný slevy v desítkách procent jako jiný značky nedávala, dají ti to co slevuje Honda ČR + maximálně jakýsi bonus co si může dovolit autosalon, ať už v penězích nebo doplňcích - kterej pak ve finále stejně zaplatíš ve splátkách Velmi šťastný ...taková je prostě realita, obešli zkusmo pár autosalónů že bys od nich vzal auto a uvidíš co nabídnou. O moc se to lišit nebude.

Jarov a Budejice ty slevy davaj, davaj auta silne pod cenou, protoze pak dostavaj mesicni a ctvrtletni bonusy za velky prodeje.
mesicni prodeje za duben:
Jarov: 50 civicu
budejice: 40 civicu
motol: 4 civicy
chodov: 6 civicu...

myslim ze tema prodejnima vysledkama je to ocividne jasny Úsměv jak uz jsme psal, jarov dava 1,8 sport za 410 is nejkamejma vecma navic, misto za 480 .. vim to, ted jsem to tam s nekym resil Úsměv
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 20:42   Citovat  

J Jarov má většinou dobrý ceny.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 20:46   Citovat  

Zdanlive od tematu, ale jednou davali na jakemsi nemeckem programu reportaz o slevach pri nakupu noveho auta, se skrytou kamerou. Prvni obchazel autosalony odbornik- sam prodejce a servisman a v ydaval se samozrejme za normalniho kupce. Znal presne cenovou hladinu, vsechny figle, porovnaval jednotlive znacky a typy, jejich vybavu atd. . Na nove auto ziskal peknou slevu, tusim slo o 25%.
Jako druha pokusna osoba sla- blondyna Úsměv Krasna mlada holka v kostymku. Mozna o autech neco vedela, ale proste delala ze umi tak maximalne trochu ridit. Ve vsech prodejnach dostala zhruba o dalsich 10% vetsi slevu nez onen odbornik!!!
Toz tak, vysli blondynu Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 22:54   Citovat  

No jo, hezka zenska se dostane ke vsemu. Úsměv

Jeste bych se zeptal na tu dodatecnou vybavu, opet nemam tuseni o co vse si rici, aby uz to nebylo moc. Z tech nabidek co jsem dostal me asi nejvic zaujala kombinace zimnich pneu a zamykani zpatecky vcetne montaze. U jineho dealera pak piskovani skel, zadni parkovaci senzory, vana do kufru a povinna vybava. Tohle zkombinovat je asi uz moc, ze? Rict si k jakekoliv nabidce jeste o povinnou vybavu a koberecky by ale mohlo byt v poradku, ze?

A jeste k povinnemu ruceni a havarijnimu pojisteni - mam je uzavrit pri nakupu s prodejcem nebo je lepsi si to udelat "soukrome" sam?

Jeste jednou vsem dekuji za prinosne odpovedi a preji pekny zbytek vecera. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 23:08   Citovat  

to asahi: Chlape, ty si zákazník, tedy "pán" ty nakupuješ, tedy ty máš v ruce trumfy. Buď to dealer splní nebo půjdeš tam, kde se jim aspoň přiblíží... A nikdo netvrdí, že musíš ve finále zkončit u Hondy... Podobně můžeš tlačit na Hyundai , Kiu nebo další, dle Tvého výběru Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 23:19   Citovat  

vubec se toho neboj a chtej vsechno, jednej s niman a rovinu a rekni co ti kde nabidnuli a ze jsi oslovil ostatni a oni se budo usnazit dat co nejvic toho co konkurence, nakupovani auta je jak turecky trziste, proste se jen hadat a prehazovat o cene dokud si neodneses pulku stanku za ctvrtinu ceny, neboj se do toho jit, a rict si o to co chces, koberecky jsou prkotina to ti da kazdej, zamek zpatecky nechtej to je blbost k nicemu, zimni gumy jsou v pohode to ti usetri cca 10 000 a vic, casto nabizeji navigaci vestavenou nebo alespon prenosnou, piskovani skel je k nicemu, radeji chtej treba tonovany skla, nebo jim rekni o stresni nosic, nebo tazny zarzeni nebo co ja vim co by jsi tam chtel mit presne jak pise 2bep " nas zakaznik nas pan" takze pro tebe udelaj cokoliv hlavne kdyz si auto koupis, neboj se ten prodejce z toho auta peknou provizi takze ho chce prodat za kazdou cenu Mrk treba v citroenu jsme prodavali auta za nakup nebo i pod cenou vuci konkurenci, jen proto aby jsme meli aspon dalsi "carku" za prodej, protoze kazdej prodejce a dealer ma svoje dany mesicni minimalni limity pro prodej a ty musi splnovat jinak nedostane bonusy, takze ke konci mesice pak neni problem prodavat auta fak hodne nesmyslne pod cenou Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 13:21   Citovat  

Tak uz mam docela zajimavy cenovy nabidky, ted jeste poresit dodatecnou vybavu. Úsměv

Osirisi, mohl bych te tedy poprosit o tu nabidku na to volvo /asahi77@gmail.com/? V jednom autosalonu mi napsali, ze by mohli zahybat cenou, ale chteji tu nabidku videt. Úsměv

edit: tak zatim bezkonkurencne penezne nejlepsi cena na 1.8 Sport je 390 tisic s tim, ze jakakoliv dodatecna bonusova vybava (krome povinne a koberecku) uz neni mozna, vzhledem k velke sleve. Nabidky ostatnich salonu jsou cenove v porovnani vysmech.
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 17:11   Citovat  

asahi napsal:

edit: tak zatim bezkonkurencne penezne nejlepsi cena na 1.8 Sport je 390 tisic s tim, ze jakakoliv dodatecna bonusova vybava (krome povinne a koberecku) uz neni mozna, vzhledem k velke sleve. Nabidky ostatnich salonu jsou cenove v porovnani vysmech.

To je fakt super nabídka je to dobrý Jen o 40tis. vejš než ceníková 1,4 comfort OK
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 19:39   Citovat  

Tak to není asi co řešit a bude 1,8 sport ne? Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.6.2012 , 19:42   Citovat  

Urcite (a doufam, ze vse klapne). Úsměv