Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda- info o znacce + tip na kup
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
POG je teď offline  POG
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.3.2012 , 13:30   Citovat  

Zdravim vsechny nadsence. Potreboval bych poradit odhledne cary G4G Jelikoz mam ridicak nejakej patek a chtel bych si koupit auto.Zajimalo by me ,jake by jste mi doporucili jako 1. Mel jsem v posledni dobe predstavu o Octavce 1 generace 1.9 TDi 81 kW nebo seat se stejnym motorem a pak pozdeji me kamos zlakal na BMW 320d E46,jenze Octavky v CR pretocene a BMW zase cena uplne jinde. Chtel bych nejakou karu pod 100k...Pozadavky? spotreba,muze byt auto i starsi a popripade dostupnost dilu a cena. Proste takovy pomer cena/vykon. Auto nemusi mit 120kW ,ale zase aby to nebyl chcipacek. Uvazoval jsem o Civicu 5g nebo 6g nebo Accordu. Vubec se nevyznam v tech motorech jak dobre jsou. jaky motor je dobrej a spolehlivej?[napr 1.4 se mi zda slabej,ale nevim co umi.]. Muzete mi vsechno trosku objasnit?
Za veskere info dik VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 18:26   Citovat  

POG napsal:
Zdravim vsechny nadsence. Potreboval bych poradit odhledne cary G4G Jelikoz mam ridicak nejakej patek a chtel bych si koupit auto.Zajimalo by me ,jake by jste mi doporucili jako 1. Mel jsem v posledni dobe predstavu o Octavce 1 generace 1.9 TDi 81 kW nebo seat se stejnym motorem a pak pozdeji me kamos zlakal na BMW 320d E46,jenze Octavky v CR pretocene a BMW zase cena uplne jinde. Chtel bych nejakou karu pod 100k...Pozadavky? spotreba,muze byt auto i starsi a popripade dostupnost dilu a cena. Proste takovy pomer cena/vykon. Auto nemusi mit 120kW ,ale zase aby to nebyl chcipacek. Uvazoval jsem o Civicu 5g nebo 6g nebo Accordu. Vubec se nevyznam v tech motorech jak dobre jsou. jaky motor je dobrej a spolehlivej?[napr 1.4 se mi zda slabej,ale nevim co umi.]. Muzete mi vsechno trosku objasnit?
Za veskere info dik VTEC

Nerikejte mi,ze nikdo mi nedokaze poradit? Co tak koukam po webu,tak je to tady samej profik pres auta H+ OK
Co rikate na tenhle kousek ? tudy odkaz nebo tudy odkaz a nebo tudy odkaz znate ty auta? ktere by jste mi treba vy doporucili? kouř
Diky
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 18:33   Citovat  

POG napsal:
Za veskere info dik VTEC

Se těžko radí, když ani vlastně nevíš co chceš.

Podle fotek nějaký ,,vytuněný,, kupé.
V tom případě bych se podíval po 7g 1.7 Vtec. Slušná výbava, slušná spotřeba a slušnej výkon.
Ale určitě nebude jezdit za 4,5L/100 jako super nafťáci vod fauwé nebo býemdabljů.
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 18:54   Citovat  

crxmann napsal:
Se těžko radí, když ani vlastně nevíš co chceš.

Podle fotek nějaký ,,vytuněný,, kupé.
V tom případě bych se podíval po 7g 1.7 Vtec. Slušná výbava, slušná spotřeba a slušnej výkon.
Ale určitě nebude jezdit za 4,5L/100 jako super nafťáci vod fauwé nebo býemdabljů.

Nemusi byt vytuneny. Nemam rad na aute kilo plastů.Mam radeji decentni tuning kdyz uz. Jinak spotreba je mi jasna,ze benzinak nebude jezdit na spotrebu jako nafta. Jinak ohledne toho 7g 1.6 Vtec,tak ta cena uz je nejakych 100K a to ja spis hledam za 50-70k.Co tak koukam ,tak je to spis 5g nebo 6g Civic.
Co tohle tudy odkaz nebo tudy odkaz .Ptam se,protoze vidim,jaky mate prehled o Hondach v CR a muzete mi i poradit a rict jakej je dobrej kousek H+
Jinak diky moc za odpoved je to dobrý
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 19:07   Citovat  

POG napsal:
Nemusi byt vytuneny. Nemam rad na aute kilo plastů.Mam radeji decentni tuning kdyz uz. Jinak spotreba je mi jasna,ze benzinak nebude jezdit na spotrebu jako nafta. Jinak ohledne toho 7g 1.6 Vtec,tak ta cena uz je nejakych 100K a to ja spis hledam za 50-70k.Co tak koukam ,tak je to spis 5g nebo 6g Civic.
Co tohle tudy odkaz nebo tudy odkaz .Ptam se,protoze vidim,jaky mate prehled o Hondach v CR a muzete mi i poradit a rict jakej je dobrej kousek H+
Jinak diky moc za odpoved je to dobrý

5g bych nebral už je to dost starý.
Pokud 6g a 1.4 šel bych do tohohle. klikni
Nemusíme se s majitelem, ale o auto se dycky a dobře staral. Takže to nebude žádná past. Sice dravec taky, ne ale jinak naprostá pecka.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 21:16   Citovat  

jde o to si celkem ujasnit co chceš, do té doby se dá těžko poradit.
- počet dveří?
- spotřeba do kolika l ?
- výkon ?
- cesty co jezdíš ?
- velikost kufru ?
- objem motoru ?
- roční nájezd km a využívání auta ?
- tuning nebo serie ?

do těch 70k se dá koupit od hondy Civic 4, 5 a 6G (2D, 3D, 4D, 5D), Acco 4, 5 a 6g (2D, 4D), Prelude 3, 4 a 5g (2D), ale za ty peníze H naftu neseženeš, leda 2.0TD v accordu

každé je vhodné na trochu odlišný účel... kola a motor však mají všechny přátele
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 21:54   Citovat  

gear napsal:
jde o to si celkem ujasnit co chceš, do té doby se dá těžko poradit.
- počet dveří?
- spotřeba do kolika l ?
- výkon ?
- cesty co jezdíš ?
- velikost kufru ?
- objem motoru ?
- roční nájezd km a využívání auta ?
- tuning nebo serie ?

do těch 70k se dá koupit od hondy Civic 4, 5 a 6G (2D, 3D, 4D, 5D), Acco 4, 5 a 6g (2D, 4D), Prelude 3, 4 a 5g (2D), ale za ty peníze H naftu neseženeš, leda 2.0TD v accordu

každé je vhodné na trochu odlišný účel... kola a motor však mají všechny přátele

- počet dveří 3D nb 5D
- spotřeba do kolika l ...videl bych to tak na max 8
- výkon ? vykon? mno raketu nepotrebuji,ale nesnasim kdyz je auto jak v autoskole 1.0 a ja musim mit porad nohu az na zemi
- cesty co jezdíš ? co jezdim? mno jak po meste tak i delsi trasy.
- velikost kufru ? kufr? nemusi byt nejak obrovskem. O kufru nemam moc prehled. Kombik urco ale nechci
- objem motoru ? Mno kdyz jsem koukal na Hondu Civic ,tak me napadla 1.4. nebo 1.5 , 1.6 Vti
- roční nájezd km a využívání auta ? Videl bych to hlavne na prace a vylety
- tuning nebo serie ? spis rerie. Na auto bych si dal max kola + folie a mozna decentni facelift

Staci to takhle?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 21:56   Citovat  

Jestli spotřeba 8l,tak VTi radši vynech - u něj je těch 8l v nižších spotřebách. Velmi šťastný
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 22:05   Citovat  

Takže Civic 6g 1.5vtec 84kw sedan to je jasný přeci je to dobrý , spotřeba kolem 6 litrů jede to taky hezky když chceš předjedeš akorát absence 5D je to 4D jinak si myslim že požadavky splnuje... Je to tam.
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 22:12   Citovat  

Speedey napsal:
Takže Civic 6g 1.5vtec 84kw sedan to je jasný přeci je to dobrý , spotřeba kolem 6 litrů jede to taky hezky když chceš předjedeš akorát absence 5D je to 4D jinak si myslim že požadavky splnuje... Je to tam.

A jak je to s nahradnima dilama a poruchovosti? Jinak Civic 6g 1.5vtec 84kw sedan kdyz koukam na net,tak tam neni skoro zadnej. Jinak jak posilal crxmann tu zlutou hondu,tak myslim,ze by taky nebyla marna. Jak je na tom vykonove?
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 22:21   Citovat  

na ekonoma uz ti v tehle dobe bude stacit i 50k Úsměv

vykonove zluta 1.4 Honda od Winnieho ma 66kw Mrk

1,5ka krom praskani origo svodu nema zadne neduhy co sem si ja vsiml..dily jsou dostupne a nejsou podle me nejak drahe..motoricky ti nic jen tak neodejde..jinak je to stejne auto jako 1,4ka
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 22:29  Naposledy upravil gear dne 6.3.2012 , 22:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

spolehlivostí je 1.4 a 1.5 prakticky totožná. nesmrtelná při pravidelné výměně oleje.
výkon:
1.4 živější v nízkých otáčkách, kratší převodovka. spotřeba do 7, reálně kolem 6.5.
1.5, do 3000ot jede jak felina, takže nuda, je živější až navrchu (tam už se svezeš hezky) ale má delší kvalty kuli spotřebě. spotřeba do 6.5, reálně na dálku 5.5-6.

sprint na 400m jsou 1.4 a 1.5 na tom dost podobně (1.5 sedan vs 1.4 hatchback)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 22:31   Citovat  

no jo já sháněl od prosince 6g economa a sehnal jsem až v lednu ve slušným stavu, udělal jsem jenom svíčky dal vejfuck wm sport a naprostá spokojenost, prostorný, elektrický okna a zrcátka, klima což je dostačující a jak píše hlavator za 50k seženeš krasavce teda pokud bude k mání HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2012 , 23:05   Citovat  

POG napsal:
A jak je to s nahradnima dilama a poruchovosti? Jinak Civic 6g 1.5vtec 84kw sedan kdyz koukam na net,tak tam neni skoro zadnej. Jinak jak posilal crxmann tu zlutou hondu,tak myslim,ze by taky nebyla marna. Jak je na tom vykonove?

Poruchovost se jako u kaádé ojetiny odvíjí od péče majitelů. Pokud byl nějaký prase,tak to bude kasička. Pokud se staral,tak bude měnit leda spotřební věci. Pokud se Ti Winieho žluťásek líbí,tak neváhej a fofrem mu napiš. Auto mělo dobrou péči.
   Návrat  
drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 10:17   Citovat  

na tvoje požadavky sedí 1.5eco vtec jak bylo psáno není to žádná ráketa ale dá se s tim jet taky moc pěkně a hlavně za krásnou spotřebu nebo ta 1.4 není to taky žádnej extra lenoch Mrk
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 15:04  Naposledy upravil Lukas28 dne 7.3.2012 , 15:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

crxmann napsal:
5g bych nebral už je to dost starý.
Pokud 6g a 1.4 šel bych do tohohle. klikni
Nemusíme se s majitelem, ale o auto se dycky a dobře staral. Takže to nebude žádná past. Sice dravec taky, ne ale jinak naprostá pecka.

o auto se velmi dobře stará. Slušnej základ na budoucí swap motoru VTEC (B16,B18,H22,K20)

a hlavně auto není zbastlené, když se opravuje něco tak pořádně ( tedka měnil zadní hlavní silent za Energy suspension, nekupuje starline kvalitu). Na prasojízdu má Mazdu mx3, takže civic je spíše na jízdu po městě a stání v garáži Velmi šťastný

jediné co bych dokoupil je lepší podvozek (bc racing, xyz) at to lépe drží v zatáčkách

a když se zastavíš osobně, pokecáš s ním aby viděl, že auto jde do rozumných rukou tak trošku hýbne s cenou OK
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 15:18   Citovat  

tak 70k za 1,4ku je nerealnych takze bude muset hybnout urcite Mrk ja prodal svojeho poface ekonoma stezi za 65k a to sli jeste VTI kola mimo jinak to bylo za 60k ...situace je takova bohuzel pro prodejce nebo bohudik pro kupujiciho ? Úsměv

troufam si tvrdit,ze starline nebo neco jineho nez Made in Japan bys na mem ekonomovi hledal hoooodne ztezka Mrk - ne ..nenasel bys Velmi šťastný o peci se rozepisovat nema cenu

pokud chce usetrit a nespecha da se sehnat seriovy pekny ekonom v poface uz opravdu levne.. Bueee i kdyz me osobne to prijde vuci tomuhle autu fakt nefer..ale je to tak..doba tohle auto proste uz nezaplati
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 21:13   Citovat  

tudy odkaz
potřeba mrknout na stav a za ty prachy kdybys do toho dal dalších 20k do tvojich 50k tak bys měl cajk auto si myslim je to dobrý
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2012 , 23:07   Citovat  

Speedey napsal:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/civic/9843962?goFrom=list
potřeba mrknout na stav a za ty prachy kdybys do toho dal dalších 20k do tvojich 50k tak bys měl cajk auto si myslim je to dobrý

Panove,drazi H+ ondari.Potřeboval bych prosím poradit no.2
Jak to tak vypadá,tak moje Honda C6G zlutasek zustane sice doma,ale bude mit mati. Ted bych potreboval poradit jakou Hondu koupit. Pozadavky? Jelikoz jsem u sveho kanarka nasel 2 podstatne nedostatky. Vykon + zadni kufr,ktery potrebuju skrz praci. Chtel bych nejradeji VTi. Co tohle? tudy odkaz
co vy na to?

jinak pozadavky

- počet dveří? asi nejrasdeji 4-5D
- spotřeba do kolika l ? mno co uz vim tak s VTi se da okolo 8-10 ale i vic.jelikoz mam proplacenej benzin tak to uplne neresim.Radeji bych bral ale spotrebu max 10 Úsměv
- výkon ? mel jsem u kanarka 66kW a bylo to docela malo. Chtelo by to zivejsi Úsměv
- cesty co jezdíš ? Co jezdim. Mesto,ale i dalky. Jak je potreba v praci.
- velikost kufru ? nejakej velkej ,vetsi,ale nechci combik. Hondam neslusi HaHaaa
- objem motoru ? tak 1.6 VTi nebo 1.8 VTi by mohlo stacit ne? kouř
- roční nájezd km a využívání auta ? Tak rocni najez by podle me mohl byt okolo max 15 000 km
- tuning nebo serie ? radeji serii nebo max decentni tunning
Cena 70-80 K max Úsměv
Diky vsem za rady a nazory OK
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2012 , 20:47   Citovat  

A nebo co rikate na tohle tudy odkaz nebo tudy odkaz ? to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2012 , 21:48   Citovat  

POG napsal:
A nebo co rikate na tohle tudy odkaz nebo tudy odkaz ? to mi hlava nebere

tvým podmínkám sedí asi nejlépe Úsměv hufr tam je velký, výkon taky a spotřeba odpovídá. chce to se na ně jet mrknout, z fotek moc člověk nepozná přátele
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 17:02   Citovat  

gear napsal:
tvým podmínkám sedí asi nejlépe Úsměv hufr tam je velký, výkon taky a spotřeba odpovídá. chce to se na ně jet mrknout, z fotek moc člověk nepozná přátele

A je i neco podobneho MB6? Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda- info o znacce + tip na kup
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina