Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pach benzínu
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
hudeec je teď offline  hudeec
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 14:10   Citovat  

Ahoj,
nedávno jsem udělal swap sacího manifoldu na své c6g D14A3. Měnilo se za IM D16Z6. Původní zůstala jen klapka, palivová lišta a vstřiky. Nyní (cca 4 dny po swapu) mám problém - po nastartování jde cca minutu cítit poměrně dost benzím všude kolem auta - nejvíc kolem motoru. Potom smrad ustane. Kontroloval jsem vsechny cesty paliva a nikde nic neteče ani neprosakuje.
Je fakt, že jako naprostí amatéři jsme nejdříve udělali chybu v zapojení paliva, kdy jsme konec regulátoru tlaku paliva co je na liště zapojily místo zpátky do nádrže, tak do odvětrávací nádoby s aktivním úhlím. Ta se po nastartování pořádně prolila benzínem a nasákla. Zdá se mi ale, že už je to poměrně dlouhá doba na to aby nádoba smrděla pořád a tak razantně při nastartování...

Nemá někdo zkušenosti s tímto swapem, popř. nestalo se někomu něco podobného??
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 20:51   Citovat  

hudeec napsal:
Ahoj,
nedávno jsem udělal swap sacího manifoldu na své c6g D14A3. Měnilo se za IM D16Z6. Původní zůstala jen klapka, palivová lišta a vstřiky. Nyní (cca 4 dny po swapu) mám problém - po nastartování jde cca minutu cítit poměrně dost benzím všude kolem auta - nejvíc kolem motoru. Potom smrad ustane. Kontroloval jsem vsechny cesty paliva a nikde nic neteče ani neprosakuje.
Je fakt, že jako naprostí amatéři jsme nejdříve udělali chybu v zapojení paliva, kdy jsme konec regulátoru tlaku paliva co je na liště zapojily místo zpátky do nádrže, tak do odvětrávací nádoby s aktivním úhlím. Ta se po nastartování pořádně prolila benzínem a nasákla. Zdá se mi ale, že už je to poměrně dlouhá doba na to aby nádoba smrděla pořád a tak razantně při nastartování...

Nemá někdo zkušenosti s tímto swapem, popř. nestalo se někomu něco podobného??

Řekl bych že zdroj závady, z aktivního uhlí se totiž stalo neaktivní Úsměv

Boni H je teď offline  Boni H
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 19:24   Citovat  

Tak tu nádobu s aktivním uhlím vyper v benzínu a dej zpět vlastně to už jsi udělal HaHaaa Ne sranda vyměn ji asi tam bude pořád nějaký benzín proto to smrdí zkus ji vytáhnout z auta a nechat auto den dva jen tak a pak k němu přijdi a schválně jestli ucítíš benzín to bych zkusil jako první

Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 19:34   Citovat  

Já jsem po swapu motoru po 14dnech začal cítit benzín,začínalo se to stupňovat,až to nakonec teklo tak že to bylo vidět. Bylo to přecvaklé těsnění na vstřiku od špatně nasazený palivoví lišty. Třeba ti to pomůže Mrk

SemtteX je teď offline  SemtteX
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 10:56   Citovat  

Rada36 napsal:
Já jsem po swapu motoru po 14dnech začal cítit benzín,začínalo se to stupňovat,až to nakonec teklo tak že to bylo vidět. Bylo to přecvaklé těsnění na vstřiku od špatně nasazený palivoví lišty. Třeba ti to pomůže Mrk

Ja mel taky presne tenhle problem, ale jen po cisteni ERG cest a zaslepovani ventilu... To tesnenicko uz asi po letech neni to co bejvalo a vzhledem k amaterskym rukam se to stat klidne muze...

Nejdriv to bylo citit po nastartovani, pak i kdyz jsem nekde zastavil na semaforech, ale nikde nebylo nic videt... Jen mi zacal prdet vyfuk, tak jsem veril, ze problem bude tam... Ale asi po ctrnacti dnech jsem vlezl pod auto kouknout na ten vyfuk a videl cistou olejovou vanu od benzinu, ktery po ni tekl dolu... Se divim, ze to nezateklo do alternatoru a nevzplalo jasnym plamenem Úsměv Ale to by mohlo byt videt, kdyz to nakopnes, vlezes pod kapotu a trochu zaturujes...

master88 je teď offline  master88
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 11:09   Citovat  

Když jsme swapovali vstřikovou lištu na D16y7 tak jsme i přes dobré dotažení benzínové hadičky k benz. filtru furt cítili benzín.... musela se prostě vyměnit podložka pod matkou... tak možná tam jestli taky není problém

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pach benzínu
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina