Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 25 z 486
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.6.2012 , 18:11   Citovat  

Dnes jsem zjistil, že se mi do kufru dostalo asi 2cm vody. Mokro je taky na pravé straně pod zadním sedadlem. Nemá s tím někdo zkušenost?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 14.6.2012 , 19:10   Citovat  

Prodám Střešní nosič,kdyby měl někdo zájem. Na ceně se domluvíme.

tudy odkaz
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2012 , 23:33   Citovat  

Nevite,co je tohle za Acco? tudy odkaz Podle rv. je to 7G.Ale fotka hooodne nesedi pořádnej výtlem Spis nejakej podvod ne KO
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 5:42   Citovat  

AHote mám problém, auto mě nechalo na holičkách, startér točí, palivový čerpadlo hučí, ale motor nechce naskočit, zkoušel to kamarád mechanik a když už to naskočilo tak auto šlo na dva válce, jenže bohužel na mě nemá čas protože jede pryč. Svíčky jsou měsíc a pul nový (NGK)tak nevím Bueee nestalo se to někomu?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 5:47   Citovat  

Podivat se jestli nejsou povolene svicky?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 5:48   Citovat  

Bully napsal:
Podivat se jestli nejsou povolene svicky?

napadlo taky nedisponuju potřebným nářadím Velmi šťastný zatím zbírám info je to dobrý

jo zapomněl jsem dodat že svítí chyba motoru takže to asi vidím na telefon do hondy
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 6:37   Citovat  

martmix napsal:
Nevite,co je tohle za Acco? tudy odkaz Podle rv. je to 7G.Ale fotka hooodne nesedi pořádnej výtlem Spis nejakej podvod ne KO

7G určitě ne. Vypadá to spíš jako civic, ITR...možná ATR to mi hlava nebere
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 9:13   Citovat  

Newtom napsal:
Dnes jsem zjistil, že se mi do kufru dostalo asi 2cm vody. Mokro je taky na pravé straně pod zadním sedadlem. Nemá s tím někdo zkušenost?

Podival bych se do podbehu, ktery se mi zda byt jedinym spolecnym jmenovatelem sedacky a kufru. Muze to samozrejme tect na dvou ruznych mistech, ale toto fakt vypada na vyrezly podbeh. Taky zkus popremyslet, jestli ti to tam tece i kdyz auto stoji nebo jen kdyz jezdis - v druhem pripade davam podbehu 99.9%. Kazdopadne by to u A7G byla hodne divna zavada...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 11:13   Citovat  

Zdravim. Chtel bych se zeptat, kde a za kolik mate havarijni pojisteni na Acco 7G. Planuju si koupit 7G (2006-2008) pristi rok, tak jsem se v Allianzu (kde mam ted vyhodne pojistenou Primeru) poptat na havarijko. Po oznameni ceny jsem malem spadl ze zidle Velmi šťastný To nebylo pojisteni, ale kazdorocni predplaceni noveho auta Úsměv A to i po zapocitani propojistenosti. Zatim co se tak divam na netu, da se sehnat od cca 16-18 tisic vcetne povinneho ruceni (CSOB, Triglav,...). Jak jste na tom vy?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 11:33   Citovat  

Mino21:
- Jakou mas pojistnou hodnotu pro havarku/odcizeni?
- Jaky mas bonus?

Podle me realna cena na 7G, ktere ma hodnotu cca 150-200k je se vsim vsudy 12-15k kc. Celni sklo si urcite dej na 20k (menil jsem ho pred mesicem, faktura z Hondy vc. vseho cca 18k kc). Co je dulezite je bonus - driv se uznaval jen z havarijniho, takze ja 7G havarijne pojisteny nemel, jen PR a kradez/zivel. Dnes ti ale napr. v CP uznaji i bonus z PR, takze i kdyz jsi nikdy nemel zadne auto havarijne pojistene, dostanes velmi slusnou slevu na zaklade dobre historie PR. V Brne muzu dat kontakt do CP, ja platim na 8G tusim 20 nebo 21 rocne a to je skoro nove auto s cenou 450k. Kalkulace pres web byla pritom pres 30k a na 20 vychazelo jen to havarijni - na pobocce se da ale leccos domluvit. Jeste je dobre vedet, jestli souhlasis s opravou ve smluvnim servisu - dealeri vetsinou smlouvu s pojistovnou maji, takze zase o starost min plus dostanes jeste nejakou mensi slevu (u CP tusim 4%). Kdyztak SZ.
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 11:52   Citovat  

Skyline: Pocital jsem s hodnotou auta tak 220 tisic (preci jen poFL model, byt to budu porizovat az pristi rok - vem si, za kolik jsi prodaval tu svoji a ja chci jeste o ctyri roky novejsi). Clovek nikdy nevi, Primeru jsem kupoval za 64 tisic a pojisteni vypocitali i po dvou letech na 119 Velmi šťastný Kdyby mi ji ukradli, mohl bych si poridit jeste tri dalsi Úsměv Bonus mam dostatecny, 57 mesicu bez nehody. Havarijko jsem mel dva nebo tri roky, ted nevim presne, ale bez havarie (jen odcizeni, zivel). Smluvni servis, nad tim jsem moc neuvazoval, ale pokud je to o starost mene, navic mozna usetrim, tak proc ne. Ono tady na Ostravsku jsou jen dva ofiko servisy Hondy, ale kdo vi, kam by to dali. Diky za odpoved, aspon vidim, ze ceny Allianzu jsou v tomto fakt naprosto mimo misu, kdyz ty mas pojistene 450k auto za 20 tisic rocne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 12:24   Citovat  

Mino21: jestli budes auto kupovat az pristi rok, tak spis budes mile prekvapen tim, ze 220k potrebovat rozhodne nebudes Úsměv Cena pada docela rychle, trochu to muze zastavit silnejsi euro (a tedy drazsi dovoz z DE), nicmene cena benzinu je asi nejzasadnejsi indikator (pokud chces 2.4 a pokud se nedeji jeste horsi veci).

Jinak k fungovani pojistky: kamarad mel komplet PR + havarie + odcizeni + sklo na A6G za 8k tusim u Kooperativy. Kdyz sel novy majitel auto pojistit do CP, rekli mu 12500. Pote, co rekl, ze tedy u nich auto nenecha a domluvi se v Kooperative na prevodu pojistky puvodni (bonusy srovnatelne s puvodnim majitelem), najednou to slo a vysledna cena 7800. Clovek se nesmi nechat odbyt.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 12:39   Citovat  

koukam do dva roky starý smlouvy:

Accord 2005 2.0 tourer
Generali komplet 14,5 tis. (5tis dela POV, 9,5tis dela havarijka a odcizeni)
Na hodnotu: 250.000, spolucast 5is

mozna to zase za rok prehodnotim, jinak pozor, je dobre pojistit na aktualni hodnotu (i podle jejich tabulek), pokud bys pojistil na 100tis a potom mel skodu treba za 50tis, tak ti kratej plneni o % o kolik se lisi ta hodnota na kterou je to pojisteny, tak mi to aspon vysvetlovala
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 13:00   Citovat  

Doktor napsal:
mozna to zase za rok prehodnotim, jinak pozor, je dobre pojistit na aktualni hodnotu (i podle jejich tabulek), pokud bys pojistil na 100tis a potom mel skodu treba za 50tis, tak ti kratej plneni o % o kolik se lisi ta hodnota na kterou je to pojisteny, tak mi to aspon vysvetlovala

Ano, teto svinarne se rika "podpojisteni" a prestoze je skoda nizsi, nez pojistna castka, dostanes min jako pukutu za to, ze ses nenechal odrbat vic. Bohuzel, pojistny trh je u nas krasny priklad vysledku statnich regulaci, zamerenych na co nejvetsi zisk pojistovny a co nejvetsi okradeni zakaznika.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 14:11   Citovat  

Mino21 napsal:
Zdravim. Chtel bych se zeptat, kde a za kolik mate havarijni pojisteni na Acco 7G. Planuju si koupit 7G (2006-2008) pristi rok, tak jsem se v Allianzu (kde mam ted vyhodne pojistenou Primeru) poptat na havarijko. Po oznameni ceny jsem malem spadl ze zidle Velmi šťastný To nebylo pojisteni, ale kazdorocni predplaceni noveho auta Úsměv A to i po zapocitani propojistenosti. Zatim co se tak divam na netu, da se sehnat od cca 16-18 tisic vcetne povinneho ruceni (CSOB, Triglav,...). Jak jste na tom vy?

Poistenie mam u ČPP: poviné ručenie+kradež, živel ( možno aj stret so zverinou už ani presne neviem) poistenie mam na čiastku 140tis, komplet všetko za 6600kč/rok.Predne sklo som menil u neznačkového servismana skiel pri kupe auta(bolo prasklé) , nerozoznám od originálu a vyšlo na 5500kč s prácou(po 4 rokoch bez problémov), pri tej cene som predne sklo nepoisťoval.
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 15:04   Citovat  

Zdravím,
některá dobrá duše mi u mého Accorda na parkovišti rozbila levé zadní sklo. Drží to po kupě jen díky fólii. Náhodou asi nikdo z Vás tady nemá na skladě nepotřebné zmíněné sklo, že? Případně kontakt na nějaké vrakoviště? Věděl by někdo kolik stojí nové?
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 15:24   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Zdravím,
některá dobrá duše mi u mého Accorda na parkovišti rozbila levé zadní sklo. Drží to po kupě jen díky fólii. Náhodou asi nikdo z Vás tady nemá na skladě nepotřebné zmíněné sklo, že? Případně kontakt na nějaké vrakoviště? Věděl by někdo kolik stojí nové?

Skus uzivatela "majorhonda" OK
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 19:14   Citovat  

Pojišťovali mi ho na 300..Povinný + sklo + havárie + krádež + vandalismus + živel za nějakejch 11 dohromady.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2012 , 19:37   Citovat  

kod 3903, snímáč otáček vačkového hřídele.. Setkal se s ním už někdo? na co se mám připravit? Tak to valím bulvy
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2012 , 7:31   Citovat  

skyline napsal:
Podival bych se do podbehu, ktery se mi zda byt jedinym spolecnym jmenovatelem sedacky a kufru. Muze to samozrejme tect na dvou ruznych mistech, ale toto fakt vypada na vyrezly podbeh. Taky zkus popremyslet, jestli ti to tam tece i kdyz auto stoji nebo jen kdyz jezdis - v druhem pripade davam podbehu 99.9%. Kazdopadne by to u A7G byla hodne divna zavada...

Včera jsem byl v Autoelegance v Brně a kluci říkali že to vypadá že teče přes zadní okno Tak to koukám!. Ale že potřebujou více času aby to zjistili na stopro...Každopádně jestli je to pravda, tak je to hodně divné...
   Návrat  
kracken je teď offline  kracken
PříspěvekZaslal: 16.6.2012 , 9:10   Citovat  

Hondak napsal:
Volanty predface a poface maju uplne rovnaky priemer, akurat poface sa logicky zda mensi,lebo ked ma rovnaky priemer a troska hrubsi veniec, tak sa zda,ze je mensi.Tot vse. Úsměv Ale rozdiel je to aj tak minimalny. Honda

ja som svoj menil hlavne kvoli faktu, ze som ho potreboval precalunnit... cena precalunnenia cca 6O€ a poface volant z auta s nabehom 60tkm som kupil za 37€.
originalne bypasy su uz len bonus.. muhehe
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 22:39   Citovat  

Mino21 napsal:

ja mam u Allianzu za 16k rocne s 2% spoluucasti a vcetne povinneho s pripojistenim celniho skla na 20k
   Návrat  
TomOC je teď offline  TomOC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 22:40   Citovat  

Lidi, kdo mate A7G v sedanu a 18ky 225/40 kolik foukate pneu(predek/zadek)? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 23:07   Citovat  

TomOC napsal:
Lidi, kdo mate A7G v sedanu a 18ky 225/40 kolik foukate pneu(predek/zadek)? Úsměv

předek 2,4 a zadek 2,2 Mrk s vlekem dávám zadek stejně jako čumák, pro jistotu je to dobrý
   Návrat  
TomOC je teď offline  TomOC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 23:29   Citovat  

Davidoff napsal:
předek 2,4 a zadek 2,2 Mrk s vlekem dávám zadek stejně jako čumák, pro jistotu je to dobrý

cece, to je tak na 16ky 205/55...rec je tedka o 18" 225/40 neprekoukl ses? Úsměv a nebo to mam prefoukane ja Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 23:35   Citovat  

nepřeklouknul Úsměv jezdím na 8,5*18 225/40 a foukám na to co jsem psal Úsměv nejde o rozměr ale o tlak je to dobrý
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 23:35   Citovat  

TomOC napsal:
cece, to je tak na 16ky 205/55...rec je tedka o 18" 225/40 neprekoukl ses? Úsměv a nebo to mam prefoukane ja Velmi šťastný

ja mela 2.7-2.8, ted tam mam cca 2.5
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 23:43   Citovat  

myst napsal:
ja mela 2.7-2.8, ted tam mam cca 2.5

každej rozměr se fouká jinak... oproti 16" bys měl 18" foukat trošku míň jelikož celkově je guma tvrdší... podle mě, nejsem znalec Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 8:47   Citovat  

Newtom napsal:
Včera jsem byl v Autoelegance v Brně a kluci říkali že to vypadá že teče přes zadní okno Tak to koukám!. Ale že potřebujou více času aby to zjistili na stopro...Každopádně jestli je to pravda, tak je to hodně divné...

Tak to je drsny... To me ani nenapadlo jako mozny duvod, dej pak vedet, jak se to vyresilo a jestli je to neco, na co by meli ostatni dat bacha a pripadne resit driv, nez budou mit taky vodu v kufru. Kazdopadne jestli uz to tece, tak to snad nemas nekde vyrezly, to by byl docela problem...
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 9:29   Citovat  

TomOC napsal:

CTR8G má cca 1370kg, a foukají se 2.4 předek a 2.2 zadek. A7G bych foukal stejně. Při zatížení bych dal zadek také 2.4
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina