Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
tank cam - držák kamery na moto
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 23:23   Citovat  

když už sem se s tim tak patlal půlku dne tak to sem hodím pro nadšence dvou kol Úsměv pro inspiraci, je to jednoducha skládačka pořádnej výtlem , jako uchyt na nádrž jsem použil neodymový magnety a veřte sice vypadají malý ale sílu maji neksutečnou, mylsim že to tam bude držet i přes 200 ( Lucy ) udlělal sem tam i polohování...aby to šlo na každou moto, nastavit výšku....ještě musim pujčit tu kameru to mi hlava nebere

mym cílem je ne točit si budíky jako každej na youtube ( i když to zrychlení jak se ručička tacho hejbe rychleji jak otáčky si neodpustim.... pořádnej výtlem ), ale natáčet jezdce před sebou nebo potom někdo mě, a porovnat skutečnej náklon v zatáčkách s tim co si mylsím v hlavě....užitečná věc při krizovejch situacích, vyhýbání překážce v zatáčce atd...dále celkově jízdní styl Úsměv a vysedání (přenášení těžiště), co děláme nebo ne špatně, teď už jen zařídit si jízdy na okruhu .....

jinak výhoda je že ten držák drží na všem Velmi šťastný třeba na střechu auta při sprintech nebo co ja vim, drží to na autě i z boku na dveřích.... už se těšim na Honday

a.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
a.jpg, 73.58 kB

b.jpg

b.jpg, 110.77 kB

c.jpg

c.jpg, 132.04 kB

d.jpg

d.jpg, 104.3 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 11:55   Citovat  

jestli na to vzpomenu, hodim se foto profi držáku + full hd kamerka (vlastník LKTR).

Bohužel video neni veřejně publikovatelný, co jsem natočil na nadrži motorky naštvanej

ale ta kvalita je užásná. 8 minut má 500mb ve full hd 16:9. takže širokej záběr a kamera má výbornou světelnost.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 12:21   Citovat  

jasně chce to kameru s HDD malou a jak píšeš se širokym záběrem a HD videa, foťák je tam jen tak pro zkoužku. Hornet nemá snad jako jedinej co tak koukám ty šroubky na víčku nádrže, takže profi držák tam neni jak uchytit , proto ty neodymový magnety (klidně nevěř ale drží to jako kráva a výhoda že si to dáš kam chceš na všchno co přitahuje magnet),ty mylsíš asi takovýhle držáky viď (ta poslední foto to je dobrej JOKE to tam fláknout i se stativem a le může to bejt zajímavej pohled natáčet toho za sebou zepředu:) )

TANK CAM HOLDER.jpg

TANK CAM HOLDER.jpg, 114.1 kB

TANK CAM HOLDER 3.jpg

TANK CAM HOLDER 3.jpg, 149.4 kB

swrack_tripodmount_23.jpg

swrack_tripodmount_23.jpg, 421.19 kB
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 12:36   Citovat  

je to na prisavce Úsměv a jde dat i na prilbu ...

kamerka je mala s laserovym zamerovacem na SD karty.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 12:56   Citovat  

ja už vima si co mylsíš a ta malá věc fakt dokáže HD jak píšeš jo , to abys tam koupil 32 Gb kartu je to dobrý a bud to stát jak sada novejch gum zmatenej , tak to je potom good že je to na přísavku, že se to dá použít i jinde než na moto
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 15:00   Citovat  

hometuner napsal:
ja už vima si co mylsíš a ta malá věc fakt dokáže HD jak píšeš jo , to abys tam koupil 32 Gb kartu je to dobrý a bud to stát jak sada novejch gum zmatenej , tak to je potom good že je to na přísavku, že se to dá použít i jinde než na moto

Kamaráde, parádní věc, no jestli na HDay pojedeš, taky se těším, po tomto víkendu jestli bude auto hotové, tak můžeme konečně udělat nějaké video i s naším assfokymanem - Danem Je to tam.

Jinak za mě palec je to dobrý je to dobrý je to dobrý jako vždy no.
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2010 , 15:32   Citovat  

Minikamera se záznamem obrazu a zvuku na micro SD kartu v AVI formátu_DCR-11
Je jech vicero druhu
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 11:00   Citovat  

tak jsme testoval a co je blbý že místo zvuku se od rychlosti cca 40 km/h ozýva jen hlasitý foukání větru (je jansý že kompakt foťák na to neni vhodnej) Smutný , zajímalo by mě jeslti by se videokamera chovala stejně, ale co jsou videa na youtube vetsinou vsme krasne znijen zvuk motoru vitr šustí jen minimálně
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 11:06   Citovat  

pac ma ten fotak zcela logicky mikrofon vpredu. stacilo by dat pres nej nejaky molitan nebo ho prelepit papirovou paskou.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 11:08   Citovat  

nebude hdd kamera kvuli otresum v ohrozeni? nevim jak jsou na tom hdd v kamerach, ale hdd je mechanicka vec a neni dobry kdyz je v prostredi vibraci apod. Brzo ten disk umre, takze SD karty to resej dle me. Jinak jestli mas mikrofon na vzduchu, tak doporucuju si koupit nejakej slusnej diktafon a umistit ho nekam vhodne vzhledem ke zvuku. Pak zkombinujes video a audio na PC a vysledek bude libovej. Novy audio nebude problem sesynchronizovat s puvodnim kdyz stojis, staci udelat nejakej vykyv (proturovat, zatroubit, tlesknout apod.), kterej bude pak hned videt ve forme vln v editoru.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 11:19  Naposledy upravil hometuner dne 14.5.2010 , 11:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jo mas pravdu mirkofonje zepředu, zkusím zalepit díky za nápad

pokud diktafon tak myslíš asi digitální, sice je to pak víc práce a ta obsluha když chci natáčet ale asi lepší varianta nebude pokud má byt slyšet kvalitní zvuk, vyzkouším to diktafon mam

tady video...je slyšet jen vitr..

1.rar
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  1.rar
 Velikost:  4.97 MB
 Staženo:  1233 krát

Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 11:40   Citovat  

jj, digitalni. Das ho nekam sikovne za plexi nebo proste kde neni hluk tolik. Obsluha bude jednoducha, spustis diktafon, spustis kameru(bo fotak), udelas zvuk kvuli synchronizaci a jedes. Nic slozityho. Na PC pak najdes vlnku toho tlesknuti a das ji pod ten puvodni zvuk, na kterym bude zobrazena stejna vlnka, oriznes, vyhodis puvodni zvuk, hotovo. Prelepeni moc nepomuze myslm. Zalezi kde to mas, jestli na to primo fuci, tak bude fucet do molitanu a mikrofon bude snimat fuceni do molitanu. Bude to lepsi jen trochu. Pokud mas ten diktafon, tak jdi rovnou do toho. Tu kameru si pak muzes dat kamkoliv a nebude te zajmat sum vubec.
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 11:44   Citovat  

665+1 napsal:
jestli na to vzpomenu, hodim se foto profi držáku + full hd kamerka (vlastník LKTR).

Bohužel video neni veřejně publikovatelný, co jsem natočil na nadrži motorky naštvanej

ale ta kvalita je užásná. 8 minut má 500mb ve full hd 16:9. takže širokej záběr a kamera má výbornou světelnost.

jj, video je pěkný a zajímalo by mě co je to za kamerku ?? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 11:48   Citovat  

Pro ty, kterým nestačí rozlišení 1280 x 720 u ContourHD, je zde alternativa pro profesionály a opravdové video nadšence - ContourHD 1080p. ContourHD 1080p je první HD kamera na helmu umožňující záznam videa v plném HD - rozlišení 1080p (1920×1080) při 30 snímcích za sekundu. Kompaktní design. Kamera ContourHD 1080p je velmi jednoduše ovladatelná odolná kamera.

Specifikace:

Záznam v 5 různých rozlišení: od 1080p (1920×1080) (16:9) při 30 fps (snímků/s) až po akční slow motion Fast SD - WVGA (848x480) při 60 fps

Úhel záběru 135° (v 720p rozlišení), 110° (v 1080p rozlišení)

Kompaktní design, žádné kabely - konstrukce "vše v jednom" poskytuje maximální volnost pohybu

Dvojice zaměřovacích laserů umožnuje po aktivaci správné nastavení horizontu (rotace snímače až o 192°) a záznam videa při orientaci kamery "naležato"

Vylepšený procesor zpracování obrazu, řízení expozice a vyvážení bílé a optimalizace pro rychle se měnící světelné podmínky. Výsledkem je věrnější podání barev a ostrost obrazu i při náročných scénách - např. rychlém pohybu v lese
ContourHD 1080p lze pomocí dodané aplikace Easy Edit software konfigurovat - nastavit kontrast (high, med nebo low), doostřování (1-5), expozici (-4 až +4), měření expozice (spot, center, avg), a citlivost mikrofonu. ContourHD 1080p je tak HD kamera na helmu s největší možností konfigurace

Velmi odolné tělo zkonstruované z duralu, tepelně upraveného kompozitu a gumy odolává prachu, blátu a sněhu, kamera je voděodolná (vodotěsná při použití vodotěsného pouzdra pro ContourHD)

Velmi jednoduché ovládaní jedním přepínačem - posunutí jezdce dopředu spustí nahrávání, posun zpět nahrávání ukončí a uloží jeden video klip (soubor)

Indikace vybití baterie a volného místa na kartě pomocí LED na zadní straně (barevně ve 3 úrovních - 100-66%, 66-33%, 33-0%)
Výměnná baterie (extra baterie k dispozici jako volitelné příslušenství)

Možnosti uchycení: držák na přilbu (a další ploché předměty jako nádrž motorky, karoserie auta, sklo), držák na brýle a volitelně další držáky (na řidítka a universální na přilbu s průduchy, batoh apod.). Uchycení pomocí kolejnic na straně kamery, do kterých se zasouvají držáky

koupeno zde : tudy odkaz

ukazky :

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 11:58   Citovat  

video pěkný možná ale zvuk (mluvim o tom svym videu) to snad ne jo to neni kamerka to jsem psla už je to obyč foťák Nikon coolpix 7600 co dělá videa 640x480 , 30 fps , jako full HD zas tak extra nepotřebuju
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 16:09   Citovat  

Dovolím si zneužít toto vlákno.
Uvažuju o koupi HD kamery otci k narozeninám, aby si mohl zaznamenávat své výlety Úsměv
Jezdí na Hornetovi 900F. Jako naprostého laika mě zaujala GoPro s možností vícero pevných úchytů (kufr vzadu, možná přední blatník) Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Dokážete mi něco doporučit? Vejít bych se chtěl do desítky.
Předem díky
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 16:26   Citovat  

Libiiii, jen se zeptam na bezpecnost? Lehce mam strach neco podobneho instalovat - precijen "co kdyby" a ono mit takovej peknej kovovej drzacek v sobe asi nebude to prave orechove..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 16:29   Citovat  

O GoPro jsem velice uvazoval, ale nakonec jsem nekoupil kvuli cene(coz neni tvuj problem, protoze limit mas v pohode). Ale co jsem videl videa a recenze, tak je to asi nejlepsi volba co se tyce videokamery na outdoorove pouziti. Teda jsem jeste nenasel adekvatni nahradu, zkus se jeste podivat na GoPro HD
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 16:30   Citovat  

S GoPro nemám zkušenosti, ale můžu doporučit třeba Drift HD. Mám jeho staršího bráchu Drift HD170 Stealth a jsem maximálně spokojený. GoPro má sice více příslušenství, ale chybí mu alespoň náznak aerodynamiky a Drift má navíc výhodu dálkového ovladače a vestavěného LCD.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 16:32   Citovat  

2bep napsal:
Dovolím si zneužít toto vlákno.
Uvažuju o koupi HD kamery otci k narozeninám, aby si mohl zaznamenávat své výlety Úsměv
Jezdí na Hornetovi 900F. Jako naprostého laika mě zaujala GoPro s možností vícero pevných úchytů (kufr vzadu, možná přední blatník) Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Dokážete mi něco doporučit? Vejít bych se chtěl do desítky.
Předem díky

mam Go Pro Hero 2 Motorsport. Volepíš si s držákama motorku a na ně to pak nasouváš. Nehledej v tom nic složitýho. Kam to nalepíš, tam to drží. Asi to je ozkoušený. Osobně jsem to nikam nelepil, používam tu přicucnou nohu, nicmene na plasty se to nehodí, protože se prohnou a ve větších rychlostech kmitají.

Než bych lepil, tak bych ozkoušel, jestli záběr je to pravý, co chceš. Svoje videa sem dát radši nemůžu Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 16:36   Citovat  

pár poznatku

* nejde poznat rozdil mezi 70 a 270kmh, když chybí budíky.
* videa jsou dost nudný, když nejsou sestříhaný , nečekaně Úsměv
* kamerka vydrží na pár desítek minut záběrů ve full hd.
* neni to kde skladovat po chvíli Úsměv spousty GB a hodně materiálu je nepublikovatelný, u někoho 99%
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 12:21   Citovat  

Díky za tipy. Myslím, že v otcově podání jde o jízdy +/- v rámci pravidel. Ono na naháči s malým plexi a 3 kufry vzadu to moc na divočinu neni Úsměv
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2012 , 23:19   Citovat  

665+1 napsal:
pár poznatku

* nejde poznat rozdil mezi 70 a 270kmh, když chybí budíky.
* videa jsou dost nudný, když nejsou sestříhaný , nečekaně Úsměv
* kamerka vydrží na pár desítek minut záběrů ve full hd.
* neni to kde skladovat po chvíli Úsměv spousty GB a hodně materiálu je nepublikovatelný, u někoho 99%

Mluvíš o GoPro?

Já jí mam taky a podobné pocity Cool
Nejvíc sem natočil cca 2 videa ve Full HD se zapnutým LCD 1h 10min Tak to valím bulvy
Velikost jednoho videa přes 2.5GB,takže prohrabat se tím je porod.
Ale kvalita zvuku a videa je neskutečná. je to dobrý
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2012 , 15:07   Citovat  

Tahle by taky nemusela bejt špatná...novější brácha od té co tu dával 667-1

Contour + Plus
-Full HD už to zvládá alespoň 30fps
-GPS module, který sleduje rychlost, polohu a nadmořskou výšku čtyřikrát za sekundu
-2,5mm pro připojení microfonu

"Contour + PLUS přináší do světa videa z vlastní perspektivy zcela novou dimenzi. Kamera možnuje během záznamu videa rovněž záznam rychlosti, nadmořské výšky a přesného místa kde Full HD video právě natáčíte. Pokud Vám někdo něvěří, že jste tam byli jak rychle a vysoko jste jeli , teď máte důkaz! Přesnou polohu rychlost a výšku je možno sledovat na mapě, hned vedle záběrů z kamery." -třeba policajti HaHaaa

Jen cena 10K,- je už na úrovni GoPro kamer Tak to valím bulvy
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2012 , 15:13   Citovat  

GoPro se dá sehnat za 7 000kč a určitě bych neváhal.
Za mé sem dával 8300 a už mi to přišlo hodně,takže 10 000 je docela šilenost :hehe: .
(měl sem v tom i LCD a 32GB paměť)
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2012 , 9:37   Citovat  

Tak se trochu přidám do tématu, koupil jsem si full HD samsung w300, cena přijatelná, nárazuvzdorný, voděodolný atd..

Teď k věci, přidělal jsem ho na rychlovku jen na plech který byl na nádži - šílené otřesy od 40km/h Kolega z práce mi dal držák GPS(celoplastový) který jsem opět přidělal na víčko nádže, a zase otřesy(menší), zvuk neřeším, máte stejný problém? jak to řešíte?
Ten kovový držák co tu je vyfocen jak funguje? Netřese se to na něm?
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 11:18   Citovat  

Nový GoPro Hero3
Stránky GoPro
"
KEY CAMERA SPECS
4kp 12 fps, 2.7kp 30 fps
1440p48/1080p60/720p120 fps