Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
koupim CRX targu nejlepe 118kw
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Dannda je teď offline  Dannda
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 14:22   Citovat  

Cus,chtel bych...... koupit targu,mam nekolik podminek:1-garazovanou 2- nezkorodovanou 3- neupravovanou a hlavne nebouranou!,jest li bude vubec naka takova k dispozici,muzu slibit ze bude v garazi a bude se s ni zachazet velmi dobre.Jsem z nepomuka takze bych rad naky to okoli,na moravu uz nepojedu nesouhlas ,penize budeme resit az podle toho co mi nabidnete Nápad je tu! ,vsem co budou premyslet a volat dekuji,PS:nespecham casu dost muj tel je 607403654 přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
species je teď offline  species
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 21:25   Citovat  

Dannda napsal:
Cus,chtel bych...... koupit targu,mam nekolik podminek:1-garazovanou 2- nezkorodovanou 3- neupravovanou a hlavne nebouranou!,jest li :

omlouvam se za offtopic ale rad bych ti popral hodne, ne vazne, HODNE stesti přátele
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 21:44   Citovat  

species napsal:
omlouvam se za offtopic ale rad bych ti popral hodne, ne vazne, HODNE stesti přátele

Jeden místní člen H-C nabízí targu vti zde

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 21:44   Citovat  

Kdyby se ti chtělo na Moravu tak by to možná byla jiná... sice ta moje není bez chyb , ale zrezlá není až na kousek lemu..
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2012 , 22:38   Citovat  

Maggoth napsal:
Kdyby se ti chtělo na Moravu tak by to možná byla jiná... sice ta moje není bez chyb , ale zrezlá není až na kousek lemu..

Já z Moravy jsem, bližší info?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 6:38   Citovat  

Giger napsal:
Jeden místní člen H-C nabízí targu vti zde

Cus,jo na tuhle krasku uz jsem koukal,65 tis je dobra cena?Ja chci investovat vic.Jinak ty podminky jsou urcite splnitelny je to dobrý ,nespecham nikam.Jeste dodam ze je moc hezka ale skoro 200000km je moc-hodne moc.Budu moc rad jest li tu spolecne neco najdeme, přátele
   Návrat  
tigi je teď offline  tigi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 8:46   Citovat  

Chlape 200tkm není rozhodně moc. Nekupuješ 3 roky staré auto. Rozhoduje skutečný stav a né strávená půl hodina s budíkama a výsledkem třeba 70tkm z 200tkm Úsměv Nic ve zlém je to dobrý Hodně štěstí při koupi
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 10:09   Citovat  

Dannda napsal:
Cus,jo na tuhle krasku uz jsem koukal,65 tis je dobra cena?Ja chci investovat vic.Jinak ty podminky jsou urcite splnitelny je to dobrý ,nespecham nikam.Jeste dodam ze je moc hezka ale skoro 200000km je moc-hodne moc.Budu moc rad jest li tu spolecne neco najdeme, přátele

Já myslím, že to je dobrá cena :)Zkus zavolat Rom.ovi on ti poví daleko více, je to dobrý člověk. Měl jsem od něj auto a spokojenost, což ti zde napíše více členů HC než jen já. je to dobrý Jestli bych kupoval, tak prioritně od něj. PAk vím, ještě o jedné tarze, ale není to vti, ale US model. Od pána ze severu Čech, ten ji ale prodá jen opravdovému fanouškovi a milovníkovi Hondy Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 11:27   Citovat  

Giger napsal:
Já myslím, že to je dobrá cena :)Zkus zavolat Rom.ovi on ti poví daleko více, je to dobrý člověk. Měl jsem od něj auto a spokojenost, což ti zde napíše více členů HC než jen já. je to dobrý Jestli bych kupoval, tak prioritně od něj. PAk vím, ještě o jedné tarze, ale není to vti, ale US model. Od pána ze severu Čech, ten ji ale prodá jen opravdovému fanouškovi a milovníkovi Hondy Úsměv

Rozhodne souhlasim s tim ze od Romana jsou Honda ve velmi slusnem stavu,je to urcite clovek kterej se v Honda vyzna a nepriveze nic co by stalo za prt.Urcite budu premejslet jest li mu nakonec nebrnknu ale takovejhle kousku za tu cenu je vic,sehnal jsem ji i se serviskou ale pri blizsim ohledani jsem zjistil velke nedostatky.Radeji bych opravdu investoval vic a neresil pozdejsi problemy Nápad je tu! .Jen tim chci rict ze se snazim vybrat.Spousty kluku si tyhle auta vymazlili a maji treba dilema jest li ji ted kdyz je hotovo prodat,cekaj treba rodinu potrerbujou velky auto nebo resi bydleni a nechtej to prodat volovi co to zarohem zrusi a proda na ND.Coz se stalo mne Bueee ,Takze na zaver mam penize a chtel bych koupit CRX targa ve velmi slusnem stavu.Diky kluci snad se zadari je to dobrý
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 11:59   Citovat  

Mozna budu prodavat targu preposilam inzerat z lonskeho roku.

Honda CRX targa, černá, r.v. 1993, STK+emise 3/2013, na RZ s jasným původem a kompletní dokumentací o vozu. Unikátní kousek v ČR bez jediné koroze (včetně bolavých míst tohoto modelu!) garážováno. Celé auto kompletně rozebráno a repasováno, zespoda jako nové. Kompletní interiér (šroubky, kliky, západky, záslepky, ..) a originální vzhled. Úprava na zakázku - šály racing na klice, vačka Blox racing stage 2, keramická nová spojka, rozvodové kolo (štelovací) HADRAGE, větší klapka, sání v přední masce, svody 4-1, celý výfuk 50 (nezaměnitelný zvuk), přepínací čipovaná jednotka (VTEC)!!, podvozek BC RACING (30 poloh nastavení), přímé sání, olej 20V60 MOTUL,…. Dovoz z Německa, repasováno a postaveno v celkové hodnotě 155.000,- Kč (eko zaplaceno). Cena k jednání 99.000,- Kč.

Ma i servisku ale ukoncena v roce 2006 pri stavu 109 156km ted ma najeto cca 150tisic.

Muze se najit nejaka oderka od neumetelu od parkovani.

Chtela by ale nove predni kotouce pac to vrni do rizeni kdyz prudceji zabrdis ( osobne mi to nevadi)

Cena cca 75 000kc

Ted je na zimakach ale alu kola k tomu mam ale pneu jsou nic moc + je tam origo zadni tlumic moc to rvalo ale ten urvanej mam pripadne taky:-)

fotooo 027.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
fotooo 027.jpg, 343.46 kB
   Návrat  
Therenus je teď offline  Therenus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 13:03   Citovat  

za cca 60 prodám česrtvě zgenerálkovanou a krom sání plně původní targu esi 92 KW
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 15:07   Citovat  

Dannda napsal:

200tis je moc akorát na koncernový auta, to je u Hondy zaběhnutý motor...a hlavně od Roma, ten by nenabízel olejčničku OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 18:21   Citovat  

Honda CRX targa, černá, r.v. 1993, STK+emise 3/2013, na RZ s jasným původem a kompletní dokumentací o vozu. Unikátní kousek v ČR bez jediné koroze (včetně bolavých míst tohoto modelu!) garážováno. Celé auto kompletně rozebráno a repasováno, zespoda jako nové. Kompletní interiér (šroubky, kliky, západky, záslepky, ..) a originální vzhled. Úprava na zakázku - šály racing na klice, vačka Blox racing stage 2, keramická nová spojka, rozvodové kolo (štelovací) HADRAGE, větší klapka, sání v přední masce, svody 4-1, celý výfuk 50 (nezaměnitelný zvuk), přepínací čipovaná jednotka (VTEC)!!, podvozek BC RACING (30 poloh nastavení), přímé sání, olej 20V60 MOTU

je to dobrý vykon?
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 22:12   Citovat  

Dannda napsal:
Honda CRX targa, černá, r.v. 1993, STK+emise 3/2013, na RZ s jasným původem a kompletní dokumentací o vozu. Unikátní kousek v ČR bez jediné koroze (včetně bolavých míst tohoto modelu!) garážováno. Celé auto kompletně rozebráno a repasováno, zespoda jako nové. Kompletní interiér (šroubky, kliky, západky, záslepky, ..) a originální vzhled. Úprava na zakázku - šály racing na klice, vačka Blox racing stage 2, keramická nová spojka, rozvodové kolo (štelovací) HADRAGE, větší klapka, sání v přední masce, svody 4-1, celý výfuk 50 (nezaměnitelný zvuk), přepínací čipovaná jednotka (VTEC)!!, podvozek BC RACING (30 poloh nastavení), přímé sání, olej 20V60 MOTU

je to dobrý vykon?

To netusim nebyl jsem na brzde...Koupil jsem ji pred rokem na inzerat co jsem preposlal...Me neslo o rychlost... ale ted uz bych obyc targu nechtel co jsem poznal tuhle asi tak:-) kazdopadne oproti normal esi se neda srovnat aspon co jsem jel v jinejch a VTI netusim i kdyz mí bylo receno ze lepsi ale nechci kecat... to neni auto na rychlost...I kdyz staveno do vrchu...

Mimochodem jak rikam prodavam ci se rozmejslim jen proto ze musim dokoncit stavbu RD...
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 11:18   Citovat  

Igi napsal:
To netusim nebyl jsem na brzde...Koupil jsem ji pred rokem na inzerat co jsem preposlal...Me neslo o rychlost... ale ted uz bych obyc targu nechtel co jsem poznal tuhle asi tak:-) kazdopadne oproti normal esi se neda srovnat aspon co jsem jel v jinejch a VTI netusim i kdyz mí bylo receno ze lepsi ale nechci kecat... to neni auto na rychlost...I kdyz staveno do vrchu...

Mimochodem jak rikam prodavam ci se rozmejslim jen proto ze musim dokoncit stavbu RD...

kdo jí stavěl, když byla do vrchu?
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 13:10   Citovat  

Lukas28 napsal:
kdo jí stavěl, když byla do vrchu?

Netusim bylo mi to receno od bejvaleho majitele
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 14:44   Citovat  

Igi napsal:
Netusim bylo mi to receno od bejvaleho majitele

A kdo byl bývalý majitel? HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 16:15   Citovat  

tigi napsal:
Chlape 200tkm není rozhodně moc. Nekupuješ 3 roky staré auto. Rozhoduje skutečný stav a né strávená půl hodina s budíkama a výsledkem třeba 70tkm z 200tkm Úsměv Nic ve zlém je to dobrý Hodně štěstí při koupi

A co tenhle kousek? Mrk
tudy odkaz
   Návrat  
mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 18:22   Citovat  

Dannda napsal:
A co tenhle kousek? Mrk
tudy odkaz

to je jedna z Bullseyovo krasavic Úsměv
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 19:12   Citovat  

mattheo napsal:
to je jedna z Bullseyovo krasavic Úsměv

hh včera zadanej inzerát se šíří rychle.. každopádně už o ní projevil zájem původní majitel, který teď objíždí targy a ten má tak nějak u mě předkupní právo.. beru, že to pro něj byla srdeční záležitost.. navíc na prodej ani tolik nespěchám, jakožto neužraný auto jsem s ní max. spokojenej.
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 20:11   Citovat  

Spacir napsal:
A kdo byl bývalý majitel? HaHaaa

Pan co nebyl z hodna klubu... Ty mas zajem ze se ptas? Nebo se nudis na netu?
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 20:41   Citovat  

Igi napsal:
Pan co nebyl z hodna klubu... Ty mas zajem ze se ptas? Nebo se nudis na netu?

Ano, rád bych ten tvůj unikát viděl. Cool Jestli se teda rozhoupeš a budeš prodávat ...
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 20:57   Citovat  

Spacir napsal:
Ano, rád bych ten tvůj unikát viděl. Cool Jestli se teda rozhoupeš a budeš prodávat ...

Úsměv skoda ze ji neuvidis Úsměv neni to zadny unikat ale nemam rad zvedavce na netu...mas peknou targu pane kupujici Velmi šťastný
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 13:35   Citovat  

Igi napsal:
Úsměv skoda ze ji neuvidis Úsměv neni to zadny unikat ale nemam rad zvedavce na netu...mas peknou targu pane kupujici Velmi šťastný

Jen rýpeš, nebo co tady děláš?
Pokud nevíš, jaký výkon auto má a říkáš, že máš informace jen od bývalého majitele, je snad logická otázka, kdo ten bývalý majitel byl. Ne hned všechny označovat za zvědavce. Trochu si uvědom, kam píšeš. Tady jsou milovníci Hondy, třeba někdo zájem má, ale působíš dost nesolidně.
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 20:34   Citovat  

Parker napsal:
Jen rýpeš, nebo co tady děláš?
Pokud nevíš, jaký výkon auto má a říkáš, že máš informace jen od bývalého majitele, je snad logická otázka, kdo ten bývalý majitel byl. Ne hned všechny označovat za zvědavce. Trochu si uvědom, kam píšeš. Tady jsou milovníci Hondy, třeba někdo zájem má, ale působíš dost nesolidně.

Vsechny? Kde to vidis? OMG... A neboj se vim kam pisu...A ja jen napsal ze mozna budu prodavat nabidnul jsem tod vse... A taky dobre vim ze tady spousta lidi se jen vyptava je zvedana a tim to hasne... pifko

A ver tomu ze solidni jsem Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
koupim CRX targu nejlepe 118kw
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina