Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Strana 19 z 57
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 13:20   Citovat  

Tak dnes jsem mojí mojí na fofo objednal milestone greensport 215/40R17, prej to dělá nankang a je to obdoba NS2 akorát má směrový dezén a měla by líp odvádět vodu...no každopádně není žádná závodnice, jezdí denně do práce 10 km a kolem komína, takže jsem hledal něco za nízkou cenu, jetou gumu už kupovat nechci, a pro ni je cena 1500,- za gumu snad tak akorát...no uvidím...máte s tou gumou někdo zkušenosti?...a ptám se na zkušenosti ne na názory typu stlačená čínská tma apod. HaHaaa
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 13:41   Citovat  

Dunlop SP SPORT FASTRESPONSE vs Goodyear Opti Grip

a ted babo raď..jedny skoncili 2 jedny 3. v ADAC/ÖAMTC (DE) 2012 ..nemel by nekdo nejakou primou zkusenost s zivotnosti, hlucnosti a chovanim ? Gumy co mam na novych ALU jsou na vyhozeni a zacinaji pekne slapat a delat problemy..asi budu muset sahnout do rozpoctu uz letos to mi hlava nebere

jeste sem premyslel o Kumho KU31,ale nakonec sem od toho nejak upustil a radeji si neco malo i priplatim

Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 15:58   Citovat  

Má někdo srovnání TOYO PROXES T1-R vs BF GOODRICH G-FORCE PROFILER ?

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2012 , 20:17   Citovat  

Objednany Dunlop SP Sport FastResponse v 205/55 16 91W Mrk tak uvidime

DaM je teď offline  DaM
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2012 , 20:50   Citovat  

Ja jsem ted za docela dobrou cenu (11.500,-) koupil sadu Bridgestone Potenza RA050, za 14 dni je vyzkousim na Nordschleife Úsměv

p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:06   Citovat  

Nezkoušel jste někdo "Yokohama V103 Advan Sport"???..... chtěl bych je v rozměru 205\55\16 bohužel recenze nikde žádná...občas sem jen narazil na hlučnost a špatnou přilnavost za mokra...tak by mě zajímalo jestli to tak je...použití na denní ježdění občas sport... Úsměv...dík za rady

area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:19   Citovat  

p.dawe napsal:
Nezkoušel jste někdo "Yokohama V103 Advan Sport"???..... chtěl bych je v rozměru 205\55\16 bohužel recenze nikde žádná...občas sem jen narazil na hlučnost a špatnou přilnavost za mokra...tak by mě zajímalo jestli to tak je...použití na denní ježdění občas sport... Úsměv...dík za rady

tady je něco, označujou je jenom Advan Sport, podle obrázku je to ta samá pneu jako v ČR s označením V103. Na tom webu najdeš testy všeho možnýho, jak se tomu dá věřit/nevěřit je na tobě Mrk

p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.5.2012 , 22:43   Citovat  

díky za link...pořád sem na vážkách co jsem se dočetl reakce uživatelů je tak 50:50 Smutný

Novio je teď offline  Novio
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 0:09   Citovat  

Zdravím. Potřebuju pořídit nové letní pneu na C7G 1.6 5D, tedy 195/60 R15. Teď tam mám Pirelli P6 CINTURATO, na kterých jsme auto koupili a nemůžu si na ně stěžovat, v testech se taky umisťují na předních místech, ale já tomu prdlajs zozumím. Doporučili by jste mi je opět pořídit, nebo by jste mi doporučili jiné? Jelikož jezdím dost bezpečně, tak mi jde hlavně o velkou výdrž, nízkou spotřebu a nízký hluk (kvůli tragickému odhlučnění u Civica), při rozumných jízdních vlastnostech. Ta Pirelli by měla být po všech stránkách celkově vyrovnaná.
Jinak objednávat budu asi z e-nejlevnejsi-pneu.cz, jen jsem trochu zmatený z toho, jak udávají cenu z ČR skladových zásob a z EU skladových zásob, u kterých je větší dodací doba, ale zase nižší cena - u těchto je to 300Kč na gumu, což bych si týden rád počkal. Není tam nějaký háček? Třeba, že ty gumy můžou být staré, či tak něco?

No a poslední dotaz - jak staré gumy jsou ještě v pořádku? Ročně najedem cca jen 10k km, tak aby nezestárly dřív, než se sjedou : )

Díky moc za info a tipy.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 2:24   Citovat  

Pirelli není špatná volba jen co si pamatuji jsou trochu hlučnější. Já byl spokojený i s Good Year... Jen by ses měl ještě jednou zamyslet nad tím jak si napsal 300,- na gumu to by jim lidé utrhali ruce...těch 1 200,- je cena JEDNÉ pneu... přátele

FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 10:48   Citovat  

Ohledně e-nejlevnejsi-pneu.cz
Nezdá se mi že by měli dobré ceny. Proč tam chceš nakupovat?

0
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 11:59   Citovat  

Vergas: Díky za info, ty GOODYEAR EfficientGrip taky vypadají dobře, hlavně by měly být tišší. Jinak já myslel, že je rozdíl 300,- na gumu při delším dodání z EU skladu (1500,- za gumu oproti 1800 při rychlém dodání z českého skladu).

FunToDrive: Nevím, zrovna u nich měli na Heurece jednu z nejnišších cen, při dobrém hodnocení prodejce, ale třeba ty GOODYEAR byly zase levnější zase jinde, takže na obchodě zas tak nezaléží.

Michellin energy saver už jsou dost drahé, takže podle kritérií: ticho, nízký valivý odpor, výdrž, při dobrých jízdních vlastnostech, bych asi volil mezi těmi GOODYEAR EfficientGrip a Pirelli P6 CINTURATO, které jsou cenově srovnatelné. Popř. tip na nějakou jinou pneu?
Inu, které z těch dvou gum by jste vzali vy? Díky moc, mám dilema : )

FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 15:45   Citovat  

Osobně bych volil Goodyear. Pirelli mají příliš slabé boční hrany.
Tady na foru se občas řeší Yokohama, Kumho, Wanli, Nankang a ještě nějaké čínské lisované tmy.
Ťaky bych doporučoval přečist odkaz

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 16:38   Citovat  

Alternativou ke GY Efficient Grip jsou treba i Semperit Speed Life. Zkusenost mam s obema jmenovanymi na Acco Tourer 7G (225/40x18"). Pocitove jsou stejne, podle testu taky a navic Semperit jsou hodnocene jeste o dost lip na mokru. K vlastnostem uz jsem psal nekolikrat- trochu mekci bocnice, ale zato jsou i v mem rozmeru neuveritelne komfortni, sjizdeji se krasne pravidelne a maji obrovsky kilometrovy najezd. Na neokruhove Velmi šťastný jezdeni naprosto staci, proc mit u normalniho auta UHP co mizi jak maslo.

0
PříspěvekZaslal: 19.6.2012 , 22:31   Citovat  

Díky za tipy. Vezmu teda ty GY Efficient Grip. Co jsem procházel nějaké testy, tak by měli mít nižší valivý odpor a hlavně být tišší, což je pro mně hodně důležité, protože v tragicky odhlučněném Civicu je to na dálnici fakt hukot a každý dB dobrý.

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 7:50   Citovat  

Novio: podival bych se jeste na Bridgestone Turanza ER300 - perfektni na vode, velmi dobra na suchu (na svou kategorii bych mozna mel rict "vyborna"), relativne ticha a slusna vydrz. Velmi slusna guma byla i Michelin Pilot Exalto, nicmene byly drazsi a pritom rozdil oproti turanzam minimalni. Vse ostatni, co jezdim jsou UHP a tam je jedina skutecne ticha guma Michelin Pilot Sport 2, nicmene cena je uplne nekde jinde a na normalni jezdeni je to zbytecne.

Pokud by ti slo skutecne jen o to ticho, pak Yokohama dB. Ja bych je ovsem silne nedoporucil, protoze ruku v ruce s tichem jdou mizerne jizdni vlastnosti. Takze urcite radsi nejaky kompromis jako turanzy, exalta nebo EG.

Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2013 , 20:56   Citovat  

Léto se blíží a bude potřeba nové papuče na auto..obchody mají za pěkné peníze gumy Nexen, což je korejská značka stejně jak Kumho.

Máte někdo zkušenost s jejich modely N6000, N8000 nebo novinkou N9000?

osiris je teď offline  osiris
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2013 , 11:31   Citovat  

Co by jste mi doporucili za letni pneu na Mondeo ST220 -> 1600kg, 225hp, rozmer pneu je 225/40 r18 a rad bych se vesel do 10, ale to zas moc neodpovida kvalite... Mesicne najedu asi 1-2tis km a moc to nesetrim, takze by to chtelo aby I neco vydrzeli a Samozrejme dobre drzeli. Zatim se mi asi nejvic zamlouvaj Falkeny, par lidi v okoli je ma a jsou spokojeny, jen to nejsou nejaky moc velky "zavodnici" Jako ja Úsměv

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2013 , 11:47   Citovat  

osiris napsal:
Co by jste mi doporucili za letni pneu na Mondeo ST220 -> 1600kg, 225hp, rozmer pneu je 225/40 r18 a rad bych se vesel do 10, ale to zas moc neodpovida kvalite... Mesicne najedu asi 1-2tis km a moc to nesetrim, takze by to chtelo aby I neco vydrzeli a Samozrejme dobre drzeli. Zatim se mi asi nejvic zamlouvaj Falkeny, par lidi v okoli je ma a jsou spokojeny, jen to nejsou nejaky moc velky "zavodnici" Jako ja Úsměv
teď jsem to resil a koupil jsem v tom samém rozměru Toyo proxes T1R za 2.300 ks

Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2013 , 12:19  Naposledy upravil Doktor dne 27.2.2013 , 12:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

skyline napsal:
Novio: podival bych se jeste na Bridgestone Turanza ER300 - perfektni na vode, velmi dobra na suchu (na svou kategorii bych mozna mel rict "vyborna"), relativne ticha a slusna vydrz. Velmi slusna guma byla i Michelin Pilot Exalto, nicmene byly drazsi a pritom rozdil oproti turanzam minimalni. Vse ostatni, co jezdim jsou UHP a tam je jedina skutecne ticha guma Michelin Pilot Sport 2, nicmene cena je uplne nekde jinde a na normalni jezdeni je to zbytecne.

Pokud by ti slo skutecne jen o to ticho, pak Yokohama dB. Ja bych je ovsem silne nedoporucil, protoze ruku v ruce s tichem jdou mizerne jizdni vlastnosti. Takze urcite radsi nejaky kompromis jako turanzy, exalta nebo EG.

ER300 ecopie mam na obou hondach a velmi spokojen, ale nejezdim na hraně VTEC pred tim na autech byly puvodni michelin - velmi tiche a nejaky puvodni bridgestone - ty i po 8 letech byly jak lepidlo, proto sem je zvolil tyhle otazka jaky budou dneska

Santi je teď offline  Santi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2013 , 12:20   Citovat  

osiris napsal:

Falkeny jsem měl na 2 autech a spokojenost. Nijak zvlášť se nesjížděly a hlučnost byla v normálu.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2013 , 19:20   Citovat  

osiris napsal:

Falkeny jsou mozna dobre, ale rekni i jaky typ bys chtel. Treba FK452 maji silnou tendenci k pilovitemu opotrebeni, k oskakani behounu plaste. Nejsem zdaleka sam komu se to prihodilo.

Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2013 , 19:48   Citovat  

tudy odkaz

co na ně říkáte? cena směšná, název taky.....ale nikde jsem na ně nic špatnýho nenašel....jediný čeho se bojím aby nemizely moc rychle....

PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2013 , 20:28   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
http://pneumatiky.heureka.cz/regal-racer-225-45-r17-94w/

co na ně říkáte? cena směšná, název taky.....ale nikde jsem na ně nic špatnýho nenašel....jediný čeho se bojím aby nemizely moc rychle....

cena luxusní je to dobrý otázkou jak dlouho vydržej.kamarád měl gumy s neméně veselym názvem Pneus Ovada a držely mu jako ho*ada Velmi šťastný a najel na nich docela dost tisíc km

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2013 , 21:28   Citovat  

Radek_KA7 napsal:

používám je na vti, zkusil jsem protože jsem na netu nic nenašel a na H-C samý bláboly a nikdo je nevyzkoušel. mam je v rozměru 195/50 15 není to semislick jak se píše, ale guma je velice měkká a po zahřátí drží lépe.vyzkoušeno na sprintech a ostřejší jízdě. Nyní budu zkoušet na okruhu. Nevýhodou je měkká bočnice ale to je pouze o pneu které nejsou označeny XL. mně trvalo delší dobu než jsem vychytal jejich huštění ale teď pohoda. Myslím ale že ve větších rozměrech je už standart zesílená bočnice tedy XL. Dříve jsem měl Yokohama Parada a tyhle gumy jsou levnější a lepší. jasný že s toyo R888 se to nedá srovnat.
Suma sumárum za ty prachy - pecka guma. Jinak díky měkčí směsi bude rychleji ubývat vzorek... je to dobrý

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2013 , 23:33   Citovat  

Radek_KA7 napsal:

Potiz je v tom ze skoro nejdou sehnat, podle me uz se nevyrabi/nedovazi a maximalne se jenom doprodavaji zasoby. Podivej se ze je vsude na skladech stav 0 ks.
Kazdopadne to snad nebylo mysleno na to tezke Mondeo ST, mizely by jak maslo.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2013 , 10:12   Citovat  

Bully: někde jsem četl, že to je narazova výroba.Minulý rok jich tady bylo dost a hned byly pryč. Možná že tenhle rok.bude pauza Tak to valím bulvy

njn je teď offline  njn
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2013 , 10:43   Citovat  

Jezdil někdo SAVA INTENSA HP 195/50 R15 82 V?

Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2013 , 12:08   Citovat  

PeteZ napsal:
cena luxusní je to dobrý otázkou jak dlouho vydržej.kamarád měl gumy s neméně veselym názvem Pneus Ovada a držely mu jako ho*ada Velmi šťastný a najel na nich docela dost tisíc km

mám podobnou zkušenost...kámoš si koupil Nexeny (korea) - nechápavě jsme kroutili hlavama ale jezdí na nich dodnes a dokonce se objevují jen kladné zkušenosti.....

Santi je teď offline  Santi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2013 , 12:20   Citovat  

njn napsal:
Jezdil někdo SAVA INTENSA HP 195/50 R15 82 V?

Měl jsem Savy 2 sezony na zimu a nebyl problém.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina