Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ITR vs CTR
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 14:20   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to uz rovnou tohle odkaz

zrovna tohle ani zadarmo, ale dost OT.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marek.dh je teď offline  marek.dh
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 14:27   Citovat  

Wrx nee, radši si už připlatit za sti (samosvor, brembo, 6 rychlostí...)
   Návrat  
pomper je teď offline  pomper
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 14:35   Citovat  

infinity napsal:
Tak ted zase ja...proc ITR Úsměv

Bavime se teda v mezich, ze se bude jednat o +/- seriova auta, bez zadnych 100 tisicovych uprav (coz je u CTR nutne zlo - u ITR taky, ale ta castka je polovicni)

- ITR je jak bylo receno syrovejsi a je z toho mnohem lepsi "feel" coz je pro me naprosto klicova vec pro vikendove auto
- V serii LSD, chladic oleje
- Dily o dost levnejsi, napr na remap staci OBD1 jednotka za 3tis a nemusis kupovat K-PRO za 30tis atd.
- Razeni je myslim skvele, 4&5 trochu delsi, ale daji se jednoduse a levne zkratit
- Pohlednejsi (subjektivni)
- Levnejsi servisni naklady
- Pokud se na ITR dotahne nejvetsi handicap 0,2litru objemu, tak jako to mam ja (220ps/213nm), tak je to pri vaze 1050kg o ligu (mozna dve) jinde, nez seriove, ci lehce upravene CTR, Defacto se motorove dostanes na uroven M3 E36/E46, EVO, STi. Proste nalozi to i kompletne upravenemu ctr s 235-240ps a to vse pri seriovych ITR dilech hlavy, coz je uz k zamysleni, proc teda to uzasne K20 se 6rychlostma jede jako seriovy Becko v dvoulitru s dlouhou 5st...oba motory se daji upravit na 250, 280 i 300ps - vse jen otazka penez (a nad 260ps uz i rozumu....)

proc CTR:
- Novejsi
- Ovykle mensi prubeh...i kdyz...
- K20+6spd
- 17" kola vhodna pro pouziti BBK

Stred se da udelat i vice user-friendly na B18C6, ale dle me kdo potrebuje plynuly prubeh at si koupi turbo nebo nejaky v12 5.0...auto musi mit charakter a ridic tam je od toho aby s autem pracoval a podle me je na tom ITR lepe. Proto uprednostim ITR pred CTR nebo "pomalejsi" a divocejsi S2000 ap1 s 9tis omezovacem pred rychlejsi ale civilnejsi 2.2 AP2 s2000 s omezovacem v 8200rpm. Proste reci ze na to slapnu ve 3tis rpm a jsem liny podradit jsou neomluvitelne, to same kecy typu "auto dostalo smyk" a ridic tam je asi v roli divaka, ne? Nejsem vubec buhvijak dobry ridic, ale proste ten ridic tam musi byt a to auto ovladat...ne opacne Úsměv Pokud nekdo ceka ze to pojede od 1500rpm jako tdi a od 6tis zase jako honda, a ze to auto vsechny zatacky projede samo, vyrovna vsechny korekce atd tak proste podle me neni zraly na to mit auto pro jine ucely nez premistovani sve telesne schranky.

V serii jsou rychlostne temer na stejno (presneji ITR rychlejsi na NS o 2s)

Je mi uplne jedno ze mi nejaky 400ps Focus RS nalozi na okruhu par sekund, jde o to jak se kdo bavil...

Potencional je v obou autech, ale jsou to upravy v radech 100tis a v CTR toho utopis mnohem vic.

Bylo mi sakra divný, že se na tomhle topicu nepodílý jeden z hlavních vlastenců ITR...
A ejhle je to tady Velmi šťastný Nemusíš se bát není to jenom tvůj názor Mrk

Co se týče divize Renault sportu, tak o těch autech nemůžu říct nic špatnýho, protože obzvlášť dnes vládnou motorsportu mnoho z nich jsem měl tu čest vyzkoušet a porovnat, ale když se tu jedná o Hondy tak chceme přeci firmu na zážitky Úsměv A votom to je VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 16:41  Naposledy upravil Dany dne 20.6.2012 , 17:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

To Infi: Nechci k tomu moc rikat, je to zbytecny dohadovani, kazdy mame jine nazory a zkusenosti...
Ale...
Kdybych chtel neco, co ve sve dobe omracilo konkurenci, je to spis 1.6VTi nez ITR...
To, ze je ITR s "lehkou" upravou na 2 litry o dve tridy vys nez CTR je take na polemiku, ale je treba rict, kam to auto chci... Proste CTR diky novejsi technice a lepsimu zprevodovani ma lepsi dynamiku, takze pokud se bavime o sprintu nebo zrychleni v primce, tak ano, tam muze byt klidne ta ITR i rychlejsi diky vaze, ale pokud to vezmeme na opravdu klikate okresky, nebo okruhy "stop and go" tak proste tajpar ma lepsi dynamiku a bude rychlejsi, tak to je proste... Vzdycky ma totiz co radit s ohledem na prevod a lepsi prubeh vykonu... To je duvod, proc v rally ITR nestacila i pres svou "famoznost" a drtila ji jak CTR, tak bohuzel i Clia 172HP.

Jinak K-Pro stoji s i programem 21tis a ne 30tis... Upravy se daji delat takelevneji, vyfuk na ITR i CTR je za podobou cenu...

No a ted budu mit na prodej take lehce jety staly prevod a LSD do CTR, oboji dohromady za 25tis, takze prevodovka jde vyresit za rozumne penize a LSD v CTR je take lepsi...
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 17:07   Citovat  

Zachvilku to tu dopadne jak v tématu o tdi Se stydím HaHaaa
   Návrat  
GoesPro je teď offline  GoesPro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 20:17   Citovat  

no néé,

já jsem opravdu rád že se o tom kluci takhle rozepsali, je vidět že má každej důvod proč se rozhodnul pro svého mazlika a to si myslím je správné ...

každopádně sem rád za tuhle diskuzi

Dany: Věřím že je CTR spičkové auto nicméně jak jsem psal nazačátku, chtěl bych se vyhnout zbytečným investicím, tobě možná 25 tisíc za diferenciál se zkráceným převodem nepřijde moc, ale když se k tomu přidá ještě jednotka, sání podvozek ... tak už jsem na cca: 40% ceny auta ....

kdežto u ITR koupim akorát podvozek, a je vystaráno ...

já nikdy nebudu jezdit na takové urovni jako TY nebo Infi ... takže myslím že pro požitek mi stačí bohatě ITR..... nehledě na to že mě tenhle model fascinuje už od doby kdy poprvé spatřil světlo světa....
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 20:45   Citovat  

GoesPro napsal:
no néé,

já jsem opravdu rád že se o tom kluci takhle rozepsali, je vidět že má každej důvod proč se rozhodnul pro svého mazlika a to si myslím je správné ...

Dany: Věřím že je CTR spičkové auto nicméně jak jsem psal nazačátku, chtěl bych se vyhnout zbytečným investicím, tobě možná 25 tisíc za diferenciál se zkráceným převodem nepřijde moc, ale když se k tomu přidá ještě jednotka, sání podvozek ... tak už jsem na cca: 40% ceny auta ....

já nikdy nebudu jezdit na takové urovni jako TY nebo Infi ... takže myslím že pro požitek mi stačí bohatě ITR..... nehledě na to že mě tenhle model fascinuje už od doby kdy poprvé spatřil světlo světa....

Hele jestli myslis ze 25 je moc velka investice a do itr koupis 'jen' podvozek, na kolik myslis ze vyjde ? Úsměv
Taky to neni levna sranda Mrk
Navic pak si reknes ze by to chtelo jeste lepsi brzdy atd atd a ses tam kde s ctr Úsměv) taky jsem zil s predstavou ze mi serie vydrzi .. asi pul roku:))
Teda ne ze bych ted mel auto nejak extra vyladeny, chci jen rict ze jak se do toho jednou pustis tak je tam dost prostoru kam investovat ... Úsměv
   Návrat  
jarka je teď offline  jarka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 21:39   Citovat  

Ossi napsal:
Hele jestli myslis ze 25 je moc velka investice a do itr koupis 'jen' podvozek, na kolik myslis ze vyjde ? Úsměv
Navic pak si reknes ze by to chtelo jeste lepsi brzdy atd atd a ses tam kde s ctr Úsměv) taky jsem zil s predstavou ze mi serie vydrzi .. asi pul roku:))
Teda ne ze bych ted mel auto nejak extra vyladeny, chci jen rict ze jak se do toho jednou pustis tak je tam dost prostoru kam investovat ... Úsměv

Přesně tak, takhle to vždycky začíná a pak i končí Velmi šťastný . Nevím jak je to s ITR, ale pokud se u CTR začnou dělat repase, tak úpravy už nejsou o tolik dražší než náhrada za nový oem díly (někdy jsou možná i levnější).

Jinak ad. porovnání ITR vs. CTR: v ITR jsem nikdy nejel, ale na každý pád pokud se u CTR komplet zkrátí převodovka a doplní LSD tak je to dokonalý. Z mýho pohledu nejlepší úprava, která mi přinesla největší fun faktor a až po týhle úpravě jsem si uvědomil jak důležitá je pro mě správně udělaná převodovka. A pokud ITR nemá aspoň z poloviny takovou převodovku, tak je to dost zásadní důvod proč se ještě nad CTR zamyslet Mrk .
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 21:39   Citovat  

GoesPro napsal:
no néé,

nejlepsi tuning je dostat auto do tovarniho stavu ,pokud na to nemas nedelej to jen trochu ,raci vraz prachy do funkcnosti a snazit se dostat do zanovniho stavu Úsměv

proto ti vic lidi radi koupit CTR ,prakticky za ty samy prachy bude nejspis CTR bliz k lepsimu stavu diki vyssimu roku vyroby Velmi šťastný

sam vim ze neni to lehky ,ikdyz clovek vi otom ,ze to a to je to nej reseni ,ale stejne udela to druhy protoze neco ti rika abys to udelal ...sam resim dilema jestli seriovou K20 nebo B16turbo
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 21:46   Citovat  

kompromis

K20 motor, převodovku se samosvorem
BBK (brzdy jsou ITR slabé)
podvozek (bc, xyz)
stavitelná ramena(vpředu,vzadu odklony, sbíhavost) a zbytek tvrzená guma/polyuretan

skloubit podvozek a krásu ITR s technologií Type R Civica

at jí koupíš ITR nebo CTR za 150tis nebo 200tis, za chvilku se v ní vrtáš OK

vzal bych to zgruntu od pohlahy a podíval se, po ITR ve špatném stavu (vyjma karoserie) a na ní začal stavět je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 22:25   Citovat  

Lukas28: otazka je jak dlouho tomu bude fandit i PCR a STK. Za hranice asi taky jenom na podvalu nebo s dobrou kreditkou.
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 22:28   Citovat  

go hard or go home.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 22:51   Citovat  

Bully napsal:
Lukas28: otazka je jak dlouho tomu bude fandit i PCR a STK. Za hranice asi taky jenom na podvalu nebo s dobrou kreditkou.

o legálnosti nepadlo v topicu ani jedno slovo, to je na zvážení budoucího majitele jak s Hondou naloží. Sám to víš, většina na klubu riskuje. Kdyby to honda ČR umožnovala, podle určitých podmínek, jako je tomu běžné v cizině bylo by to snadnější OK

osobně bych si jí složil podle svého, než dávat cca 200tis za auto v serii, u kterého stejně do roka zjistím, že mi nevyhovuje :twisted:
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 23:04   Citovat  

Lukas28 napsal:
o legálnosti nepadlo v topicu ani jedno slovo, to je na zvážení budoucího majitele jak s Hondou naloží. Sám to víš, většina na klubu riskuje. Kdyby to honda ČR umožnovala, podle určitých podmínek, jako je tomu běžné v cizině bylo by to snadnější OK

osobně bych si jí složil podle svého, než dávat cca 200tis za auto v serii, u kterého stejně do roka zjistím, že mi nevyhovuje :twisted:

Taky se tohle tema uz nakouslo. Kazdopadne ani v cizine by neprosly tak zasadni upravy jako swap celeho motoru za takovy co ve voze nikdy byt nemohl. Turbo nebo kompresor potom teoreticky prihlasit jde, ale kompletni cena takove upravy vcetne homologace nekolikanasobne prekonava cenu vozu. Homologace i tak banalnich veci jako je treba zmena ET vyjde ve "stare EU" v prepoctu na nekolik tisic Kc.
Ale nebudu strasit a preju vam at stavajici chaos vydrzi jeste par let.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 23:52   Citovat  

Ossi napsal:

+1

jestli plánuješ koupit ITR a jezdit bez investic... tak to si kup něco jinýho... obě auta jsou finančně náročnější než běžný vůz a u ITR pracuje navíc větší stáří...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2012 , 23:59   Citovat  

panebože ....

řekne mi někdo co má bezna udrba spolecneho s napriklad investici 21 000 do mapovatelné ecu, nebo 25 000 do diferáku kterej na ITR už je?

Tak to valím bulvy
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 1:53   Citovat  

GoesPro napsal:
panebože ....

řekne mi někdo co má bezna udrba spolecneho s napriklad investici 21 000 do mapovatelné ecu, nebo 25 000 do diferáku kterej na ITR už je?

Tak to valím bulvy

no... běžnou údržbu beru i to co budeš muset do auta po koupi dát... ECU nebo diferák je oproti třeba komplet podvozku sranda...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 2:58   Citovat  

master88 napsal:
no... běžnou údržbu beru i to co budeš muset do auta po koupi dát... ECU nebo diferák je oproti třeba komplet podvozku sranda...

a myslis ze ten podvozek na ctr nebudes delat, nebo ze auto po 100tkm je podvozkove v super stavu, protoze na oko je vse ok? Podvozek na itr: coilovers 20tis, silentbloky 9tis, ulozeni stabiku 500+500 a 1500+1500...Da se samozrejme jezdit i seriovym podvozkem a s dobryma gumama to bude porad minimalne stejne rychle jako kdejake CTR. Dalsi vec brzdy...nevydrzi dlouhodobe okruh (ale to ani ty na CTR), ale na daily nadhlavu staci...kuk na esovic a pavlovou itr 100-0 tudy odkaz

Vyfuk a jine "uni" veci je jasny ze stoji +/- stejne, ale spojka, brzdy, motorove dily atd, to vse ma CTR o neco drazsi. Proste kdyz das penize o castce ABC co mas v CTR do ITR, tak ITR na tom bude minimalne stejne. Kdo neveri at zkusi, nekteri CTRkari by se mozna divili co se da postavit za tech par statisic. Zatim jsem nevidel rychle CTR s levnymi upravami...tedy aby auto bylo rychle, ne ridic. A vzhledem k tomu ze na to jenom koupit LSD a semislick vyjde na 40-45tis tak myslim, ze ani neuvidim Úsměv Za 45tis na ITR mam repas podvozku a semislick. Proste v CTR vzdy utopis vice...o tom si nemyslim, ze je se treba hadat...z toho duvodu zadny vetsi potencial v CTR (krome motoru ktery muzes dat kmakoli) nevidim. ITR ma homologacni hmotnost pod 800kg...vzdy bude o 100-150kg lehci nez CTR pri stejnem odlehceni z B i K motoru se da dostat 300ps n/a, podvozkove je podle me lepsi double wishbone, nez McPherson.

Ale porad tu tahate nejake upravy...ne kezdy si z toho musi postavit okruhovy special...vubec se nebavite o seriovych autech. Ja uz sem prispivat nebudu, jako vzdy tady pise tisic moudrych, ktery znaji CTR a ITR nazpamet... jenom DOHCVTEC ma kapacitu co pulka fora, ten by z videa na YT civic turbo vs supra dokazal precist i predpoved pocasi...tak se hezky bavte

ps. ani ITR ani CTR neni spatne auto a zadnym chybu neudelas, jde jenom o drobne osobni preference co uprednostnis.
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 7:08   Citovat  

V tomhle musím dát zapravdu Infinitymu. Pokud chce mít to auto jako víkendovku pro radost(stejně jako já ATRko), tak prostě nejde o to, aby do toho dal mraky peněz a udělal z toho řízenou střelu. Jde o to auto udržet v dobré kondici, tak aby dobře sloužilo na ty 3-4000 km co ročně najede. A tak jak ty auta jsou v základu, tak si myslím že mnohem větší radost bude mít z ITR.
Pokud by ale řešil víkendovku, kterou bude drtit na okruhu nebo vrchy a plánoval by se prosadit v nějaké soutěži, tak bych pak asi šel už to CTR (viz co psal víše Dany).
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 7:27   Citovat  

Robik napsal:
V tomhle musím dát zapravdu Infinitymu. Pokud chce mít to auto jako víkendovku pro radost(stejně jako já ATRko), tak prostě nejde o to, aby do toho dal mraky peněz a udělal z toho řízenou střelu. Jde o to auto udržet v dobré kondici, tak aby dobře sloužilo na ty 3-4000 km co ročně najede. A tak jak ty auta jsou v základu, tak si myslím že mnohem větší radost bude mít z ITR.
Pokud by ale řešil víkendovku, kterou bude drtit na okruhu nebo vrchy a plánoval by se prosadit v nějaké soutěži, tak bych pak asi šel už to CTR (viz co psal víše Dany).

dit jsem psal to samy Velmi šťastný tak nevim co se tady infi naštvanej kazdej mame svuj nazor , kazdej mame neci jineho ,osobne si myslim ze kluk chce auto na vykendy a beznou fun a vy mu tady pisete hotovy racing upravy ,nato co on najezdi rocne ... ja mu CTRko nevnucuju jen pisu svuj nazor ,stejne je uz davno rozhodnutej jen potreboval sliset ,ze dela dobre ... preju hodne stesti z hledanim ,chce to trpelivost a spoustu nervu přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 7:32   Citovat  

Robik napsal:

Ámen! Max. sání, výfuk a pěkný kola a užívat si. A i s tím se dá svézt na okruhu a mít radost z každé sundané vteřiny.
   Návrat  
LastV8 je teď offline  LastV8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 8:13   Citovat  

...viem, ze mimo temy, ale mozno pre niekoho inspirativna myslienka: co tak prelude vti 2.2. Ak to mas len vikendovku, tak je uplne dokonala.

a) cena, ja som kupil za 3200EUR o dost menej ako ITR
b) velke, pohodlne, tempomat, vyhrievane sedacky
c) motor ma krutiaci moment a toci do 7800RPM, takze honda feeling tam je. P5G ma ale dlhu prevodovku, trosku potlaca dynamiku, P4G kupis za menej a niekomu sa viac paci.
d) 4WS, je to sranda s tym parkovat...
e) tiez je moznost dat do nej LSD z ATR, alebo aftermarket

...na preteky je tazka a treba ju odlahcovat a upravovat, vseobecne sa neodporuca aj kvoli objemu, budes v nevyhodnej kategorii, dielov je vela, ale ja som to zase skusil a z okruhov mam skusenosti(po upravach, vacky z ATR, piesty z TYPE S), ze jazdi podobne ITR a CTR, ale je to subjektivne, neviem aki vodici sedeli za volantom, ale dolezite je, ze zabava tam je, siroky rozchod posobi stabilne, to co mi civic coupe neodpustil a zadok isiel uz von, tak P5G sa smeje a zrovnava...
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 8:23   Citovat  

LastV8 napsal:
...viem, ze mimo temy, ale mozno pre niekoho inspirativna myslienka: co tak prelude vti 2.2. Ak to mas len vikendovku, tak je uplne dokonala.

a) cena, ja som kupil za 3200EUR o dost menej ako ITR
b) velke, pohodlne, tempomat, vyhrievane sedacky
c) motor ma krutiaci moment a toci do 7800RPM, takze honda feeling tam je. P5G ma ale dlhu prevodovku, trosku potlaca dynamiku, P4G kupis za menej a niekomu sa viac paci.
d) 4WS, je to sranda s tym parkovat...
e) tiez je moznost dat do nej LSD z ATR, alebo aftermarket

...na preteky je tazka a treba ju odlahcovat a upravovat, vseobecne sa neodporuca aj kvoli objemu, budes v nevyhodnej kategorii, dielov je vela, ale ja som to zase skusil a z okruhov mam skusenosti(po upravach, vacky z ATR, piesty z TYPE S), ze jazdi podobne ITR a CTR, ale je to subjektivne, neviem aki vodici sedeli za volantom, ale dolezite je, ze zabava tam je, siroky rozchod posobi stabilne, to co mi civic coupe neodpustil a zadok isiel uz von, tak P5G sa smeje a zrovnava...

preluda je uplně mimo oproti itr a ctr.. pokud vybírá z těchto dvou tak preludu určitě chtít nebude.. já myslel že bude 4g vtec podobný itr, že na itr nebudu muset šetřit abych si ji jednou mohl dovolit když bude preluda skoro to stejný ale pak sem se v itr projel a bohužel budu muset.. oproti itr je preluda fakt uplně mimo mísu.. takže asi tak.. feeling v preludě nula nula prd.. jede to dobře, podobně jako itr ale zážitek kromě pohodlí skoro nulovej, syrovost neexistuje za to odhlučněný je to parádně.. preluda je podle mě trochu jiná kategorie ja ty dvě auta mezi kterýma vybírá.. já bych volil itr ikdyž ctr má lepší techniku (rozumněj motor, převodovka) protože se mi itr líbí, jak už bylo psáno je to takovej trochu kult, moje vysněný auto, je to brutálně syrový ikdyž vím že ctr bude v určitých ohledech lepší tak pro mě je itr nejlepší fwd co honda vyrobila.. lepší už by byla jenom itr s k20 pod kapotou Velmi šťastný
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 9:46   Citovat  

Preludu bych nebral, to není závodní náčiní, je to prostě velký cestovní pohodlný kupé, samozdřejmě že pokud do ní narve x desítek tisíc jako třeba zyx, tak se z toho dá udělat taky slušný řezivo, ale je tam to šílený rvaní prachů, kdežto ITR a CTR to už má všechno v sobě v serii Úsměv
   Návrat  
LastV8 je teď offline  LastV8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 9:51   Citovat  

ja to chapem tak, ze chalan chce vikendovku....na to je prelude dobra, stale pohodlna a nejaky vykon tam je...zavodne nacinie to fakt nie je...ale daco sa z toho da spravit...ale ako seriova vikendovka, preco nie...a coupe...ani ITR nie je coupe....ma tretie dvere...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 9:56   Citovat  

LastV8 napsal:
ja to chapem tak, ze chalan chce vikendovku....na to je prelude dobra, stale pohodlna a nejaky vykon tam je...zavodne nacinie to fakt nie je...ale daco sa z toho da spravit...ale ako seriova vikendovka, preco nie...a coupe...ani ITR nie je coupe....ma tretie dvere...

No aspoň se těmi třetími dveřmi do toho dá něco nacpat, kdyby jel na nějaký akčnější výlet. Úsměv
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 10:32   Citovat  

Hellborn napsal:
No aspoň se těmi třetími dveřmi do toho dá něco nacpat, kdyby jel na nějaký akčnější výlet. Úsměv

Zásah, potopená HaHaaa
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 11:41   Citovat  

Ja bych Preludu tak nepotapel.Ackoliv ji taky vlastnim tak si myslim ze dost aut by melo problemy.Kdyz Prelude ridic dobre zna tak je to dost dobrej souper.H22 je potreba trochu otevrit aby byla ostrejsi ale je na to mraky veci a da se rict za stejne ceny jako ITR.Meho nazoru je ze je dobra jak na vikendy tak i obcas se vyblbnout na okruh.To auto ti da dost za ty penize.Ale tim nechci rikat ze je nej.To vzadnym pripade ale neautoval bych ji tak. Se stydím le pokud by jsi chtel vyuzivat auto jako Dany tak asi K20 CTR.Je to auto tak na vsechno.Kdyz chces odvezes rodinu a kdyz chces neco jineho zajedes na okruh.Obe veci pto takove auto nejsou problem. VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 12:02   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Ja bych Preludu tak nepotapel.Ackoliv ji taky vlastnim tak si myslim ze dost aut by melo problemy.Kdyz Prelude ridic dobre zna tak je to dost dobrej souper.H22 je potreba trochu otevrit aby byla ostrejsi ale je na to mraky veci a da se rict za stejne ceny jako ITR.Meho nazoru je ze je dobra jak na vikendy tak i obcas se vyblbnout na okruh.To auto ti da dost za ty penize.Ale tim nechci rikat ze je nej.To vzadnym pripade ale neautoval bych ji tak. Se stydím le pokud by jsi chtel vyuzivat auto jako Dany tak asi K20 CTR.Je to auto tak na vsechno.Kdyz chces odvezes rodinu a kdyz chces neco jineho zajedes na okruh.Obe veci pto takove auto nejsou problem. VTEC

mel jsem p5g atts h22.... a moc ostra mi neprisla :o), syrovosti se s beckem proste neda srovnavat

( mel jsem i p4g ... a stejnej pocit ) ....

jsem rozhodlej pro ITR....
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2012 , 12:16   Citovat  

GoesPro napsal:
mel jsem p5g atts h22.... a moc ostra mi neprisla :o), syrovosti se s beckem proste neda srovnavat

( mel jsem i p4g ... a stejnej pocit ) ....

jsem rozhodlej pro ITR....

newere Cooo??? pifko
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ITR vs CTR
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina