Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 57 z 158
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 18:28   Citovat  

Nosound89 napsal:
tak čas přepnutí jsem si nechal dát na 5 sekund, konečně jsem spokojen a když 5x startuju ve městě tak neprojezdím půl města zbytečně na benzín, jen teplotu ani otáčky mi nechtěli dát méně než 1800 Smutný

To nechápu proč to nechtěli sundat Ble Já mám trvale nastaveno přepnutí na 15C a 600ot. + funkci ochuzení studeného motoru (dokud motor nedosáhne 40C je omezována délka času vstřiku LPG) je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Nosound89 je teď offline  Nosound89
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 18:42   Citovat  

hopit napsal:
To nechápu proč to nechtěli sundat Ble Já mám trvale nastaveno přepnutí na 15C a 600ot. + funkci ochuzení studeného motoru (dokud motor nedosáhne 40C je omezována délka času vstřiku LPG) je to dobrý

tak to máš hodně vklidu, mi se vymlouvali na to, že mi to při přepnutí zdechne když to nebude mít své otáčky, že 1800 je minimum.. a když to nebude mít minimálně těch 30C.. jsem to chtěl taky na volnoběžné otáčky když třeba auto nastartuju a nechám běžet motor... takhle musím počkat a pak prošlápnout na těch 1800 aby to nejelo zbytečně na benzín Smutný

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 18:43   Citovat  

nemáte teda někdo z okolí Frýdku-Místku kabel a software na ELPIGAZ? aby jste mi upravili tu teplotu a otáčky? Díííííky moc

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 20:02   Citovat  

Nosound89 napsal:
nemáte teda někdo z okolí Frýdku-Místku kabel a software na ELPIGAZ? aby jste mi upravili tu teplotu a otáčky? Díííííky moc

Kup si vlastní Úsměv tudy odkaz tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 20:05   Citovat  

to vypadá dobře, díky a nevíš kde sehnat software na elpigaz? ten jsem nikde nenašel Smutný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 20:25   Citovat  

Nosound89 napsal:
to vypadá dobře, díky a nevíš kde sehnat software na elpigaz? ten jsem nikde nenašel Smutný

Našel jsem ho ZDE Zdá se plně funkční , je tam i čeština Úsměv Otáčky lze srazit až na 400ot. a teplotu na 20C , funkce hot start je tam také je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 21:23   Citovat  

Super dííky moc!

angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 6:22   Citovat  

mám malo otázku, na dvojku a už i na trojku mám kolem 1500 - 2500ot nejáky slabší cukaní, u trojky jsem to zaregistroval jen 3x - ale dvojka skoro pořád (hlavně v nižších otáčkách). Nemá někdo zkušenost ?

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 9:42   Citovat  

Jestli neni chyba nekde v zapalovaci soustave, tak to chce asi jen doladit, nejspis v danych otackach a zatizeni neni uplne spravna smes.

angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 14:14   Citovat  

[quote="silenec"]Jestli neni chyba nekde v zapalovaci soustave, tak to chce asi jen doladit, nejspis v danych otackach a zatizeni neni uplne spravna smes.[/quote]

asi před měsícem mi davali nováý regulátor tlaku, protože pořád blbnul a nechtělo se mi sepínat lpg, Samý potíže stím Smutný nechám to tak, až jak to bude nesnesitelný tak zajedu do Ovy.

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 15:45   Citovat  

Nosound89 napsal:
tak čas přepnutí jsem si nechal dát na 5 sekund, konečně jsem spokojen a když 5x startuju ve městě tak neprojezdím půl města zbytečně na benzín, jen teplotu ani otáčky mi nechtěli dát méně než 1800 Smutný

Tohle celkem nechápu, protože já to měl nastavené na 30°C přepnutí a když se motor ohřál a stavěl ve městě tak po nastartování bylo hned slyšet jak cvaknul elektroventil. Nechal jsem si to snížít na 20°C a po staru studeného motoru mi to hned cvakne a jede na plyn a ještě mi u toho zvednul otáčky kdy po přepnutí mi to ještě chvílí drží na 1000rpm. Tak celkem nechápu jak jsi mohl jezdil přes půl města na benzín. V zimě to beru ,ale teď

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 15:56   Citovat  

optimas napsal:
Tohle celkem nechápu, protože já to měl nastavené na 30°C přepnutí a když se motor ohřál a stavěl ve městě tak po nastartování bylo hned slyšet jak cvaknul elektroventil. Nechal jsem si to snížít na 20°C a po staru studeného motoru mi to hned cvakne a jede na plyn a ještě mi u toho zvednul otáčky kdy po přepnutí mi to ještě chvílí drží na 1000rpm. Tak celkem nechápu jak jsi mohl jezdil přes půl města na benzín. V zimě to beru ,ale teď

nemyslím to tak, že na jeden zátah projedu pul města na benzín, ale nastartuju, dojedu k obchodu který je cca 700 metru a zase vypínám motor a tohle se opakuje třeba 6x a mezitím jedu jen na benzín... za 30 sekund dokážeš ujet opravdu kus a je zbytečně jezdit na benzín... proto jsem to na LPG nepředělával. Teď už mám 5 sekund a jsem spokojený. Ještě lepší by byl hot start, ale ten si povolím sám jestli si koupím tu diagnostiku

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 17:14   Citovat  

Nosound89 napsal:
nemyslím to tak, že na jeden zátah projedu pul města na benzín, ale nastartuju, dojedu k obchodu který je cca 700 metru a zase vypínám motor a tohle se opakuje třeba 6x a mezitím jedu jen na benzín... za 30 sekund dokážeš ujet opravdu kus a je zbytečně jezdit na benzín... proto jsem to na LPG nepředělával. Teď už mám 5 sekund a jsem spokojený. Ještě lepší by byl hot start, ale ten si povolím sám jestli si koupím tu diagnostiku

A to ti v tomhle počasí taky tak pozdě přepínalo tedy vůbec ne? 700m to mi přepínalo v mrazech

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 17:37   Citovat  

optimas napsal:
A to ti v tomhle počasí taky tak pozdě přepínalo tedy vůbec ne? 700m to mi přepínalo v mrazech

Protože měl nastaveno 30s spoždění přepnutí .

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 17:53   Citovat  

hopit napsal:
Protože měl nastaveno 30s spoždění přepnutí .

hopit správně (pro optimas: zahřáté jsem to měl, ale stejně se muselo čekat 30 sekund na přepnutí. Chápeš??)

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.6.2012 , 16:06   Citovat  

Nosound89 napsal:
hopit správně (pro optimas: zahřáté jsem to měl, ale stejně se muselo čekat 30 sekund na přepnutí. Chápeš??)

Hm, tak to je na prd

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.7.2012 , 22:03   Citovat  

Velká galerie přestavěných Honda odkaz

Boracco je teď offline  Boracco
1 háčko
-9
PříspěvekZaslal: 3.8.2012 , 19:27   Citovat  

Tak konečně jsem udělal foto motoru, co jezdí na LPG pro některé nevěřící...
Jedná se o Hondu Legend 3.5 V6 24v VTEC r.v.2007 s najetými 100 000km
LPG namontováno před 50 000km a při seřizování ventilů zde nebyly žádné vůle na ventilech! Motor klepal,.....
Podotýkám, že byl dostatek kvalitního oleje v motoru OK

27072012233.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
27072012233.jpg, 219.47 kB

27072012235.jpg

27072012235.jpg, 237.78 kB

27072012234.jpg

27072012234.jpg, 212.74 kB

27072012238.jpg

27072012238.jpg, 126.12 kB

27072012237.jpg

27072012237.jpg, 198.26 kB

27072012240.JPG

27072012240.JPG, 194.17 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2012 , 19:59   Citovat  

Boracco napsal:
Tak konečně jsem udělal foto motoru, co jezdí na LPG pro některé nevěřící...
Jedná se o Hondu Legend 3.5 V6 24v VTEC r.v.2007 s najetými 100 000km
LPG namontováno před 50 000km a při seřizování ventilů zde nebyly žádné vůle na ventilech! Motor klepal,.....
Podotýkám, že byl dostatek kvalitního oleje v motoru OK

Nechceš nám tvrdit že ten karbon se udělal z LPG? Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2012 , 16:09   Citovat  

Jen nechápu na co se mám dívat. Jak píše Hopit ventildekl zahnojený karbonem a od LPG??? HaHaaa A ta škrtící klapka, že je zahnojená to je snad normální nebo je to snad nějaký nový jev, který se u benzínu nevytváří?? Prosím tě, příště tu dej tu něco pořádného a ne takové kraviny. Ty jsi vážně praštěný tohle opravdu nemůžeš myslet vážně.
A jen tak mimochodem kdypak byl panáček s tím Legendem na seřízení ventilů???? Asi nikdy co?? Takže dobře mu tak. Pokud vím tak se s LPG doporučuje co 20tkm což asi nebylo. Já byl po 14500 tkm a vše v naprostém pořádku papa

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2012 , 21:11   Citovat  

optimas napsal:
Jen nechápu na co se mám dívat. Jak píše Hopit ventildekl zahnojený karbonem a od LPG??? HaHaaa A ta škrtící klapka, že je zahnojená to je snad normální nebo je to snad nějaký nový jev, který se u benzínu nevytváří?? Prosím tě, příště tu dej tu něco pořádného a ne takové kraviny. Ty jsi vážně praštěný tohle opravdu nemůžeš myslet vážně.
A jen tak mimochodem kdypak byl panáček s tím Legendem na seřízení ventilů???? Asi nikdy co?? Takže dobře mu tak. Pokud vím tak se s LPG doporučuje co 20tkm což asi nebylo. Já byl po 14500 tkm a vše v naprostém pořádku papa
OK Velmi šťastný Boracco si trochu přestřelil, co? Velmi šťastný

boratko je teď offline  boratko
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2012 , 21:22   Citovat  

Tak se mi stalo, že při vytočení nad 6000 RPM mi LPG přeplo na benzín. V pátek jsem jel okolo servisu, tak jsem se zastavil a řekli mi, že to tak od jisté doby dělají automaticky, tedy, že od 6000 RPM automaticky nastaví, aby se přeplo na benzín. Ani jsem to tak nechtěl, ale prý je to lepší. Na 6000 zase tak často netočím Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2012 , 21:49   Citovat  

boratko napsal:
Tak se mi stalo, že při vytočení nad 6000 RPM mi LPG přeplo na benzín. V pátek jsem jel okolo servisu, tak jsem se zastavil a řekli mi, že to tak od jisté doby dělají automaticky, tedy, že od 6000 RPM automaticky nastaví, aby se přeplo na benzín. Ani jsem to tak nechtěl, ale prý je to lepší. Na 6000 zase tak často netočím Úsměv

Nastavuje se to tak běžně , ale při přechodu do benzínu to není poznat a po klesnutí otáček se musí zase automaticky vrátit do LPG. Pokud bylo přepnutí trvalé , byla někde chyba .

Boracco je teď offline  Boracco
1 háčko
-5
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 11:26   Citovat  

optimas napsal:

Asi jsi nikdy neviděl motor co jezdí na benzín a kvalitní olej... To je vše co mohu dodat... Budu postupně přidávat různé Hondy na LPG....Panáček od Legenda k nám jezdí poctivě a k tomu všemu si nechává měřit i tlaky ve válcích před a po seřízení ventilů... Když rozeberu svého Legenda co jezdí na benzín a origo olej, tak např. ta škrtící klapka je jak z linky a to mám najeto už 150 000km....Teď jsem rozebíral sání u Accorda z roku 1999 co jezdil na benzín 300 000km a klapka byla čistá, ne jako tady (jak je to možné teda?!)... Nemluvě o nových Legendech, které nejezdí na LPG a ve 120 000km při ventilech je to jiné kafe, než tady u LPG... A teď do mě plynáři!

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 11:40   Citovat  

No to by mě taky zajímalo co má čistota klapky společného s tím, na jaké palivo auto jezdí. Když pominu EGR okruh, tak prosím o vysvětlení, jak benzín/LPG tu klapku zasviní...Tady je asi někdo rád středem pozornosti zmatenej

Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 11:48   Citovat  

Jsem v tomhle dost amater, ale podle meho se skrtici klapka nedostane do styku s LPG, nebo benzinem. Takze WTF?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 11:48   Citovat  

Boracco napsal:
Asi jsi nikdy neviděl motor co jezdí na benzín a kvalitní olej... To je vše co mohu dodat... Budu postupně přidávat různé Hondy na LPG....Panáček od Legenda k nám jezdí poctivě a k tomu všemu si nechává měřit i tlaky ve válcích před a po seřízení ventilů... Když rozeberu svého Legenda co jezdí na benzín a origo olej, tak např. ta škrtící klapka je jak z linky a to mám najeto už 150 000km....Teď jsem rozebíral sání u Accorda z roku 1999 co jezdil na benzín 300 000km a klapka byla čistá, ne jako tady (jak je to možné teda?!)... Nemluvě o nových Legendech, které nejezdí na LPG a ve 120 000km při ventilech je to jiné kafe, než tady u LPG... A teď do mě plynáři!

Ty pracuješ ve značkovém Honda servisu ? zmatenej Jak sem můžeš psát takové nesmysly ? Snad každý mechanik musí vědět , že při spalování LPG se nemůže vytvářet karbon ! To co ukazuješ muselo být v motoru už před přestavbou na LPG.

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 12:04   Citovat  

přešně co píše Hopit. Takže žádáme vysvětlení Ble

4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 13:17   Citovat  

Synečku víš ty aspoň kudma se vstřikuje LPG a benzín do spalovací komory?? Podle těch tvojich žvástů bych řek, že LPG se vstřikuje přes klapku. Jaký má proboha špinavá klapka vliv na to jestli jedu na benzín nebo LPG. Tak pokud k vám ten panáček jezdí poctivě tak je to vizitka prasáckého servisu když jste mu ani po 50 tkm neseřídili ventily a jak píšeš, že tam lejete kvalitní olej tak proč je to víko zahnojené od karbonu nechceš nám tvrdit že je to vinnou LPG, že ne???. Ještě chvilku mě wc a sundám svůj dekl a nafotím ti jak vypadá dekl s LPG. A to že sem budeš postupně dávat fotky aut na LPG jsi už psal několikrát a nahodíš sem takovou kravinu kde není poznat jestli to auto je opravdu na LPG. Ono vlastně tvé příspěvky tady na foru jsou opravdu perly. Zpět ke klapce nedávno jsem si čistil klapku špinavá. Brácha si taky společně se mnou na Golfu čistil klapku nejezdí na LPG klapka špinavá. Otec na fabii taky čistil klapku taky na benzín a hle, klapka špinavá. V práci máme auta jen ropa a benzín a náš mechanik čistí klapky a vždy jsou špinavé. Tak jak je to možné tedy to mi hlava nebere Vysvětli to ty geniální mechaniku

Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
1
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 13:49   Citovat  

optimas napsal:
Synečku víš ty aspoň kudma se vstřikuje LPG a benzín do spalovací komory?? Podle těch tvojich žvástů bych řek, že LPG se vstřikuje přes klapku. Jaký má proboha špinavá klapka vliv na to jestli jedu na benzín nebo LPG. Tak pokud k vám ten panáček jezdí poctivě tak je to vizitka prasáckého servisu když jste mu ani po 50 tkm neseřídili ventily a jak píšeš, že tam lejete kvalitní olej tak proč je to víko zahnojené od karbonu nechceš nám tvrdit že je to vinnou LPG, že ne???. Ještě chvilku mě wc a sundám svůj dekl a nafotím ti jak vypadá dekl s LPG. A to že sem budeš postupně dávat fotky aut na LPG jsi už psal několikrát a nahodíš sem takovou kravinu kde není poznat jestli to auto je opravdu na LPG. Ono vlastně tvé příspěvky tady na foru jsou opravdu perly. Zpět ke klapce nedávno jsem si čistil klapku špinavá. Brácha si taky společně se mnou na Golfu čistil klapku nejezdí na LPG klapka špinavá. Otec na fabii taky čistil klapku taky na benzín a hle, klapka špinavá. V práci máme auta jen ropa a benzín a náš mechanik čistí klapky a vždy jsou špinavé. Tak jak je to možné tedy to mi hlava nebere Vysvětli to ty geniální mechaniku

Napadá mě jen jediné, protože je země kulatá HaHaaa

Nejsem sice zastánce LPG, ale zase dlouho jsem se u Topicu takto nepobavil ... pořádnej výtlem

V příloze posílám fotku jedné převodovky, co odešla do věčných lovišť, jak koukám na ten obal a dekl motoru u Legenda, možná také jezdila na LPG pořádnej výtlem
(obrázek je asi stejně vypovídající jako obrázek toho Legenda, prostě k ničemu a OFF topic)

DSF_8892.jpg

DSF_8892.jpg, 938.62 kB

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: