Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 15
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 17:42  Naposledy upravil gizmi dne 27.6.2012 , 8:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Neznate nekdo tyto cleny: yanco a marty89ul ?? Oba dva mi dluzi penize a zrovna Marty ne malo Tak to valím bulvy Oba delaji mrtveho brouka.. Smutný Tak to valím bulvy Prosim pokud ano, dejte jim vedet ze maji nekde dluh a bylo by slusne se domluvit je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 18:25   Citovat  

gizmi napsal:
Neznate nekdo tyto cleny: yanco a marty89ul ?? Oba dva mi dluzi penize a zrovna Marty ne malo Tak to valím bulvy Oba delaji mrtveho brouka.. Smutný Tak to valím bulvy Prosim pokud ano, dejte jim vedet ze maji nekde dluh a bylo by slusne se domluvit je to dobrý

marty89ul je tady hojne..necekal bych,ze i takovy cleni se dostanou do situace kdy nejsou schopi zaplatit a resi to stylem ala "mrtvej brouk" to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 18:38   Citovat  

Hlavator: tak nejak mam smulu Smutný Marty odeme mel par dilu a vzdy vpohode, tak jsem poslal predem s tim, ze zaplati az po vyplate. Dokonce jsem dostal SZ s tim, ze vyplatu uz ma na ucte a odesle. Po tydnu jsem mu psal zda platbu provedl a prislo me, ze prisel o praci a mel mraky litani a ze se moc omlouva a penize odesle do konce tydne. Od te doby uplynulo 14 dnu a na SZ uz nikdo nereaguje. U nej se jedna o 667,- za modylek CRX 1g

u druheho clena jsem udelal chybu s tim, ze jsem nepockal na penize a jelikoz jsem letel na postu s vice vecma, tak jsem odeslal drive Smutný Bohuzel opet neplatic.. "nick yanco a jedna se o 150,- za ramecek do CRX"

ale pravdou je, ze zatim si drzi "prim" clen co jsem ho tu resil drive. Ten napsal ze umrel a tak mam smulu. Dle evidence PCR stale zije a dokonce jsem sehnal cislo na jeho otce ktery me to neveril a predal mi na nej cislo. Ten mi to zvedl a nasledne seknul s telefonem s tim, ze se semnou nebude bavit. Jedna se o: Vít Ježek, Pavlov 49, 59444
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 18:46   Citovat  

Souhlasim, ze zverejnovani je spravna vec.
Chapu, ze jsi mozna i ve spatne financni situaci, ale v uvodu pises o dluhu, ze "zrovna Marty ne malo" a pak z toho vyleze 667,- Kč.
Mnoo, jestli jsi na tom opravdu tak bídně, že těch 667,- Kč je tak moc ... tak to za něj rád zaplatím. Znám ho dobře osobně a vím, že mi to někdy dá.
Posli mi cislo uctu pripadne.
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 19:01   Citovat  

ReNo napsal:
Souhlasim, ze zverejnovani je spravna vec.
Chapu, ze jsi mozna i ve spatne financni situaci, ale v uvodu pises o dluhu, ze "zrovna Marty ne malo" a pak z toho vyleze 667,- Kč.
Mnoo, jestli jsi na tom opravdu tak bídně, že těch 667,- Kč je tak moc ... tak to za něj rád zaplatím. Znám ho dobře osobně a vím, že mi to někdy dá.
Posli mi cislo uctu pripadne.
Dekuji velice ReNo ale uz sem gismimu psal nebyl jsem posledni dobou skoro vubec na HC takze sem asi SZ necetl odpovedel jsem mu a penize jsou uz vyresene
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 20:12   Citovat  

marty89ul: přátele

Reno: chlape pro me 500,- je stale jeste 500,- ..rozepisovat tu ze zivim hypo,2 auta a studujici manzelku nebudu, proste na rozhazovani opravdu nemam Mrk a ikdybych na tom byl hodne dobre, tak nevidim duvod, proc trebas posilat Hondarum 150,- jen tak za ty ramecky. Ikdyz jsem na tom byl zle nekdy, tak jsem nikdy nikomu nedluzil ani korunu a hambou bych se propadl. Pokud chces sponzorovat, klidne ti pres SZ poslu jmena a adresy dluzniku Hondaru a muzes to za ne zaplatit. Ja vyrustal v urcitych pravidlech a nebudu podporovat vycuranky.. Mrk PS: tak nejak jsem tusil, ze kdyz tohle zverejnim, tak ze Martymu nekdo pisne. Pres Facebook se tak nestalo, tak holt HC Úsměv A docela doufam, ze nekdo zna i toho "yanco" přátele

PS: s Martym to fakt bylo nedorozumneni - mel blbou zivotni situaci a cele HC vypustil Úsměv To se proste stane a ja to chapu. Jen to bylo uz docela dlouho a ja zacal mit strach zda jeste zije. Vse vyreseno a NO STRESS přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 20:21   Citovat  

gizmi napsal:
marty89ul: přátele

Reno: chlape pro me 500,- je stale jeste 500,- ..rozepisovat tu ze zivim hypo,2 auta a studujici manzelku nebudu, proste na rozhazovani opravdu nemam Mrk a ikdybych na tom byl hodne dobre, tak nevidim duvod, proc trebas posilat Hondarum 150,- jen tak za ty ramecky. Ikdyz jsem na tom byl zle nekdy, tak jsem nikdy nikomu nedluzil ani korunu a hambou bych se propadl. Pokud chces sponzorovat, klidne ti pres SZ poslu jmena a adresy dluzniku Hondaru a muzes to za ne zaplatit. Ja vyrustal v urcitych pravidlech a nebudu podporovat vycuranky.. Mrk PS: tak nejak jsem tusil, ze kdyz tohle zverejnim, tak ze Martymu nekdo pisne. Pres Facebook se tak nestalo, tak holt HC Úsměv A docela doufam, ze nekdo zna i toho "yanco" přátele

Ale ja Ti jasne napsal, ze souhlasim se zverejnenim.
Nabidl jsem Ti platbu za Martyho, nebot ho dobre znam osobne. Tve vyjadreni znelo, ze je nedostiznej a tak jsem chtel vyresit jeho dluh. Tim padem udelat dobro pro Tebe s tim, ze si to s Martym vyridime pozdeji OK
Klidne mi ten seznam posli. Pokavad tam bude nejake dalsi muj aktivni kamos .. rad pomuzu Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 20:29   Citovat  

Kluci,
tohle beru jako fér jednání ... já volal Beckymu, protože na Marty89ula jsem jaksi vytratil telefon. Tudíž fakt paráda.

ReNo, Martine a Marku ... paráda. přátele
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 20:39   Citovat  

ReNo napsal:
Ale ja Ti jasne napsal, ze souhlasim se zverejnenim.
Nabidl jsem Ti platbu za Martyho, nebot ho dobre znam osobne. Tve vyjadreni znelo, ze je nedostiznej a tak jsem chtel vyresit jeho dluh. Tim padem udelat dobro pro Tebe s tim, ze si to s Martym vyridime pozdeji OK
Klidne mi ten seznam posli. Pokavad tam bude nejake dalsi muj aktivni kamos .. rad pomuzu Úsměv

klobouk dolu ReNo Mrk

cekal sem,ze s martym to bude snad o necem trochu jinem a spis nedorozumeni přátele nastesti treba ja mam ze vsema jen dobre zkusenosti..kdyz nepocitam slibotechny se kteryma clovek ztrati max cas tak za me lidi z H-C OK
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2012 , 7:02  Naposledy upravil jazzik dne 26.6.2012 , 9:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

asi se pridam,mam taky nedorozumneni s uzivatelem XENDER (omlouvam se uzivateli Cruiser) ...chtel po me zadni listu pod svetla na c4g,dohodli jsme se na 150kc+dobirka ... slecna na prepazce mi dobirku smazala,ja zaplatil asi 74 nebo 75kc za postu a pak mu pisu jestli mu to dorazilo a jestli platil,ze pokud ne tak at mi to posle... a od ty doby nic ... neodpovida,nereaguje...nezajem Smutný psal sem mu i na FB,ale proste nic. <-- OPRAVENO
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 8:34   Citovat  

Netřeba mazat...stačí promazat.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 8:52   Citovat  

Hlavator napsal:
klobouk dolu ReNo Mrk

cekal sem,ze s martym to bude snad o necem trochu jinem a spis nedorozumeni přátele nastesti treba ja mam ze vsema jen dobre zkusenosti..kdyz nepocitam slibotechny se kteryma clovek ztrati max cas tak za me lidi z H-C OK

OLa,
přesně, většinou domluva jasná, s penězi na můj účet lidé nemají problém, když dobírka, tak je zaplacená. V rámci nákupu u ALDA servisu lidé nemají problém zaslat peníze i když mne moc neznají, což se dost divím. ALe jako pravidlo dobrého obchodu funguje a je to ok.

Takže příště než začnete posílat na dobré slovo nene, počkat než dorazí peníze!!! U mne to funguje a není problém. Zatím jsem fakt nepřišel ani o korunu. Vzhledem k tomu, že mi dost lidí na H-C.cz pomohlo za těch 7 let, i já dám ceny a vstřicnost všanc, abych se odvděčil a vrátil pomyslnou dobrotu druhých zpátky do plnéna.

přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 16:44   Citovat  

crxmann: proc netreba mazat? Oboji je vyreseno přátele
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 20:05   Citovat  

Reno dluží grilovačku tak ho sem mužem taky šoupnout:-)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 20:34   Citovat  

Marfi napsal:
Reno dluží grilovačku tak ho sem mužem taky šoupnout:-)

Reno souhlasi a stale tvrdi, ze jednou ta slavna grilovacka bude HaHaaa
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 20:37   Citovat  

gizmi napsal:
crxmann: proc netreba mazat? Oboji je vyreseno přátele

treba proto,ze sem sem psal ja a jeste Bazi se stejnym problemem,tim padem se urco muze najit jeste vic lidi... uz?
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 20:43   Citovat  

ReNo napsal:
aby jsme se toho taky dočkali ty slibotechno Velmi šťastný
   Návrat  
X-Slim je teď offline  X-Slim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 20:56   Citovat  

jazzik napsal:
treba proto,ze sem sem psal ja a jeste Bazi se stejnym problemem,tim padem se urco muze najit jeste vic lidi... uz?

Nechci tě nějak deprimovat, ale s uživatelem XENDER mám taky jednu zkušenost a né zrovna příjemnou.

Kupoval jsem od něj motor a slíbil že mi dodá i komplet elektriku, doloval jsem jí zněj cca 3 měsíce. Bohužel bez úspěchu. Výmluvy typu těžká nemoc, špatná živorní situace atd., byli na dením pořádku. Myslím že pokud nemáš možnost se sním osobně setka je to boj s větrnými mlýny. Ale držím palce třeba budeš mít štěstí je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 21:35   Citovat  

ReNo napsal:

No doufám, žes na ní nenakupoval už loni... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2012 , 22:38   Citovat  

Hellborn napsal:
No doufám, žes na ní nenakupoval už loni... Velmi šťastný

Samozrejme ... ze ano HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2012 , 15:25   Citovat  

Reno: zaslechl jsem neco o grilovacce ted na Hondayi... ?? pořádnej výtlem
   Návrat  
Dik je teď offline  Dik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2012 , 19:33   Citovat  

Tak se taky přidám, špatná zkušenost s uživatelem Jarki, Jaroslav Řezníček, bydlištěm Červený kostelec. Dluží mi 1500,- za díly klimatizace a nemá snahu to nijak řešit. Na SZ neodpovídá a jiný kontakt na něj nemám. Kdyby ho někdo znal a domluvil mu, bylo by to super je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2012 , 20:50   Citovat  

gizmi napsal:
Reno: zaslechl jsem neco o grilovacce ted na Hondayi... ?? pořádnej výtlem

No to bych musel zaprodat dusi dablu. Takova hladova banda VTECaru naštvanej
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2012 , 11:58  Naposledy upravil Hondik dne 14.7.2012 , 15:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No dobra tak me uz to taky dozralo a napisu to i sem byt mi to je asi k nicemu:
uzivatel Jero Jeremi (Jaroslav Czeczotka) mi uz pres rok dluzi nemale finance za auto ktere sem mu prodal
na sz a telefon nereaguje takze to asi zacnu resit formou take back a je mi jedno co se pak stane a co si o tom kdo mysli takhle se obchody nedelaji a uz vubec ne mezi kamarady je mi jasne ze ne kazdy ma penize hned ale tohle uz je moc dlouho na to se vymlouvat
je taky moji vinou ze sem si nenapsal lepsi kupni smlouvu kde by to bylo osetreno ale potreboval sem se toho zbavit aby mi to tady u baraku neprekazelo a nehyzdilo okoli a i tak sem musel opravovat dlazbu a sadit novy travnik ale to uz je moje vec a blbost hold chybama se clovek uci

takze Jero pokud si tohle nekdy prectes tak se nad sebou zamysli!!!!
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 18:50  Naposledy upravil Becky dne 31.7.2012 , 15:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mam tu dalsiho mistra co nereaguje, nechal si poslat brzd. trmeny na 262 kotouce, obratem mel poslat trmeny na 282 mm kotouce. Nekolikrat sem ho urgoval a bezvysledne, nereaguje to snad ne
takze se mi taky konecne povedlo nalitnout

Nick: DanyDon
Adresa a jmeno:
Daniel Donée
Sidliste Miru 16
Odry

EDIT: vyreseno
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 19:15   Citovat  

Taky tu mám někoho, chtěl klapku na céro a na poště si ji nevyzvedl.
Martin Babej
Škrobálkova 18
Ostrava 718 00

Zásilka podána dne 25.06.2012 na poště 160 05 - Praha 65.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Zásilka připravována na dodací poště 714 00 - Ostrava 14 k doručení.
Zásilka doručována dne 27.06.2012 poštou 714 00 - Ostrava 14.
Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 27.06.2012 uložena na poště 718 00 - Ostrava 18.
Zásilka dne 13.07.2012 vrácena do přepravy - adresát zásilku nevyzvedl ve stanovené odběrní lhůtě.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 14:10  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 3.8.2012 , 3:01, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

kouř
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 14:21   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Prosim o Uzivatele TYPEing o zaplaceni balicku ktery jsem mu posilal ,nebo at me prosim kontaktuje ohledne toho co je z balickem ,jestli si ho vyzvedl nebo ne ,nebo jestli ho nekdo zna ...prosim oznamte mu tuhle skutecnost ,dekuji přátele
v jinem pripade to budu resit uplne jinak a nebude z toho nadsenej Chápeš!

Lusk David
Aloisovská 788
praha 9 hloubětín
19800

uživatele znám a doporučuju to řešit tvým druhým zmíněným způsobem, taky nemám s uživatelem dobré zkušenosti
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 8:48   Citovat  

OsekSpider napsal:
uživatele znám a doporučuju to řešit tvým druhým zmíněným způsobem, taky nemám s uživatelem dobré zkušenosti

Presne tak!!! Taky s nim mam zkusenost
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 10:43  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 31.7.2012 , 12:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

bordel napsal:
Presne tak!!! Taky s nim mam zkusenost

no zjistoval jsem si kde je balicek a porad na Praze 9 ,aspon ze tak ,jestli mi ho vrati bez nakyho placeni to nevim ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina