Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ztráta klíče - mám jen červený - co dál?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 19:21  Naposledy upravil eXi_ dne 5.4.2008 , 20:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

prosím kdo ví co mám udělat at mi prosím zavolá na tel číslo 721 64 94 35 moc moc prosím - telefon proplatím.. sem bezradnej Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee

*civic 96 coupé
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 19:48   Citovat  

pokud mas jen cervenej tak s nim nezkousej startovat, muzes si zablokovat imobilizer. je to jen programovaci klic, takze jedina rada, vzit papiry od auta, cerveny klic a bez (utikej) do hondy, tam ti vyrobi novej. V nemecku to delaji zhruba do tydne a cena je pres 30€, v cr si to nedovolim ani odhadnout.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 20:41   Citovat  

jenže jak se dostanu do německa a tam do hondy .. ? dostal sem radu odpojit imobilizér a udělat mechanickej .. ale to neřeší pořád ten klíč..

díky Tobě za pomoc.. ostatní to asi moc nebralo KO

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 20:47   Citovat  

asi i bralo,jen tu nechtěli házet OT,když je to taková hořlavina Mrk Nemusíš do Reichu,tady ti ho udělaj taky,jen se Ninja neodvažoval říct cenu..Jsem se na to onehdá ptal a za klíč chtěli tisícovku,do týdne bych ho měl..No když se ti podaří odstranit imobilizér,tak každej šikovnej zámečník ti podle zámku dokáže udělat klíč novej,otázkou zůstává jak moc se mu bude chtít.. Ble

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 21:18   Citovat  

imobilizer je sprazeny s ECU, kdyz vyradis imo, stejne nenastartujes, takze musis nechat udelat novy klic podle cerveneho, nebo vymenit jednotku imo, ECU a klic, coz znamena spinacku a vsechny zamky. Tak co je snazsi? jit do hondy pro novy klic nebo vyradit imo?

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 21:33   Citovat  

eXi_ napsal:
jenže jak se dostanu do německa a tam do hondy .. ? dostal sem radu odpojit imobilizér a udělat mechanickej .. ale to neřeší pořád ten klíč..

díky Tobě za pomoc.. ostatní to asi moc nebralo KO

Ostatní asi nevěděli, jak ti poradit, protože se s tím nesetkali. Nemluvě o tom, že je sobota a ty jsi svůj příspěvek napsal v 19:21. To tady bývají vážně davy lidí, co tohle už někdy řešili.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 21:51   Citovat  

ok v pondělí zajdu do Hondy.. jen nevim kde je nejbližší pořádnej výtlem ale to si snad poradím.. každopádně díky, auto mám odtáhlé u baráku.. (120 na laně jsem ještě teda nejel) OK už mám lepší náladu. díky klucí :-*

javal je teď offline  javal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 22:32   Citovat  

když jsem dělal kopii klíčku v hondě...tak to v praxi znamenalo koupit "polotovar" - klíč ze kterýho se vyřízne správný tvar - buďto sám kdekoliv nebo komplet i s nakódováním v hondě - cca týden a komplet cena myslím něco kolem 2000 bez DPH

když jsem si nechal udělat z polotovaru správný tvar, tak se nechali ve stodůlkách přemluvit a nakódovali mi ho za cca hodinu - ale asi jsem měl štěstí, že měli čas.

a ceny: polotovar - cca 800 bez DPH
nakódování - cca 1000 bez DPH
vyříznutí klíče - cca 100 kč vč DPH - jakékoliv zámečnictví

Kovis je teď offline  Kovis
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 22:40   Citovat  

Pri vete ze kdyz se odpoji imobilizer tak nikam neodjedes jsem malem vypukl smichy..

Kradou se tu mnohem lepe elektronicky zabezpecena vozidla a nedel jim problem snima rovnou odjet.

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.4.2008 , 23:37   Citovat  

Kovis napsal:
Pri vete ze kdyz se odpoji imobilizer tak nikam neodjedes jsem malem vypukl smichy..

Kradou se tu mnohem lepe elektronicky zabezpecena vozidla a nedel jim problem snima rovnou odjet.

No ale to asi nejsou Hondy. U Hond s továrním immo prostě nenastartuješ pokud jednotka immo nepošle do ecu správnej immo kód. Zloděj by si musel přinést svou ecu.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 7:08   Citovat  

Kovis napsal:

Nebavime se tu o tom ze kdyz nekdo bude chtit tak mu to ukradne, ale o tom jake jsou jeho moznosti odpojeni imo. By me zajimalo jestli kdybych ti dal c6g a den, tyden, mesic jestli bys s tim odjel s deaktivovanym imo.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 7:10   Citovat  

Ivoss napsal:
No ale to asi nejsou Hondy. U Hond s továrním immo prostě nenastartuješ pokud jednotka immo nepošle do ecu správnej immo kód. Zloděj by si musel přinést svou ecu.

a vtip je v tom ze by mu nestacila jen ECU, ale i dalsi casti imobilizeru vcetne sveho klice.

neyo je teď offline  neyo
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 9:54   Citovat  

ninja napsal:
Nebavime se tu o tom ze kdyz nekdo bude chtit tak mu to ukradne, ale o tom jake jsou jeho moznosti odpojeni imo. By me zajimalo jestli kdybych ti dal c6g a den, tyden, mesic jestli bys s tim odjel s deaktivovanym imo.

To už je C6G tak dobře zabezpečená?

0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 11:09   Citovat  

ninja napsal:

Ja bych stim neodjel ani za rok ... muhehe

Ale verim tomu ze obyc corkar tak za 5 minut max. (Ukradli my pred barakem c5g, mx3 , octavii a nikd yjim to netrvalo dlouho). JInak c6g nema zadny extra zabezpeceni, urcite ne oproti kdejakymu Lexusu (a ty s ekradou taky).

Ten post jsem napsal jen jako reakci na tom jak stim nikdy neodjede atd

neyo je teď offline  neyo
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 11:37   Citovat  

Kovis napsal:
Ja bych stim neodjel ani za rok ... muhehe

Ale verim tomu ze obyc corkar tak za 5 minut max. (Ukradli my pred barakem c5g, mx3 , octavii a nikd yjim to netrvalo dlouho). JInak c6g nema zadny extra zabezpeceni, urcite ne oproti kdejakymu Lexusu (a ty s ekradou taky).

Ten post jsem napsal jen jako reakci na tom jak stim nikdy neodjede atd

Nemá extra, ale kolik se např. tady v klubu 6G ztratilo? Pokud vím, tak to byly všechno 4G, 5G a céra... Ukrást se dá samozřejmě všechno, ale něco na tom bude OK

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 15:08   Citovat  

Kovis napsal:

Že ti ukradli c5g vůbec nic neznamená, protože ten nemá immo. Vždyť ti tu říkáme že se C6G ukrást dá, když je na to někdo vybavenej. Tzn. kdyby si přinesl vlastní ecu, ke které není potřeba jednotka immo, např. ecu z c5g nebo jinou upravenou ecu. A ukaž mi toho obyč čorkaře kterej nosí po kapsách hondí jednotky.

Věř si čemu chceš, ale tady se řeší co má dělat člověk kterej potřebuje odjet svým autem bez deaktivace immo a k tomu je mu prd platný, že čorkař by s tím odjel za 5 minut, o to dotyčnej asi nemá zájem HaHaaa.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 20:01   Citovat  

Ivoss napsal:
Že ti ukradli c5g vůbec nic neznamená, protože ten nemá immo. Vždyť ti tu říkáme že se C6G ukrást dá, když je na to někdo vybavenej. Tzn. kdyby si přinesl vlastní ecu, ke které není potřeba jednotka immo, např. ecu z c5g nebo jinou upravenou ecu. A ukaž mi toho obyč čorkaře kterej nosí po kapsách hondí jednotky.

Věř si čemu chceš, ale tady se řeší co má dělat člověk kterej potřebuje odjet svým autem bez deaktivace immo a k tomu je mu prd platný, že čorkař by s tím odjel za 5 minut, o to dotyčnej asi nemá zájem HaHaaa.

Druha stranka veci se ma tak ze pokud uz si nekdo prinese jednotku tak si jde pro auto, viz typek co ukradne oktafku a ne amatersky zlodej co ukradl kovisovi c5g, ktery nemel ocividne v cem jezdit. Z toho plyne ze pokud si prinese jednotku tak odjede i kdyz tam bude cokoliv za zabezpeceni. (jednotka z c5g bez redukce z OBD1 na OBD2 do c6g nejde)

0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 20:43   Citovat  

ninja napsal:
Druha stranka veci se ma tak ze pokud uz si nekdo prinese jednotku tak si jde pro auto, viz typek co ukradne oktafku a ne amatersky zlodej co ukradl kovisovi c5g, ktery nemel ocividne v cem jezdit. Z toho plyne ze pokud si prinese jednotku tak odjede i kdyz tam bude cokoliv za zabezpeceni. (jednotka z c5g bez redukce z OBD1 na OBD2 do c6g nejde)

Me se nasli vsechny tri auta Mrk

Jinak ani nechci popisovat jak obesly immo napr u mx3 (prace tak na 2minuty ) , btw je fakt ze c5g nema zadny zabezpeceni Smutný
Mno a kokty ty jedou jak na bezicim pasu.

kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 3:58   Citovat  

ono u te mx3 je ten imo delany asi jinak.nevim treba imo u megana kamosovi blblo a taky se dalo vyradit v pohode.a to ze nejde vyradit imo u 6g to nevim heh ale je to dobre info Velmi šťastný

Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 7:51   Citovat  

javal napsal:
když jsem dělal kopii klíčku v hondě...tak to v praxi znamenalo koupit "polotovar" - klíč ze kterýho se vyřízne správný tvar - buďto sám kdekoliv nebo komplet i s nakódováním v hondě - cca týden a komplet cena myslím něco kolem 2000 bez DPH

když jsem si nechal udělat z polotovaru správný tvar, tak se nechali ve stodůlkách přemluvit a nakódovali mi ho za cca hodinu - ale asi jsem měl štěstí, že měli čas.

a ceny: polotovar - cca 800 bez DPH
nakódování - cca 1000 bez DPH
vyříznutí klíče - cca 100 kč vč DPH - jakékoliv zámečnictví

Ty jo, to je dlouhý kódování. Mě to na Toyotách trvalo max 15-20 min a cena 200 + 19% DPH. Ale to je mimo téma. Systém dveře + pedály a u nových rv 2003 a dál cca 5 min přes tester všechny plovoucí kódy.

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 9:57   Citovat  

Já klíč (Civic 6g) jednou utopil... Naštěstí byl doma ještě jeden...

Nové klíče (pro jistotu dva) jsem objednával na Jarově. Přišly z Holandska během asi 3 dnů (nepamatuju si přesně), musel jsem si je nechat u zámečníka podle původního vybrousit a pak mi je na Jarově nakódovali... Cena za 2 origo klíče necelý 2tis...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 10:05   Citovat  

neyo napsal:
Nemá extra, ale kolik se např. tady v klubu 6G ztratilo? Pokud vím, tak to byly všechno 4G, 5G a céra... Ukrást se dá samozřejmě všechno, ale něco na tom bude OK

Zatím jen jedna 6g 5D,ale ta se našla kousek od místa krádeže - došla šťáva... Jinak EK jsou hlášeny 2 odcizené, MA 4, EJ 3...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 11:20   Citovat  

Hellborn napsal:
Zatím jen jedna 6g 5D,ale ta se našla kousek od místa krádeže - došla šťáva... Jinak EK jsou hlášeny 2 odcizené, MA 4, EJ 3...

jenze byla odcizena 5D predfacelift, ty nemely v zakladni vybave imobilizer.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 11:25   Citovat  

ninja napsal:
jenze byla odcizena 5D predfacelift, ty nemely v zakladni vybave imobilizer.

To jsem nezkoumal... Jen si pamatuju,že jedna 6g zmizela a zas se našla...

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 11:47   Citovat  

pokud mas jen cerveny klic a zadny cerny tak budes muset koupit novou jednotku imobilizeru.... cerveny klic slouzi jen k prenosu informace z cerneho klice do noveho cerneho..... vyplyva z toho to ze pokud nemas ani jeden cerny tak to nepujde nakodovat... je to bohuzel blby ale je to tak, resil sem to uz nekolikrat...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ztráta klíče - mám jen červený - co dál?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina