Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
alarm Sentinel 1100 - zkušenosti?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 10:20   Citovat  

Znáte někdo tento alarm? odkaz

doporučujete / nedoporučujete

za tu cenu dobrý ne?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 11:02   Citovat  

no me se jevi jako dobra volba i kdyz tu znacku neznam, ted jsem o nem zacal premyslet Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 11:24   Citovat  

PreludeZ napsal:
Znáte někdo tento alarm? odkaz

doporučujete / nedoporučujete

za tu cenu dobrý ne?

Taky jsem o něm uvažoval, ale vadila mi absence vibrací v ovladači, protože když jsi někde na nákupu nebo v kavárně nebo já nevím kde, tak pípání je nedostačující.

A potom mě odradilo to, že s tímhle modelem nemá moc lidí zkušenosti a sem tam jsem objevil v diskuzích negativní příspěvky ohledně poruchovosti nebo nekompatibility s některýma autama. To byly důvody proč jsem něco přidal a koupil si Magocar.

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 11:48   Citovat  

a já taky , cenově je ok , ale nakonec jsem šel do jistoty- magicar , přece jen je vyzkoušenej.Jo a chtěl jsem start , takže pak už ten cenovej rozdíl nebyl až tak markantní .

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 11:58   Citovat  

marab napsal:
Taky jsem o něm uvažoval, ale vadila mi absence vibrací v ovladači, protože když jsi někde na nákupu nebo v kavárně nebo já nevím kde, tak pípání je nedostačující.

A potom mě odradilo to, že s tímhle modelem nemá moc lidí zkušenosti a sem tam jsem objevil v diskuzích negativní příspěvky ohledně poruchovosti nebo nekompatibility s některýma autama. To byly důvody proč jsem něco přidal a koupil si Magocar.

něco přidal? to jako ještě jednou tolik? to mi hlava nebere Smutný
Magor Car je pěknej a má spoustu funkcí ale asi polovinu bych vůbec nevyužil, třeba ten dálkový start nebo ten VPSnebojaksetojmenuje (prostě ten nesmysl na okno kterej hned každýmu řekne co je tam za alarm aby si připravil správnej návod...). A tu vibraci ovladače mají všechny magor cary?

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 12:01   Citovat  

monty napsal:
a já taky , cenově je ok , ale nakonec jsem šel do jistoty- magicar , přece jen je vyzkoušenej.Jo a chtěl jsem start , takže pak už ten cenovej rozdíl nebyl až tak markantní .

hele a ten start, to jako vystupuješ z nastartovanýho auta a parkuješ jen přes ručku? na to bych si asi nezvyknul...
nemáš třeba strach že ti v zimě ručka přimrzne?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 12:10   Citovat  

PreludeZ napsal:
hele a ten start, to jako vystupuješ z nastartovanýho auta a parkuješ jen přes ručku? na to bych si asi nezvyknul...
nemáš třeba strach že ti v zimě ručka přimrzne?
zvykneš si lehce je to otázka pár dní , prostě vyřadím , zatáhnu ručku, stočím kola vytáhnu klíč,zacvaknu volant otevřu dveře a vystoupím ,zavřu a cvak auto zamče a chcípne , no a ráno 5:01 vruuum pipíp a když jedu jen na nákup atp. tak prostě oteevřu dveře a pk teprv vypnu klíč a chcípne to hned. No vzhledem k tomu že u žádný H jsem se zamrzáním lanovodů ani brzd zatím potíž neměl tak ani ne.

MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 12:12   Citovat  

autostart je k nezaplacení Hihi joo v zimě mi jednou ručka zamrzla,ale to proto,že sem byl předtim v myčce pořádnej výtlem mno a zadní kola néé a néé se pohnout tak sem tomu naložil povolilo to Velmi šťastný jo nálepky na dveřích mít přece nemušíš Mrk a navic i kdyby měli zloději návod či věděli co v tom autě je, tak jim to stějně moc nepomůže... jo do tohodle alarmu bych nešel a nešel bych asi ani do magiccáru Mrk

marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 12:32   Citovat  

PreludeZ napsal:
něco přidal? to jako ještě jednou tolik? to mi hlava nebere Smutný
Magor Car je pěknej a má spoustu funkcí ale asi polovinu bych vůbec nevyužil, třeba ten dálkový start nebo ten VPSnebojaksetojmenuje (prostě ten nesmysl na okno kterej hned každýmu řekne co je tam za alarm aby si připravil správnej návod...). A tu vibraci ovladače mají všechny magor cary?

Není to dvojnásobek...je to jen 1911,-Kč Mrk to je jeden větší nákup v Globusu.

Hele jak říkal Monty....já jsem taky vsadil na jistotu. Ale jestli koupíš Sentinel a otestuješ ho pro nás, tak ho klidně pak koupím taky...potřebuju na jaře ještě alarm do Fairlady. Jako ten vnitřní klid co mám, když jsem v dosahu pageru a vidím svoje auto pod kontrolou je k nezaplacení. Musím ještě ten alarm doplnit o nezbytné příslušenství, vybral jsem pepřový sprej a teleskopický obušek Se stydím

Jinak je fakt, že z Magicaru nepoužívám skoro žádné funkce. Na dálkový start a podobné serepetičky kašlu. Několikrát jsem viděl ráno na parkovišti dálkově nastartované auto a musím říct, že tohle bude akorát lákadlo pro zloděje. Ble

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 13:02   Citovat  

Tak jsem o tom na obědě přemejšlel a jdu do toho sentinelu Úsměv přece nedám do auta za desítku alarm za čtyřku no néé HaHaaa tenhle za dvojku musí stačit OK

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 13:39   Citovat  

marab napsal:
Není to dvojnásobek...je to jen 1911,-Kč Mrk to je jeden větší nákup v Globusu.

Hele jak říkal Monty....já jsem taky vsadil na jistotu. Ale jestli koupíš Sentinel a otestuješ ho pro nás, tak ho klidně pak koupím taky...potřebuju na jaře ještě alarm do Fairlady. Jako ten vnitřní klid co mám, když jsem v dosahu pageru a vidím svoje auto pod kontrolou je k nezaplacení. Musím ještě ten alarm doplnit o nezbytné příslušenství, vybral jsem pepřový sprej a teleskopický obušek Se stydím

Jinak je fakt, že z Magicaru nepoužívám skoro žádné funkce. Na dálkový start a podobné serepetičky kašlu. Několikrát jsem viděl ráno na parkovišti dálkově nastartované auto a musím říct, že tohle bude akorát lákadlo pro zloděje. Ble
taky jsem ho pořizoval pro klid , ale dálkovej využívám a v zimě je to paráda, hrv brzo topí takže stačí pár minut a nemrzneš ,oběhnul jsem okna , pokud bylo třeba a je. Jinak používám jen automatický zamykání jinak nic.
No lákadlo , v čem ? jako jeslti je takovej trouba a myslí si že se dostane dovnitř a někam odjede Velmi šťastný otevře dveře a chcípne mu to.
Tehdá levnéalarmy mívali ještě tenhle sentinel ale se startem , rozdíl proti magi byl asi 1500 tak to jsem si radši připlatil.Koukám že ten magicar bez startu je cenově trochu mimo, to se fakt vyplatí asi ten sentinel.

ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 19:27   Citovat  

prosiiiim SENTINEL neeee.. drive jsem pracoval ve firme ktera montovala alarmy, delal jsem par magicaru a o zadne NEkompatibilite nevim, a vzdycky se to da zapojit tak, aby to fungovalo:-) nevim do jakyho auta to chces dat, ale jestli je to prelude tak se niceho neboj. Jen chci upozornit, ze namontovat Magicar neni zrovna pro slabsi povahy, obzvlast kdyz se nahle objevi nejaky problem. Tech dratu k zapojeni je tam preci jen dost, a dost jich taky zustane nezapojenych Úsměv) Sentinel jsem jeste nikdy nemontoval a doufam, ze nikdy nebudu, kamarad ho ma v prelude 3G a jen na to nadava. Auta stale bezduvodne pipa a blika kdyz treba odalarmuje a neotevre dvere.. magic to dela taky ale ty zvuky jsou preci jen prijemnejsi Velmi šťastný opravdu bych si radsi priplatil za kvalitu a sel do Magicara 9000 aspon:-) kdyztak mi skrabni na asjko 236 574 596, rad Ti poradim Úsměv btw. sentinel ma navic otresny design ovladace:-D

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 20:27   Citovat  

ChuCky napsal:
prosiiiim SENTINEL neeee.. drive jsem pracoval ve firme ktera montovala alarmy, delal jsem par magicaru a o zadne NEkompatibilite nevim, a vzdycky se to da zapojit tak, aby to fungovalo:-) nevim do jakyho auta to chces dat, ale jestli je to prelude tak se niceho neboj. Jen chci upozornit, ze namontovat Magicar neni zrovna pro slabsi povahy, obzvlast kdyz se nahle objevi nejaky problem. Tech dratu k zapojeni je tam preci jen dost, a dost jich taky zustane nezapojenych Úsměv) Sentinel jsem jeste nikdy nemontoval a doufam, ze nikdy nebudu, kamarad ho ma v prelude 3G a jen na to nadava. Auta stale bezduvodne pipa a blika kdyz treba odalarmuje a neotevre dvere.. magic to dela taky ale ty zvuky jsou preci jen prijemnejsi Velmi šťastný opravdu bych si radsi priplatil za kvalitu a sel do Magicara 9000 aspon:-) kdyztak mi skrabni na asjko 236 574 596, rad Ti poradim Úsměv btw. sentinel ma navic otresny design ovladace:-D

dik za reakci ale uz je pozde, uz jsem ho objednal a je na cestě to mi hlava nebere no nic. Aspoň tu pak budou reference z první ruky Úsměv
Do preludy to samozřejmě není tam bych asi popřemejšlel dýl OK

ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 22:23   Citovat  

v poho, ja jsem si zase nevsiml ze to budes davat az do tak tragickyho auta:-D byla by zase hloupost kupovat alarm v polovicni cene auta:-), tak snad bude tenhle topic slouzit jako odstrasujici pripad Velmi šťastný

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 8:39   Citovat  

já ti dám tragický auto! Hihi to bude super kára Hihi Hihi
pořádnej výtlem

bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 9:08   Citovat  

Mam obyc alarm a k nemu napojenej telefon, kterej mam u sebe vic, jak klice od auta s dalkou... investice neni zadna rana, nehlede na to, ze si muzu do auta kdykoliv zavolat a slysim, jestli je v aute a okoli klid nebo ne, zjistit pozici...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
alarm Sentinel 1100 - zkušenosti?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina