Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nový klíč - 9500KČ
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 13:24   Citovat  

to se mi ta ztráta klíče pěkně prodražila.. mám jen červený takže mi je k ho*nu.. musí mi dát celý nový imob s novou sadou klíčů OK i s prací to vychází na 9500+- kč.. luxus.. je to dobrý
(Honda stodůlky)
myslíte, že by to někde šlo levněji ? asi těžko co Bueee
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 13:26   Citovat  

eXi_ napsal:
to se mi ta ztráta klíče pěkně prodražila.. mám jen červený takže mi je k ho*nu.. musí mi dát celý nový imob s novou sadou klíčů OK i s prací to vychází na 9500+- kč.. luxus.. je to dobrý
(Honda stodůlky)
myslíte, že by to někde šlo levněji ? asi těžko co Bueee

A cos cekal ze to bude klicek za 30kc ? ? ?
Na tvem miste bych si hned zaslepil zamky krome kufru treba nouzovka a hned usetris par kc

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 13:27   Citovat  

nj počítal sem s tim že to nebude asi (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) ale třeba koupit někde jinde než v hondě s tou samou sadou.. ? OK

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 13:30   Citovat  

Najít na vrakáči bořený coupe...

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 13:31   Citovat  

moment, kdyz ztratis klic, tak cervenym prekodujou imobilizacni jednotku a daj ti jen novej zamek a novy klic. Koukni do manualu, imho te natahujou, v manualu jsou presne popsany situace a co je potreba menit.
navic si matne vzpominam, ze kamos co taky ztratil klice, ale vc. cervenyho, tak mu udelali klic dle VIN kodu v Honde. Jen chteli videt velkej technicak a nemenil snad ani ten zamek, jen imobilizacni ecu (kvuli ty ztrate cervnyho klice)

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 13:58   Citovat  

to je blbost, tahaj tě za fusekli KO
podívej se do manuálu a rovnou jim řekni ať se tam podívaj taky...
podle červenýho - což je learning key - to musí jít udělat. V manuálu píšou že když ztratíš Master key (nebo i Valet key) tak potřebuješ sadu A což je Blank key neboli prázdný klíč a ten určo nestojí desítku...

Capture07-04-2008-14.55.35.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Capture07-04-2008-14.55.35.jpg, 120.34 kB

Capture07-04-2008-14.50.31.jpg

Capture07-04-2008-14.50.31.jpg, 74.52 kB

Capture07-04-2008-14.50.20.jpg

Capture07-04-2008-14.50.20.jpg, 58.21 kB

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 14:06   Citovat  

Přesně, jak píše Prelude Z.

Mě na Type-R chybí všechny klíče, mám jen jedinej, černej. Taxem se poptával a i z tohoto stavu mi v Hondě Jarov řekli, že do 5tis to zmáknou. A to je 7G, ty to máš ještě jednodušší. Raděj obvolej více krámů

Jo a prosím, příště nezaplňuj* diskuzi dvěma vlákny na jedno téma naštvanej

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 15:14   Citovat  

Daver napsal:
Přesně, jak píše Prelude Z.

Mě na Type-R chybí všechny klíče, mám jen jedinej, černej. Taxem se poptával a i z tohoto stavu mi v Hondě Jarov řekli, že do 5tis to zmáknou. A to je 7G, ty to máš ještě jednodušší. Raděj obvolej více krámů

Jo a prosím, příště nezaplňuj* diskuzi dvěma vlákny na jedno téma naštvanej

kluci 7g to ma uz jinak, tam zadnej cervenej klic ani nebyl....
pokud ztratis vsechny klice u 7g tak objednas novej a nakodujes
pokud ztratis vsechny klice u 6g tak jedine objednat klicek s novou jednotkou imobilizeru....
cervenej klic slouzi pro prenos informace z puvodniho klice na novej blank klic.... pokud ztratis puvodni klic tak opravdu musis objednat novou jednotku imobilizeru

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 15:39   Citovat  

MattiK napsal:
kluci 7g to ma uz jinak, tam zadnej cervenej klic ani nebyl....
pokud ztratis vsechny klice u 7g tak objednas novej a nakodujes
pokud ztratis vsechny klice u 6g tak jedine objednat klicek s novou jednotkou imobilizeru....
cervenej klic slouzi pro prenos informace z puvodniho klice na novej blank klic.... pokud ztratis puvodni klic tak opravdu musis objednat novou jednotku imobilizeru

no hádat se s tebou nebudu Úsměv ale proč tam teda píšou že při ztrátě černého potřebuješ sadu A což je jen blank key?
k čemu je teda ten červený? to se dá použít jen v kombinaci s černým a jinak je na nic?

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 15:47   Citovat  

jo dyt je tam napsano, ze learning key resetuje imobil. ecu. Pouziva se na rewrite imobilizeru a pak maj nejakou zapisovacku, kterou ho naucej vsechny novy klice.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 15:48   Citovat  

PreludeZ napsal:
no hádat se s tebou nebudu Úsměv ale proč tam teda píšou že při ztrátě černého potřebuješ sadu A což je jen blank key?
k čemu je teda ten červený? to se dá použít jen v kombinaci s černým a jinak je na nic?

je to blby..... ten cervenej opravdu slouzi jen pro prenos informace... dela se to pomoci diagnostiky a postup je takovej ze vrazis puvodni klic pak cervenej a pak novej (z toho vyplyva ze ta informace se pomoci toho pouze prenese)
nevim proc je to napsany takhle v shopmanualu, ale v diagnostice od Hondy je to popsany trochu jinak (tu moznost cos uvadel ty sme zkouseli) fakt to nejde...
proto rikam lidem, ze i kdyz maji jeden cernej a jeden cervenej, at si radsi nechaji udelat jeste jednu kopii pro pripad ze ten cernej ztrati (myslim si ze i z toho duvodu dava vyrobce dva cerne klice + jeden cerveny)

Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 15:53   Citovat  

A co když mám na 6G5D jen dva černý? to mi hlava nebere

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 16:01   Citovat  

Joystick napsal:

tak to doporucuju neztratit Úsměv protoze az ho ztratis tak te ceka stejnej problem, budes to muset objednat vc. jednotky imobilizeru

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 16:43   Citovat  

MattiK napsal:
je to blby..... ten cervenej opravdu slouzi jen pro prenos informace... dela se to pomoci diagnostiky a postup je takovej ze vrazis puvodni klic pak cervenej a pak novej (z toho vyplyva ze ta informace se pomoci toho pouze prenese)
nevim proc je to napsany takhle v shopmanualu, ale v diagnostice od Hondy je to popsany trochu jinak (tu moznost cos uvadel ty sme zkouseli) fakt to nejde...
proto rikam lidem, ze i kdyz maji jeden cernej a jeden cervenej, at si radsi nechaji udelat jeste jednu kopii pro pripad ze ten cernej ztrati (myslim si ze i z toho duvodu dava vyrobce dva cerne klice + jeden cerveny)

OK, tak v tom případě se omlouvám Hondě Stodůlky za tu fusekli Se stydím

Díky za vysvětlení MattiKu, je to špatně pochopitelný z toho manuálu a v P4G immo není tak mi chyběla vlastní zkušenost...
Asi z toho udělám FAQ, je to užitečný info OK

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 17:02   Citovat  

Joystick napsal:

U c6g jsou dva druhy spinacek a klicu. Jeden typ je od roku 96 do 98 a druhy 99 az 2000. k tomu prvnimu typu se dava cerveny klic (pozna se ze je Hcko jakoby ohranicene viz odkaz) a druhy typ je uz bez cerveneho klice a ohraniceni Hcka na klici. Jak je to s pridelavanim netusim, jen co si pamatuju tak druhy typ bez cerveneho klice pridelavaji na zaklade VINu.

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 17:08   Citovat  

Rozdíl je především v kryptování, které honda nasadila právě od roku 99 tuším. U těch dřívějších, šlo zkopírovat kód imobilizéru jednoduše. Tady u nás ve Vysočanech (Praha 9), dělá v jedné klíčové službě maník, kterej se tím ve volném čase zabejvá. Umí dekódovat imobilizéry a vygenerovat do jejich paměti nové klíče ... zkus mu cinknout: 777 897 897 ... po 18-té hodině. Jméno neznám, ale dělá ve firmě JAKOV (WEB). Podle mě tu tvou hračku zvládne hravě Lucy

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 17:10   Citovat  

ninja napsal:
U c6g jsou dva druhy spinacek a klicu. Jeden typ je od roku 96 do 98 a druhy 99 az 2000. k tomu prvnimu typu se dava cerveny klic (pozna se ze je Hcko jakoby ohranicene viz odkaz) a druhy typ je uz bez cerveneho klice a ohraniceni Hcka na klici. Jak je to s pridelavanim netusim, jen co si pamatuju tak druhy typ bez cerveneho klice pridelavaji na zaklade VINu.

je to mozny, kazdopadne pokud mas verzi s cervenym klicem je to jak sem psal.... pokud ne, tak uz je tam novejsi system kterej je stejnej jako u 7g. a sice ze muzes bez cerveneho klice nakodovat kolik klicu chces... (nebo je to omezeny tusim na 5, ale tim si nejsem jistej)

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 17:47   Citovat  

Daver napsal:
Rozdíl je především v kryptování, které honda nasadila právě od roku 99 tuším. U těch dřívějších, šlo zkopírovat kód imobilizéru jednoduše. Tady u nás ve Vysočanech (Praha 9), dělá v jedné klíčové službě maník, kterej se tím ve volném čase zabejvá. Umí dekódovat imobilizéry a vygenerovat do jejich paměti nové klíče ... zkus mu cinknout: 777 897 897 ... po 18-té hodině. Jméno neznám, ale dělá ve firmě JAKOV (WEB). Podle mě tu tvou hračku zvládne hravě Lucy

díky mocc!!!! tedka jsem ho kontaktoval a mám mu přivézt imob a červenej klíč pořádnej výtlem pořádnej výtlem a udělá to prej za 5tku což je krásný .. kuwa dík moc , máš u mě panáka Vpoweru pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 19:27   Citovat  

Co to je 5tka?já to znám jako desetikorunu,což asi nebude zrovna tento případ? Úsměv

Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 19:58   Citovat  

ninja napsal:

No mám 98, tak nevím jestli ho mám mít nebo ne.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2008 , 7:23   Citovat  

Joystick napsal:
No mám 98, tak nevím jestli ho mám mít nebo ne.

v EPCcku to zjistis, primo podle VINu (pokud nemas moznost tak napis a ja se ti podivam)

Phoenixxx je teď offline  Phoenixxx
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2008 , 14:05   Citovat  

Mám anglan 6g a mám jen černý a červený klíč.Podle manuálu přiloženemů k autu je psáno že klíč má resetovat celej system a pokud nevlozite mobilizer tak ani nenastartujete nic.
zajímalo by mě kde nebo jak se ten mobilizer aktivuje mám ho někde napsanej v nějákých číslech ale nevím kam to zadat nebo tak.když nastartuju červeným klíčem což by podle manuálu k autu nemělo vůbec jít a pak otevřu kapotu pokaždé mi to jen vysune měrku na olej to nechápu Prosím poraďte a ještě mi pořád svítí kontrolka motoru a nad nějákých 4000 otáček mi to vyhazuje rychlosti na to mám upa nervy nevím co tomu autu je:-( a ještě se chci zepat kde u anglán 6g 99 najdu tu ledku co mi vybliká vadu .Jinak sem z ovy Děkuju za každou radu

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2008 , 14:39   Citovat  

mazec................takový prachy.....já vim, že bych se neměl smát..... ....ale 9 500 HaHaaa

jiri.jirsa9 je teď offline  jiri.jirsa9
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 22:19   Citovat  

Zdravim Hondaři
Měl bych na Vás dotaz ohledně klíče s imobilizerem na Hondu Crx del sol r.v.1996. Ztratil jsem od ní jedinej klíč co jsem měl a teď mi nejde auto nastartovat jediný co mi zůstalo tak. ori. (červený) servisní klíč, a černý. o tom jsem se dozvěděl že je v něm nový typ imobilizeru, který se začal vyrábět až dva roky po výrobě mého auta.jediný co s nim udělám je to, že to auto odemknu a rozsvítim kontrolky. No tak jsem jsem si v plzni nechal (na radu od servisu roto nissan) vybrousit nový klíč s imobilizerem (souhlasný s červeným klíčem) a nechal si ho podle červeneho nakódovat. problém je v tom že auto stále nestartuje. jediný rozdíl oproti bývalému černému nahradnímu klíči je ten, že sepne alespoň pumpa. ale znepokujuje mě to že kdzž jsem ten puvodní černý klíč tam dal tak blikala zelená kontrolka pomalu a teď když je nakodován nový černý klíč podle červeného tak bliká stejně rychle jako ten červený. tak vás prosím o radu co mám dělat už fakt nevim a milionář taky nejsem Velmi šťastný prosím o brzkou radu děkuji Honda

20122011015.jpg

20122011015.jpg, 635.98 kB

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 22:25   Citovat  

V uživatelském manuálu je napsáno něco ve stylu: "zásadně nepoužívejte ke startování červený klíč, může dojít k zablokování imobilizeru!"
Takže bych to viděl na kšeft pro Honda servis....

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 22:26   Citovat  

řešil jsem stejný problém, kdy jsem koupil targu jen s červeným klíčem ... řešil v ČR i v Německu a nevyřešil KO
nakonec jsem musel koupit celou novou řídící jednotku imob. i s klíči za cca 10500,- Kč (pak to jde nakódovat k ŘJ motoru)
nebo to koupit od někoho starší, ale musel bys koupi ŘJ imobilizeru + ŘJ motoru i s klíči

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 22:27   Citovat  

Rom. napsal:
řešil jsem stejný problém, kdy jsem koupil targu jen s červeným klíčem ... řešil v ČR i v Německu a nevyřešil KO
nakonec jsem musel koupit celou novou řídící jednotku imob. i s klíči za cca 10500,- Kč (pak to jde nakódovat k ŘJ motoru)
nebo to koupit od někoho starší, ale musel bys koupi ŘJ imobilizeru + ŘJ motoru i s klíči

to je varianta jedna... pak je jeste druha varianta s vyrazenim imobiliseru...

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 22:29   Citovat  

Rom. napsal:

To by mě teda zajímalo, podle čeho kódují klíče... Když jsem utopil klíč od VTi,tak jsem teda dojel s druhým... Na Jarově mi objednali 2 klíče, dal jsem jim červený a nakodovali... to mi hlava nebere Cena asi 2tis...

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 22:32   Citovat  

Hell.: když máš alespoň jeden černý a červený klíč, tak není problém, ale jen s červeným to nešlo ...

Newer: to neumím, ale rád si nechám poradit Úsměv přátele

walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 22:33   Citovat  

Cos to proved chlape? Tak to koukám! a jak jinak jezdí? Hele mě se to přímo u této konkrétní stalo jednou taky omylem, když jsem si spletl klíče, nastartovat nešlo už ani orig. klíčem, nevěděl jsem co s tím a ten imobilizer se mi kousnul cca tak na 10min. Pak už bylo vše v pohodě.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nový klíč - 9500KČ
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina