Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
SpaceFamily's Flat
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.7.2012 , 22:33  Naposledy upravil SpaceMan dne 9.7.2012 , 8:10, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Ahoj všem,
nestává se mi často, abych žádal o pomoc, ale je to tady. Vzhledem k tomu, že jako komunita lidí jste mi nejblíže, tak jste první, které prosím o pomoc s přípravou bytu na vymalování. Bylo mi nabídnuto vymalování bytu dle mých požadavků a hlavně od člověka, jehož práce si velmi vážím. Jenže díky mnoha zakázkám na mě má čas pouze tento čtvrtek!!!

Tudíž sháním k sobě další partu lidí, která by mi pomohla připravit byt na vymalování. Příprava by se skládala z oškrábání staré malby ze stěn a stropu v obávacím pokoji s kuchyní a ložnici (ani jedno nejsou velké místnosti - plocha bytu je 35m2 včetně chodby)

Ptám se tedy. Našlo by se tady pár lidí, kteří by pomohli Hondaři v nouzi?

Zítra jedu na byt po práci (+/- v 17:00) a budu rozebírat skříně, kuchyň a garnýže. Následně letím do OBi pro plachty na přikrytí podlah a začínám škrábat. Byt se nachází na Proseku nedaleko od Billy / McDonaldu. Na čísle 776 80 24 81 mě zastihnete víceméně kdykoliv a kdyby ne, tak volám zpět!

Jsou vítané jakékoliv pomocné ruce a škrabky (já mám 3)! Najdou se mezi vámi??? H+ H+ H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 6:57   Citovat  

to mi hlava nebere Dnes v 17:00 otevírám škrabárnu u SpaceMana na Praze Prosek! Dorazí někdo?? Zábava zaručena, pitivo zajištěno. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 10:37   Citovat  

to mi hlava nebere Dělám něco špatně??
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 10:48   Citovat  

No minimálně sis vybral dost blbej tejden... Smutný Já mám dnes něco montovat u manželky v práci a zítra jedeme pryč,jinak bych přišel... Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 11:02   Citovat  

Hellborn napsal:
No minimálně sis vybral dost blbej tejden... Smutný Já mám dnes něco montovat u manželky v práci a zítra jedeme pryč,jinak bych přišel... Se stydím

To je fakt... to mi hlava nebere Bohužel termín jsem si vybírat nemohl... Malíř má čas jen ve čtvrtek a pak až na konci prázdnin, což je pro mě mimo, protože potřebuju bydlet (nemám na to platit nájem, splátky a poplatky za byt najednou). Jinak chápu, že tady bude hromada lidí na dovolené. Pár z vás Hondařů jsem kontaktoval i smskou a Mattheo by se měl objevit snad na jeden den.

Dneska to vidím na to sundat garnýže, kuchyň a skříně (snad dorazí i kámoš) a oblepit podlahy krycí fólií a zítra po práci škrábáme až do umření.

Každopádně díky, že ses ozval. Je lepší vědět, že na mě lidi nese***, ale jen prostě nemají čas. Vážím si toho! přátele
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 12:09   Citovat  

No skoda... byt to blize, tak bych ti pomohl zrovna ted nemam 14 dni co delat Velmi šťastný zmatenej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MesiahCZ je teď offline  MesiahCZ
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 12:12   Citovat  

Ahoj, zkusím dorazit (nic neslibuji ani případnou dobu), protože to mam celkem kousek a moje plány se dají odsunout.

Jen tě poprosím, jestli by si sem (nebo SZ) nehodil adresu baráku, abychom to případně nenaháněli telefonem na poslední chvíli. (Jen doufám, že se nejedná i o stěhování, kterého mám za poslední dobu plné zuby).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 12:25   Citovat  

Sakul napsal:
No skoda... byt to blize, tak bych ti pomohl zrovna ted nemam 14 dni co delat Velmi šťastný zmatenej

Njn, škoda škoda. Právě, že hodně mých přátel třeba z jihu má volno, ale nemám je kde ubytovat, takže padá nějaké dojíždění nebo něco takového... Smutný

MesiahCZ napsal:
Ahoj, zkusím dorazit (nic neslibuji ani případnou dobu), protože to mam celkem kousek a moje plány se dají odsunout.

Jen tě poprosím, jestli by si sem (nebo SZ) nehodil adresu baráku, abychom to případně nenaháněli telefonem na poslední chvíli. (Jen doufám, že se nejedná i o stěhování, kterého mám za poslední dobu plné zuby).

Super. Díky!

Byt je na Prosecké ulici (číslo si nepamatuju), ale parkovat se před ním moc dobře nedá, takže ideálně zaparkovat u McDonalda a jít k Shellce (je to ten panelák naproti), hned u vchodu mám servis počítačů a nedá se to přehlédnout, a prozvonit nebo zavolat. Seběhnu dolu!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 23:11   Citovat  

Díky všem lidem, kteří se ozvali! Nesmírně si toho vážím. Speciální velké díky patří Mesiahovi, který dnes pomohl připravit byt na zítřejší škrábání!!! Máš to u mě schované na horší časy!

Pro ty, kteří by chtěli zítra dorazit. Mám doma pouze 3 špachtličky, takže nezapomeňte vzít s sebou! Opět mě najdete na stejné adrese v ulici Prosecká 685... přátele
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 23:17   Citovat  

Škoda, že bydlím tak daleko Úsměv malířstvím - natěračstvím se živím Úsměv a škrábání staré malby nezávidím Úsměv kýble s vodou, štětky... namočit a škrábat...jednou jsme tak dělali 2 obrovské školní jídelny... byl to mazec Velmi šťastný Velmi šťastný doufám, že jako první ti to napenetruje (nebo ty) a nechá to vyschnout Chápeš!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 23:20   Citovat  

Zdendad napsal:
Škoda, že bydlím tak daleko Úsměv malířstvím - natěračstvím se živím Úsměv a škrábání staré malby nezávidím Úsměv kýble s vodou, štětky... namočit a škrábat...jednou jsme tak dělali 2 obrovské školní jídelny... byl to mazec Velmi šťastný Velmi šťastný doufám, že jako první ti to napenetruje (nebo ty) a nechá to vyschnout Chápeš!

Škoda škoda, každopádně kamarád dělá fotodokumentaci, takže bude pak i stav před v průběhu a po... Úsměv Jinak samozřejmě penetrace bude... Penetrovat to budu sám. Jaký bys zvolil postup? Penetrovat na mokrou nebo to nechat vyschnout a penetrovat potom? přátele
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.7.2012 , 23:27   Citovat  

SpaceMan napsal:
Škoda škoda, každopádně kamarád dělá fotodokumentaci, takže bude pak i stav před v průběhu a po... Úsměv Jinak samozřejmě penetrace bude... Penetrovat to budu sám. Jaký bys zvolil postup? Penetrovat na mokrou nebo to nechat vyschnout a penetrovat potom? přátele

Penetrace pěkně nasychá..takže je dobré na sucho Úsměv hlavně pořádně větrat, ať to schne! Všechno ať schne.. samozřejmě je základ dobře oškrábat starou malbu Úsměv OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2012 , 7:05   Citovat  

Zdendad napsal:
Penetrace pěkně nasychá..takže je dobré na sucho Úsměv hlavně pořádně větrat, ať to schne! Všechno ať schne.. samozřejmě je základ dobře oškrábat starou malbu Úsměv OK

Super tak to by neměl snad být úplně jako velký problém. Díky! přátele

Kdo další dneska dorazí pomoct SpaceManovi??
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2012 , 7:53   Citovat  

Škoda, žes' daleko. Škoda, že nemám čím příjet, ... Úsměv Jinak hodně štěstí ať to jde hezky od ruky je to dobrý Honda
   Návrat  
MesiahCZ je teď offline  MesiahCZ
PříspěvekZaslal: 4.7.2012 , 9:18   Citovat  

SpaceMan napsal:
Díky všem lidem, kteří se ozvali!...

Nemáš zač, hlavně ať se dílo podaří, pak dej fotky. Doufám, že i ta troška co jsme stihli za tu chvilku pomohla. Dnešek ani zítřek mi už bohužel nevychází.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2012 , 9:25   Citovat  

sososo napsal:
Škoda, žes' daleko. Škoda, že nemám čím příjet, ... Úsměv Jinak hodně štěstí ať to jde hezky od ruky je to dobrý Honda

Njn, jak už jsem psal níže, pár lidí, kteří by mohli pomoct nejsou z Prahy a nemám je kam upíchnout po šichtě a na 5 hodin škrábání mi nikdo 200km nepřijede... Což ovšem samozřejmě chápu! přátele

MesiahCZ napsal:
Nemáš zač, hlavně ať se dílo podaří, pak dej fotky. Doufám, že i ta troška co jsme stihli za tu chvilku pomohla. Dnešek ani zítřek mi už bohužel nevychází.

Nic se neděje. Pomohl si víc než dost. Určitě pak budou fotky jen co se kámoš dokope k tomu mi je někam nahrát
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2012 , 10:46   Citovat  

bohužel, dnes odjíždíme k rodičům manželky, jinak bych rád pomohl..ostatně i s malováním, to mě vcelku baví :hehe:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2012 , 12:35   Citovat  

sopta napsal:
bohužel, dnes odjíždíme k rodičům manželky, jinak bych rád pomohl..ostatně i s malováním, to mě vcelku baví :hehe:

Aj karamba... Smutný Tak někdy příště, díky že ses ozval.

Odpadl mi jeden helper, bylo by fajn, kdybychom alespoň využili všech 3 špachtlí, které mám k dispozici. Prosím, přijďte ještě někdo...
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2012 , 17:31   Citovat  

Kdybych nebyl mimo ČR tak bych ti rád pomohl, těší mě že jsi se nastěhoval na Prosek, pěkně blízko ke mě Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2012 , 0:20   Citovat  

Tak jsem dorazil domu, od 5 jsem škrábal v půl 8 přijel Mattheo a..... Chlape máš to u mě! Mám oškrábané oba pokoje a v 5:00 budíček a od 5:30 jdeme penetrovat atd. No a vidím to na zítra touhle dobou, že bych mohl v klidu mít hotovo... přátele Je to tam.
   Návrat  
mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2012 , 0:30   Citovat  

SpaceMan napsal:
Tak jsem dorazil domu, od 5 jsem škrábal v půl 8 přijel Mattheo a..... Chlape máš to u mě! Mám oškrábané oba pokoje a v 5:00 budíček a od 5:30 jdeme penetrovat atd. No a vidím to na zítra touhle dobou, že bych mohl v klidu mít hotovo... přátele Je to tam.

rad sem pomohl přátele
hlavne aby se vam tam potom dobre bydlelo Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2012 , 20:09   Citovat  

mattheo napsal:
rad sem pomohl přátele
hlavne aby se vam tam potom dobre bydlelo Úsměv

Díky kámo, dneska se lepila perlinka, pak se doškrabávali nějaké drobnosti jak v obyváku tak v ložnici... Zítra ráno perlinka v ložnici, možná škrábání v chodbě a pak štuky. Ještě uvidíme.. Zatím to vychází cenově přijatelně... přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 8:10   Citovat  

Takže všem moc díky za pomoc. Jak jsem předeslal v jiném topicu, byt se bude celý rekonstruovat. Máme připravenou ložnici a obyvák. Dnes přijde na řadu chodba. Možná se pustíme ještě tento týden do záchodu a koupelny, které se budou rekonstruovat taky, pak musím rozebrat kuchyň.

BTW: bude někdo chtít kuchyňskou linku s poličkami za odvoz a elektrický funkční čtyřplotýnkový sporák Mora za litra?

K odvozu ihned. přátele
   Návrat  
mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 14:09   Citovat  

SpaceMan napsal:
Takže všem moc díky za pomoc. Jak jsem předeslal v jiném topicu, byt se bude celý rekonstruovat. Máme připravenou ložnici a obyvák. Dnes přijde na řadu chodba. Možná se pustíme ještě tento týden do záchodu a koupelny, které se budou rekonstruovat taky, pak musím rozebrat kuchyň.

BTW: bude někdo chtít kuchyňskou linku s poličkami za odvoz a elektrický funkční čtyřplotýnkový sporák Mora za litra?

K odvozu ihned. přátele

koupelna vypada docela pekne,tak proc ji predelavat?vana se tam asi nevejde,tak by to byla zbytecna namaha ne? ale ja tam bydlet nebudu a je mi jasny ze to chcete mit podle sebe,tak hodne zdaru s rekonstrukci, kdyby bylo nekdy potreba s necim pomoct a ja mel cas,tak rad pomuzu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 21:46   Citovat  

mattheo napsal:
koupelna vypada docela pekne,tak proc ji predelavat?vana se tam asi nevejde,tak by to byla zbytecna namaha ne? ale ja tam bydlet nebudu a je mi jasny ze to chcete mit podle sebe,tak hodne zdaru s rekonstrukci, kdyby bylo nekdy potreba s necim pomoct a ja mel cas,tak rad pomuzu

Víš, ona je celkem v pohodě ale když už udělám hezkej obyvák s hezkou ložnicí, tak by byla docela blbost nechat původní záchod s chodbou a koupelnout. Uvidím co na to projektanti. Minimálně na záchodě se udělá ytongové zídka a zapustí se do ní asi závěsný záchod. Tenhle původní je komunistický přežitek. A koupelna je hrozně udělaná samodomo. Jsou tam zvláštně vymyšlené odpady a rád bych tam větší sprcháč... Ideálně pro dva.... šuk Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
SpaceFamily's Flat
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina