Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dilema - prodat/neprodat
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 8:17   Citovat  

Tak nejak porad premyslim jestli mam prodat targu nebo si ji nechat. V soucasny dobe s ni stejne temer nejezdim, na dovolenou se do ni ve 2 lidech a 2 psech nevejdeme (nehlede na pripadny pokuty). Kdyz to tak vezmu tak duvody

PROTI PRODEJI:
- pevna sundavaci strecha
- vyborny technicky stav a spolehlivost
- provozni naklady
- vyborna prevodovka (razeni v tarze me fakt vzdycky dostane)
- mala prodejni cena
- nevim co bych koupil pak

PRO PRODEJ:
- musi stat v garazi (mam zatim jenom jednu), kde by mohlo stat neco jinyho
- nahon na predek
- vykon motoru
- podvozek
- jizdni vlastnosti
- ve dvou lidech se tam blbe vejdou jeste 2 psi
- zpracovani interieru a vybava

Tak porad nevim a nevim, co s ni mam vymyslet...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 8:45   Citovat  

no estli maš targu jakou druhou do rodiny tak bych prodej neřešil Úsměv autí pro radost
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 8:47   Citovat  

prodej mi ji za 30t a já ti jí jednou ročně na měsíc půjčím pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marab je teď offline  marab
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 8:50   Citovat  

Do části Pro prodej bych dal ještě kolik s ní najezdíš...pokud ti stále odpočívá v garáži a nechceš to zanechat pro příští generace, tak mi to přijde jako jeden z důvodů proč prodat.

Když to sečteš..tak na straně Prodat je těch bodů víc...vím jak je těžký loučit se s autem, ale když takhle leží ladem....kup si místo toho nějakou větší targu a zadokolku a pokud to chceš mít na sváteční ježdění, tak něco co bys chtěl zachovat pro příští generace Velmi šťastný
Pro inspiraci Se stydím

DSCF0036.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF0036.jpg, 371.18 kB

DSCF0039.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF0039.jpg, 427.6 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 8:52   Citovat  

P.S.: pro Paka a spol. HaHaaa tohle není nabídka na prodej. Pokud bych musel prodávat auta, tak Fairlady by šla jako poslední....doufám že taková situace ale nikdy nenastane nesouhlas
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 9:01   Citovat  

marab napsal:
P.S.: pro Paka a spol. HaHaaa tohle není nabídka na prodej. Pokud bych musel prodávat auta, tak Fairlady by šla jako poslední....doufám že taková situace ale nikdy nenastane nesouhlas
to jsi tvrdil i o vtecu... pořádnej výtlem a jak hluboce jsi klesl Hihi
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 9:06   Citovat  

ta červená je fakt krasavice.. vypadá jako by sjela z linky Úsměv OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 9:09   Citovat  

PAKO napsal:
to jsi tvrdil i o vtecu... pořádnej výtlem a jak hluboce jsi klesl Hihi

...ale zůstala tady po něm památka G4G
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 9:10   Citovat  

norsi jj v tomhle má marábek pravdu....to chce něco pořádnýho,a nebo něco co budeš hladit a nebude ti vadit jen 1roční vyjížďka...já se svým erkem kromě vyjetí prohřátí a pidiprovozní projíždce již 3roky vlastně nejel nikam ale neprodám.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 9:21   Citovat  

PAKO napsal:
norsi jj v tomhle má marábek pravdu....to chce něco pořádnýho,a nebo něco co budeš hladit a nebude ti vadit jen 1roční vyjížďka...já se svým erkem kromě vyjetí prohřátí a pidiprovozní projíždce již 3roky vlastně nejel nikam ale neprodám.

A to si myslím že CRX Targa do této kategorie moc nespadá....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 10:02   Citovat  

to Only: No mam jeste A6 2,5 TDi Avant (rv 03, slabsi verze nic extra vybava, ale byla za zajimavou cenu od znamyho) co je na prodej, Mazdu Xedos 2,3i V6 Miller (uzasny na cestovani a pomer 230k (300Nm) na 1500Kg je taky fajn, ale auto je nacpany elektronikou a ma silene slozitej motor, takze az se neco vysype tak to muzu akorat hodit ze skaly) o a pak targu. Takze je vlastne treti...

Co me stve je, ze na cestovani to neni zas tak extra (a nevejdou se psi) a na nejaky "zavodeni" tohle auto staveny taky neni, protoze mi dneska ujede uz snad kazdej Smutný A co jsem si driv mic neuvedomoval, tak podvozkove to taky neni zadnej zazrak.... Kdybych mel jeste jednu garaz tak to neresim, ale takhle by garaz mohlo okupovat neco jinyho... Zas na druhou stranu je moje targa absolutne bezporuchova, vsechno jsem delal preventivne a celkove naklady na provoz jsou v provovnani s 2. dvema autama smesny...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 10:09   Citovat  

to Marab: To je fakt, ale taky jde o to, ze absolutne nevim co bych mel poridit. Potrebuju letos uz definitivne nejak doresit auto na bezny jezdeni a vubec netusim co. No a druhy auto budu volit asi az podle toho. Ale nejak me nenapada nic klasickyho, 4 mistnyho (2 normalni a 2 nouzovky nebo treba misto pro psa vzadu), idealne se sundavaci strechou s cim se clovek vyblbne (AWD, FWD)... Vetsinou jak to ma 4 nebo 2a2 mista, tak je to hrozna lod a nebo nema sundavaci strechu... Docela uz premyslim, ze bych holt tu sundavaci strechu ozelel. Nebo kdyz bude to normalni auto zabavny (ne jak ten Avant), tak klidne budu jezdit o weekendech tim a druhy auto muze byt neco ciste 2 mistnyho co vyjede parkrat za rok... Proste nejak nevim Smutný A to jsem uz procet vsechny speedy a autocary co mam doma...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 10:43   Citovat  

norsi napsal:
to Marab: To je fakt, ale taky jde o to, ze absolutne nevim co bych mel poridit. Potrebuju letos uz definitivne nejak doresit auto na bezny jezdeni a vubec netusim co. No a druhy auto budu volit asi az podle toho. Ale nejak me nenapada nic klasickyho, 4 mistnyho (2 normalni a 2 nouzovky nebo treba misto pro psa vzadu), idealne se sundavaci strechou s cim se clovek vyblbne (AWD, FWD)... Vetsinou jak to ma 4 nebo 2a2 mista, tak je to hrozna lod a nebo nema sundavaci strechu... Docela uz premyslim, ze bych holt tu sundavaci strechu ozelel. Nebo kdyz bude to normalni auto zabavny (ne jak ten Avant), tak klidne budu jezdit o weekendech tim a druhy auto muze byt neco ciste 2 mistnyho co vyjede parkrat za rok... Proste nejak nevim Smutný A to jsem uz procet vsechny speedy a autocary co mam doma...

Tak v tomhle tě naprosto chápu. Podobný důvod jsem měl s prodejem C4G VT. Teď mě místo toho naplňuje ITR a je mi naprosto jasný že když by musela jít z baráku, budu jen těžko hledat její náhradu, abych to auto měl pro zábavu...prostě s přibývajícím věkem se laťka zvyšuje...není ale možné ji zvyšovat donekonečna, protože dnešní auta už nejsou tak zábavný. Doufejmě že se to časem změní.

To co mi ale při jízdě dává 300ZX je něco úplně jiného....naprosto nepopsatelný pocit blaženosti...auto je v původním stavu, v relativně hodně slušným, je plné vymožeností a "elektroniky", které bych v autě z tehdejší doby ani nečekal. Tím mě naprosto dostalo a požitek z jízdy mi dávají jiné hodnoty než je výkon, podvozek a hravost...je to nostalgie, vyjímečnost a zatím i spolehlivost auta. O sportovním duchu se v porovnání s Hondama nedá moc mluvit
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 10:55   Citovat  

Kluci jak tu mluvíte o těch Vašich krásných vozítkách. Shrnu to dvěma slovy:

SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST, a těch se člověk vždy těžko zbavuje.

Tak ať to moc nebolí. Držím pěsti! OK
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 7.4.2008 , 16:06   Citovat  

PAKO: A já myslel,že ji pak střelíš rooneymu za "pětadvacet" HaHaaa

norsi: Máš ESinu, nebo VTi?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dilema - prodat/neprodat
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: