Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda civic 4g cena 5000kc s TP
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
_Janie_ je teď offline  _Janie_
PříspěvekZaslal: 15.7.2012 , 15:51   Citovat  

Nabízím hondu civic 4g je to 1,3 kat 16V 55kW, rok 1990, kastle s jen malymi puchyrky rezi, jsou nove delane kompletne brzdy, desticky, prasatka, pakny, hadicky, bubny, kotouce apod. Novy stredovy dil vyfuku, nova spojkova sada, koupena nova vodni pumpa. Auto je bez technicke, doklady k vozu vsechny jsou, tp neni prostrizen, eko dan neni placena, ale auto je jiz s katalyzatorem tudiz eko dan max 5tis. Prodávám auto levně! Cena za komplet 5000kc Pri rychlem jednani sleva investice do auta byla pres 15tis. Mam jiz jine auto a tohle mi uz jen stoji doma a prekazi. Budto na ND anebo do provozu, kdyz se udela technicka. Blizsi info na telefonu ci emailu. tel: 775943582 email: kantorova27@seznam.cz nebo tady na hondaclubu. Lokalita: Chomutov
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.7.2012 , 17:07   Citovat  

foto prosím
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.7.2012 , 17:55   Citovat  

Fyzická přítomnost katu na autě v našich podmínkách a s našimi úředníky bohužel automaticky neznamená, že je v TP zapsané euro 1. Takže ekoteror může být klidně deset litrů.
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2012 , 19:03   Citovat  

Minor napsal:
Fyzická přítomnost katu na autě v našich podmínkách a s našimi úředníky bohužel automaticky neznamená, že je v TP zapsané euro 1. Takže ekoteror může být klidně deset litrů.

ZTP ne ? je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.7.2012 , 14:15   Citovat  

Jirka.H napsal:
ZTP ne ? je to dobrý

nemám známého...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.7.2012 , 14:15   Citovat  

vojt4s napsal:
foto prosím
udelam a poslu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.7.2012 , 14:16   Citovat  

Minor napsal:
Minore, vím to ptala sem se na to na úřadě, kolik bude eko vypalny na toto auto;-)
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.7.2012 , 15:47   Citovat  

Nesnažím se ti hatit prodej, jen vím, jak je to zrádný. Pokud se ti podívali na úřadě do TP a podle něj řekli, bude to 5000, tak jasně. Pokud to řekli obecně, že je to 5000 pro auto vybavené katem, nemusí to bohužel nic znamenat.
Měl jsem civica 4G, měl v TP normu euro 1 uvedenou, eko by byla 5000. Mám teď dalšího, identického, motoricky, prostě vším, s katem, ale do TP tu normu úředníci nezapsali (v době přihlášení ještě ekoteror nefungoval) a při prodeji by ho dnes brali jako auto bez katu, čili eko teror 10000.
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2012 , 21:03   Citovat  

Minor napsal:

sry za offtopic ale má pravdu předsedo(spíš předsedkyně)Velmi šťastný
mám D15B2 s katem a dalšíma parádama a měl jsem to za desítku páč v TP prázdno
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.7.2012 , 21:51   Citovat  

Minor napsal:
Nesnažím se ti hatit prodej, jen vím, jak je to zrádný. Pokud se ti podívali na úřadě do TP a podle něj řekli, bude to 5000, tak jasně. Pokud to řekli obecně, že je to 5000 pro auto vybavené katem, nemusí to bohužel nic znamenat.
Měl jsem civica 4G, měl v TP normu euro 1 uvedenou, eko by byla 5000. Mám teď dalšího, identického, motoricky, prostě vším, s katem, ale do TP tu normu úředníci nezapsali (v době přihlášení ještě ekoteror nefungoval) a při prodeji by ho dnes brali jako auto bez katu, čili eko teror 10000.

Přesně - např. Civic 5g s motorem D16Z6 má Euro 1 za 5tis., CRX targa s D16Z6 (stejný rok!) nemá žádné Euro = 10tis.Kč.
   Návrat  
MiMara005 je teď offline  MiMara005
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2012 , 13:10   Citovat  

Chlapi pozor na to kdyz nemas zapsane EURO tak si zavolej do Hondy do Prahy muzu sem dodat tel.cislo a hned ti reknou podle typu MOTORU zda to ma EURO ci ne je to dobrý Za krasnych 570kc ti to posle doporucene se stemplem OK To si pak vemes na dopravku a oni ti to musi zapsat!! Ted jsem to resil u CRX z roku 1989 ale s motorem D16Z5...Taky to nemela zapsane. Urednici to neresi nejsou to jejich penize!!! to snad ne To same uz logicky kdyz vis ze CRX 2g ma EURO 1 tak Targa ma taky EURO 1 az ten posledni model ma mit EURO 2...jestli nekdo zaplatil za Targu EKO 10.000kc tak je u me blazen. Nebo u nas na zapade je jeste jedna spolecnost DEKRA a ta dava potvrzeni cca do 2000kc jaky mas EURO. Jaky je na ni spoleh??? Takze Praha to jisti! to mi hlava nebere H+ přátele

P.S.: To ze mas TP bez zapsaneho EURA neznamena ze ho nema a zapsat to je pak uz to nejmensi VTEC

[quote="Hellborn"]Přesně - např. Civic 5g s motorem D16Z6 má Euro 1 za 5tis., CRX targa s D16Z6 (stejný rok!) nemá žádné Euro = 10tis.Kč.[/quote]
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2012 , 21:13   Citovat  

MiMara005 napsal:
Chlapi pozor na to kdyz nemas zapsane EURO tak si zavolej do Hondy do Prahy muzu sem dodat tel.cislo a hned ti reknou podle typu MOTORU zda to ma EURO ci ne je to dobrý Za krasnych 570kc ti to posle doporucene se stemplem OK To si pak vemes na dopravku a oni ti to musi zapsat!! Ted jsem to resil u CRX z roku 1989 ale s motorem D16Z5...Taky to nemela zapsane. Urednici to neresi nejsou to jejich penize!!! to snad ne To same uz logicky kdyz vis ze CRX 2g ma EURO 1 tak Targa ma taky EURO 1 az ten posledni model ma mit EURO 2...jestli nekdo zaplatil za Targu EKO 10.000kc tak je u me blazen. Nebo u nas na zapade je jeste jedna spolecnost DEKRA a ta dava potvrzeni cca do 2000kc jaky mas EURO. Jaky je na ni spoleh??? Takze Praha to jisti! to mi hlava nebere H+ přátele

P.S.: To ze mas TP bez zapsaneho EURA neznamena ze ho nema a zapsat to je pak uz to nejmensi VTEC

Dekra za to chce 1000 korun když normu zjistí když ne nic se jim neplatí.já to přes ně zjišťoval a bylo mi hlavním technikem sděleno že se říděj taky tim jestli výrobce v tom danym roce měl motor homologovanej-což v mym případě Honda v roce 1991 u motoru D15B2 neměla protože nemusela(o eko výpalnym se asi teprv snilo Velmi šťastný )a nechala si tenhle danej typ motoru homologovat v Evropě až v roce 1992 tudíž jsem neměl nárok získat Euro 1
   Návrat  
MiMara005 je teď offline  MiMara005
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2012 , 23:30   Citovat  

[quote="PeteZ"]Dekra za to chce 1000 korun když normu zjistí když ne nic se jim neplatí.já to přes ně zjišťoval a bylo mi hlavním technikem sděleno že se říděj taky tim jestli výrobce v tom danym roce měl motor homologovanej-což v mym případě Honda v roce 1991 u motoru D15B2 neměla protože nemusela(o eko výpalnym se asi teprv snilo Velmi šťastný )a nechala si tenhle danej typ motoru homologovat v Evropě až v roce 1992 tudíž jsem neměl nárok získat Euro 1[/quote]

Prijemna zprava je ze nemusis platit na DEKRE pokud ti nezjisti EURO...smutna zprava je ze ti rekli toto pac to se mi zda vic nez DIVNE. Jsem ochoten dodat ti cislo na zastoupeni v Praze HONDA aby jsi si tam jen zavolal pro informaci zda Dekra ma pravdu..??! to snad ne

P.S.: omlouvam se za hlceni inzeratu offtopic přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda civic 4g cena 5000kc s TP
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina