Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
edit
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 9:03  Naposledy upravil futcha dne 18.4.2013 , 21:45, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 9:19   Citovat  

kde už má člověk ty auta kupovat když nemůže důvěřovat ani autosalonu, tohle je případ ojetého auta, ale jsou případy kdy prodají funglovku a ona je bořená!! já mám taky špatnou zkušenost s BS Auto Brno, vypsaná serviska do puntíku a servis za posledních 100tis. km nikde-zadřenej hydroštel na napínání řetězu-oprava 40tis.kč reklamace je nezajímala.. co se to tady děje sakra naštvanej
   Návrat  
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 9:27   Citovat  

Speedey napsal:
kde už má člověk ty auta kupovat když nemůže důvěřovat ani autosalonu, tohle je případ ojetého auta, ale jsou případy kdy prodají funglovku a ona je bořená!! já mám taky špatnou zkušenost s BS Auto Brno, vypsaná serviska do puntíku a servis za posledních 100tis. km nikde-zadřenej hydroštel na napínání řetězu-oprava 40tis.kč reklamace je nezajímala.. co se to tady děje sakra naštvanej

Já měl taky servisku vyplněnou do posledního kilometru a dokonce jsme se divalí přímo do databaze a měli tam jen údržbové práce a největším zásahem do motoru byla výměna spojky, nic víc. A pak jsem zjistil, že už v tom motoru někdo byl a našteloval ventilové vůle tak, aby neklepaly a nešlo to při prodeji poznat. Od autorizovaného prodejce jsem toto fakt nečekal a příště koupím Hondu jen od přímeho majitele jako jsem to dělal doposud a vše bylo naprosto bez problému. Každopádně prodejci Honda Svitavy to nedám lehce a půjde se do sporu a zvážím jěště další možné kroky, protože takový podvod je fakt síla.
   Návrat  
Frantik047 je teď offline  Frantik047
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 9:55   Citovat  

A ja si taky jeden reknu Velmi šťastný Neee ted vazne to je taky zkutecnost v jednom nejmenovanem AAAutobazaru v praze myslim ze ten nejvetsi jsem koupil Audi A4 se serviskou pri koupi vse v poho... Po ceste domu upadl vyfuk to sem prekous doma opravil... Po tydnu sezralo vsechen olej , spojka v pr... , chladic napul upadl , pri jen tak kouknuti pod strop auto komplet vyhorele jen novy interier... Ale musim uznat na oko SUPER PRACE je to dobrý Samozrejme se s vami potom nikdo ani nebavil...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 10:25   Citovat  

Speedey napsal:

Na Honda Motol bych si dal taky velky pozor Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 13:25   Citovat  

Hlavator napsal:

+1
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 13:30   Citovat  

Hlavator napsal:

++1
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 13:37   Citovat  

Mluvim jak z osobni tak zprostredkovane zkusenosti - je trapne,ze se tohle musi psat na Honda foru,ale bohuzel,vse je to jen o lidech!
   Návrat  
Conty je teď offline  Conty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 17:32   Citovat  

kandik napsal:
++1

Můžu kdyžtak poprosit o nějaké zkušenosti s Honda Motol (klidně do SZ). Přivítal jsem do garáže poprvé vůz značky Honda a tak se porozhlížím po nějakém autorizovaném servise - auto je ještě v záruce(vím, že nemusím autorizák, ale pro klid s případnými reklamacemi). Na Motole jsem zatím absolvoval pouze jarní servisní akci. V dohledné době mě však čeká pravidelný servis. Co tedy v Praze zvolit Chodov vs. Motol?
Díky
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 17:56   Citovat  

Conty napsal:
Můžu kdyžtak poprosit o nějaké zkušenosti s Honda Motol (klidně do SZ). Přivítal jsem do garáže poprvé vůz značky Honda a tak se porozhlížím po nějakém autorizovaném servise - auto je ještě v záruce(vím, že nemusím autorizák, ale pro klid s případnými reklamacemi). Na Motole jsem zatím absolvoval pouze jarní servisní akci. V dohledné době mě však čeká pravidelný servis. Co tedy v Praze zvolit Chodov vs. Motol?
Díky

Nejlíp asi Kolín nebo Brno Řečkovice... HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 18:31   Citovat  

Conty napsal:
Díky

pklize je na vyber jen z techto dvou tak po tom co sem se dozvedel o Motole tak Chodov mno..jinak ja radeji nejezdim ani tam ani tam Mrk
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 18:40   Citovat  

Jezdil bych za panem Kuhnelem k České Lípě Úsměv
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 18:59   Citovat  

Jezdil bych za ALDOu, je blíž než všichni zmínění a nejspíše je strčí do kapsy Úsměv
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 19:04   Citovat  

Nechci se zastávat i když jsem ze Svitav a servisuji tam nebo v Pardubicích a v pohodě ale i já když kupoval svoje auto v Praze a mělo najeto 120000 bylo tam napsáno tolik případných závad,že jsem to málem zabalil ale bylo mi řečeno to co tobě.Také se mi to nelíbilo ale je to celkem běžné.To jestli o vadě věděli či nikoliv se asi už nedozvíš a bohužel si nejsem jistý jestli by jsi případný spor vyhrál když jsi smlouvu se závadou podepsal.
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 19:10   Citovat  

needs napsal:
Nechci se zastávat i když jsem ze Svitav a servisuji tam nebo v Pardubicích a v pohodě ale i já když kupoval svoje auto v Praze a mělo najeto 120000 bylo tam napsáno tolik případných závad,že jsem to málem zabalil ale bylo mi řečeno to co tobě.Také se mi to nelíbilo ale je to celkem běžné.To jestli o vadě věděli či nikoliv se asi už nedozvíš a bohužel si nejsem jistý jestli by jsi případný spor vyhrál když jsi smlouvu se závadou podepsal.

spor by nevyhrál a to je na tom to smutné to snad ne z těch podvodníků je mi Ble
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 21:12   Citovat  

Hlavator napsal:

ja tam pracoval takze +++++++++++++++++++++++++1 pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 21:27   Citovat  

Conty napsal:
Díky

cituju ze svyho threadu o zkusenosti s Hondou Stodulky ( dnes uz neexistuji) na Motol tam prisla rec, chtel jsem tam koupit Accord Tourer ctdi top exe:
"v Motole to bylo jednoduchy - kdyz mi nekdo chce prodat auto za pul milionu, tvrdi ze je po jemny bouracce, vsechno ze je profesionalne spraveny, liboffka, a ja chci fotky od pojistny udalosti a von je neni schopnej za celej tyden sehnat, nasledne se projedu auto tahne ke strane a pri obchuzce auta zjistis, ze je kolo asi 3 cm mimo radius blatniku......... to mi hlava nebere papa
mel jsem s sebou cloveka z oboru, kroutili jsme hlavou oba.....

Jakym zpusobem jsem se tam loucil, resp. jak se se mnou loucil zklamany prodejce, si necham fakt na jindy Úsměv

Vypadam mozna jako "servisovy hypochondr" Úsměv ale tohle jsou fakta...... "
   Návrat  
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 21:39   Citovat  

jinak abych to doplnil tak:
Honda Chodov - zadnou zkusenost nemam krome toho, ze se mi po zamrznuti nafty snazili vnutit vycisteni celyho vstikovaciho systemu asi za 3(?) tisice, prozvonil jsem cloveka z Reckovic a ujistil me , ze staci vymenit palivak za 700....
Honda Jarov - servis jako takovej mi neprisel vetsinou spatnej, jednou mi pretahli rozvody na B20 to snad ne

no - tak si v Praze vyber....

Honda Pribram - vzdy byli ochotni, a problem se snazili minimalne resit, i kdyz zpocatku dost neuspesne ( vnitrni klouby poloos ctdi)
Honda Kolin - byl jsem tam zatim myslim dvakrat a ok, byli prvni a jedini, kdo jednoznacne rekli jak by resili novy brzdy na Acco 7g - koupit original, nasadit, stocit na aute specialnim soustruhem jak predepisuje manual a jezdit -udelal jsem to tak a byly to prvni brzdy ktery mi fungujou poradne. Vsechny predesly mimochodem delal Kuhnel a nikdy to nebylo dobry, nejmin s brzdama bych za nim uz nejel.
Honda Reckovice - to je daleko, ale servis dobrej
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:21   Citovat  

Honda Motol bych taky nedoporučil koupil jsem u nich auto a byl jsem pouze na prvním servisu zkušenosti opravdu strašné na servis jezdím k typer.cz, sice nemam vyplněnou servisní knížku ale to mi vůbec netrápí důležitá je pro mě kvalita servisu! H+
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:32   Citovat  

zdendad, futcha: aniz bych chtel obhajovat zlodeje, je mi zahadou, proc nekdo koupi auto a podepise smlouvu, ve ktere je uvedeno neco, co udajne neni pravda...? Podepsat neco takoveho a pak se divit je jako divit se, ze je voda mokra. Taky podepisete smlouvu, ve ktere bude napsane, ze je sucha?

Byt okraden/podveden neni nikdy prijemne, ale pokud nekdo podepise neco podobneho, muze si za to bohuzel sam. Nikdo te k tomu nenutil. Je to jako vzit si uver od Providentu a pak brecet, ze jsou tam vysoke uroky... Jak se rika, zkusenost, zaplacena penezi je jeste levna, ale dokud se budou lidi nechat dobrovolne strihat, budou to mit lide, kteri strihaji, vyrazne jednodussi.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:51   Citovat  

taky se divim, ze jsi podepsal smlouvu kde je napsano ze je spatnej motor, kdyz je OK, protoze kdyby byl OK tak ti to s radosti vygumujou, pokud ne, tak bych jim rekl na shledanou šuk a podle zakona mas nejakou dobu zaruku na skryty vady, teda pokud ve smlouve nepodepises ze o nich vis, coz jsi udelal Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 17.7.2012 , 23:52   Citovat  

maxxi napsal:
Honda Motol bych taky nedoporučil koupil jsem u nich auto a byl jsem pouze na prvním servisu zkušenosti opravdu strašné na servis jezdím k typer.cz, sice nemam vyplněnou servisní knížku ale to mi vůbec netrápí důležitá je pro mě kvalita servisu! H+

Servisni prohlidky prece uz davno nemusis nechat delat jenom u autorizovaneho servisu. I pokud je auto jeste v zaruce (samozrejme za konkretnich podminek). Razitko o provedeni servisni prohlidky v servisce potom bude plnohodnotne i od Type-R.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2012 , 7:21  Naposledy upravil Stepa dne 18.7.2012 , 7:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bully napsal:
Razitko o provedeni servisni prohlidky v servisce potom bude plnohodnotne i od Type-R.

Zapomněl si dodat, pokud nějaké razítko má Hihi. Když si budu auto servisovat doma, taky tam nic nemůžu napsat Úsměv
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2012 , 7:22   Citovat  

maxxi napsal:

Tak servisní knížka dneska nic neznamená, znám lidi, co ti jich nasekají kolik budeš chtít to snad ne Nehledě na to, když vidím a i mám osobní zkušenosti s autorizovanými servisy v CZ, tak mě by už při dalším nákupu auta dost odrazovalo i servisování v CZ autorizovaném servisu. Pokud by tam byly razítka např. z německých servisů, tak je to o něčem jiném.
P.S. Jelikož bydlím kousek od hranic s D, tak poslední dobou čím dál víc pozoruji, že lidé z mého okolí jezdí servisovat auto právě do Německa a dle jejich reakcí je to nebe a dudy proti CZ servisům
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2012 , 7:25   Citovat  

Nedávno jsem v rádiu slyšel reportáž, kde uváděli, že přes 50% ojetin prodávaných se servisní knížkou má stočené kilometry...takže jim pravděpodobně museli upravit servisky. Také bych už na servisku dneska moc nekoukal...prázdné se prodávají jako hrušky na krámě...
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2012 , 7:47   Citovat  

Stepa: vidim, ze dezinformace funguji - odkud ta data byla? Nejaky verohodny zdroj, jak na tech 50% prisli? Kolik aut jakych znacek bylo v pruzkumu, jak se prokazovalo, ze kilometry nesedi?

Prestoze se falsovani servisek deje, neni to uplne trivialni a hlavne je to trestne. Oproti tomu "ztraceni" servisky je jednoduche a nehrozi nic. Pokud ve falsovani jede i dealer, neverim, ze se na to casem neprijde a se spravnou "reklamou" muzou vyrazne vic ztratit, nez ziskat (co ma dealer z toho, ze nekomu nacvaka razitka do ciste knizky a vypise nesmysly do pocitace, par stovek do kapsy prijimaciho technika?).

Takze ja bych tyhle blaboly, ktere maji za cil usnadnit praci ruznym ackam a dalsim podvodnikum, kteri knizky "ztraceji", moc doslova nebral. Staci si polozit jednoduchou otazku, "cui bono"? Je snad jasne, ze kdyz nekdo "ztrati" servisku, potrebuje co nejvic Stepu, kteri ji stejne neveri a tedy je lehci jim auto prodat. Kdyz je serviska duveryhodna, je to pro tyto lidi spatne, protoze lide jsou pak vuci "ztracenym" serviskam podezrivavy a nelze je jen tak odrbat.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2012 , 8:20   Citovat  

skyline napsal:
Stepa: vidim, ze dezinformace funguji - odkud ta data byla? Nejaky verohodny zdroj, jak na tech 50% prisli? Kolik aut jakych znacek bylo v pruzkumu, jak se prokazovalo, ze kilometry nesedi?

Prestoze se falsovani servisek deje, neni to uplne trivialni a hlavne je to trestne. Oproti tomu "ztraceni" servisky je jednoduche a nehrozi nic. Pokud ve falsovani jede i dealer, neverim, ze se na to casem neprijde a se spravnou "reklamou" muzou vyrazne vic ztratit, nez ziskat (co ma dealer z toho, ze nekomu nacvaka razitka do ciste knizky a vypise nesmysly do pocitace, par stovek do kapsy prijimaciho technika?).

Takze ja bych tyhle blaboly, ktere maji za cil usnadnit praci ruznym ackam a dalsim podvodnikum, kteri knizky "ztraceji", moc doslova nebral. Staci si polozit jednoduchou otazku, "cui bono"? Je snad jasne, ze kdyz nekdo "ztrati" servisku, potrebuje co nejvic Stepu, kteri ji stejne neveri a tedy je lehci jim auto prodat. Kdyz je serviska duveryhodna, je to pro tyto lidi spatne, protoze lide jsou pak vuci "ztracenym" serviskam podezrivavy a nelze je jen tak odrbat.

A kolik těch knížek bylo originál a kolik vystavily sami bazary? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2012 , 8:28   Citovat  

Hellborn: me spis napadlo, ze zpusobem zjistovani bylo, kolik aut se serviskou bazar sam stoci nebo stocit necha, pak jsou data sice pouze z jednoho zdroje, ale verim, ze statistiku maji vedenou presne.

Proste ta samotna (dez)informace funguje, Stepa urcite neni jediny, kdo tomu veri a pritom se vubec nepta po puvodu dat ani duvodech, proc takove bludy nekdo publikuje.
   Návrat  
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2012 , 8:41   Citovat  

Po vlastnej skúsenosti s viacerými servisákmi Ti jednoznačne odporúčam ALDA servis: tudy odkaz

A to čo napísal Daver je absolútna pravda. je to dobrý je to dobrý je to dobrý Aj keď ja by som miesto slova "nejspíše" použil slovo "určite" HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.7.2012 , 8:53   Citovat  

skyline napsal:

Jak to mám asi vědět? Jasně jsem napsal, slyšel jsem v rádiu(podrobnosti moc nerozebírali)-takže styl JPP...přeber si to dál. Píšu to jako informaci, ne jako fakt!

Neříkám, že si koupím automaticky auto bez servisky, když to padělají...stále jsou nástroje jak si to ověřit(částečně i bez té servisky). Ale problém je ten, že si to spousta lidí neověří a slepě bere servisku jako doklad "čistoty" a garanci stavu vozu. Tohle platilo před několika lety...ne dnes.

Tak už vím, kde asi čerpali Velmi šťastný, moc objektivní to tedy není(malý vzorek, atp...) : tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
edit
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina