Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Převozní SPZ
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 18:56   Citovat  

Zdravím

Mám dotaz ohledně převozek, nevíte náhodou zda-li můžu do Polska na převozních značkách ? Samozřejmě s platnou zelenou kartou. Vím že v Německu je to "kein problem", řekl bych že v PL by měly platit stejná pravidla, ale za zeptání nic nedám. Úsměv

Dík
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 19:30   Citovat  

Našel jsem na netu:
5 denní značka (SPZ)
Cena značky je 119 € pro auta do 3,5 tuny a 119 € pro auta nad 3,5 tuny. Ceny jsou bez DPH.
Značky jsou určeny na: převoz auta z místa odběru do bydliště nebo na firemní adresu, předvedení vozu na STK nebo kontrolu originality, zkušební a převáděcí jízdy

30 denní exportní značka (SPZ)
Cena značky je 200 € bez DPH za předpokladu, že jsou dodány všechny potřebné doklady. Jinak se cena stanovuje individuálně dohodou.
Účel značky již není definován. S autem můžete libovolně jezdit v zemích, které ji uznávají.

...takže záleží jakou máš
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 19:36   Citovat  

To jsem netušil že jsou nějaký převozky na prodej. Já mám klasický od táty z práce, zelený převozky kde se zaplatí pojístka na celý rok a slouží k převozu nových aut nebo nějakých předváděček které ještě nejsou přihlášené atd.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 20:38   Citovat  

rooney napsal:
Zdravím

Mám dotaz ohledně převozek, nevíte náhodou zda-li můžu do Polska na převozních značkách ? Samozřejmě s platnou zelenou kartou. Vím že v Německu je to "kein problem", řekl bych že v PL by měly platit stejná pravidla, ale za zeptání nic nedám. Úsměv

Dík

Myslíš s autem které má TP ČR ?
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 20:54   Citovat  

Rom. napsal:
Myslíš s autem které má TP ČR ?

Ano, zrovna teďka myslím svojí Targu, já mám SPZ v depozitu. Taťka mě vždycky když přijedu půjčí převozky, abych mohl Targu projet. No a příští týden bych potřeboval do Polska, tak se chci ujistit, abych si nezadělal na problém.
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:17   Citovat  

využiju tohle téma, když chci převést auto z Polska, mají Poláci taky převozky?
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 22:29   Citovat  

rooney napsal:
Ano, zrovna teďka myslím svojí Targu, já mám SPZ v depozitu. Taťka mě vždycky když přijedu půjčí převozky, abych mohl Targu projet. No a příští týden bych potřeboval do Polska, tak se chci ujistit, abych si nezadělal na problém.

Teoreticky by to mělo být OK., ale já osobně bych raději vyndal značky z depozitu Úsměv
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2012 , 23:06   Citovat  

Jen upozorním, že Zeleno-bílé Trvale manipulační RZ platí jen po ČR. Pokud by jsi je chtěl použít i v zahraničí, musel by jsi požádat MD o povolení výjezdu za hranice na Trv.man. RZ a nechat si na ně vytisknout malý TP. Tohle je ale možné jen na vozy, které mají schválenou technickou způsobilost pro provoz v čr(mají čistopis českého TP) a dosud nemají RZ.

Takže bych taky radil vyzvednout RZ z depozitu Úsměv

Oncek: Polské převozky jsem zatím neviděl, většina žadatelů o schválení dojede na klasických polských RZ..Jak to tam u nich funguje s vývozem, jsem zatím nezjistil...:-/
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 6:22   Citovat  

Já bych to klidně udělal, ale vyzvedávat SPZ kvůli jednoho dne, a platit pojístku. to mi hlava nebere
   Návrat  
Frantik047 je teď offline  Frantik047
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 6:55   Citovat  

Ja mel ted zrovna takovy problem koupil jsem auto dostal prevozky a staveli me fizlove a zelena karta jako prevozka plati jen pro nebo na cestu do uradu,stk ,servisu atd nikam jinam a nic pokud to nedelas pro auto takze ani nakupy do Lidlu nic takoveho jen ohledne auta... Ja jezdil do prace na zelenou kartu sem dojizdel a chteli po me 100,- na miste pac me chytli pred vratnici... Jinak co jsem taky netusil na zelenou kartu nesmis mit nikoho v aute pouze sam ! Nesmis mit ani spolujezdce ani sasky v zadu... ! Dobre ze Velmi šťastný
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 7:00   Citovat  

Jo, s tímhle postupem jsem se taky setkal. Jak u papírové 10ti denní, tak u plechových zeleno-bílých. Ale ono je to opravdu o tom, na koho narazíš. Třeba místní pčr vůbec neví, co snima můžeš a co nemůžeš.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 7:15   Citovat  

Frantik047 napsal:
Ja mel ted zrovna takovy problem koupil jsem auto dostal prevozky a staveli me fizlove a zelena karta jako prevozka plati jen pro nebo na cestu do uradu,stk ,servisu atd nikam jinam a nic pokud to nedelas pro auto takze ani nakupy do Lidlu nic takoveho jen ohledne auta... Ja jezdil do prace na zelenou kartu sem dojizdel a chteli po me 100,- na miste pac me chytli pred vratnici... Jinak co jsem taky netusil na zelenou kartu nesmis mit nikoho v aute pouze sam ! Nesmis mit ani spolujezdce ani sasky v zadu... ! Dobre ze Velmi šťastný

Čemu se divíš, vždyť je to tak v zákoně Velmi šťastný
Papírová převozka je pouze k přesunu vozidla z místa nákupu do místa registrace a v autě by jsi měl být sám. Auto musí být pouze na CZ čistopisu. Pokud ve VTP už byl či je nějaký majitel, tak ti můžou napálit pokutu za jízdu bez RZ + papíry do čistírny Ble
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 8:21   Citovat  

rooney napsal:
Já bych to klidně udělal, ale vyzvedávat SPZ kvůli jednoho dne, a platit pojístku. to mi hlava nebere

to mi hlava nebere K čemu to auto vlastně máš to mi hlava nebere Kdysi jsi tu psal jak moc chceš targu a ted ji sušíš na semeno pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 18.7.2012 , 10:09   Citovat  

Ajsik: Já momentálně žiju v Praze a začínám ,Targu bych tady měl rád. Ale zatím by mě stejně stala před barákem, tak to ji budu raději mít u našich v garáži. Jezdil jsem s ní denně tři roky kromě zimy teda, a najezdil s ní nějakých cca 35 tisíc kilometrů.

To all: Tak to vypadá že se na to asi vykašlu, sám bych nejel. Ještě uvidím ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Převozní SPZ
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina