Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec o sprintech
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 10
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2012 , 23:31   Citovat  

jo ale stratil som sa v diskusii ze o com tocite Velmi šťastný budete mat rovnake ako u nas,alebo mate ine alebo budete jazdit na slovensku ci co? Velmi šťastný HaHaaa

btw a ked tak tu mate pravidla na rok 2012 tudy odkaz

viac info na zrychlenie.sk tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 8:48   Citovat  

2Bera napsal:
jo ale stratil som sa v diskusii ze o com tocite Velmi šťastný budete mat rovnake ako u nas,alebo mate ine alebo budete jazdit na slovensku ci co? Velmi šťastný HaHaaa

btw a ked tak tu mate pravidla na rok 2012 tudy odkaz

viac info na zrychlenie.sk tudy odkaz

Nase sprinty se pojedou podle vasich pravidel. MrkU nas se malinko predelali ale jinak je to podle vasich.Ono kdyz je jednani tak tam jsou i Češti zastupitele. Dnes budu vedet vic.Prijede zamnou znamej ktery byl na diskuzi ve ktere slo o objasneni nekterych veci. Úsměv
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 8:53   Citovat  

v cechach sa bude jazdit aj nejaky sampionat alebo to je iniciativa nejakych konkretnych organizatorov ?
budete mat tiez aj nejaku normalnu casomieru ?
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 9:14   Citovat  

no předminulý rok se jezdil šampionát Dragcup,loni se jezdil taky ale nepočítaly se body a celkové umístění,nevím jak to bude letos, ale myslím ,že by se měl zase jezdit.(organizátoři se nemohli dohodnout s letišti),Jezdilo se třeba v Bechyni,kde jsme jezdili v rámci mezinárodního šampionátu Dragster EuroGames, kde už byla profi časomíra, panely podél trati,poguimovaný povrch atd. Jinak co se týče té časomíry ,tak klucí s DraCapu mají už klasický stromeček a finálové jízdy se jezdí podle Evropských pravidel na reakční čas
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 9:17   Citovat  

a co se týče nových pravidel sprintů tady u nás na klasických srazech se dočítám tady a jsem zvědavý jak to bude fungovat,jestli to bude skutečně podle těch pravidel jako u vás nebo jak
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 9:23   Citovat  

kurnik neděláte mi radost ve streetu proti uno turbo a polo G40 a v profi ani nemluvim ITR, kadett GSi apod.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 20:23   Citovat  

misan napsal:
a co se týče nových pravidel sprintů tady u nás na klasických srazech se dočítám tady a jsem zvědavý jak to bude fungovat,jestli to bude skutečně podle těch pravidel jako u vás nebo jak

Udajne by mnely podle toho bejt jen ty vetsi akce.Treba Tynec Car Wars, nebo Mimon, pokud se bude konat a Drag Race.Jsem na to taky zvedav, ale bude to zajimave Velmi šťastný
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 20:53   Citovat  

A neni to jedno? Dosazeny cas bude stejny .. at uz jedu ve skupine s GTR nebo Civicem HaHaaa

... se mi to rika, kdyz uz stejne dalsi poharky nemam kam dat ...
   Návrat  
H-Vtec je teď offline  H-Vtec
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 18:50   Citovat  

ReNo napsal:
A neni to jedno? Dosazeny cas bude stejny .. at uz jedu ve skupine s GTR nebo Civicem HaHaaa

... se mi to rika, kdyz uz stejne dalsi poharky nemam kam dat ...

Ahoj kamaráde,už jsem uplně zapoměl že se něco takového jezdí Velmi šťastný Ještě letos tlačim kočárek,ale příští rok bych si chtěl zase něco postavit Úsměv Ale k tématu.....jak píšeš,někdo jezdí pro pohárky a někdo pro lepší časy Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2012 , 22:32   Citovat  

Mozna to sem az tak nepatri, ale nevim kam jinam muj dotaz zaradit, jde o klasicke honeni pindiku nad udajem o akceleraci 0-100 km/h Velmi šťastný

Bavim se ted s majiteli Subaru, jeden konkretne ma Imprezu WRX. R.v. 2008, obsah 2457cm3, 169 kW (230k), 350 Nm, pohotovostni hmotnost udavana vyrobcem 1600 kg +- neco podle vybavy, 5-st. prevodovka. Je s timhle autem v serii mozne zrychleni 0-100 za udavanych 5,8 sec? Jak je to se ztratou vykonu na kolech u ctyrkolky vs. predokolky? Jak moc se projevi lepsi prenos sily u 4x4 a dalsich systemu u Subaru aby prekonal relativne nevyhodny pomer vykon/hmotnost uz i pri vykonu okolo 200k, kdy snad jeste tolik k nejakym straslivym ztratam trakce ani u seriovych vozu s prednim nebo zadnim pohonem nedochazi, nebo ano?
Okamzite se objevuje druhy ortodoxni Subarista a rika ze jeho Forester 2,5 XT, model co skoncil v r. 2007 (obsah 2457 cm3, vykon taktez 169 kW- 230k, 320 Nm, udavana pohotovostni hmotnost 1485 kg, opet 5tiqalt) zrychluje, taky ciste v serii za 6 sec. Zda se mi proste tezko uveritelne ze by pri vsech nevyhodach a ztratach vyplyvajicich z 4x4 pri tehle "discipline" a zminene vysoke hmotnosti dosahl tenhle pohon (plus systemy diferencialu apod.) az takovy obrovsky naskok pred jinymi pohony. Zase mi prijde podezrele ze by si fa Subaru mohla tyhle udaje nejak vyrazne vymyslet.
Diky za vysvetleni, ono se da tezko bavit s lidmi co jsou o necem presvedceni natolik ze s nimi neni mozna normalni diskuze Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2012 , 23:16   Citovat  

Bully napsal:
Mozna to sem az tak nepatri, ale nevim kam jinam muj dotaz zaradit, jde o klasicke honeni pindiku nad udajem o akceleraci 0-100 km/h Velmi šťastný

Bavim se ted s majiteli Subaru, jeden konkretne ma Imprezu WRX. R.v. 2008, obsah 2457cm3, 169 kW (230k), 350 Nm, pohotovostni hmotnost udavana vyrobcem 1600 kg +- neco podle vybavy, 5-st. prevodovka. Je s timhle autem v serii mozne zrychleni 0-100 za udavanych 5,8 sec? Jak je to se ztratou vykonu na kolech u ctyrkolky vs. predokolky? Jak moc se projevi lepsi prenos sily u 4x4 a dalsich systemu u Subaru aby prekonal relativne nevyhodny pomer vykon/hmotnost uz i pri vykonu okolo 200k, kdy snad jeste tolik k nejakym straslivym ztratam trakce ani u seriovych vozu s prednim nebo zadnim pohonem nedochazi, nebo ano?
Okamzite se objevuje druhy ortodoxni Subarista a rika ze jeho Forester 2,5 XT, model co skoncil v r. 2007 (obsah 2457 cm3, vykon taktez 169 kW- 230k, 320 Nm, udavana pohotovostni hmotnost 1485 kg, opet 5tiqalt) zrychluje, taky ciste v serii za 6 sec. Zda se mi proste tezko uveritelne ze by pri vsech nevyhodach a ztratach vyplyvajicich z 4x4 pri tehle "discipline" a zminene vysoke hmotnosti dosahl tenhle pohon (plus systemy diferencialu apod.) az takovy obrovsky naskok pred jinymi pohony. Zase mi prijde podezrele ze by si fa Subaru mohla tyhle udaje nejak vyrazne vymyslet.
Diky za vysvetleni, ono se da tezko bavit s lidmi co jsou o necem presvedceni natolik ze s nimi neni mozna normalni diskuze Úsměv

Uplne jednoduche, vetsinou se jedna se o razeni. Moderni vozy maji dvouspojky a ty s jejich razenim do 0,2s vyrazne snizuji casy.
Zazil jsem si to s tou moji bezsychronni sekvenci. Radil jsem 0,08s. Diky tomu jsem na sprintech porazel vozy s podstatne lepsim pomerem vaha/vykon Lucy
Si vem, ze na stovku radis minimalne jednou. A ja tam usetril 0,4s, coz se automaticky projevi na lepsim zrychleni o 0,4s + neztratis rychlost behem procesu razeni. Takze ve vysledku jsem si polepsil stovku jen diky razeni o cca 0,45s.
Jojo, bude mi to razeni chybet Bueee
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2012 , 23:25   Citovat  

ReNo napsal:
Uplne jednoduche, vetsinou se jedna se o razeni. Moderni vozy maji dvojspojky a ty s jejich razenim do 0,2s vyrazne snizuji casy.
Zazil jsem si to s tou moji bezsychronni sekvenci. Radil jsem 0,08s. Diky tomu jsem na sprintech porazel vozy s podstatne lepsim pomerem vaha/vykon Lucy
Si vem, ze na stovku radis minimalne jednou. A ja tam usetril 0,4s, coz se automaticky projevi na lepsim zrychleni o 0,4s + neztratis rychlost behem procesu razeni. Takze ve vysledku jsem si polepsil stovku jen diky razeni o cca 0,45s.
Jojo, bude mi to razeni chybet Bueee

OK, ale priklad- treba CTR, jestli ma vyhodnejsi pomer vaha/vykon nez zminena Subaru a akceleraci pritom realne tezko pod 7 sec, je mozny rozdil okolo 1,5 sec jenom diky te dvojspojce?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2012 , 23:34   Citovat  

Bully napsal:
OK, ale priklad- treba CTR, jestli ma vyhodnejsi pomer vaha/vykon nez zminena Subaru a akceleraci pritom realne tezko pod 7 sec, je mozny rozdil okolo 1,5 sec jenom diky te dvojspojce?

1) Predni nahon. Vsimni si pri sprintech, ze auta se zadnim nahonem ci dokonce 4x4 maji lepsi zajete casy (nacez starty). Ale vysledna rychlost je o kus horsi nez auta s prednim nahonem (pri stejnem vysledkovem case) Úsměv
2) Oni foukaji. Maji kroutak na uplne jine urovni. Bez kroutaku se jen tezko zrychluje. Nacez kdyz je to jeste 2,5L Smutný

EDIT: A hlavne, neradis nahodou uz i trojku do stovky? Mam pocit, ze ano Velmi šťastný Oni daji kilo bez problemu na dvojku = dalsi pulsekunda proti Tobe Cool
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2012 , 23:51   Citovat  

ReNo napsal:
1) Predni nahon. Vsimni si pri sprintech, ze auta se zadnim nahonem ci dokonce 4x4 maji lepsi zajete casy (nacez starty). Ale vysledna rychlost je o kus horsi nez auta s prednim nahonem (pri stejnem vysledkovem case) Úsměv
2) Oni foukaji. Maji kroutak na uplne jine urovni. Bez kroutaku se jen tezko zrychluje. Nacez kdyz je to jeste 2,5L Smutný

EDIT: A hlavne, neradis nahodou uz i trojku do stovky? Mam pocit, ze ano Velmi šťastný Oni daji kilo bez problemu na dvojku = dalsi pulsekunda proti Tobe Cool

Ted jsem to chtel prave napsat, ze u petiqaltu jim urcite musi stacit na realnych 100 km/h dvojka.
Prusvih je jenom to ze mi sami majitele nejsou schopni vysvetlit proc jsou veci tak jak jsou a musim si to zjistovat sam a jinde Velmi šťastný Diky.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2012 , 23:54   Citovat  

Bully napsal:
Ted jsem to chtel prave napsat, ze u petiqaltu jim urcite musi stacit na realnych 100 km/h dvojka.
Prusvih je jenom to ze mi sami majitele nejsou schopni vysvetlit proc jsou veci tak jak jsou a musim si to zjistovat sam a jinde Velmi šťastný Diky.

No neresi to, bot jim to proste pekelne jede a to jim ke stesti staci :twisted:
Jinak nemas zac OK
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.3.2012 , 1:57   Citovat  

Vicemene Reno uz Ti odpovedel ja bych jen zduraznil, ze dulezite je, ze maji 100 na dvojce a hlavne ten start je uplne neco jineho.
FWD: Pri startu se ti pohanena naprava odlehcuje a nemuzes zdaleka hned vyuzit plny vykon motoru.

Takze ty hodnoty 0-100 jsou +/- realne, co je ale dulezite, ze je to vicemene prd platne v provozu, protoze naopak akceleraci za jizdy bude mit AWD horsi, kvuli ztratam.

Ty nove imprezy/eva potrebuji aspon 350, spise 400koni aby to nejak jelo pri tech 1600kg.
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2012 , 20:46   Citovat  

Mně se nová pravidla líbí , ale Mimoň se podle nich asi stejně nepojede nebo snad ano?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2012 , 21:22   Citovat  

Maggoth napsal:
Mně se nová pravidla líbí , ale Mimoň se podle nich asi stejně nepojede nebo snad ano?

Prave ze mimon ano.CarWars taky Mrk Vsak mne je taky jedno jak to je.Takto se mi to zda fer a je mi jedno pokud jsem ve specialech.Jde o to si zajezdit a porovnat casi je to dobrý
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2012 , 21:44   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Prave ze mimon ano.CarWars taky Mrk Vsak mne je taky jedno jak to je.Takto se mi to zda fer a je mi jedno pokud jsem ve specialech.Jde o to si zajezdit a porovnat casi je to dobrý

Tak to mám radost. Sice moje DelSol není žádný zázrak , ale baví mně to.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2012 , 15:08   Citovat  

tak letos si už moc nezařádíme Smutný
odkaz
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 8:17   Citovat  

to je teda pěkný Ble
ty prachy dělaj problémy skoro všude to mi hlava nebere
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 8:25   Citovat  

"misan"-tak letos si už moc nezařádíme Smutný

Jojo,taky už jsem si to předevčírem přečetl Smutný Nejlepší co bylo a mohlo být, nebude KO
Chtělo by to sehnat nějakej sponzoring,jako to maj drifteři...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 8:33   Citovat  

David vti napsal:
"misan"-tak letos si už moc nezařádíme Smutný

Jojo,taky už jsem si to předevčírem přečetl Smutný Nejlepší co bylo a mohlo být, nebude KO
Chtělo by to sehnat nějakej sponzoring,jako to maj drifteři...

je to škoda no, co se dá dělat, jedině sehnat někde letiště a nějakého sponzora , asi budu muset pustit nějakou korunu Velmi šťastný
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2012 , 8:46   Citovat  

"L-E-J-Č-I"- Prave ze mimon ano.CarWars taky

Mimon´ se nekoná !!! nesouhlas nesouhlas nesouhlas
   Návrat  
Takeshi je teď offline  Takeshi
PříspěvekZaslal: 16.7.2012 , 15:04   Citovat  

O vikendu se jela 12. Krajková u Sokolova,tak několik málo sprint Honda,nevim kam jinam to dát
Honda Civic Type R vs Daihatsu Charade

Odkaz

Honda CRX vs Honda Civic Type R

Odkaz

Honda CRX vs Honda Civic Type R

Odkaz

Porsche 911 Turbo vs Honda CRX

Odkaz

Nissan GT-R vs Honda CRX

Odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 9:02   Citovat  

Na časy na z Hondaye jsem napnutej jako struna.Super parta lidí OK Možná by se sem hodili hodit i nějaká videa.Líbilo se mi jak všichni měly nazbrojíno.Člověk v tu chvíli by chtěl závodit a zároveň se na startu dívat na ostatní. VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 9:10   Citovat  

Zuza s Robertem VTEC

Odkaz
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 11:48   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Na časy na z Hondaye jsem napnutej jako struna.Super parta lidí OK Možná by se sem hodili hodit i nějaká videa.Líbilo se mi jak všichni měly nazbrojíno.Člověk v tu chvíli by chtěl závodit a zároveň se na startu dívat na ostatní. VTEC

vidím to stejně, jede ti to pěkně, já se stím musim ještě trochu naučit ale letos už ani nebude kde takže to vidim na poslední příbram a pak du shánět novou převodovku tahle už má dost Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 12:21   Citovat  

OsekSpider napsal:
vidím to stejně, jede ti to pěkně, já se stím musim ještě trochu naučit ale letos už ani nebude kde takže to vidim na poslední příbram a pak du shánět novou převodovku tahle už má dost Tak to valím bulvy

No letos to asi konci no.proto jsem moc rad ze to dopadlo stim pocasim takto
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 12:36   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Zuza s Robertem VTEC

Odkaz

Včetně chcípnutí Velmi šťastnýD

Musím si nechat dodělat IACV ventil ..

Videí je spousta postupně přidám Mrk