Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
D16 nejlepší setup
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
pospa je teď offline  pospa
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 17:17   Citovat  

Zdravím všechny a hlavně Sockaře ,chtěl bych sváma probrat nejlepší setup ,číst názory ostatních a všechny rady,zkušenosti.. Né že by mě něco tlačilo ,ale zajímá mě nejlepší setup. Podle mého čtení na různých fórech by to mohl být BLOK D16A6/Z6.. Y7/Y8 bych vyloučil jelikož mají jenom jeden mazací kanál ,proto trpí na přidírání. Písty se mi zdají nejlepší A6 = mají nejvetší výšku,hodnoty teď nemůžu najít a nakonec Hlava Y8 jelikož má nejmenší spalovací prostor a prý i ostřejší vačku než třeba z6,ale to nemůžu doložit.. Sací sání bych nechal z Y8čky taky.. Pak už jenom lehce poladit jednotku a mohla by to být příjemná séri co ymslíte ? Honda připisujte názory dík Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 17:27   Citovat  

pospa napsal:
Zdravím všechny a hlavně Sockaře ,chtěl bych sváma probrat nejlepší setup ,číst názory ostatních a všechny rady,zkušenosti.. Né že by mě něco tlačilo ,ale zajímá mě nejlepší setup. Podle mého čtení na různých fórech by to mohl být BLOK D16A6/Z6.. Y7/Y8 bych vyloučil jelikož mají jenom jeden mazací kanál ,proto trpí na přidírání. Písty se mi zdají nejlepší A6 = mají nejvetší výšku,hodnoty teď nemůžu najít a nakonec Hlava Y8 jelikož má nejmenší spalovací prostor a prý i ostřejší vačku než třeba z6,ale to nemůžu doložit.. Sací sání bych nechal z Y8čky taky.. Pak už jenom lehce poladit jednotku a mohla by to být příjemná séri co ymslíte ? Honda připisujte názory dík Úsměv
nejlepsi seriove pisty pro D bloky je D13 ale byt tebou tak o Dcka ustoupim vim o cem mluvim nacpes do toho mraky penez a nedostanes se ani na zaklad Bcka Mrk

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 17:28   Citovat  

souhlas s martym OK

Clark je teď offline  Clark
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:07   Citovat  

jestli ji milujes neni co resit Úsměv ...... ale lepsi je turbo, nebo Bcko

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 19:07   Citovat  

marty89ul napsal:
nejlepsi seriove pisty pro D bloky je D13 ale byt tebou tak o Dcka ustoupim vim o cem mluvim.. Mrk

Co jsi stavěl že jsi špatně skončil ? Teď něhodlám swapovat Bseries nebo turbo kit obojí v cenové relaci cca 40tisíc.. Mám v plánu jiné věci a motor musí počkat jen mě napadlo postavit D16 co nejlepší serie setup ,jelikož tu mám jeden motor lehlej na spodku a druhej ok v autě. Jinak jako nehodlám kupovat jinou vačku ,pružiny ,ojnice a jiný performace díly. Tahle "přestavba" by měla být minimálně finančně náročná Úsměv Držme se tématu ,proč jsou tý D13 písty nejvhodnější ? Díky OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 20:24   Citovat  

pospa napsal:
Co jsi stavěl že jsi špatně skončil ? Teď něhodlám swapovat Bseries nebo turbo kit obojí v cenové relaci cca 40tisíc.. Mám v plánu jiné věci a motor musí počkat jen mě napadlo postavit D16 co nejlepší serie setup ,jelikož tu mám jeden motor lehlej na spodku a druhej ok v autě. Jinak jako nehodlám kupovat jinou vačku ,pružiny ,ojnice a jiný performace díly. Tahle "přestavba" by měla být minimálně finančně náročná Úsměv Držme se tématu ,proč jsou tý D13 písty nejvhodnější ? Díky OK
mel jsem D15B2 swapnul jsem 4 bod z d16A6 a pak sem delal mini me D15B2 blo a D16Z7 hlava vykun cca 125 koni ale za cenu cca 20 tisic to snad ne pisty d13 maji nejvetsi stechu ze seriovych D pistu a v D15B2 bloku a D16Z6 hlavou delal s D13 pistama cr cca 11:1 bez tech D13 cca 10:1

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 20:26   Citovat  

marty89ul napsal:
nejlepsi seriove pisty pro D bloky je D13 ale byt tebou tak o Dcka ustoupim vim o cem mluvim nacpes do toho mraky penez a nedostanes se ani na zaklad Bcka Mrk
a pozor maestro Velmi šťastný kde sou ty doby kdy to nebyla pravda a takovýhle setupy přidavaly milion koni ???Velmi šťastný jinak se přiklánim k fénu nebo ječivému kompresoru.

rattray je teď offline  rattray
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 9:34   Citovat  

Moje D16z2 je bez uprav a Béčko mi zas tak radikálně neujede.Hodně záleží v jakým je motor stavu a jak je o něj postaráno...Když člověk trefí na dobře "zajetej" motor tak v lehké upravě a poladění bych řekl je téměř rovnocenná zbraň seriové B...Nemluvím o potencialu v N/A upravách,ten má samozřejmě B daleko vyšíí...
Příklad na HD jsem na cca400m pojel JDM B16A 170k po kompletní GO se svými 110poníky... šuk

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 14:04   Citovat  

přesně co píše Marty ma D se wc jako N/A tam spíš u turbo. nejlepší je swap na B. stejnak kolik vrazíš do D a nedostaneš se na seriovku B věř o čem s Martym mluvíme mám to odzkoušené a Marty i svojí peněženkou Velmi šťastný

rattray: a co myslíš že když má někdo B tak ti má ujet o 10aut Velmi šťastný jestli ti ujede o auto tak je to hodně a výhra je výhra a věř že na 400m je ujetí o auto cca půl vteřiny rozdíl , což je docela dost.

Jestli si pojel B s 170k s D se svými 110k tak buď to nebylo B nebo ten řidič není řidič a neumí jezdit. Jinak to je nereálný... je to dobrý

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 14:20   Citovat  

Dutch napsal:
přesně co píše Marty ma D se wc jako N/A tam spíš u turbo. nejlepší je swap na B. stejnak kolik vrazíš do D a nedostaneš se na seriovku B věř o čem s Martym mluvíme mám to odzkoušené a Marty i svojí peněženkou Velmi šťastný

rattray: a co myslíš že když má někdo B tak ti má ujet o 10aut Velmi šťastný jestli ti ujede o auto tak je to hodně a výhra je výhra a věř že na 400m je ujetí o auto cca půl vteřiny rozdíl , což je docela dost.

Jestli si pojel B s 170k s D se svými 110k tak buď to nebylo B nebo ten řidič není řidič a neumí jezdit. Jinak to je nereálný... je to dobrý

je to natolik realný, že se to stalo,a řidičem to nebylo,ten loni na HD vyhrál třídu do 1,5...Ale to neni podstatný,jen jsem chtěl uvést na pravou míru to,že když je D16 v dobrém a zachovalém stavu a je dobře zajetej,tak se s ním dá konkurovat i silnějším Béčkařům... kouř

RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 14:32   Citovat  

rattray napsal:
je to natolik realný, že se to stalo,a řidičem to nebylo,ten loni na HD vyhrál třídu do 1,5...Ale to neni podstatný,jen jsem chtěl uvést na pravou míru to,že když je D16 v dobrém a zachovalém stavu a je dobře zajetej,tak se s ním dá konkurovat i silnějším Béčkařům... kouř

s tim naprosto souhlasim je to dobrý

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 14:41   Citovat  

rattray napsal:
Moje D16z2 je bez uprav a Béčko mi zas tak radikálně neujede... šuk

Právě že R3S řikal že ti to jede moc pěkně ,a chvála nebyla jenom od něj.. Úsměv Tak jsem se divil ,Z2 je obdobnej motor jako A6 ?

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 14:55   Citovat  

Jestli chces neco zazit. Nech si na prevodovce pokratit 3,4,5 rychlostni stupen. Cena je kolem 4500kc. (streetkid) K tomu short shift, PU silenty razeni (odos) a uvidis jak auto ozije. K motoru :d16z6 blok,d13b2pisty,d16z6 hlava.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 20:13   Citovat  

pospa napsal:
Právě že R3S řikal že ti to jede moc pěkně ,a chvála nebyla jenom od něj.. Úsměv Tak jsem se divil ,Z2 je obdobnej motor jako A6 ?

jj Z2 je identický jako A6...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 20:42   Citovat  

rattray napsal:
loni do 1:5 to vyhral spidex a ten tam ted nema B16A ma D15B7 a dava tam K20 jestli ho tam uz nema Úsměv a jinak kolik jsi mel na tech 400m cas?ono nezalezi jen n akonich ale hlavne na pomeru vaha/vykon pokud mas 170 koni na 1300kg a pokud mas 110 koni na 950kg tak je asi jasne kdo vyhraje ja treba se seriovym B16A1 mel cas 14.8 na carwars coz je casomira ktere se da verit.jaky jsi zajel cas ty?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 20:44   Citovat  

rattray napsal:
no ale pokud je i Bcko zachovale tak ti stejne ujede Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 21:07   Citovat  

chjo Tak to valím bulvy ,však já neříkám že B neni rychlejší,těch 50 koní musí být někde vidět,jen prostě říkám že i s dobrou 1,6 se dá závodit s béčkama... Nemluvim jen o sprintech.Pamatuju si jak Zemi z jeho c4g 1,6 proháněl Lojzíkovo CRX VT v mostě.
Jinak muj čas byl 16,2 bez jakéhokoli odlehčení a podvozku ,muj první měřený sprint vůbec.Byl jsem spokojený,ale já radši kroutím volantem muhehe
Tobě to určitě jede líp Marty,to ti nikdo nebere Mrk
Jinak Spidex byl letos na HD 6g coupe b16a.Já samozřejmě jeho hnědáka znám moc dobře,jestli to neni tím že jsme na HD jeli spolu...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 21:28   Citovat  

rattray napsal:
chjo Tak to valím bulvy ,však já neříkám že B neni rychlejší,těch 50 koní musí být někde vidět,jen prostě říkám že i s dobrou 1,6 se dá závodit s béčkama... Nemluvim jen o sprintech.Pamatuju si jak Zemi z jeho c4g 1,6 proháněl Lojzíkovo CRX VT v mostě.
Jinak muj čas byl 16,2 bez jakéhokoli odlehčení a podvozku ,muj první měřený sprint vůbec.Byl jsem spokojený,ale já radši kroutím volantem muhehe
Tobě to určitě jede líp Marty,to ti nikdo nebere Mrk
Jinak Spidex byl letos na HD 6g coupe b16a.Já samozřejmě jeho hnědáka znám moc dobře,jestli to neni tím že jsme na HD jeli spolu...

no rekl bych ze mi ted lepe nejede civic kdyz mam KO prevodovku Bueee jinak jo kdyz je zachovaly motor tak proc ne ale jak rikam je zbytecne davat penize do Dcka ja do nej nacpal skoro 60 tisic a stejne sem nebyl spokojen koupil jsem Bcko za polovic a jsem milionkrat spokojenejsi

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 21:34   Citovat  

já ani nemam v plánu do D cpát peníze,jen každý 3tkm vyměním olej Úsměv Pokud si viděl muj showrůům,tak víš že taky planuju B,ale zatím jsem s Déčkem fakt spokojenej. je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 21:36   Citovat  

rattray napsal:
já ani nemam v plánu do D cpát peníze,jen každý 3tkm vyměním olej Úsměv Pokud si viděl muj showrůům,tak víš že taky planuju B,ale zatím jsem s Déčkem fakt spokojenej. je to dobrý
jj to ja byl taky ale jak ochutnas Bcko na D zapomenes nebo alespon u me to tak bylo Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2012 , 21:40   Citovat  

Mam nový cíl,porazit tvoje B pořádnej výtlem G4G

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 5:45   Citovat  

rattray napsal:
Mam nový cíl,porazit tvoje B pořádnej výtlem G4G
az dam dohromady prevodovku tak to muzeme zkusit je to dobrý

SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 5:55   Citovat  

To by me zajimalo kdo tady vymyslel ze tam davam K20 pořádnej výtlem

Jinak je pravda ze jsem tam byl s coupe B16A ale jeste neni odbrzdeno a poradne nalazeno tak se uvidi potom Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 16:39   Citovat  

SpideX napsal:
To by me zajimalo kdo tady vymyslel ze tam davam K20 pořádnej výtlem

Jinak je pravda ze jsem tam byl s coupe B16A ale jeste neni odbrzdeno a poradne nalazeno tak se uvidi potom Mrk
no rikal mi to lukas28 ze davas Kcko tak nevim no Velmi šťastný

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 17:01   Citovat  

no já slyšel to samý :-d

mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 22:28   Citovat  

Jsem myslel že se něco zajímavého dozvím, ale zase nikdo nic jen "hoď tam B-éčko". Při tom název tématu zní jasně. Do swapu už bych nikdy nešel. Hodně peněz a furt je to ilegální a technická se furt přitvrzuje. Sorry za offtopic

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 22:47   Citovat  

já bych to viděl následovně, necháme udělat ten Z6 spodek , tj GO , výbrus , písty , kruhy klika , na to fláknem tu Y8 hlavu , nějakej lepší mainfold s klapkou ,a to hlavní swap na P28 ECU k ladění...potom svody a jedem... jak jsem ti říkal , tak jako tak než s čímkoli začneš nejdřiv zgenerálkuj blok!

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 23:03   Citovat  

Bazzi napsal:
no já slyšel to samý :-d

spedex kecá domlouval se s Jokerem že kuchnou legenda V6 HaHaaa

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 23:15   Citovat  

R3S napsal:
já bych to viděl následovně, necháme udělat ten Z6 spodek , tj GO , výbrus , písty , kruhy klika , na to fláknem tu Y8 hlavu , nějakej lepší mainfold s klapkou ,a to hlavní swap na P28 ECU k ladění...potom svody a jedem... jak jsem ti říkal , tak jako tak než s čímkoli začneš nejdřiv zgenerálkuj blok!

já bych tam nacpal i lepší písty, a když bude borec chtít foukat tak vitara písty

LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2012 , 11:51   Citovat  

pospa: možná se ti bude hodit tenhle kalkulátor, aby si měl nějakou představu s jakou kompresí skončíš při použití daných komponent tudy odkaz

Obsah fóra Honda-club.cz   
D16 nejlepší setup
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina