Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 58 z 158
Boracco je teď offline  Boracco
1 háčko
-3
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 18:58   Citovat  

Ukázal jsem fotky, co jsem slíbil... Ale holt LPG motoru neškodí... Jsi tu připadám jak Slávista mezi Baníkovci Velmi šťastný ...
No a tak mi teda vysvětlete, proč je škrtící klapka zašpiněná? Jen tak ze vzduchu? Úsměv Nechám se poučit...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 19:04   Citovat  

u novejsiho elgenda se fakt nastavuji ventily rucne kdyz maj predchozi hydrostely? :-O

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 19:18   Citovat  

Boracco, muzu se zeptat ve kterym servise delas? abych se mu obloukem vyhnul.

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 19:19   Citovat  

Boracco napsal:
Ukázal jsem fotky, co jsem slíbil... Ale holt LPG motoru neškodí... Jsi tu připadám jak Slávista mezi Baníkovci Velmi šťastný ...
No a tak mi teda vysvětlete, proč je škrtící klapka zašpiněná? Jen tak ze vzduchu? Úsměv Nechám se poučit...

Ale nikdo tady netvrdí ,že to není pravda, ale taky je jediný průkazný doklad o tom, že největší problém s LPG ma CR-V 1. Znám osobně člověka co najezdil s LPG na Accordu 120tkm s LPG a žádný problém a ani neměl Flashlube. A auto jezdí dodnes bez problémů. Ano některé auta jsou náchylnější na tyhle problémy s LPG. Je nás tady myslím dost co máme LPG a zatím nikdo nepíše o tom že by někdo měl nějaký problém. Ano jeden tu tuším byl a opět CR-V ale ještě nikdo tady nepsal že by měl problém se Civicem nebo Accordem. A i kdyby se mi po wc ventily tak na vrakáči koupím hlavu a jezdím dál na D motor to nestojí balík.
A proč je potom filtr v airboxu špinavý, jen tak ze vzduchu??? To přeci není možné? A když koupíš auto jako já od někud z Brna od staršího pána který servisoval jen v Hondě a když jsem sundal papírový filtr a zjistil, že není vidět žádné žebrování a je to mastné tak odkud se tam ten bordel vzal. A proč ty čuňata v Hondě ten filtr nevyměnili. A jen tak ještě k té klapce proč je špinavá. Víš o tom že je do sání přiveden odfuk z bloku a ventildeklu? A že z něj se tam dostává olej? Proč si asi někteří dávaj do motoru separátor oleje? A nebo někteří tu hadici vytáhnou pod motor? Tak už víš odkud jde ten karbon do klapky? Ty jakož to automechanik bys to měl vědět, ne?

1 háčko
-1
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 19:38   Citovat  

optimas napsal:
Ale nikdo tady netvrdí ,že to není pravda, ale taky je jediný průkazný doklad o tom, že největší problém s LPG ma CR-V 1. Znám osobně člověka co najezdil s LPG na Accordu 120tkm s LPG a žádný problém a ani neměl Flashlube. A auto jezdí dodnes bez problémů. Ano některé auta jsou náchylnější na tyhle problémy s LPG. Je nás tady myslím dost co máme LPG a zatím nikdo nepíše o tom že by někdo měl nějaký problém. Ano jeden tu tuším byl a opět CR-V ale ještě nikdo tady nepsal že by měl problém se Civicem nebo Accordem. A i kdyby se mi po wc ventily tak na vrakáči koupím hlavu a jezdím dál na D motor to nestojí balík.
A proč je potom filtr v airboxu špinavý, jen tak ze vzduchu??? To přeci není možné? A když koupíš auto jako já od někud z Brna od staršího pána který servisoval jen v Hondě a když jsem sundal papírový filtr a zjistil, že není vidět žádné žebrování a je to mastné tak odkud se tam ten bordel vzal. A proč ty čuňata v Hondě ten filtr nevyměnili. A jen tak ještě k té klapce proč je špinavá. Víš o tom že je do sání přiveden odfuk z bloku a ventildeklu? A že z něj se tam dostává olej? Proč si asi někteří dávaj do motoru separátor oleje? A nebo někteří tu hadici vytáhnou pod motor? Tak už víš odkud jde ten karbon do klapky? Ty jakož to automechanik bys to měl vědět, ne?

Výborně popsáno.... Tím jsi vysvětlil vše a přesně o to mi šlo... Vysvětlil jsi, jak se dostává do klapky nepořádek pro některé... A jestli fotky co jsem dal tady neukazujou na to, že to dělá LPG, tak dobrá, věřím... Rád se nechávám poučit od zkušenějších Úsměv Děkuji

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 19:48   Citovat  

A kde by se teda vzal karbonovej shit, kterej v LPG proste neni? Ja nerikam, ze to motor nenici, jasne ze jo, stejne jako benzin. Plyn ma akorat vlastnost, ze ma vetsi teplotu pri spalovani, proto se taky pridava Flashlube, kterej maze ventilovy sedla prave kvuli vyssi teplote

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 20:08   Citovat  

Boracco napsal:
Výborně popsáno.... Tím jsi vysvětlil vše a přesně o to mi šlo... Vysvětlil jsi, jak se dostává do klapky nepořádek pro některé... A jestli fotky co jsem dal tady neukazujou na to, že to dělá LPG, tak dobrá, věřím... Rád se nechávám poučit od zkušenějších Úsměv Děkuji

Ty fotky ukazují pouze to , že v motoru nebyl kvalitní olej , nebo nebyl měněn dle předepsaného intervalu. Pokud majitel jezdil pravidelně na výměny a má tohle v motoru , doporučuji rychle změnit servis to snad ne Nechápu proč jsi mu to bláto z víka neutřel při posledním seřízení ventilů , nebo se to vytvořilo za 20tis. km na LPG? Nápad je tu!

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 20:10   Citovat  

hopit souhlas OK

4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 20:28   Citovat  

Boracco napsal:

Takže vlastně nechápu proč tady pořád prudíš a štveš lidi a dáváš tady nesmyslné fotky, které nemají s LPG nic společného

boratko je teď offline  boratko
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 20:41   Citovat  

hopit napsal:
Nastavuje se to tak běžně , ale při přechodu do benzínu to není poznat a po klesnutí otáček se musí zase automaticky vrátit do LPG. Pokud bylo přepnutí trvalé , byla někde chyba .

Ano, vrátilo se to zpět na LPG. Jen jsem při to vytočení a před přeřazením mrkl na diodu a blikala, tedy jelo se na benzín a po přeřazení už opět svítila, tedy jelo se na LPG, takže jak vidím, vše ok Úsměv

1 háčko
-6
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 21:26   Citovat  

optimas napsal:
Takže vlastně nechápu proč tady pořád prudíš a štveš lidi a dáváš tady nesmyslné fotky, které nemají s LPG nic společného

Ok..díky za vysvětlení Úsměv Ještě se mám co učit Úsměv Aspoň jsem se dozvěděl, že to není od LPG (a dozvěděl "novinku", že je to nepravidelnou výměnou oleje Úsměv ).... Je dobře, že tu jsou odborníci! Úsměv Jinak k tomu oleji jsem psal, že byl pravidelně měněn za originál... Lidé co mají Legenda většinou mají i dost peněz na údržbu...
No nic, raději již nebudu mít námitky na LPG, páč jsem tu trochu terčem výsměchu... Úsměv díky za Vaše postřehy a výsměchy... Úsměv

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 21:37   Citovat  

Boracco napsal:
Ok..díky za vysvětlení Úsměv Ještě se mám co učit Úsměv Aspoň jsem se dozvěděl, že to není od LPG (a dozvěděl "novinku", že je to nepravidelnou výměnou oleje Úsměv ).... Je dobře, že tu jsou odborníci! Úsměv Jinak k tomu oleji jsem psal, že byl pravidelně měněn za originál... Lidé co mají Legenda většinou mají i dost peněz na údržbu...
No nic, raději již nebudu mít námitky na LPG, páč jsem tu trochu terčem výsměchu... Úsměv díky za Vaše postřehy a výsměchy... Úsměv
to je ironický Velmi šťastný To, že někdo má na auto (Legenda) neznamená, že má automaticky na údržbu... přátele

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 22:10   Citovat  

Boracco napsal:

Na údržbu možná , ale na benzín už ne ....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 22:47   Citovat  

A ty se divis ze jsi terčem posmechu, když jsi nepodal jediný pádný argument? Klidně se sesmesnuj dal, ale tady tím nikoho neohromis

Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 7:04   Citovat  

Vazne premyslim o LPG vzhledem k nynejsim cenam benzinu ktere jsou silene a cena plynu je polovicni.Cetl jsem ze je spousta typu.Zajima me kdo mate v Accu 6G 2.0 LPG nebo v aute se stejnym motorem, jaky system a jestli jste spokojeni.
Asi pred 15lety jsem auto v plynu mel a byl jsem spokojen akorat to jeste bylo uplne neco jineho.Ubytek vykonu byl razantne citit a spotreba o 2-3 litry vyssi nez benzinu, ale ted uz to tak neni dle toho co ctu takze me zajima jaky typ by byl nejlepsi a jestli je opravdu potreba primazavani nebo zbytecnost?dekuji za odpovedi Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 7:33   Citovat  

Kendik napsal:
Chci se zeptat jaky je asi ted nejlepsi system do Accorda 99 2.0 ?Vazne premyslim o plynu vzhledem k nynejsim cenam benzinu ktere jsou silene a cena plynu je polovicni.Cetl jsem ze jich je spousta druhu a vubec se v tom nevyznam.
Asi pred 15lety jsem auto v plynu mel a byl jsem spokojen akorat to jeste bylo uplne neco jineho.Ubytek vykonu byl razantne citit a spotreba o 2-3 litry vyssi nez benzinu, ale ted uz to tak neni dle toho co ctu takze me zajima jaky system by byl nejlepsi a jestli je opravdu potreba primazavani nebo zbytecnost?dekuji za odpovedi Úsměv

Dle mého názoru je asi nejlepší volba STAG 300 případně STAG 4. Výrobce dává několikrát ročně nový sotware ř.j. volně ke stažení na své stránky a i starší ř.j. pak mají možnost mít stejné funkce jako ty nejnovější je to dobrý Spotřeba se zvedne o 1-2 litry podle nastavení a zvolených trysek vstřikovačů. Při správném nastavení LPG je přimazávání zbytečnost Úsměv

Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 8:26   Citovat  

hopit napsal:
Na údržbu možná , ale na benzín už ne ....

A to že na to mají ještě neznamená, že ta údržba byla provedena. Tohle je ukázkový příklad motoru, v kterém se neměnil olej.

4 háčka
-2
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 17:50   Citovat  

Boracco napsal:

Hochu ty jseš vážně blbej jak vemeno z kachny. Pokud má motor vyveden odfuk z bloku a deklu do sání tak bude mít tu klapku zahnojenou vždy i kdyby jezdil na technický benzín. Si opravdu tak jeblý nebo to jen děláš. Jak psali ostatní kdyby měl dost peněz proč šel do LPG to mi hlava nebere . Prosím tě už tady nepiš jsi tu jen za blázna dostal jsi tolik mínusu že tobě už neuvěří nikdo nic. A ještě když začneš tvrdit že spodní čepy 555 jsou ty nejhorší a nic nevydrží. Tomu jsi dal taky kurunu. Nechápu jak takový člověk může dělat v servise. Ještě nám prosím tě zděl ve kterém servise pracuješ. Tohle by zajímalo hodně lidí. Stačí říct město

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 18:00   Citovat  

hopit napsal:
Dle mého názoru je asi nejlepší volba STAG 300 případně STAG 4. Výrobce dává několikrát ročně nový sotware ř.j. volně ke stažení na své stránky a i starší ř.j. pak mají možnost mít stejné funkce jako ty nejnovější je to dobrý Spotřeba se zvedne o 1-2 litry podle nastavení a zvolených trysek vstřikovačů. Při správném nastavení LPG je přimazávání zbytečnost Úsměv
Dekuju Úsměv

Nosound89 je teď offline  Nosound89
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 18:03   Citovat  

kdyby měl někdo zájem o koupi diagnostiky na LPG klik Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 18:11   Citovat  

Kendik napsal:
Dekuju Úsměv

Zrovna dnes je ke stažení další nová verze softwaru Stag Úsměv tudy odkaz

1 háčko
-3
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 18:13   Citovat  

optimas napsal:
Hochu ty jseš vážně blbej jak vemeno z kachny. Pokud má motor vyveden odfuk z bloku a deklu do sání tak bude mít tu klapku zahnojenou vždy i kdyby jezdil na technický benzín. Si opravdu tak jeblý nebo to jen děláš. Jak psali ostatní kdyby měl dost peněz proč šel do LPG to mi hlava nebere . Prosím tě už tady nepiš jsi tu jen za blázna dostal jsi tolik mínusu že tobě už neuvěří nikdo nic. A ještě když začneš tvrdit že spodní čepy 555 jsou ty nejhorší a nic nevydrží. Tomu jsi dal taky kurunu. Nechápu jak takový člověk může dělat v servise. Ještě nám prosím tě zděl ve kterém servise pracuješ. Tohle by zajímalo hodně lidí. Stačí říct město
Vidím, že ty musíš být aspoň šéfmechanik v Hondě, podle tvých názorů a prosím tě neurážej mě pořád.... Myslím, že já jednám v klidu...
A píši ze svých zkušeností... A pokud tohle nedělá LPG, tak OK! Dostatečně jsi mi to vysvětlil... Určitě máš za sebou hodně let v servise a mnoho školení za sebou, tak se vyznáš... A jen pro info, jezdí k nám i mimo jiné Acury MDX 3,7 VTEC a taky na LPG (100 000km a motor neseřídíš!) I bohatí lidé chtějí ušetřit... Mám pocit, že většina má strach tady něco napsat, aby nedostala takový ortel jako já... Ale mi to nevadí, líbí se mi, jak jsou někteří přechytračelí a ani pořádně neví, jak vypadá motor.... Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 18:19   Citovat  

hopit napsal:
Zrovna dnes je ke stažení další nová verze softwaru Stag Úsměv tudy odkaz
Diky jeste by bylo pekny kdybych ho mel kam nahrat Úsměv To uz bude asi slozitejsi Úsměv
Jeste se rovnou zeptam jestli muze byt nejaky problem koupit treba pouzity komplet LPG zarizeni?Nebo je lepsi radsi novy?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 18:23   Citovat  

Kendik napsal:
Diky jeste by bylo pekny kdybych ho mel kam nahrat Úsměv To uz bude asi slozitejsi Úsměv
Jeste se rovnou zeptam jestli neni problem koupit treba pouzity cely LPG komplet?Nebo radsi novy?

Jsou v tom programu i manuály ve složce dokumentace, najdeš tam spoustu informací , ale zatím ne v češtině.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 18:30  Naposledy upravil Kendik dne 6.8.2012 , 19:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ok budu studovat Úsměv .Vim ze to neni o LPG, ale zajima me Vas nazor co si myslite o tomhle ?Asi nesmysl ne?

4 háčka
-2
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 18:35   Citovat  

Boracco napsal:

Ty woe tak ty jsi z Ostravy??? Tak ještě řekni, že děláš v Ostrava-Kunčice, Czech Steel Trade s.r.o. a nenechám si tam dofouknout ani kolo. No ty woe takového trotla musím mít zrovna v Ostravě no potěš koště to snad ne Taky jsem si všiml že prodáváš nebo vlastníš Legenda. Není náhodou na těch fotkách ten tvůj Legend???? Bych se ani nedivil

1 háčko
-4
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 5:50   Citovat  

optimas napsal:
Ty woe tak ty jsi z Ostravy??? Tak ještě řekni, že děláš v Ostrava-Kunčice, Czech Steel Trade s.r.o. a nenechám si tam dofouknout ani kolo. No ty woe takového trotla musím mít zrovna v Ostravě no potěš koště to snad ne Taky jsem si všiml že prodáváš nebo vlastníš Legenda. Není náhodou na těch fotkách ten tvůj Legend???? Bych se ani nedivil
Ty jsi asi nemocný člověk a jediný kdo si tady dělá ostudu, jsi ty... A myslím si, že když si jezdíš dofouknout kolo do servisu, tak to o něčem svědčí...Tak mi laskavě neodpovídej, děkuji Úsměv A běž nadávat někomu jinému hrdino...

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 6:25   Citovat  

Tak si běžte dát studenou sprchu oba ať se uklidníte (optimas, boracco)

Boracco : nevím kolik ti je, ani kolik jsi viděl rozebraných aut, ale pokud je podle Tebe to co si sem dal za fotku způsobeno LPGéčkem, vysvětli mi způsob jakým to vzniklo.
Odpověď Danyho, kterou si jakože přehlédl a nechal bez reakce nám dokážeš vysvětlit?
Chceš-li v tomto konkrétním topicu dál přispívat, nechť je to k věci a má to hlavu a patu, protože to co jsi zde předvedl s tou fotkou je fakt spíš jako vtip a ne jako argument automechanika, který ví jak funguje motor.

PS: čekám na to vysvětlení proč tomu tedy tak je, předem díky za odpověď.

kandik je teď offline  kandik
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 12:57   Citovat  

trochu se v tech zostrujicich prispevcich ztracim ( optimasi cetls pravidla?) a s tim mnozstvim ironie si prestavam bejt jistej Úsměv :
je to doufam tak, ze palivo se strika do vzduchu az za klapkou, tudiz klapka s palivem nema co delat?
A pokud by bylo palivo v prostoru ventildeklu, tak by byl motor uz na vrakovisti? Úsměv

Boracco , osvetli to i me, jako zamestnanec FOMI F-M to urcite vis. diky

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 15:19   Citovat  

Ano máte pravdu ujel jsem a omlouvám se za to, ale tenhle člověk dokáže opravdu vytočit lidi a ne jen tady v Honda a LPG. Jinde už taky dostal sodu za ty blbosti co vykládá

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina