Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výlet: Sobotní nejspíše pro Pražáky a Plzeňáky - foto
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 23:40   Citovat  

Sakal: Fotky krásne ako vždy je to dobrý , len nabudúce by si mohol fotiť viac ATRko, obludy nikoho nezaujímajú HaHaaa
Súhlasím s tvojím rodinným pohľadom. Ja som si užíval aj tú pohodovú jazdu v závese za Vami a aspoň som mal dosť času kochať sa krásami Vašej krajiny. A malo to aj druhý pozitívny efekt a to, že sa mi konečne začal páčiť rakva zadok 7G accorda :hehe:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 23:44   Citovat  

SaKaL napsal:

Ta druhá, takříkajíc otcovská a rodinná, je tak nějak rozmrzelá, neb tam byly některé věci, které jsem trochu nepobral. Víte jak, děcka (a manželku ostatně taky) týden připravuju na výlet po hradech a pak ve finále jsme hrad viděli jeden a zbytek strávili na cestě, kde jsme se sotva uviseli vašemu brutálnímu tempu. Né že by Acco nejelo, ale s děckama vzádu prostě rychleji jet nemůžu a vlastně ani nechci.

ano bohužel tato rovina mne taky trápí z pohledu právě těch ostatních, bohužel stalo se dost neplánovaných věcí a byla škoda, že jste s námi nemohli na točník, jelikož ten alespoň pro nás co ho neznáme byl zážitkem velkým...

příště holt jinak a lépe já vím Bueee

další rovinou je to, že jsme si přeci jen přijeli užít zatáčky a pro většinu času vedoucího kolony majka nebyl problém na nás někde počkat, resp. mu omlátit o hlavu, že jede jako širon ať trochu zpomalí OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 6:54   Citovat  

příště M@jk dostane jako povinnou výbavu manželku a děti, a pojede se normál tempem... HaHaaa Mě na jednu stranu mrzí, že jsem musela odjet dřív, protože to bylo fajné, ale když to tak vidím, tak jsem ráda, že jsem odjela, protože kdybych se snažila někoho dohánět, psice by tu cestu akorát odtrpěla...
A... těsím se na příště Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 6:57  Naposledy upravil M@jk dne 6.8.2012 , 17:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

master88 napsal:
ano bohužel tato rovina mne taky trápí z pohledu právě těch ostatních, bohužel stalo se dost neplánovaných věcí a byla škoda, že jste s námi nemohli na točník, jelikož ten alespoň pro nás co ho neznáme byl zážitkem velkým...

příště holt jinak a lépe já vím Bueee

další rovinou je to, že jsme si přeci jen přijeli užít zatáčky a pro většinu času vedoucího kolony majka nebyl problém na nás někde počkat, resp. mu omlátit o hlavu, že jede jako širon ať trochu zpomalí OK

Zdravím,

takže i já se tedy přidám:

1) se omlouvám, tempo mi nepřišlo nějak extra brutální, občas svižné ... ne vždy jsme jeli 90, ne vždy 100km/h, leč vždy nebyl problém počkat nejen pro mne, každý, kdo vždy ujel svižněji pak čekal na důležitém místě - křižovatka či vesnice
2) s rodinkou jezdíme po výletech od roku 2008, neříkám, že jezdíme pomalinku ani moc svižně, ale občas se projedeme ... také mám 2 děcka, takže chápu naprosto Tvůj otcovský přístup a ještě jednou se Vám tedy omlouvám, příště vezmu deti a bude po "brutálním tempu"
Velmi šťastný
3) hrady byly naplánované 3, zvládli jsme 2, bohužel nebyl domluvený oběd, zajištěná restaurace a tak se improvizovalo no
4) no tak holt příště se výlet vymyslí dříve, naplánuje se okruh a místa, prodiskutuje se, co se dá zvládnout atd. a proberou se možná místa stravování, pak se tam zavolá a eventuelně zarezervují místa, aby byla jistota

To pak bude jiná liga ... jiný level.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 8:38   Citovat  

M@jk napsal:
...tempo mi nepřišlo nějak extra brutální, občas svižné...

Chcel by som vidieť to brutálne tempo. pořádnej výtlem
Už pri tomto "svižnom" som dokázal stopovať Majlou-a podľa smradu spálenej gumy za každou ostrejšou zákrutou pořádnej výtlem
Musím sa zúčastniť nejakého kurzu, nech aj ja viem tak jazdiť :hehe:

Toto bol môj prvý spoločný Honda výlet v ČR a jediný nedostatok vidím v ceste za jedlom, ak nerátam to, že na začiatku som meškal 30 minút Se stydím
Ale chybami sa človek učí, takže ten budúci bude určite ešte lepší je to dobrý
Takže nebudúce musím prísť na čas a jesť sa bude hneď pri prvom hrade a bude to dokonalé kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 8:55   Citovat  

Slivka napsal:
jesť sa bude hneď pri prvom hrade a bude to dokonalé kouř

OK OK OK
   Návrat  
Kitty je teď offline  Kitty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 20:08   Citovat  

Slivka napsal:

Musím sa zúčastniť nejakého kurzu, nech aj ja viem tak jazdiť :hehe:

Nic si z tohonedelej, kdybych ridila ja tak jsme jeste daleko za tebou , tedy v 9g urcite v 6g bych si toufla vic, to uz mam jakz takz v ruce
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 20:35   Citovat  

Tak konecne fotky hotove , zitra je pripravim ike stazeni, kdyztak mi napiste do PM (SZ) pokud ma o ne zajem, Vim zatim o Lady, Petju a Slivkovi..

FOTKY
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 23:17   Citovat  

Slivka napsal:
Sakal: Fotky krásne ako vždy je to dobrý , len nabudúce by si mohol fotiť viac ATRko, obludy nikoho nezaujímajú HaHaaa
Súhlasím s tvojím rodinným pohľadom. Ja som si užíval aj tú pohodovú jazdu v závese za Vami a aspoň som mal dosť času kochať sa krásami Vašej krajiny. A malo to aj druhý pozitívny efekt a to, že sa mi konečne začal páčiť rakva zadok 7G accorda :hehe:

to Slivka: Díkajs... A vzhledem k tomu, že Tvé ATRko vlastně fotím už od prosince tady, tak si zase tolik stěžovat nemůžeš Velmi šťastný
Ale prosim Tě, není problém se domluvit, nevím ve které části Prahy bydlíte, ale fotim rád, tak když budeš(te) chtít, tak můžeme něco spáchat. I když, mezi námi, bílý auto je tak trochu noční můra Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 23:20   Citovat  

Kitty napsal:
Tak konecne fotky hotove , zitra je pripravim ike stazeni, kdyztak mi napiste do PM (SZ) pokud ma o ne zajem, Vim zatim o Lady, Petju a Slivkovi..

FOTKY

OK
Já bych jich taky pár vzal Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 23:40   Citovat  

A ještě mi, na našem výletě, chyběla nějaká zastávka na trase na společnou fotku všech zúčastněných aut. Což jste si tedy vynahradili na Točníku Bueee
Ale třeba po cestě, když jsme projížděli obcí Kostelík, byla u kostela (no jak jinak, když už se to tak i jmenuje) pěkná cestička do oblouku... prostě jenom najet, seřadit a fotit Honda .
Takže prosím příště - Kostelík = fotopauza Velmi šťastný
P.S. Tohle je můj třetí pohled - fotografický...

Kostelík.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Kostelík.jpg, 763.37 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 0:31   Citovat  

SaKaL napsal:
A ještě mi, na našem výletě, chyběla nějaká zastávka na trase na společnou fotku všech zúčastněných aut. Což jste si tedy vynahradili na Točníku Bueee
Ale třeba po cestě, když jsme projížděli obcí Kostelík, byla u kostela (no jak jinak, když už se to tak i jmenuje) pěkná cestička do oblouku... prostě jenom najet, seřadit a fotit Honda .
Takže prosím příště - Kostelík = fotopauza Velmi šťastný
P.S. Tohle je můj třetí pohled - fotografický...

Ola,
výborný nápad ...

To all: no je vidět, že Míša dělal výlet poprvé a trochu se nám to holt vyvinulo hooooodně operativně ... nic se extra nedomluvilo, i když návrhů bylo moc. Já se Vám Sakale a rodinko omlouvám ještě jednou za to tempo. Je vidět, že má praxe s organizováním výletů se vyvinula správným směrem. Leč toto byl Master88ův výlet a nechtěl jsem mu do toho moc kecat, i když jsem trochu kecal.

Tož pro příště navrhuji "sednout" si pořádně na to, my výletníci to pořádně probereme, vymyslíme a nalajnujeme, hospody a restaurace i obvoláme a zajistíme, abychom pak nejeli za lovem jídla 40km ... omlouvám se po druhé a uděláme tomu jasné kontury, co Vy na to.

Fotky ještě nemám hotové, ale zítra po návštěvě ALDy se na to vrhnu a postnu je sem.

Ještě jednou díky za krásné fotky ...

SaKaLe: někdy bychom Vás mohli s rodinkou navštívit v okolí Berouna to máme moc rádi a dokonce na severním hřbitově mi leží část otcovi rodiny ... děda ...měl bych trochu očistit hrob ... Se stydím Dlouho jsem tam nebyl ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 8:09   Citovat  

M@jk: ono je to trochu horsi planovat vylet kdyz na to mas 4 dny ktere jeste nemas cele na to se tomu venovat , navic cesta byla jasna, nakonec se behem toho zmenily trochu plany a to tvoje tempo bylo fakt hrozne protoze ne vsichni stihali kdezto michal se snazil brat puvodne ohledy i na ostatni, ok je fajn ze se machri mohli projet a porovna svuj v-tec ale byl to vylet ne zavod .

Me se to libilo i tak az na to jidlo a to s tim jidlem zrovna masteruv napad nebyl, ehm.... puuvodne jsme se meli najist nekde na trase, takze kdyz uz tady ukazujes jak jsi dokonalej v planovani vyletu tak se kasej ve svem topicu.

Jako beru, delal jsi vic vyletu nez my, mas v tom vic praxe, ale to neznamena ze jini musi byt take dokonaly a kdyby se nezdrzovalo kecama o autech a u aut mohli jsme toho stihnout vic.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 8:11   Citovat  

A mimochodem vylet byl muj napad a ja jsem byla vdecna ze to zorganizoval protoze ja na to cas nemam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 8:15   Citovat  

Kitty, souhlasím s tebou. Sice jsem to nemohla absolvovat celý, ale z toho co tu tak čtu musím souhlasit... A až budeš chtít M@jku závodit, jed na okruh... Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 8:20   Citovat  

Kitty napsal:

Ďakujeme přátele
Keď som čítal Lady, tak som sa zľakol, že aj náš pes si niečo objednal pořádnej výtlem

SaKaL napsal:
to Slivka: Díkajs... A vzhledem k tomu, že Tvé ATRko vlastně fotím už od prosince tady, tak si zase tolik stěžovat nemůžeš Velmi šťastný
Ale prosim Tě, není problém se domluvit, nevím ve které části Prahy bydlíte, ale fotim rád, tak když budeš(te) chtít, tak můžeme něco spáchat. I když, mezi námi, bílý auto je tak trochu noční můra Úsměv

Fíha, tú fotku zo Zličína som si nevšimol, pardón Se stydím . To som bol akurát čerstvo presťahovaný a bez netu Smutný
Máš pravdu, už sa nemám dôvod sťažovať HaHaaa
Vďaka za ponuku na fotenie. Ak ešte odstránim kozmetické nedostatky, tak nad ňou vážne pouvažujem přátele
Čože fotenie, ale umývanie bieleho auta je horor, aj keď teda podľa Master88-a je vraj na tom čierne auto ešte horšie HaHaaa

M@jk napsal:
To all: no je vidět, že Míša dělal výlet poprvé a trochu se nám to holt vyvinulo hooooodně operativně ... nic se extra nedomluvilo, i když návrhů bylo moc. Já se Vám Sakale a rodinko omlouvám ještě jednou za to tempo. Je vidět, že má praxe s organizováním výletů se vyvinula správným směrem. Leč toto byl Master88ův výlet a nechtěl jsem mu do toho moc kecat, i když jsem trochu kecal.

Tož pro příště navrhuji "sednout" si pořádně na to, my výletníci to pořádně probereme, vymyslíme a nalajnujeme, hospody a restaurace i obvoláme a zajistíme, abychom pak nejeli za lovem jídla 40km ... omlouvám se po druhé a uděláme tomu jasné kontury, co Vy na to.

Osobne si myslím, že pôvodný Master88-ov plán bol obyčajný výlet za krásami miestnych hradov a chyba bola, že si do toho nechal kecať od ostatných, aj keď to nemysleli zle. Preto nabudúce netreba vymýšľať nič zložité, alebo nad niečím celé hodiny debatovať a stačí sa držať pôvodného plánu a hlavne sa nakŕmiť niekde cestou, bez zbytočnej zachádzky. V jednoduchosti je krása. Ak chce niekto niečo iné, tak to môže zorganizovať sám. přátele
Dúfam len, že toto Master88-a neodradilo a vezme nás aj na najbližší výlet HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 8:34   Citovat  

Kitty: Krásne fotky, vďaka je to dobrý
Len by ma zaujímalo, čo sa stalo tomuto honďákovi a kto to je: tudy odkaz pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 8:36  Naposledy upravil Kitty dne 7.8.2012 , 8:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Slivka napsal:
Keď som čítal Lady, tak som sa zľakol, že aj náš pes si niečo objednal

No ona jeste neumi mluvit, ale mylsim ze chtela fotky na kterych je ona HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 8:36   Citovat  

To je M@jk, za to že Masterovi brebentil do výletu pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 8:43   Citovat  

LadyImagine napsal:
To je M@jk, za to že Masterovi brebentil do výletu pořádnej výtlem pořádnej výtlem

To si vystihla OK pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 8:45   Citovat  

Díky, taky jsme ted s Ráďou obě učůrávaly smíchy pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 9:03   Citovat  

Diky za fotky, Kitty! Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 9:36   Citovat  

Je pravdou, že nebýt té obědové zajížďky měli jsme snad i čas na rozhlednu co navrhoval šakal atd., ale je zbytečné o tom už dneska debatovat, já jsem si z toho vzal poučení na příště a i přes jistá negativa byl pro mne celý ten den velmi příjemný, ač teda v období oběda jsem byl nerudný, protože když mám hlad... však to znáte Se stydím

Slivka: ano, opravdu černé auto nedoporučuji, však sto viděl na posádce Hondza + Blur, jak to měli zatlepané, naše auto bylo tak podobně špinavé a nebylo to na něm moc vidět...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 10:01   Citovat  

Cerna je nahodou super Úsměv
A ja to mel cisty porad..jak je videt na fotkach Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 10:02  Naposledy upravil Slivka dne 7.8.2012 , 10:04, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

master88 napsal:
Je pravdou, že nebýt té obědové zajížďky měli jsme snad i čas na rozhlednu co navrhoval šakal atd., ale je zbytečné o tom už dneska debatovat, já jsem si z toho vzal poučení na příště a i přes jistá negativa byl pro mne celý ten den velmi příjemný, ač teda v období oběda jsem byl nerudný, protože když mám hlad... však to znáte Se stydím

Ty si bol "nerudný"? nesouhlas To by si mal vidieť nás, keď sme hladní pořádnej výtlem

master88 napsal:
Slivka: ano, opravdu černé auto nedoporučuji, však sto viděl na posádce Hondza + Blur, jak to měli zatlepané, naše auto bylo tak podobně špinavé a nebylo to na něm moc vidět...

OK, máš pravdu Se stydím HaHaaa

EDIT:
petju: Sa priznaj, že Ťa ešte pristihol Majk ako si to leštíš na pumpe (myslím auto), keď pre Teba prišiel pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 10:03  Naposledy upravil M@jk dne 7.8.2012 , 11:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ok,
já už se xyz omluvil. Tak ještě jednou se všem omlouvám.

Má chyba nebyla, že nebyla připravena rezervace na jídlo na Křivoklátě, Hořovicích - nic se nedomluvilo - jen navrhovalo. Bylo nás tam 12.Proč si Ivane neřekl, že tam pojedeme až potom, že dole vaří pod hradem? Po bitvě je každý generál, že? Namísto kritiky jste mohli sami laskavě zvednout Vaše chytré telefony, zjistit si ihned on-line, když máte ty internety, telefonní čísla na místní restaurace a zjistit, jak mají otevřeno a zda mají volno. Mě bohužel toto nenapadlo - tímto se omlouvám znovu, byť jsem číslo na Biskoupky měl a nemyslel jsem to zle a chtěl Vám ukázat stylové pěkné restaurační zařízení a kus přírody.
Dost se divím i kritickým slovům SaKaLa (nic proti Tobě, ale když kritizuješ Velmi šťastný), že sám si z kraje zdejšího a nic si neřekl, zvlášťe, když jej tak dobře znáš.

Uznávám, že jsme s Masterem88 trochu diskutovali o výletu a brebentil, zajisté, tak když ten kraj znám a trochu zkušenosti z výletu v tom kraji mám. Ale to evidentně nevadilo. Ono to chce méně kritizovat a bezhlavě se přidat na výlet stylem "tak jsem tady a co teď bude?", ale více čučet do netu před výletem a koukat do map a podívat se, kudy se jede, aby jste potom, když organizátorovi dojde invence a nápady a ostatní mlčí a jenom blbýho M@jka napadnou Biskoupky, všichni svorně nemlčeli a souhlasně vyrazili na 40km túru, nybrž raději řekli - M@jku kamaráde, tam nepojedeme,máme hlad a dole vaří, pod hradem máme to zjištěné, právě jsem tam volal. Apod. to nikdo z Vás neudělal a jen jste si to všichni odsouhlasili a pak si tu ze mne utahujete. Přesně kvůli těmto řečem plno lidí přestalo dávno pro klub něco tvořit. Ale mě to nevadí, jsem na to zvyklej z práce a z rodiny, že můžu za všechno a když se člověk snaží je vše špatně. Příště pojedu na výlet cizí jako účastník a budu prudit, jako vy ted tady ...
Velmi šťastný
Ne dělám si legraci.

Mě to nevadí, jen mne iritiuje, že jsem v dobrém chtěl pomoci Míšovi s výletem, protože přesně kvůli tomuto mají naše výlety pevnější hranice, kontury, plán a cestu, jsou delší dobu dopředu zpracovány, aby měli dost dlouhou dobu lidé možnost se připravit. Holt tohle bylo na rychlo - a proto si myslím, že tyhle diskuze jsou zbytečný.

Bylo to super. Tempo bylo někdy mírné, někdy svižné, vždy jsem počkal, zvedl jsem telefon a navíc alespon nebyl SaKal s dětma nucený sledovat kolonu tak moc, když měl volno před sebou a mohl se kochat krajinou a Slivka to samé, my se trochu projeli, ono to bude asi tím, že jsem byl sám a znám ty cesty. Být s rodinkou tak jedeme o těch 10-20km/h méně a pohoda. Počasí super. Parta výborná. Kvalita cesty ucházející. Náplň parádní a celý den famózní.Master88 - díky moc.

přátele

Nemějte mi to za zlé ... přeji pěkný den.
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.8.2012 , 10:29   Citovat  

@Slivka: ale kdepak kdepak.. myl jsem to dva dny pred vyletem Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.8.2012 , 10:40   Citovat  

petju napsal:
@Slivka: ale kdepak kdepak.. myl jsem to dva dny pred vyletem Úsměv

a pak zakonzervoval do vákua aby to bylo čisté pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.8.2012 , 12:10   Citovat  

Myslím, že kritiku netreba brať osobne, ale ako poučenie a návod do budúcna přátele

Pre mňa bolo hlavné popasovať sa so sociofóbiou, spoznať nových ľudí a spojiť si mená na fóre s ksichtami. No a to sa podarilo, pričom sa z Vás vykľula partia fajn a príjemných ľudí je to dobrý
Chodenie po hradoch bol len bonus navyše, no a ten výlet za jedlom bol malý nedostatok, vďaka ktorému sa tu rozprúdila zaujímavá debata.
Na záver dňa sme ešte spoznali aj Osirisovho psíka Bruna, ktorý svojí vzrastom pripomínal skôr teliatko HaHaaa a úprimne sa musím priznať, že keď ho vypustil z kombíka, nebolo mi všetko jedno pořádnej výtlem

Takže zhrnuté a podčiarknuté: Bolo to super a už sa tešíme nabudúce Je to tam.

A na záver jedna otázka: Kto mal teda najväčší VTEC? pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 7.8.2012 , 12:35   Citovat  

Slivka napsal:
Myslím, že kritiku netreba brať osobne, ale ako poučenie a návod do budúcna přátele

Pre mňa bolo hlavné popasovať sa so sociofóbiou, spoznať nových ľudí a spojiť si mená na fóre s ksichtami. No a to sa podarilo, pričom sa z Vás vykľula partia fajn a príjemných ľudí je to dobrý
Chodenie po hradoch bol len bonus navyše, no a ten výlet za jedlom bol malý nedostatok, vďaka ktorému sa tu rozprúdila zaujímavá debata.
Na záver dňa sme ešte spoznali aj Osirisovho psíka Bruna, ktorý svojí vzrastom pripomínal skôr teliatko HaHaaa a úprimne sa musím priznať, že keď ho vypustil z kombíka, nebolo mi všetko jedno pořádnej výtlem

Takže zhrnuté a podčiarknuté: Bolo to super a už sa tešíme nabudúce Je to tam.

A na záver jedna otázka: Kto mal teda najväčší VTEC? pořádnej výtlem

Objemom či výkonem či efektivitou či schopností jej využívat a používat???
pořádnej výtlem
Ivan,
kamarát, já práveže sa z toho nenervujem, len ma to trochu zamrzelo, ale naprosto v pohodě. Preca len 4-5 rokov organizovania výletou Ťa naučí byť v pohodě, len argumentujem mojmi zkusenostmi ...

BTW. ten kurz Danyho je super, ale 5.500,- sa mi dávat nechce, žial nemám ... och. přátele je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výlet: Sobotní nejspíše pro Pražáky a Plzeňáky - foto
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina