Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mitsubishi Eclipse, 2.0 16v 110kw vůbec to nejede.
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
marsiano je teď offline  marsiano
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:14   Citovat  

Minulý víkend jsem byli s kámošem co si koupil Mitsubishi Eclipse 2.0 16v 110kw rv.92 (dovoz USA, automat) na letišti, zkusit jak to vlastně jede a o kolik předjede mého ekonoma. Byl s námi ještě kámoš co má načipovanou octavku 1,9tdi na 96kw.

No a co se nestalo oba jsem mu ujeli, já asi o délku 2 aut a kámoš octávkou asi o délku jednoho auta.
Tím se dostávám k otázce, jak to že to ten Eclipse vůbec nejede, motor to má jednou tak velkej co já, zvuk nádherenj, auto je v suprovym stavu. Má najeto pouze něco kolem 80tis mil, jsou tam nový svíčky, kabely, filtry, náplně. Žádnou závadu jsme nezjistili, je to sice automat, ale má přepínání na sportovní a eko řazení (vše funguje).

Opravdu je to auto takovej lenoch a nebo na co by jsme se měli kouknout? Nebo to dělá ten automat? Před pár lety jsem chvíli vlastnil Mitsubishi Lancer GTI rv. 94 103 kW a to bylo úplně o něčem jiným, to byla prostě pila.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:19   Citovat  

Při sprintech na honday jsme zkoušely porovnat 2 C7G. 17" kola vs 15" já měl 17" a ujel mi o celý auto Mrk třeba to muže být i tímto.
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:21   Citovat  

Těžké.......To nikdy nepojede leda by tam bylo turbo.Kdysi jsem měl P2G 2.0 16V a taky se na mě nechytalo když jsem chtěl ale byl to manuál.
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:25   Citovat  

na to jak je to tezky, to ma "jen" 110kw. To bude tim Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:27   Citovat  

Na Eclipsu jsou origo kola myslím že R15 pneu 195/60, na mém C6G R14 195/60, na octavce R17 225/40.

Ta octávka by určitě s origo kolama jela líp, ale na Eclipsu jsou origo kola. Tak nevim, kolama to asi nebude.
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:31   Citovat  

Eclipse v N/A je lenoch..cca 110 kw na 1400 kg je žalostně málo..Já s tím vydržel jezdit 4 měsíce, než jsem se pustil do přestvaby na turbo..pak už ta 4G63 má smysl..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:31   Citovat  

No auto je dělaný jako sportovní, těžký taky moc není 110kw je o dost víc než 84kw.
Nechce se mi tomu věřit že je to opravdu tak líný, když se na to auto podíváte tak vypadá brutálně, řeknete si nádhernej sporťák, pak nastartujete, zvuk úžasnej, úplně jde slyšet ta síla motoru, otevřete kapotu a vidíte ten obrovskej 2,0 16V motor, říkáte si to asi pojede.

No a nakonec se rozjedete a ono nic, předjede vás každá Octávka, možná i fábie.
Je to skoro až neuvěřitelný a docela k nasrání.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:38   Citovat  

N/A motory Mitsu a Hondy se nedají srovnat. Chybí tam pružnost, co má Honda...To je prostě úplně jiná liga :-/...Taky důvod, proč prodávám svoji Eclipse a vracím se k Hondě..
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:46   Citovat  

marsiano napsal:
No auto je dělaný jako sportovní, těžký taky moc není 110kw je o dost víc než 84kw.
Nechce se mi tomu věřit že je to opravdu tak líný, když se na to auto podíváte tak vypadá brutálně, řeknete si nádhernej sporťák, pak nastartujete, zvuk úžasnej, úplně jde slyšet ta síla motoru, otevřete kapotu a vidíte ten obrovskej 2,0 16V motor, říkáte si to asi pojede.

No a nakonec se rozjedete a ono nic, předjede vás každá Octávka, možná i fábie.
Je to skoro až neuvěřitelný a docela k nasrání.

pod slovnim spojenim "tezky taky moc neni" si rozhodne nepredstavim 1400kg Velmi šťastný moje oktavka ma teda taky 1350kg a 110kW, jenze ja mam turbo. Tohle musi byt liny a pomaly jak snek. Ono neni ani tak dulezity, kolik ma auto kW, ale pomer vykon/hmotnost.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:47   Citovat  

MikeT napsal:
N/A motory Mitsu a Hondy se nedají srovnat. Chybí tam pružnost, co má Honda...To je prostě úplně jiná liga :-/...Taky důvod, proč prodávám svoji Eclipse a vracím se k Hondě..

aha, no kámoš ho už taky prodal, měl ho asi 14 dní, vzhledově opravdu krásnej kousek, v plný výbavě (tempomat, klima, elektr pásy. ....) karoserie pozink (jelikož je z USA) tak že ani kapka rzi. Jen ten línej motor.
Kdyby se na něj hodilo turbo, tak by to auto možná začalo mít smysl.
   Návrat  
Karlosík je teď offline  Karlosík
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 15:48   Citovat  

Je to USA,tím to je..Před pár lety jsem také vlastnil eclipsu 96rok,1gen, 110Kw ale japan.To jelo nehorázně!!Hlavně mluví za vše váha vozu.(cca 900kg). Byl jsem spokojen do doby,kdy se mi rozletěl diferenciál..Od té doby jsem ztratil důvěru k Mitsubishi(jezdil jsem na ní cca 3roky), a přešel jsem na mazdu 626.Tam byla osudová chyba..Běhěm 3 měsícům, 3motory!!! A nyní jezdím na Hondě a je to prostě nádhera!!Jsem maximálně spokojen OK H+
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 16:36  Naposledy upravil Kendik dne 8.8.2012 , 16:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Automat je v tomhle modelu pomalejsi nez manual.Je to taky o dost tezsi nez Tvuj civic.Na dalnici by Ti ujel Úsměv Nemelo by to byt ale zase tak liny jak pises.Ale na cestovani a pohodli prijemny auto. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 16:45   Citovat  

Kendik napsal:
Automat je pomalejsi nez manual.Je to o dost tezsi nez Tvuj civic.Na dalnici by Ti ujel Úsměv

No zkoušelo jsme to i na dálnici a ani tam se nečapal, alespoň do rychlosti 210km/h (rovina, tacho), až pak mě začal pomalu předjíždět ale vytáhl s toho asi 225km/h (rovina, tacho) podle technyčáku má o 210kg víc což mi zas nepříjde tolik, vzhledem k tomu že má 110kw a já jen 84kw.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 17:14   Citovat  

marsiano napsal:
No zkoušelo jsme to i na dálnici a ani tam se nečapal, alespoň do rychlosti 210km/h (rovina, tacho), až pak mě začal pomalu předjíždět ale vytáhl s toho asi 225km/h (rovina, tacho) podle technyčáku má o 210kg víc což mi zas nepříjde tolik, vzhledem k tomu že má 110kw a já jen 84kw.
Tak to je dost divny co ja jsem mel moznost svezeni v Eclipsu 2.0 1992 manual tak se mi podarilo pretocit tachometr Velmi šťastný jelo to na rychlost doslova jako prase, ale na rozjezd nic moc.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 17:19   Citovat  

Ještě je tu možnost, že kamarádův motor nebyl v nejlepší kondici Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 17:21   Citovat  

MikeT napsal:
Ještě je tu možnost, že kamarádův motor nebyl v nejlepší kondici Úsměv
To je taky moznost.Ze by to bylo jen tim automatem nebo vahou se mi nezda.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 17:28   Citovat  

MikeT napsal:
Presne tak Úsměv Honda je Honda H+
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 19:28  Naposledy upravil Kendik dne 8.8.2012 , 19:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak co jsem nasel v tabulkach mel by mit manual eclipse bez turba 92 rok zrychleni 0-100km/h 9.20sekundy a automat jsem vubec na googlu nenasel jen bud 2.0 s turbem nebo 1.8.Nedivil bych se kdyby to byla 1.8 s 93konma proto to mozna nejede Velmi šťastný a nebo spatne hledam.Kdyztak me opravte dekuji.

zde tabulka
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 19:41   Citovat  

eclipse s automatem se pro Evropskej trh vůbec nevyráběl, tak proto to nejspíš v tabulkách nikde není.
Když manuál má 9,2s tak automat podle mě bude mít 10,2s stejně jako má C6G eko, i když mě se podařili změřit hodnoty kolem 9s.

Nevím jestli třeba nebyl motor špatně zajetej, ale vypadal v dobrý kondici, ale určitě tam byl motor co má 110kw, bylo to v papírech a i kod motoru seděl a i na motoru bylo napsáno 2,0 16V. Auto měl před tím starší pán (Ing.), který byl první majitel v ČR, nechal si ho dovézt z USA a používal ho pouze jako víkendovku. Poslední rok auto pouze stálo v garáži a nejezdilo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 19:48   Citovat  

marsiano napsal:
eclipse s automatem se pro Evropskej trh vůbec nevyráběl, tak proto to nejspíš v tabulkách nikde není.
Když manuál má 9,2s tak automat podle mě bude mít 10,2s stejně jako má C6G eko, i když mě se podařili změřit hodnoty kolem 9s.

Nevím jestli třeba nebyl motor špatně zajetej, ale vypadal v dobrý kondici, ale určitě tam byl motor co má 110kw, bylo to v papírech a i kod motoru seděl a i na motoru bylo napsáno 2,0 16V. Auto měl před tím starší pán (Ing.), který byl první majitel v ČR, nechal si ho dovézt z USA a používal ho pouze jako víkendovku. Poslední rok auto pouze stálo v garáži a nejezdilo.

Takze nema mrkacky? Takhle nejak vypada?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 20:50   Citovat  

Ne má mrkacky, vzhledove vypada trochu jinak než evropská verze. Zkusím sem hodit fotky.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 20:50   Citovat  

No ono i mimo Eclipse. Kámoš měl Mazdu MX-6 vzhledově docela slušný auto velký a pěkný v TP měl napsáno že váží 910 kg což jsem i věřil protože to byl děsný papír, ale co bylo nejhorší v tom byl 2.0 16v s 84kw Tak to valím bulvy i s jeho váhou lehkou tento motor s tím nezahýbal, už s d16 v crx jsem mu na sprintu ujel o 2 a ví aut a se VTEC co jsem měl ani nemluvím to bylo skoro i víc jak čtvrt dráhy. Proč v tu dobu Honda dělal super N/A a ty ostatní děs běs to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 21:08   Citovat  

Já byl spokojen do doby,kdy odešla převodovka..

DSC00002.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00002.JPG, 335.67 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2012 , 20:04   Citovat  

Tak tady jsou nějaký fotečky

DSC_0223.JPG

DSC_0223.JPG, 1.82 MB

DSC_0225.JPG

DSC_0225.JPG, 1.58 MB

DSC_0226.JPG

DSC_0226.JPG, 1.84 MB

DSC_0228.JPG

DSC_0228.JPG, 877.47 kB

DSC_0242.JPG

DSC_0242.JPG, 1.1 MB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.8.2012 , 13:22   Citovat  

Jj,svezeníčko v tom bylo nádherný!!palubovka soustředěná na řidiče Velmi šťastný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2012 , 13:28   Citovat  

tak srovnavat dve patnact let stary auta nebude nikdy objektivni. Kolik maji najeto, v jakym jsou stavu, kolik maji odbrzdeno na brzde?

Nehlede na to, ze automat je pomalej. Z jednoho prostyho duvodu, pomalu radi a ma jen ctyri kvalty. Mel jsem Preludu 2,3 v automatu a oproti manualu sto a jedna. Dokonce si troufamrict, ze rozdil pri akceleraci 0-100 jsou tak tri sekundy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2012 , 13:46   Citovat  

tento automat řadí docela svižně, když se to přepne na sport režim tak to vytáčí až do červenýho a přeřadí rychleji než by stihl člověk na manuálu. Je pravda že má jen 4 kvalty.

Nechtěl jsem tu nic srovnávat, ale spíš říct že je to auto který vypadá nadupaně a vůbec nejede.

Jinak svezení v tom krásný, jeli jsem s tím ve dvou lidech z Brna do Sokolova a parádička, na to že je to sporťáček tak je to pohodlný a dají se s tím bez problémů jezdit dálky se spotřebou 8l/100km.

Docela mě i fascinovala ta výbava u tak starého auta.
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 10.8.2012 , 14:02   Citovat  

marsiano napsal:
tento automat řadí docela svižně, když se to přepne na sport režim tak to vytáčí až do červenýho a přeřadí rychleji než by stihl člověk na manuálu. Je pravda že má jen 4 kvalty.

Nechtěl jsem tu nic srovnávat, ale spíš říct že je to auto který vypadá nadupaně a vůbec nejede.

Jinak svezení v tom krásný, jeli jsem s tím ve dvou lidech z Brna do Sokolova a parádička, na to že je to sporťáček tak je to pohodlný a dají se s tím bez problémů jezdit dálky se spotřebou 8l/100km.

Docela mě i fascinovala ta výbava u tak starého auta.

tohle mozna plati u N/A, myslim ze u gsx zrovna tohle neplati Mrk
   Návrat  
Harry je teď offline  Harry
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2012 , 14:31   Citovat  

Kdyz rychle Mitsubishi, tak 3000GT, eclipse bez turba si na sportaka jen hraje Se stydím
   Návrat  
Kane je teď offline  Kane
PříspěvekZaslal: 22.9.2012 , 21:00   Citovat  

Nevím teda jaký byl problém na tom co měl tvůj kamarád, s automatem zkušenosti nemám. Eclipse mám a jsem sním docela spokojen. Mám na něm udělanou GO motoru a při sprintu s kamaradovým CRX (94kW) mám kousek náskok nebo je to vyrovnané. Samozřejmě mohlo by to být lepší co se týče výkonu, ale myslím si že jízdní vlastnosti jsou docela dobré a je to pohodlné auto se kterým se nebojím vyrazit na delší vzdálenosti. Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mitsubishi Eclipse, 2.0 16v 110kw vůbec to nejede.
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina