Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kamencové jezero 2012 6. ročník
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
tomrogo je teď offline  tomrogo
PříspěvekZaslal: 9.8.2012 , 21:22   Citovat  

Wena.Honda napsal:
tak to je jedině správně Velmi šťastný

Wena klid, ta patří ke mě Hihi Velmi šťastný kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2012 , 21:58   Citovat  

[quote="tomrogo"]Wena klid, ta patří ke mě Hihi Velmi šťastný kouř

proč klid,já jsem naprosto v klidu,v práci,flaška rumu fuč+pár partiček kulečníku,ráno vstávat a večer domu...a pak už jen 5dní pifko
   Návrat  
Tomas17 je teď offline  Tomas17
PříspěvekZaslal: 13.8.2012 , 19:44   Citovat  

sablos napsal:
Vítej, dáme někdy v Žatci sraz.

Počítejte i se mnou Úsměv.
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.8.2012 , 6:32   Citovat  

Vcera na Nově jak ve zprávách hodnotej ty kempy tak tam ten Kamencak dopadl velmi dobře. Jak to vidím tak sned bych s rodinkou mohl dorazit během soboty.
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2012 , 8:13   Citovat  

Jedem tam s kámošema...ale urco se za váma zastavim na kukačku Lucy
   Návrat  
Boky je teď offline  Boky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2012 , 15:39   Citovat  

bigy napsal:
Jedem tam s kámošema...ale urco se za váma zastavim na kukačku Lucy

jen se zastav, budeme tam kde je nejvíc hlučno a halvně nejdéle Velmi šťastný když nebudem u vozů tak se ptej po skleníku a tam nás najdeš na 100%
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2012 , 15:41   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Vcera na Nově jak ve zprávách hodnotej ty kempy tak tam ten Kamencak dopadl velmi dobře. Jak to vidím tak sned bych s rodinkou mohl dorazit během soboty.

taky jsem to zahlédl, pokud bude krásné počasí tak by byl hřích nedorazit HaHaaa pifko
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2012 , 16:19   Citovat  

Popřípadě kdyby jsme se míjeli, tak složený 7g šedý tam bude jen jedno je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Sith je teď offline  Sith
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2012 , 16:49   Citovat  

Pokud bude pěkně, jako že by mohlo být, tak dorazim taky už od pátku rozšířit Honda řady. Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2012 , 17:43   Citovat  

Tak. My přijedem někdy v sobotu odpoledne, protože kluk hraje ve 12 v Mostě fotbal, tak ho hned po zápase vyzvednem a frčíme rovnou tam....
   Návrat  
pepikpohan je teď offline  pepikpohan
PříspěvekZaslal: 15.8.2012 , 20:18   Citovat  

Chlapci kolik vás tam bude? Přijedu z daleka a chci vidět pořádný hondy! VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2012 , 7:48   Citovat  

Tak já v sobotu vyjíždim ve 12:00 z kladna je to dobrý přítulka je dopol v práci Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2012 , 10:36   Citovat  

pepikpohan napsal:
Chlapci kolik vás tam bude? Přijedu z daleka a chci vidět pořádný hondy! VTEC

To vim náhodou naprosto přesně: HAFO + - asi 50 Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2012 , 11:59   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
To vim náhodou naprosto přesně: HAFO + - asi 50 Velmi šťastný

Se ti k tý pětce připletla nula, ne? Velmi šťastný
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2012 , 13:32   Citovat  

tak možná i my dorazíme,ovšem pokud dorazíme,tak jen na pátek ...v sobotu máme grilovačku Úsměva když už dorazíme,tak seatem to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 16.8.2012 , 20:51   Citovat  

No dobrá teda Velmi šťastný v sobotu během dopoledne dorazíme.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2012 , 17:31   Citovat  

Tak dorazím až v průběhu sobotního odpoledne.
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2012 , 17:39   Citovat  

já možná v sobotu večer se ukážu, neslibuju ale
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2012 , 9:02   Citovat  

Tak my vyrážíme z UL za xhvili a budem jen do večera protože zitra ráno musime být zpatky v Ústí takže vyhraje domaci postylka
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2012 , 16:28   Citovat  

Tak jsme tu, hned u vjezdu, dve Preludy, tak se kdyztak ozvete. OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2012 , 19:41   Citovat  

Sith napsal:
Tak jsme tu, hned u vjezdu, dve Preludy, tak se kdyztak ozvete. OK

Jak to dopadlo?
Ja po dnešní zkušenosti už budu jezdit pouze na akce které pořádají lidi co znám osobne , případně na ně mám alespoň kontakt. A samozřejmě na akce oficiálně pořádané H-C.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2012 , 22:06   Citovat  

Nakonec to tady neni spatny, ale musel bys tu byt pres noc. Je tady maximalni pohoda. OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.8.2012 , 14:31   Citovat  

Tak jsem tam byl a jediná honda kterou jsem potkal byla červená preluda a pak civica plného cikánů co jeli na romskej fetival... Příště už pojedu jen na oficiální sraz Honday Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2012 , 7:05   Citovat  

Já projel kemp a nikoho jsem nenasel,tak jsem zaparkoval do stinu ke svejm...videl jsem jen 4g preludu a potom na odjezdi 2xx 5g cervenou a číbrnou, jinak nic.. Velmi šťastný .. joa vlastne nekdo v hc triku hral minigolf,kdyz jsem prijel Velmi šťastný
bohuzel moc lidi Úsměv
Jinak kamančak dobrá akce,aspon za me Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2012 , 15:45   Citovat  

kamenčák je pohodová akce,kde se sejdou pokaždý jen slušný lidi a kde nenarazíš na žádnýho blba.kemp a jezero je veřejně přístupný místo takže při takovym počasí a přebytku dojčáků nemůžete čekat že kemp bude kuli pár hondařum prázdnej a budeme mít vlastní flek.navíc nově zavedli že pokud nechceš přespat,parkuješ před areálem.časy a pravidla se holt mění,naštěstí Skleník i s Pavlem je nám plně k dispozici.dostaneš v něm všechno co budeš chtít a za dobrý ceny.a pokud se někomu na srazu nelíbilo,těžko to může dávat za vinu Bokymu,kterej to pořádal,nebo to svádět na to,žeto nebylo pořádno oficiálními hlavami HC.... OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2012 , 17:37   Citovat  

Wena.Honda napsal:
kamenčák je pohodová akce,kde se sejdou pokaždý jen slušný lidi a kde nenarazíš na žádnýho blba.kemp a jezero je veřejně přístupný místo takže při takovym počasí a přebytku dojčáků nemůžete čekat že kemp bude kuli pár hondařum prázdnej a budeme mít vlastní flek.navíc nově zavedli že pokud nechceš přespat,parkuješ před areálem.časy a pravidla se holt mění,naštěstí Skleník i s Pavlem je nám plně k dispozici.dostaneš v něm všechno co budeš chtít a za dobrý ceny.a pokud se někomu na srazu nelíbilo,těžko to může dávat za vinu Bokymu,kterej to pořádal,nebo to svádět na to,žeto nebylo pořádno oficiálními hlavami HC.... OK

To co píšeš je celkem pochopitelný, až na pár detailů teda.... Mně se podařilo ukecat tu paní u vjezdu a přestože měli stopstav s tim, že další auta se stanama pustí dovnitř až za hodinu a půl ( poznamka info z 12:30 - v tom vedru čekat na parking celkem wopruz ), což možná dost lidí odradilo a jeli se vykoupat jinam. Resp. moje žena ji ukecala a stali jsme vevnitř , to byla ta výše zmiňovaná červená preluda 4g. Po cca dvou hodinách tápání po kempu protože nejsem zrovna typ co.se musí valet na sluníčku jsem zavelel a jeli jsme z5 do Ústí na pivo.
Pokud by organizátor uvedl alespoň nějaký kontakt na sebe , za což ja teda nepovažují hlášky typu budem tam kde bude největší kravál, nebo ptej se ve skleniku, tak věřím ze bych měl stejnej názor ve smyslu že se akce vydařila. Ja pokud bych něco organizoval, někoho nekam svolaval a on by nemohl dorazit, protože mně prostě nemohl dokázat najit, tak bych se styděl se příště zeptat jestli za mnou nechce někdo prijet.
Nakonec ale moje chyba, jet někam za někým na koho nemám ani telefon, ani nevědět jestli tam skutečně někdo bude je fakt hodno inteligenci malého mravenec a takový lidi jako já holt potřebují být pod dohledem jak píšeš oficialnich hlav z H-C.
Touto cestou se jim ještě jednou klanim za to, že dokážou organizovat akce kam můžou i takové lamy jako jsem já. Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2012 , 20:40   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
To co píšeš je celkem pochopitelný, až na pár detailů teda.... Mně se podařilo ukecat tu paní u vjezdu a přestože měli stopstav s tim, že další auta se stanama pustí dovnitř až za hodinu a půl ( poznamka info z 12:30 - v tom vedru čekat na parking celkem wopruz ), což možná dost lidí odradilo a jeli se vykoupat jinam. Resp. moje žena ji ukecala a stali jsme vevnitř , to byla ta výše zmiňovaná červená preluda 4g. Po cca dvou hodinách tápání po kempu protože nejsem zrovna typ co.se musí valet na sluníčku jsem zavelel a jeli jsme z5 do Ústí na pivo.
Pokud by organizátor uvedl alespoň nějaký kontakt na sebe , za což ja teda nepovažují hlášky typu budem tam kde bude největší kravál, nebo ptej se ve skleniku, tak věřím ze bych měl stejnej názor ve smyslu že se akce vydařila. Ja pokud bych něco organizoval, někoho nekam svolaval a on by nemohl dorazit, protože mně prostě nemohl dokázat najit, tak bych se styděl se příště zeptat jestli za mnou nechce někdo prijet.
Nakonec ale moje chyba, jet někam za někým na koho nemám ani telefon, ani nevědět jestli tam skutečně někdo bude je fakt hodno inteligenci malého mravenec a takový lidi jako já holt potřebují být pod dohledem jak píšeš oficialnich hlav z H-C.
Touto cestou se jim ještě jednou klanim za to, že dokážou organizovat akce kam můžou i takové lamy jako jsem já. Velmi šťastný

víš ono třeba kdy jsme v pátek přijeli,tak žádná paní na recepci nebyla a dovnitř s autem nepustili ani pemiho s michalkou a to čeká mimčo.telefon si tady mohl dostat na kohokoli z mosteckejch který to měli ve svejch rukou,popřípadě se na recepci zeptat oné hodné paní kde vlastně Skleník je,abys nemusel zbytečně bloumat.holt líná huba,holý neštěstí.a jestli nedokážeš vzít jako nadsázku prohlášení že nás najdeš podle nevětšího řevu,nebo bordelu,tak to potěš chleba...taky bych chtěl podotknout že organizovat akci na kterou nemůžeš zaručit stoproceentní účast danýho počtu hondařů neni žádná selanka.na to přímo navazuje zamlouvání ohraničeného místa na stání aut a stanování.HD je naprosto o něčem jiném a je to sraz na který bylo vynaloženo spoustu času práce a financí,za což předstvitelům hluboká poklona.a pokud se nazýváš lamou... Úsměv))
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2012 , 22:15   Citovat  

No...poslední můj koment k tomu . Zas tak hloupej abych nenašel sklenik když je to tam všude značeno nejsem. A naopak , zas tak orachlej abych se ptal každého kdo tam stál frontu na jidlo nebo obedval teda taky nejsem.
Jinak jsem měl na sobě triko s dost velkým napisem HONDA a manželka měla na sobě triko H+ , takže pochybuju že kdybychom někoho v tom davu potkali že by nás aspoň nepozdravil.
Jinak v pohodě, už to neřeším, pokud se vám tam libilo, což asi ano tak to je dobře a přeji vám to. Nejspíš kdybych moh zůstat do večera tak by se mi tam taky líbilo. Třeba se poštěstí jindy. přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2012 , 22:48   Citovat  

Akce to byla dobrá i přes všechno. Myslim, že jsme si to užili, my co jsme se našli. Velmi šťastný Já ani nepočítal, že to bude něco velkýho. Vždyť každej tu npsal, že se přijede jen na chvíli podívat, kdo tam skutečně byl, netuším. Ale od soboty později odpoledne už jsme k nalezení byli. Hned jak začínala travnatá plocha se stany a karavany, stáli na kraji dvě Preludy 5g a Civic. Pro příště se musíme mezi sebou prostě líp domluvit. Na takovou akci má, podle mého, smysl jet jen když plánuji delší zdržení, ideálně od pátku až do neděle, pak je to super a dá se něco organizovat i na místě. Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2012 , 11:32   Citovat  

Tak vás zdravim, přiznávam že letošní organizace stála za prd a dost se mi nepovedla, ale ti co se účastnili i předešlých ročníků musí přiznat že to bylo v minulých letech lepší, nechci dávat vinu tomu že tam bylo napráskáno, to ani náhodou. Příště, jestli nějaký bude, uvedu kontakt přímo na hlavní stranu.
Nehledě nato že jsem kontakt psal konkrétnímu člověku.

vespula.mortifer napsal: Taky bysme snad mohli dorazit, už máme novej stan .... Nejakej blizsi plan umístění v kempu ?

Místo určitě nepřehlédneš, doufám že se nám podaří zabrat opět stejný flek jako každej rok, je to kousek za vrátnicí po pravé straně. Já s mojí drahou polovičkou tam budeme nejspíš už od rána, takže přinejhoršim budu na telefonu 724 678 071

Ještě jednou se všem omlouvám a pro příště už vím že tuto akci nemá cenu pořádat, nehodlám zde zase číst něco podobného jako letos, hold někdy se člověk musí spálit.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kamencové jezero 2012 6. ročník
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina