Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Další Dual Racing day na okruhu CzechRing.cz - 5.10.2013
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.6.2012 , 10:01  Naposledy upravil Dany dne 10.9.2013 , 20:59, celkově upraveno 14 krát. Citovat  

Aktualizace topicu s novým termínem a starou diskusí...

Letošní rozloučení se závodní sezónou TypeR.cz racing day proběhne v sobotu 5.10.2013 v areálu CzechRing v Hradci Králové...

Znovu se bude jednat o duální závody s finálovými vyřazovacími jízdami...

... akce je omezena pro max. 40aut
... cena při zaplacení do 17.9.2013 je celodenní 1300,- kč
... cena při zaplacení na místě je celodenní 1800,- kč

Program:
08.30 - 09.00 ... příjezd na okruh, registrace, vyplnění prohlášení
09.00 - 09.15 ... rozprava s jezdci, zaváděcí kolo malý okruh
09.15 - 10.30 ... zahřátí aut na malém okruhu (a rozdělení aut do skupin)
10.30 - 10.40 ... přestavení trati na duální dráhy
10.40 - 11.00 ... rozprava s jezdci, zaváděcí kolo duální okruh
11.00 - 13.30 ... volné duální bodovací závody
13.30 - 14.00 ... pauza na oběd
14.00 - 16.00 ... finální duální vyřazovací jízdy jednotlivých skupin
16.00 - 16.15 ... vychladnutí Úsměv
16.15 - 16.30 ... vyhlášení
16.30 - ??? ... volné ježdění na okruhu nebo duální dráze dle zájmu

- během duálních bodovacích jízd (11.00 - 13.30) bude za každé vítězství udělen jeden bod. Tento bod bude důležitý pouze pro výhodnější umístění v pavouku pro odpolední finálové jízdy
- finálové jízdy se pojednou na dvě vítězství, vítěz získá účast na příštím Racing dni zdarma

... Při registraci bude vybráno vyplněné prohlášení, zkontrolována platba a bude přiděleno startovní číslo, které se nalepí do pravého horního rohu čelního skla ... možno stáhnout a vyplnit předem ...
... Bez startovního čísla, tedy kompletní registraci, a přilby nebude nikdo na trať vpuštěn...
... Přilba tedy povinná !!!
... Spolujezdec, pokud bude mít také přilbu, může jezdit také

Minulá akce ... tudy odkaz
Video z duálního závodu pro představu ... tudy odkaz
Video z minulé akce ... tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 14:25   Citovat  

ještě stále jsou místa za levnější cenu...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.7.2012 , 7:35   Citovat  

Aktualizace programu a změna cen...
Nyní lze udělat registraci pro celodenní ježdění za 1200,- na místě pak 1500,- za celý den plný soubojů Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2012 , 10:41   Citovat  

Tady posílám odkaz na mapu s příjezdem na okruh, abychom zabránili zmatkům...
Brána bude otevřena, takže se do areálu i ven dostanete sami kdykoli během dne, nicméně v depu budeme dělat rozdělení a na trať budou moc jen označená auta...

MAPA ... tudy odkaz

Jinak celý den budou v provozu i motokáry, pokud o ně samo bude zájem...

!!! Přilba povinná !!!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2012 , 6:54   Citovat  

Poslední organizační upozornění před zítřejším Racing dnu...

... Zkuste všichni dorazit na okruh opravdu mezi 8.30 a 9.00 ať začneme včas. Vjezd bude volný bránou 3, mapa příjezdu je v úvodním topicu, Lze tedy lehce přijet i na "kukačku"

... Po příjezdu je třeba vyhledat mě a vyplnit prohlášení účastníka, kdo by se nechtěl zdržovat vyplňováním na místě zde ho také přikládám, je možné si ho stáhnout, vytisknout a vyplnit předem [attachment=0]Prohlášení účastníka Typer.cz Racing Days.pdf[/attachment]

... Při registraci bude vybráno vyplněné prohlášení, zkontrolována platba a bude přiděleno startovní číslo, které se nalepí do pravého horního rohu čelního skla

... Bez startovního čísla, tedy kompletní registrace a přilby nebude nikdo na trať vpuštěn...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 11:00   Citovat  

Chci všem zúčastněným poděkovat za super den a hlavně za disciplínu...

Bohužel bylo málo aut (přestože byla sobota a nádherné počasí), ale na druhou stranu jsme měli možnost si v pohodovém tempu zablbnout. Výsledek nakonec vyzněl velmi příjemným překvapením pro mazdaře Úsměv když ve finálových jízdách dokázal skvěle jezdící Štěpán Pulkrábek s Mazdou MX-5 1.8 kompresor porazit Maxxiho Hondu Civic TypeR kompresor, podlehl tak pouze nedostižnému EVU X, ale ne zase o tak velký kus, jak by se dalo očekávat.
Dále jsme si užili úžasné a těsné souboje mezi Mazdami MX-5, ale i bratrovražedné souboje Civiců TypeR 8G a těsné semifinálové jízdy mezi Kráťovým EVEm X (pozdější absolutní vítěz) a Bennym s BMW Z3M, jejiž jednu jízdu musela rozhodovat "fotobuňka" ve složení asi 7lidí hlasováním HaHaaa

Nakonec musím uznat, že Mazda MX-5 klub je dnes super parta lidí a s ohledem na akce (a účast v nich) asi už lepší než Honda club Smutný
TypeR.cz klub se specializuje přeci jen spíš na zahraniční akce Nordschleife a SPA, takže malý okruh jako CzechRing je pro většinu již moc "těsný" (přestože jádro klubu jezdí všude), ale účast Hond na akcích jako takových je stále více mizernější záležitost Smutný
Přijde mi, že mezi Hondaři se již daleko více závodí ústy a na foru (případně se snaží z Hond udělat sprintové "speciály", ale dosahované časy jsou pomalejší než by bylo nutné a i pomalejší než před několika lety, kdy sprinty jezdily opravdu rychlé Hondy), kdežto mezi Mazdaři MX-5 se kecá méně a o to více jezdí na akce, což je i velká zásluha Wella, který to dobře drží pohromadě...

Pro příští rok zkusíme TypeR.cz a Mazda MX-5 trošku více propojit v některých akcích, aby se tu vůbec udrželo něco, kde se alespoň trošku závodí...
Doufám, že se přidá i několik dalších Hond, aby tato kdysi extrémně sportovní značka nevymřela (přijde mi, že sportovních Hond je stále dost), myslím si že celodenní startovné za 1000,- je přijatelné (pokud člověk zaplatí 14dnů dopředu) a navíc se závody jedou na jedno či dvě ostrá kola (2-4km) a pak mají auta možnost vychladnout, než jedou znovu. To výrazně snižuje zátěž pro auta i řidiče... Přitom jízd se dá udělat opravdu hodně za den...

No a nakonec přikládám výsledky...

Dualní vyřazovací závody: (DualRace.pdf)
Absolutní pořadí:
1. Kráťa ... Mitsubishi Lancer EVO X (příští účast na RacingDay zdarma)
2. Štepán ... Mazda MX-5 1.8 kompresor
3. Maxxi ... Honda Civic TypeR 8G kompresor

Mazda MX-5 pořadí:
1. Štepán ... Mazda MX-5 1.8 kompresor
2. Miloš ... Mazda MX-5 1.8
3. Well ... Mazda MX-5 1.6
4. Skyline ... Mazda MX-5 1.8 v záběhu
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 15:19   Citovat  

Dany napsal:
Chci všem zúčastněným poděkovat za super den a hlavně za disciplínu...

Bohužel bylo málo aut (přestože byla sobota a nádherné počasí), ale na druhou stranu jsme měli možnost si v pohodovém tempu zablbnout. Výsledek nakonec vyzněl velmi příjemným překvapením pro mazdaře Úsměv když ve finálových jízdách dokázal skvěle jezdící Štěpán Pulkrábek s Mazdou MX-5 1.8 kompresor porazit Maxxiho Hondu Civic TypeR kompresor, podlehl tak pouze nedostižnému EVU X, ale ne zase o tak velký kus, jak by se dalo očekávat.
Dále jsme si užili úžasné a těsné souboje mezi Mazdami MX-5, ale i bratrovražedné souboje Civiců TypeR 8G a těsné semifinálové jízdy mezi Kráťovým EVEm X (pozdější absolutní vítěz) a Bennym s BMW Z3M, jejiž jednu jízdu musela rozhodovat "fotobuňka" ve složení asi 7lidí hlasováním HaHaaa

Nakonec musím uznat, že Mazda MX-5 klub je dnes super parta lidí a s ohledem na akce (a účast v nich) asi už lepší než Honda club Smutný
TypeR.cz klub se specializuje přeci jen spíš na zahraniční akce Nordschleife a SPA, takže malý okruh jako CzechRing je pro většinu již moc "těsný" (přestože jádro klubu jezdí všude), ale účast Hond na akcích jako takových je stále více mizernější záležitost Smutný
Přijde mi, že mezi Hondaři se již daleko více závodí ústy a na foru (případně se snaží z Hond udělat sprintové "speciály", ale dosahované časy jsou pomalejší než by bylo nutné a i pomalejší než před několika lety, kdy sprinty jezdily opravdu rychlé Hondy), kdežto mezi Mazdaři MX-5 se kecá méně a o to více jezdí na akce, což je i velká zásluha Wella, který to dobře drží pohromadě...

Pro příští rok zkusíme TypeR.cz a Mazda MX-5 trošku více propojit v některých akcích, aby se tu vůbec udrželo něco, kde se alespoň trošku závodí...
Doufám, že se přidá i několik dalších Hond, aby tato kdysi extrémně sportovní značka nevymřela (přijde mi, že sportovních Hond je stále dost), myslím si že celodenní startovné za 1000,- je přijatelné (pokud člověk zaplatí 14dnů dopředu) a navíc se závody jedou na jedno či dvě ostrá kola (2-4km) a pak mají auta možnost vychladnout, než jedou znovu. To výrazně snižuje zátěž pro auta i řidiče... Přitom jízd se dá udělat opravdu hodně za den...

No a nakonec přikládám výsledky...

Dualní vyřazovací závody: (DualRace.pdf)
Absolutní pořadí:
1. Kráťa ... Mitsubishi Lancer EVO X (příští účast na RacingDay zdarma)
2. Štepán ... Mazda MX-5 1.8 kompresor
3. Maxxi ... Honda Civic TypeR 8G kompresor

Mazda MX-5 pořadí:
1. Štepán ... Mazda MX-5 1.8 kompresor
2. Miloš ... Mazda MX-5 1.8
3. Well ... Mazda MX-5 1.6
4. Skyline ... Mazda MX-5 1.8 v záběhu

Byla to opravdu vydařená akce, velká škoda že se tam nesešlo více hond naše značka byla zastoupena pouze 4 vozy Smutný závody na duální dráze jsou super a velice rychle tomu člověk propadne Úsměv Už se těšim na další akci!!! Doufám že v dalším konaní racingday bude značka honda více zastoupena H+
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 16:10   Citovat  

Pro ty co se chtějí podívat jak vypada duální závod na czechringu Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
Shorty je teď offline  Shorty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 20:15   Citovat  

maxxiho jsem viděl, jak tankoval na omv a řekl jsem si tak to natankuje a pojede ještě jezdit, tak jsem dorazil na ring a tam jen miaty a jeden typeR. Takže jsem z toho moc neměl, ale snad příště Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 20:25   Citovat  

Shorty napsal:
maxxiho jsem viděl, jak tankoval na omv a řekl jsem si tak to natankuje a pojede ještě jezdit, tak jsem dorazil na ring a tam jen miaty a jeden typeR. Takže jsem z toho moc neměl, ale snad příště Velmi šťastný

To jsme už končili příště se třeba potkáme i na dráze VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 21:18   Citovat  

Jezdili jsme poctivě od 9.15h až někdy skoro do 16h, bylo málo aut, takže se to vyřádilo dříve a navíc je pravda, že to slunce na dráze je úmorné, takže člověk je dříve utahaný, proto se to někdy kolem 17h ukončilo, pokud by byl zájem, mohlo se jezdit do 19h...
   Návrat  
Shorty je teď offline  Shorty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 10:21   Citovat  

chtěl jsem dorazit dřív ale už jsem nestíhal každopádně už na honday jsem ti to maxi okoukával a teď je jste přijížděli k té benzině no prostě paráda OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 22:30   Citovat  

Takže další a letos poslední akce proběhne v neděli 23.9.2012 ... tudy odkaz

Pokud se Vám tedy líbilo na akci při duálních závodech, neváhejte se přihlásit a klidně to říci to svým kamarádům, ať nás je pokud možno víc a jsou tím pádem i zajímavější závody... Pokud jste nebyli a lákává Vás to, také neváhejte a přihlašte se...

Aktualizován úvodní topic...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2012 , 18:52   Citovat  

Na akci je už přihlášeno osm hond kdo bude další? H+
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.8.2012 , 8:48   Citovat  

taky jsem doufal, že Honda bude mít početnější zastoupení Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.8.2012 , 8:58   Citovat  

Nicméně se to docela naplnilo, kdo ještě nezaplatil a přihlásil se nechť tak učiní a kdo by měl stále zájem se přidat, může...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2012 , 21:18   Citovat  

jedu taky H+
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.8.2012 , 7:46   Citovat  

Ještě pár míst je, ale blíží se datum ukončení ceny 999,- za celodenní ježdění...

Tak neváhejte....
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2012 , 9:43   Citovat  

hlásim sebe(c4g1,6) a jednu Mazdu BG GT... je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2012 , 11:30   Citovat  

už je nás 15 kouř H+
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2012 , 12:28   Citovat  

Hlásím se! Kam mám poslat peníze? nějak sem zaváhal :/ když odešlu dneska, vejdu se do těch 999,- Se stydím
Díky.

Edit: Á už sem nalez na typer.cz Úsměv dnes odešlu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2012 , 12:58   Citovat  

Tak to bude hustý :hehe:
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.8.2012 , 13:05   Citovat  

aktualizováno a doplněno...

poslední dvě místa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2012 , 7:47   Citovat  

coudu napsal:
Hlásím se! Kam mám poslat peníze? nějak sem zaváhal :/ když odešlu dneska, vejdu se do těch 999,- Se stydím
Díky.

Edit: Á už sem nalez na typer.cz Úsměv dnes odešlu.

mas to napsane a rezervovane, cenu Ti podrzim, pokud prijde platba zacatkem tydne, v pohode...
Jeste mi napis jakym autem...

Dneska je posledni sance se prihlasit za 999,- na cely den. Jsou posledni dve volna mista... Pocet 32 lidi nepretahneme...
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2012 , 9:48   Citovat  

Dany napsal:
mas to napsane a rezervovane, cenu Ti podrzim, pokud prijde platba zacatkem tydne, v pohode...
Jeste mi napis jakym autem...

Dneska je posledni sance se prihlasit za 999,- na cely den. Jsou posledni dve volna mista... Pocet 32 lidi nepretahneme...

Ok děkuji. Platba odeslána a přejedu ITR DC2 .
Ten víkend bude kousek od Hradce sraz JDMfora, tak to vezmu hezky přijednom Úsměv .
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.9.2012 , 10:16   Citovat  

Pro větší zájem, než jsem předpokládal, bylo rozhodnuto, že si vezmeme i kompletní trať "C" dozadu na letišti a tu použijeme pro zvětšení trati a hlavně pro luxusní parkovací prostor, neboť ani těch 32aut už by nebylo lehké nacpat dolů k motokárám...

Tím se to všechno trošku mění, propustnost se zvětšuje na 40aut a vše bude probíhat úplně stejně jako při rallyshow (jak parkování, nájezd, start, tak všechno ostatní...)

Tím pádem bude i nový příjezd na okruh, který bude v tomto topicu zveřejněn minimálně týden dopředu... tudy odkaz

Máme tedy asi ještě 7 volných míst. Zvedla se cena pro další účastníky (na 1300,-) a pro lidi, co by chtěli platit na místě (na 1800,-), nicméně kdo byl přihlášen včas a zaplatil, nijak se ho to nedotkne...

Jen chci upozornit 40 aut je opravdu konečných, takže se může stát, že ačkoli přijedete na okruh, nemusí se na Vás dostat ani za těch 1800,- !!! Neváhejte tedy s registrací a zaplacením...

Teď už to vypadá na hodně dobrou akci se super kárama Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2012 , 19:23   Citovat  

celkem slušněj hec, mít nejsarší a nejslabší auto muhehe výhra: nebýt poslední Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 10:58  Naposledy upravil Dany dne 20.9.2012 , 13:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Akce se nám blíží, nezbývá, než si držet palce, zatím to je s počasím tak 50:50 ... Tak já věřím, že to bude OK, nicméně mám dohodnutý i stan přinejhorším...

Poslední organizační pokyny...

- jak jsem již psal, tak depo je posunuto na druhou stranu, abychom se tam všichni v pohodě vešli, příjezd tedy bude zase jiný, než ho znáte, chci Vás tedy požádat o jeho nastudování, ať potom nebloudíte nebo nejezdíte jinudy... tudy odkaz

- při registraci bude vybráno vyplněné prohlášení, zkontrolována platba a bude přiděleno startovní číslo, které se nalepí do pravého horního rohu čelního skla, tak jako vždy ... pro zrychlení je možno stáhnout a vyplnit předem ... viz příloha

- bez startovního čísla, tedy kompletní registraci, a přilby nebude nikdo na trať vpuštěn...

- přilba je povinná, spolujezdec může jet v autě samo také, ale pouze pokud má také přilbu
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 15:40   Citovat  

na Czechringu jsem nebyl, jedu jako doprovod, je někde místo pro diváky?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 20:32   Citovat  

jasně, že se to dá...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Další Dual Racing day na okruhu CzechRing.cz - 5.10.2013
Fórum: Závody a sprinty