Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vymožení dluhu Kozlovský Tomáš - ODMĚNA.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.8.2012 , 21:53   Citovat  

Prosím touto cestou Brňáky o jakoukoli pomoc s panem dlužníkem a podvodníkem jménem Tomáš Kozlovský podle OP bytem Husova 165/5 Brno - Město, ale to je adresa Magistrátu města Brna, takže bezdomovec, nebo spíš notorický podvodník a dlužník. Před nedávnem pracoval jako číšník nebo co v baru Hernička v Brně, Hybešova 50, kde už ale nepracuje. Telefon ne něj 777 70 34 35 je aktivní, ale nebere jakékoli číslo, jen smskuje kdo je to a co chce, má několik inzerátů na různé věci s poznámkou sms nonstop, jinak nereaguje.
Tento člověk mi prodal auto Honda Accord, do smlouvy uvedl že je majitelem, má na to smlouvu a tak dále, nicméně podepsal smluvní pokutu za nedodržení smluvní lhůty na převod vozu a to ve výši 1000,- kč denně a to už od 28.4.2012, což už dělá pěkně přes 120.000kč. Dodnes auto nepřevedl, nekomunikuje a schovává se a pojistka na tento vůz na jeho jméno byla vypovězena pro neplacení.
Chtěl poprosit někoho kdo ho zná, jestli by mi nepomohl zjistit místo momentálního pobytu, věc je předaná právníkovi a pracuje se na žalobě a zjištění místa pobytu by mi pomohlo.
Díky všem za případnou snahu, pokud se někomu z Vás povede mi z něj něco dostat, vše co bude nad 30.000,- co to auto původně stálo jsem ochoten si rozdělit. Je to na dlouhé vyprávění a jelikož jsem z daleka, tak nemám možnost a ani prostředky na to dojet do Brna a hledat toho podvodníka osobně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2012 , 12:18   Citovat  

Podle cisla je to tenhle fesak:
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2012 , 12:19   Citovat  

A tady je jeho email a ICQ:
tudy odkaz
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2012 , 12:21   Citovat  

Mimochodem, je ted asi nezamestnanej:
tudy odkaz
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.9.2012 , 15:08   Citovat  

Pokud bych se s ním chtěl setkat, tak bych reagoval na ten inzerát, předstíral že pro něj mám práci a domluvil si s ním "pracovní pohovor" Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2012 , 15:21   Citovat  

To všechno jsem našel taky, ale mám to k němu do Brna asi 250km a stejně by se mi akorát vysmál a kdybych na něj vztáhl ruku, tak bych měl problémy akorát sám. Myslím že by mně poznal už předem, je na takový situace asi připravenej, podle výpisů firem v OR byl majitelem tuším už dvou firem co do pár měsíců co se stal majitelem tak šli do konkursu, takže bílej kůň, nebo hňup co mu nic nevychází. Kdyby aspoň poslal ten odhlášenej TP, dal bych značky do depozitu a řešil to dál a neplatil bych ručení na auto co nemůžu užívat.
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2012 , 16:40   Citovat  

napada me jedna vec. Mas kupni smlouvu? Mas. Zajdi na urad a rekni, ze se ztratil velkej technicak. Dle prava jsi majitelem ty, takze je to resitelny
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2012 , 17:32   Citovat  

To není řešitelné, protože drahý pan Kozlovský mi tvrdil že má podepsanou smlouvu s člověkem který je v mezikolonce, ale podepisovali jsme smlouvu u něj v práci a tu kupní neměl u sebe a já mu věřil. Mimochodem podepsal i že je výhradním vlastníkem a to nebyl. Na úřadech jsem už byl a tam mi paní řekla že ta smlouva je s někým kdo není v TP, takže jí to nezajímá a nemůžu nic. Byl jsem i na policii že podám oznámení na podvod a prý je to občansko právní spor a to oni neřeší, takže nazdar. Kamarád dělá na žalobě k soudu, ale nestíhá časově, tak doufám že brzo něco napíše ať se to hýbe.
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2012 , 17:42   Citovat  

jojo policie je na tohle už krátká, měl jsem podobný problém. Týpek neposlal po koupi papíry, v podstatě sem je ani neviděl (vlastní demenci uznávám) a měl sem jenom kupní smlouvu. několik měsíců sem se ho snažil uhnat - bez šance. policie mi řekla, že smůla, že pátrání po něm bez nějakého vážného důvodu nevyhlásí a dopisy se z jeho adresy vracely, tel nebral.
Tak sem udělal srdceryvnou scénu na dopravce, a ta jejich vedoucí to nějak vyřídila, nechala si poslat ten spis a nějak jsme to dali dokupy a přihlásili na mě Úsměv
Ale štěstí sem měl, kdyby to nebylo ani v odhlášce na něj, tak sem v mravenec

Tak ať ti to dobře dopadne. meetallll
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2012 , 8:37   Citovat  

Buchtak napsal:
napada me jedna vec. Mas kupni smlouvu? Mas. Zajdi na urad a rekni, ze se ztratil velkej technicak. Dle prava jsi majitelem ty, takze je to resitelny

přesně tak! takhle to řešil kámoš taky..... přinejhorším prostě sehnat nějaký ukrajince.dneska už jsou schopní za 1000kč opravdu všeho
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2012 , 8:57   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.9.2012 , 9:20   Citovat  

A nebo ač je to trochu podvod, smlouvu si napsat sám, novou na prodej od původního majitele, udělat tam dva klikyháky a zajít s tím na dopravku, že nedošel techničák poštou, protože byl poslanej nedoporučeně... Stává se to... a úřady jsou na to připraveny.
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2012 , 10:52   Citovat  

Isachs napsal:
A nebo ač je to trochu podvod, smlouvu si napsat sám, novou na prodej od původního majitele, udělat tam dva klikyháky a zajít s tím na dopravku, že nedošel techničák poštou, protože byl poslanej nedoporučeně... Stává se to... a úřady jsou na to připraveny.

nedoporučuju.
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2012 , 21:46   Citovat  

A.co najít toho puvodniho majitele a papirove to vyřešit s nim ? Ovšem pokud je tenhle wokurka v odhlasce tak to taky neni řešení.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2012 , 6:24   Citovat  

Bohužel tenhle wokurka v odhlášce není a kdo tam je ani netuším, na úřadech se se mnou nebaví protože nemám smlouvu která by něco pro ně znamenala a v malém TP co mám je nějaký Vietnamský obchodníček nebo kdo. to mi hlava nebere
   Návrat  
Mrs the.Doctor je teď offline  Mrs the.Doctor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2012 , 10:48   Citovat  

tudy odkaz

Není to on? Jestli ano, tak má profil na Badoo, kde se dá zapnout lokalizace, když je někdo členem Mrk
Tak snad..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2012 , 16:59   Citovat  

Tohle bohužel není on ale díky.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2012 , 19:05   Citovat  

chápu to teda dobře že nemáš ani velkej techničák a v malým je nějakej NGuyen van Něco ?
Pokud je to takhle tak to máš vážně smůlu.... a doufám že aspon na to neplatíš pojistku. pokud ano tak jí zruš,
Jediný řešení : Auto rozebrat a prodat po dílech.... Jinak si ty peníze vyhodil z okna....Hlavně ať tě ještě nenapadne někomu dat zalohu na to že ti ty peníze vymůže. Tohle nejde, prostě jsi naletěl....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.9.2012 , 20:01   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
chápu to teda dobře že nemáš ani velkej techničák a v malým je nějakej NGuyen van Něco ?
Pokud je to takhle tak to máš vážně smůlu.... a doufám že aspon na to neplatíš pojistku. pokud ano tak jí zruš,
Jediný řešení : Auto rozebrat a prodat po dílech.... Jinak si ty peníze vyhodil z okna....Hlavně ať tě ještě nenapadne někomu dat zalohu na to že ti ty peníze vymůže. Tohle nejde, prostě jsi naletěl....

No tak zatím naskakuje smluvní pokuta... A ta by se případně dala prodat... Snad se prodejce najde a bude dost rozumný... Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 7:28   Citovat  

Jj, to aby začal.šetřit panáček. Ale třeba ho má někdo rád a pomůže mu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 10:17   Citovat  

Každému co si zaslouží, snad si to uvědomí a bude komunikovat, zatím od něj přicházejí jen výkřiky do tmy, jako pošlete mi adresu, přepíšu a pošlu to do týdne a pak se domluvíme kolik vám dám peněz, ale kolik mi má dát za nedodržení smlouvy si umí dobře spočítat sám, takže to řeším s právníkem a doladíme postup. Rozhodně to vyjde pro něj líp když odstoupí od smlouvy, dojede si pro auto a zaplatí moje nezbytné náklady spojené s tím vymáháním a prohlídkami vozu u technika. Kdyby dodržel co slíbil už v květnu, nestálo by ho to skoro nic, teď když už tam jsou právníci, tak se prohne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 15:12   Citovat  

tudy odkaz
A tohle není on? Taky badoo.. a podle odkazu, co sem dával DaM by to měl být on.
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 16:10   Citovat  

ve fotkach je i ta fotka s tim accordem ne? nejde mi to zvetsit, ale ja si taky myslim ze je to on Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 17:47   Citovat  

Jojo, tohle je on. Tomu jsem naletěl a to několikrát, třeba když tvrdil že si pro auto už jede a já si kvůli tomu překopal plány na víkend pro celou rodinu, ujel celkem asi 130km abych na něj čekal u servisu kde auto stálo a on se ani neozval a nebral telefony, pak se ozval za pár dní když jsem volal z jiného čísla a ani se neomluvil, jen že měl nějaký soukromý problém. Opravdu spolehlivý člověk. Ještě že mám tu smlouvu kde podepsal že je majitel a smluvní pokuta a to před svědky. Mimochodem měl dodat ještě letní pneu a za pár dní je prodával na bazoši.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 10:39   Citovat  

No, tak teď už zbývá internet v mobilu, vytvořit si profil na Badoo, hodit tam fotky nějaké pěkné slečny a napsat mu..v něčem bude mazanej, ale v tomhle úplně blbej...stačí se na něho podívat..a podle lokalizace ho vysledovat..Kdybych ten internet v mobilu měla, klidně jdu do toho Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 11:34   Citovat  

Mrs the.Doctor napsal:
No, tak teď už zbývá internet v mobilu, vytvořit si profil na Badoo, hodit tam fotky nějaké pěkné slečny a napsat mu..v něčem bude mazanej, ale v tomhle úplně blbej...stačí se na něho podívat..a podle lokalizace ho vysledovat..Kdybych ten internet v mobilu měla, klidně jdu do toho Úsměv

pořádnej výtlem jako každej chlap HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 12:11   Citovat  

crxmann napsal:
pořádnej výtlem jako každej chlap HaHaaa

HaHaaa Tak to su šťastná žena, toho mého se to určitě netýká Se stydím
I ženskou je snadné oblbnout Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 12:50   Citovat  

kuba napsal:
Jojo, tohle je on. Tomu jsem naletěl a to několikrát, třeba když tvrdil že si pro auto už jede a já si kvůli tomu překopal plány na víkend pro celou rodinu, ujel celkem asi 130km abych na něj čekal u servisu kde auto stálo a on se ani neozval a nebral telefony, pak se ozval za pár dní když jsem volal z jiného čísla a ani se neomluvil, jen že měl nějaký soukromý problém. Opravdu spolehlivý člověk. Ještě že mám tu smlouvu kde podepsal že je majitel a smluvní pokuta a to před svědky. Mimochodem měl dodat ještě letní pneu a za pár dní je prodával na bazoši.

A co trestní oznámení za neoprávněné užívání cizi věci? Prodal Ti to jako majitel což nebyl pokud se zdráhá umožnit Ti převod vozidla na Tebe. V takovém případě by mu nepomohla ani kupni smlouva kterou ma on. Mohl si ji taky napsat sam. Navic asi i podvod..... Ty o auto nepřijdeš, nabyl jsi ho v dobré víře a panáčka zavřou až zčerna.
eště že nejsme v Bosně, tam se majitel vozu prokáže tim, že má od něj klíče.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 13:01   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Ty o auto nepřijdeš, nabyl jsi ho v dobré víře a panáčka zavřou až zčerna.

Pokud má smlouvu podle občana,tak nesouhlas - leda po 3 letech dobré víry.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 13:08   Citovat  

Mrs the.Doctor napsal:
HaHaaa Tak to su šťastná žena, toho mého se to určitě netýká Se stydím
I ženskou je snadné oblbnout Úsměv

Velmi šťastný no nezbývá než doufat

Ale abych nebyl offtopic ... podle mně by ste nápady měli psát do SZ, páč pak si to tu přečte....svět je malej ... a bude mít kuba úplně prd.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vymožení dluhu Kozlovský Tomáš - ODMĚNA.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina