Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 30 z 486
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.8.2012 , 12:49   Citovat  

Střelec napsal:
Nemáte tu někdo nějakou 2.4 ve slušným stavu, které se budete chtít v dohledné době zbavit ? :twisted:

Ještě upřesním - sháním pouze sedana ve výbavě executive, předfacelift. Najdu, nebo budu muset do Německa? Případně můžu nabídnout výměnu za Audi A4, sedan, 2004, 3.0 V6 quattro v LPG, slušnej stav. Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Gringo85 je teď offline  Gringo85
PříspěvekZaslal: 30.8.2012 , 20:23   Citovat  

Caute vsetci, mam takyto problem ked prudsie zavriem spolujazdcov suplik alebo prejdem po nejakom hrbole mi preskoci cd alebo teda na chvilku prestane hrat. Mal uz niekto tento problem? ako ho riesit? accord CL9 radio origo na CD
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2012 , 20:52   Citovat  

Gringo85 napsal:
Caute vsetci, mam takyto problem ked prudsie zavriem spolujazdcov suplik alebo prejdem po nejakom hrbole mi preskoci cd alebo teda na chvilku prestane hrat. Mal uz niekto tento problem? ako ho riesit? accord CL9 radio origo na CD

Nejdriv bych asi vyzkousel cistici CD.
Me pomohlo od preskakovani.Ale teda nezavisle na jizde no.
   Návrat  
Clymax66 je teď offline  Clymax66
PříspěvekZaslal: 2.9.2012 , 22:04   Citovat  

Ahojte vsem,
Tak jsem si takhle jel v sobotu po Modranech a ejhle dira, nasledovalo bum, a najednou se mi pred ocima houpe destovy senzor.Zjistil jsem, ze prasklo jeho uchyceni. Podarilo se mi to slepit, ale nevim jestli to vydrzi a jak tam mam zpet nacvaknout tu snimaci cast. Mate to nekdo odzkousene?

Jaky dvate olej do iCTDI a po jakych intervalech. Od Aldy mam, ze interval je 20tkm, ale v prirucce tvrdi 10tkm.

Jeste pridam jeden postreh, jelikoz v tydnu jsem musel zase jet sluzebnim 103KW TDI Passatem.Prijde mi ze to auto jede tak o 30% vic nez muj Akkous a to hlavne od 1500 otacek.Byl jsem z toho uplne v soku a hned jsem presednul do Acca, abych si to mohl za tepla porovnat. Bohuzel se mi to potvrdilo. Acco je do 1900 otacek proti koncernu uplne mrtvy. Musim dat skoro plnej plyn, aby se to zaclo trochu svizneji hybat.U Koncernovych aut se mi zda, ze uz od 1500 otacek reaguji svizneji. Schvalne jsem si jeste zmeril spotrebu na Trase Praha-Liberec-Praha. Stejny styl jizdy, po dalnici na "sestku" Tempomat 140km/h Acco 6.7, Passat 5.9. Mereno stylem Plna-plna, takze zadne neverohodne informace z palubniho PC.
Takze to je asi vse z meho soukromeho testu Spotreby.Az zas pojedu, vezmu sluzebni Octavku II 1.9 TDI, a uvidime za kolik to zvladne.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.9.2012 , 23:46   Citovat  

Clymax66:
je vcelku jedno co za olej tam nalijes, hlavni vec je aby minimalne splnoval vyrobcem predepsane tridy ACEA A1/B1, ACEA A3/B3 nebo ACEA A5/B5 (pokud nemas DPF, ale to melo jen nekolik malo A7G z Nemecka), viskozita 0W 30, 5W 30, 5W 40. Hlavni je dodrzovat interval vymeny motoroveho oleje. Ten vyrobce predepisuje kazdych 20 tkm, pri ztizenych provoznich podminkach az 10 tkm. Sam uz ho ted nechavam menit pri 15 tkm, kdyz s Acco jezdi zena casteji i kratsi trasy.
Ad vykon- tim Passatem podle popisu asi myslis motor PD. Ten ma uplne jinou vykonovou krivku nez CR od Hondy, zacina na nizsich otackach kde ma silny zatah, bohuzel je to asi tak vsechno kdyz chvilku na to i skonci. Subjektivne ti tak mozna pri seznamovani s i-CTDi prijde tohle TDI diky zminenemu kopanci silnejsi, Acco ma ale plne vyuzitelne otacky cca od 1800 a tahne naprosto linearne a kultivovane az do 4500 ot/min. Takze bez nejakych spicek nebo propadu, nestane se ti treba ze pri predjizdeni motor po prekroceni urcite hodnoty otacek zvadne, jde o kultivovany vuz a ne o koncernovy traktor HaHaaa atd. . O skutecnem vykonu nebo pruznosti si potom udelej obrazek pri porovnavani jizdnich parametru, treba o vic jak pul sec. lepsi akcelerace 0-100 ve prospech Acco oproti v podstate stejne silnemu Passatu, diky vyssimu krouticimu momentu a prubehu cele vykonove krivky lepsi hodnoty pruznosti. Nekdy proste dojem oproti realite klame- podobne jako fura Hondaru mysli ze cim vic kopne sepnuti rezimu VTEC u benzinu, tim je jejich Hondicka vetsi formule a pritom je to jenom dusledkem propadu vykonove krivky pred prepnutim na ostrou vacku.
Ad spotreba- i-CTDi neni jako zadny dnesni modernejsi Common Rail turbodiesel nejaky extra zazrak jako stare koncernove vozy, ale zalezi na tom jak auto pouzivas. V prumeru si realne podle spritmonitor.de (bez ohledu na typ karoserie) vezme 6,56 l./100, coz mne jako spatna hodnota rozhodne neprijde. Tvoje jizda Praha- Liberec- Praha urcite nebyla jenom vyhradne a po celou dobu 140 tacho na tempomat, tezko takhle neco objektivne posoudis. Ale je fakt ze konkretne spotreba prave pri te +- povolene dalnicni rychlosti neni tou nejsilnejsi prednosti i-CTDi.
   Návrat  
Clymax66 je teď offline  Clymax66
PříspěvekZaslal: 3.9.2012 , 20:29   Citovat  

Bully:
Ve spouste veci s tebou souhlasim, jenom jedna vec, kterou bych dodal. Pri otackach 1100-1900 je to auto opravdu total mrtve. Tohle je ale prave otackove spektrum, kde diesely maji mit nejlepsi spotrebu.Nad 2000 otacek uz to neni diesel, ale chova se to dynamicky i spotrebou jako benzin.Treba na ctyrku na 1500 otacek ci to auto na rovince doakze udrzet bez problemu rychlost, ale i kdyz seslapnu plyn az na podlahu, tak do 1900 otacek se nic nedeje. A to myslym opravdu nic.Nedej boze, aby to melo zrychlit do kopce. Nejvic mi to vadi na dalnici, kdyz jedu na sestku tech 130 a chci, aby se to trochu rozjelo.

Uz si rikam, jestli s tim neco nemam.

Jednou jsem se tu ptal i na chip, ale strasne malo firem dokaze Japonce nacipovat dobre. A spousta lidi rika, ze Japonec je na chip moc krehky a po chipu vydrzi max 60tis km.Naopak to pak ale jede pekne i od spoda. Pokud ale po par tisicich odejde ten motor do vecnych lovist, tak to nema cenu.

Jinak stale resim ten destovy senzor.Nejak se mi nedari ho tam zpatky nacpat.

Zajimalo by me kolik kdo z Vas plati za prohlidku kazdych 20tis (Olej, vzduchac, palivac, cisteni brzd atd.)

Diky
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.9.2012 , 20:59   Citovat  

Clymax66 napsal:
Bully:
Ve spouste veci s tebou souhlasim, jenom jedna vec, kterou bych dodal. Pri otackach 1100-1900 je to auto opravdu total mrtve. Tohle je ale prave otackove spektrum, kde diesely maji mit nejlepsi spotrebu.Nad 2000 otacek uz to neni diesel, ale chova se to dynamicky i spotrebou jako benzin.Treba na ctyrku na 1500 otacek ci to auto na rovince doakze udrzet bez problemu rychlost, ale i kdyz seslapnu plyn az na podlahu, tak do 1900 otacek se nic nedeje. A to myslym opravdu nic.Nedej boze, aby to melo zrychlit do kopce. Nejvic mi to vadi na dalnici, kdyz jedu na sestku tech 130 a chci, aby se to trochu rozjelo.

Uz si rikam, jestli s tim neco nemam.

Jednou jsem se tu ptal i na chip, ale strasne malo firem dokaze Japonce nacipovat dobre. A spousta lidi rika, ze Japonec je na chip moc krehky a po chipu vydrzi max 60tis km.Naopak to pak ale jede pekne i od spoda. Pokud ale po par tisicich odejde ten motor do vecnych lovist, tak to nema cenu.

Jinak stale resim ten destovy senzor.Nejak se mi nedari ho tam zpatky nacpat.

Zajimalo by me kolik kdo z Vas plati za prohlidku kazdych 20tis (Olej, vzduchac, palivac, cisteni brzd atd.)

Diky

Je to Honda a s tou se muselo vždycky řadit. Tak to asi platí i u nafty. Aspoň pro mě je to lepší řidičský zážitek než jen tupě sedět a dupat na plyn... Úsměv

Paliv. filtr se u nafty mění každých 20tis.km? Tak to koukám! U benzínu po 120tis... Olej mi mění u tchána nebo sám každých 5-7tis.km. Brzdy nechávám na Aldovi na jaře a na podzim.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.9.2012 , 21:19   Citovat  

Clymax66:
chip na i-CTDi se dava docela bezne a par lidi tady na foru ho ma, jenom si dej praci s hledanim. Rikaji ze je potom motor lepsi prave v nizsich otackach a ze jde lip za plynem- ma mensi turbolag.
Jinak totalne mrtve to auto neni, ale ma opravdu charakteristiku blizici se benzinovym motorum, resp. se jim blizi mnohem vic nez traktoru. Vzhledem k tomu ze ma dvouhmotak tak bych ho ani v tak nizkych otackach netrapil pridavanim plynu treba do toho kopce. To co rikas ze je nevyhoda zase povazuju naopak za vyhodu, podradit mne nedela problem a linearni az benzinova charakteristika motoru je prave to kvuli cemu jsem si koupil diesel prave od Hondy. Spotreba je oproti benzinovym motorizacim v prumeru cca o 2,5-3 l. nizsi, naklady na pravidelnou udrzbu a servis totozne a auto netrpi zadnymi zasadnimi vadami kvuli kterym by te melo nechat stat na ulici.
Kdyz si najdes dobry servis, ani ta prohlidka te nezruinuje. Kdyz nepocitam olej + filtr co uz si teda po tech 15 tkm nechavam menit jindy a jinde tak me stala velka prohlidka ted v lete v CR (AM servis Plus- oficialni garaz Honda) cca 4.500,- (palivovy, vzduchovy, pylovy filtr, cisteni brzd, ...). Ale da se i vyrazne nad 10 tkc, kdyz ti jinde nauctuji za uplne bezny olej pres 750 Kc bez DPH za litr (x6 Velmi šťastný) + praci, o ostatnich cenach nemluve.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.9.2012 , 21:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Je to Honda a s tou se muselo vždycky řadit. Tak to asi platí i u nafty. Aspoň pro mě je to lepší řidičský zážitek než jen tupě sedět a dupat na plyn... Úsměv

Paliv. filtr se u nafty mění každých 20tis.km? Tak to koukám! U benzínu po 120tis... Olej mi mění u tchána nebo sám každých 5-7tis.km. Brzdy nechávám na Aldovi na jaře a na podzim.

U benzinu se meni palivovy filtr po 80 tkm, aspon tak to mam v tabulkach se servisnimi ukony. U nafty jde o prevenci pred vyssim rizikem zaneseni, ale kdyz to nic nestoji, tak proc to nedelat.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 21:02   Citovat  

Zdravim chalani.Mal som v baraku v noci zlodeja,ktory mi vzal noťas(zobudil manželku, ktora spala v 1.p.s deťmi-našťastie ušiel)kde som mal uloženy serv.manual na Acc7g(resp. na accuru). Skušal som tu najsť odkaz,ale sa mi nedari...dík.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 21:04   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravim chalani.Mal som v baraku v noci zlodeja,ktory mi vzal noťas(zobudil manželku, ktora spala v 1.p.s deťmi-našťastie ušiel)kde som mal uloženy serv.manual na Acc7g(resp. na accuru). Skušal som tu najsť odkaz,ale sa mi nedari...dík.

První příspěvek.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 21:05   Citovat  

turkpet napsal:
není zač Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 21:26   Citovat  

Dutch napsal:
není zač Velmi šťastný

...ale je! přátele
   Návrat  
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 22:12   Citovat  

zdarec, nevite nekdo, jestli se da napasovat podvojny vyfuk z 2.4 do motorizace 2.0? Dival jsem se na vykresy a melo by to jit podle mne, jen bude treba vymenit i stredni dil. Nema nekdo zkusenost?
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 22:38   Citovat  

Nedávno byl někde na prodej dvoulitr se dvěma výfuky, takže by to mělo jít. Více ale neposloužím, jen dávám naději Mrk
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 9:23   Citovat  

futcha napsal:
zdarec, nevite nekdo, jestli se da napasovat podvojny vyfuk z 2.4 do motorizace 2.0? Dival jsem se na vykresy a melo by to jit podle mne, jen bude treba vymenit i stredni dil. Nema nekdo zkusenost?

Ahoj

Taky mám 2.0 a díval jsem se po druhém výfuku a mělo by to jít v pohodě. Držáky a vše je tam předchystáno stačí usadit druhý výfuk. Jen budeš muset za středovým díle navařit rozdvojku z 2,4 a nebo rovnou dát i středový díl. Mě se zatím nic takového za rozumné peníze sehnat nepodařilo Smutný
   Návrat  
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 9:46   Citovat  

Ok, diky. Ja zkusim sehnat i stredovy dil, ale pokud by to melo stat i se zadnim pres 5 tacu, tak na to asi kaslu, i kdyz ten podvojny vyfuk je fakt cool Úsměv
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2012 , 18:31   Citovat  

Nejel dneska někdo z vás kolem půl šestý po dálnici z Prahy na Plzeň? Se stříbrnou Hondou asi 2,4.Celkem jsme si pojezdili. Ale asi by mi dotyčný dal. Byli jsme v autě čtyři, pes a plnej kufr. Úsměv
   Návrat  
kody33 je teď offline  kody33
PříspěvekZaslal: 8.9.2012 , 17:39   Citovat  

mam problem s accord 2004 benzin 2,o iVTEC exe, taha mi auto na stranu, a neviem si dat s tym rady, vie niekto poradit co s tym moze byt?
-tlmice a spruziny som vymenil
-geometria nastavovana 3krat stale taha
-skontrolovane capy silentbloky - raz som bol na testovacej linke, a ani na STK nic nezistili
-prehodil som pneumatiky aj s diskami komplet vsetky styri kolesa z inej hondy, tahalo aj tak
Co to moze byt?uz nemam ziadne napady, iba ak vymenim brzdove kotuce dopredu, lebo mimierne trasie s volantom pri brzdeni
Poradi niekto?
-inak mam mierne zjazdene pneu, prava je zjazdena z vnutra, lava je z vonku
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2012 , 19:27   Citovat  

Zdarec.Dnes som zistil,že plechy okolo katalizatoru na vyfu.potruby už držia len jednym šrubom,u ostatnych troch už hrza dokonala dielo. Nakoniec som to navaril(vraj je katalizator extremne horuci pre okolie a tak to chrani a pomaha odvadzať teplo)ale podľa vzhľadu je len otazka času,kedy to znovu bude džať len na dobre slovo.A tak ma zaujíma,či to tam všeci stale máte...a či sa to da kupiť samostatne.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.9.2012 , 22:00   Citovat  

turkpet napsal:
Zdarec.Dnes som zistil,že plechy okolo katalizatoru na vyfu.potruby už držia len jednym šrubom,u ostatnych troch už hrza dokonala dielo. Nakoniec som to navaril(vraj je katalizator extremne horuci pre okolie a tak to chrani a pomaha odvadzať teplo)ale podľa vzhľadu je len otazka času,kedy to znovu bude džať len na dobre slovo.A tak ma zaujíma,či to tam všeci stale máte...a či sa to da kupiť samostatne.

Mel jsem to stejne a Alda mi to sundal. Jezdim "naostro", neb nove stoji nesmysl...
Jedine, na co si davam mozna trochu pozor je, ze v lete pri znich neparkuju na poli, kde je vyskyt suche slamy nebo v seniku... Úsměv
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2012 , 13:40   Citovat  

kody33 napsal:

-inak mam mierne zjazdene pneu, prava je zjazdena z vnutra, lava je z vonku

Vypadá to jako bys měl pravou přehuštěnou a levou nedohuštěnou. Rozdíl poloměrů může způsobit to tahání, ale předpokládám, že tlak v pneu tě už napadnul jako možná příčina...

Clymax66 napsal:
Bully:
...Pri otackach 1100-1900 je to auto opravdu total mrtve. Tohle je ale prave otackove spektrum, kde diesely maji mit nejlepsi spotrebu.Nad 2000 otacek uz to neni diesel, ale chova se to dynamicky i spotrebou jako benzin.Treba na ctyrku na 1500 otacek ci to auto na rovince doakze udrzet bez problemu rychlost, ale i kdyz seslapnu plyn az na podlahu, tak do 1900 otacek se nic nedeje...

...Jednou jsem se tu ptal i na chip, ale strasne malo firem dokaze Japonce nacipovat dobre. A spousta lidi rika, ze Japonec je na chip moc krehky a po chipu vydrzi max 60tis km.Naopak to pak ale jede pekne i od spoda. Pokud ale po par tisicich odejde ten motor do vecnych lovist, tak to nema cenu.

On ten diesel od Hondy má trošku jiný charakter, než koncerny... Řeknu ti k tomu tolik. Jestli chceš ten motor znehodnotit, tak se dále pohybuj jen v otáčkách do 1900. Variabilní lopatky turba se ti zaserou uhlíkem, motor zleniví a co jsem slyšel, tak i dvouhmoťák z toho není zrovna nadšený (při tom nejnižším spektru, zvlášť při záběru) naštvanej

Doufám, že s tím chipem nemáš pravdu Se stydím
Nechal jsem si to jemně chipnout s důrazem na to, aby bylo co nejšetrnější k turbu a nevznikal za mnou černý oblak. Tah zespoda se sice nezlepšil, ale zvýšily se mi N.m a kW ve vyšších spektrech (v profilu bych tu měl mít fotku). Stejně ten motor hrozně nerad točím pod 1800.
V Německu se prý běžně chipuje na 137 kW a více jak 400 N.m a fungujou. Chipnout jsem to jel do Prahy a chlápek mi to dost dlouho šteloval na motorové brzdě (žádné nahrávání předdefinovaných map).
Tak snad to bude všechno klapat jak má... H+
   Návrat  
kracken je teď offline  kracken
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 7:32   Citovat  

turkpet napsal:

... mam ten plech tiez odstraneny.. uz dva roky a nic neobvykleho sa nedeje...
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 8:57   Citovat  

C.M.Burns napsal:

Nechal jsem si to jemně chipnout s důrazem na to, aby bylo co nejšetrnější k turbu a nevznikal za mnou černý oblak. Tah zespoda se sice nezlepšil, ale zvýšily se mi N.m a kW ve vyšších spektrech (v profilu bych tu měl mít fotku). Stejně ten motor hrozně nerad točím pod 1800.
V Německu se prý běžně chipuje na 137 kW a více jak 400 N.m a fungujou. Chipnout jsem to jel do Prahy a chlápek mi to dost dlouho šteloval na motorové brzdě (žádné nahrávání předdefinovaných map).

A měnil jsi ještě něco s tím na autě nebo máš tovární set-up?
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 9:00   Citovat  

Clymax66 napsal:
Bully:

Diky

Poslední servis v Honda po 100tis. km 3.000,- Kč bez DPH. OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 9:45   Citovat  

ICE.J napsal:
A měnil jsi ještě něco s tím na autě nebo máš tovární set-up?

Co vím, tak by vše ostatní mělo být tovární...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 12:57   Citovat  

C.M.Burns napsal:
On ten diesel od Hondy má trošku jiný charakter, než koncerny... Řeknu ti k tomu tolik. Jestli chceš ten motor znehodnotit, tak se dále pohybuj jen v otáčkách do 1900. Variabilní lopatky turba se ti zaserou uhlíkem, motor zleniví a co jsem slyšel, tak i dvouhmoťák z toho není zrovna nadšený (při tom nejnižším spektru, zvlášť při záběru) naštvanej

kde ti to v Praze čipovali a na kolik to přišlo?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 14:51   Citovat  

Střelec napsal:
kde ti to v Praze čipovali a na kolik to přišlo?

Byl jsem v Camp performance, kde mě to stálo stejně jako je v nabídce (cca 5100 Kč). Na to, že nenahrával mapy, tak to vychází hodně dobře...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 15:01   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Byl jsem v Camp performance, kde mě to stálo stejně jako je v nabídce (cca 5100 Kč). Na to, že nenahrával mapy, tak to vychází hodně dobře...

Pěkná cena. Jakým způsobem to teda upravovali ? Dělají i ostřejší navýšení ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 15:06   Citovat  

Střelec napsal:
Pěkná cena. Jakým způsobem to teda upravovali ? Dělají i ostřejší navýšení ?

Co tím "ostřejším navýšením" myslíš? Jakože chceš kopanec alá Ochcávka?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina