Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Znáte někdo tohle CTR8G z AAAauto
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 16:51   Citovat  

ZdravímÚsměv nevíte někdo něco o původu tohoto CTR8G, které prodává AAAauto..? O víkendu jsem na něj koukal a kromě pár oděrek a škrábanců jsem na něm neshledal nic extra závažného. Jedna věc mi ale stále vrtá hlavou - auto nemá dobře slícovaný pravý přední nárazník a lemy podběhů, proto bych se rád zeptal, zda-li o tomto autě nemáte někdo nějaké info, zda bylo bourané či nikoliv. Původní majitel by měl být někde z okolí Stříbra.
odkaz

Mockrát děkuju
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 16:57   Citovat  

Asi před rokem byl v Praze v nějakým bazaru také černý CTR8G s poškozeným předním pravým lemem. Cena nízká i podobně najeté km. Tak jsem tam volal a rovnou mi řekli, že je spojka na kaši a že to měl nějaký blázen...
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 17:01   Citovat  

Otázka je, čemu říkáš špně slícované. Mám v garáži taky jeden kousek a lemy blatníků a nárazník taky
až tak moc nesedí. Kupoval jsem auto nový a hned jsem to u Zombika reklamoval, ale je to normální.
Made in UK.....

Kapky napsal:
ZdravímÚsměv nevíte někdo něco o původu tohoto CTR8G, které prodává AAAauto..? O víkendu jsem na něj koukal a kromě pár oděrek a škrábanců jsem na něm neshledal nic extra závažného. Jedna věc mi ale stále vrtá hlavou - auto nemá dobře slícovaný pravý přední nárazník a lemy podběhů, proto bych se rád zeptal, zda-li o tomto autě nemáte někdo nějaké info, zda bylo bourané či nikoliv. Původní majitel by měl být někde z okolí Stříbra.
odkaz

Mockrát děkuju
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 18:24   Citovat  

TargaMan napsal:
Otázka je, čemu říkáš špně slícované. Mám v garáži taky jeden kousek a lemy blatníků a nárazník taky
až tak moc nesedí. Kupoval jsem auto nový a hned jsem to u Zombika reklamoval, ale je to normální.
Made in UK.....

Jojo Honda uz nelicuje na salonu, to je hlaska jako, Alfa rezne uz na salonu. Je to bohuzel TAK!
Nekdo z H-C tam pracuje, tak se by se mohl podivat do jejich interniho popisu OK
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 18:29  Naposledy upravil padam dne 5.9.2012 , 18:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jestli je to podle VINka tenhle zázrak tak ruce pryč!
Vloni mu svítila kontrolka motoru takže podle mě buď jedna nebo obě lambdy, případně něco ještě lepšího.

Kromě toho nevidím dobrou cenu, Dany zrovna prodal černou FN2 za 300, viz. tudy odkaz

Type-R.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Type-R.pdf
 Velikost:  563.32 kB
 Staženo:  511 krát

Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 18:36   Citovat  

padam napsal:
Vloni mu svítila kontrolka motoru takže podle mě buď jedna nebo obě lambdy, případně něco ještě lepšího.

Ty datumy a kilometry jsou zajimave, proc tomu tak je?
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 18:41   Citovat  

bordel napsal:
Ty datumy a kilometry jsou zajimave, proc tomu tak je?

No přece zlatý český ručičky, prodávali to v Porsche Prosek a měli k tomu dokonce i servisní knížku s 17tis. km.
Auto vypadalo a jezdilo normálně, takže bych předpokládal, že všechny opravy byly provedeny pořádně.
Ale kvůli té kontrolce motoru a stočení kilometrů bych to nedoporučoval, bůh ví co kolem toho auta ještě bylo.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 18:41   Citovat  

Presne jak tu uz zaznelo- kde je ta dobra cena? Platba v hotovosti 400.000,- Kc, coz je s prominutim za auto co ma nejenom zrejme problemy s licovanim (takze co tomu muze byt?) a s podezrelym stavem km oproti roku vyroby vic nez dost. Cena za uver je uz lepsi, ale za "uver u AAA" pořádnej výtlem (zeptej se jich na podminky uveru a kolik ve finale preplatis, bude to mnohem drazsi nez tech 400 tkc).
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 18:44  Naposledy upravil Kapky dne 5.9.2012 , 18:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No, s tím slícováním to není zas tak hrozný, ale jelikož jsem strojař, tak na tohle docela koukám, no..Jinak ty lemy nejsou nic hroznýho, jen to tam trošku nedoléhá, nic, co by nešlo srovnat, ale víc starostí mi právě dělá ten nárazník..Na levé straně je vše naprosto v pořádku, ale napravo se mi to moc nepozdává..Na autě bylo doděláváno denní svícení, což mě zrovna moc nebere, ale budiž - nijak vyprasené to není, naopak, řekl bych, že to bylo děláno odborným servisem, ale kdo ví, co je to auto zač..Spíš myslím, jestli kvůli tomu nemusel nárazník dolů a pak už si s tím neveděl někdo rady..Proběhla i zkušební jízda a nikde nic neklepe, auto nejde k jedné straně jak při brždění tak i při rychlé jízdě, ale radši bych měl relativní jistotu o co go..Jinak, co se týče toho VINka, tak to, co sem dával Padam to naštěstí není - tohle je: SHHFN2360AU000915, tak kdyby měl někdo šanci o tom něco zjistit, budu vděčnej..Díky

Edit: Jinak, o AAA si myslím svý a nikdo mi to asi nevymluví - vím moc dobře jak se chovají a co všechno možný a nemožný na lidi zkoušej..Právě se mi nechce skoro až věřit, že by to auto bylo v pořádku..Ale to je jiná věc..O tom CTR, co prodával Dany jsem taky uvažoval, ale pořád to byla v mých očích bouračka, i když je mi jasný, že si s tím Dany pohrál a dal to zase vše do kupy, o tom žádná..

Edit 2: Ještě malý info nakonec - kdo by sháněl taky CTR8G, tak od toho, které mají ve Zlíně v AutoKatu ruce pryč...! Auto je sice v plný palbe se vším možným, ale bylo komplet lakováno - tloušťka laku změřena na celém autě a jediný, co nebylo lakováno je střecha, takže taky asi prima kup..
odkaz
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 18:54   Citovat  

ten borec co ti to může prostřelit tady si říká Mattik. Písni mu, je v poho. OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 14:44   Citovat  

Čistě ze zvědavosti jsem zas koukal po netu na auta a co nenajdu - ten černej Type R, co jsem se tady na něj kdysi ptal, je zase zpátky v Áčkách odkaz.. Velmi šťastný Copak se asi stalo, že ho novej majitel znovu střelil do autobazaru.. Velmi šťastný A to jsem měl pocit, že jsem ho po tom, co ho někdo koupil, viděl jezdit okolo Hradce, no, zajímavý.

Jinak, další tip na super kup - červenej Type R odkaz za 140tkč, kdo koupí..?Velmi šťastný ..neberte to za ty prachy.. Velmi šťastný
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 22:53   Citovat  

Kapky napsal:
Jinak, další tip na super kup - červenej Type R odkaz za 140tkč, kdo koupí..?Velmi šťastný ..neberte to za ty prachy.. Velmi šťastný

v cem je hacek ze je tak levny nebo se mi to jenom zda Úsměv
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 23:57   Citovat  

na 99% je to inzerat od nejakyho zamestnance ropny plosiny......bude to podvod

uote="Hondik"]v cem je hacek ze je tak levny nebo se mi to jenom zda Úsměv[/quote]
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2012 , 0:14   Citovat  

Hondik napsal:
v cem je hacek ze je tak levny nebo se mi to jenom zda Úsměv

No, na 99% je to ten červenej Type R z toho AutoKatu Zlín, o kterým jsem se zmiňoval výš - auto jsem viděl na živo cca někdy v září letošního roku, kde mi bylo řečeno, že to byla, ehm, nějaká výhra v soutěži a jezdila s tím starší paní. Co se týče stavu vozu, tak interiér vážně pěknej, kort ještě s tou navigací. To je ale asi tak všechno Velmi šťastný Měl jsem s sebou měřič tloušťky laku a jedinej díl, kterej podle všeho nebyl lakovanej byla střecha auta, jinak tloušťka laku lítala od 200 mikronů a výš - standard by měl bejt, myslím, někde okolo 100 +- nějaká odchylka, ale aby to mělo přes 200 Ble. Co si tak ještě pamatuju, mám dojem, že to auto mělo škrábanec přes dveře jak Brno a "lakoval" to nějakej "odborník".. Velmi šťastný ..páč mi to přišlo, jak kdyby to někdo jen přetřel štětcem.. Velmi šťastný Možná se mýlím, ale mám pocit, že po Čechách moc Type R s navigací nejezdí, takže asi tak.. Úsměv Když jsem se na to auto byl koukat já, stálo 349 000,-, teď tomu stavu ta současná cena, myslím, celkem odpovídá.. Velmi šťastný
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2012 , 0:53   Citovat  

Kapky napsal:
A to jsem měl pocit, že jsem ho po tom, co ho někdo koupil, viděl jezdit okolo Hradce, no, zajímavý

Z Áček kupoval Bohemian(Východní Čechy) a pochybuju, že by ho prodal...ale možná každý mluvíme o jiném autě Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2012 , 1:03   Citovat  

Kapky napsal:
Když jsem se na to auto byl koukat já, stálo 349 000,-, teď tomu stavu ta současná cena, myslím, celkem odpovídá.. Velmi šťastný

Teď stojí 299 999,- viz. tudy odkaz
Ta cena na Sauto bude nejspíš na leasing nebo jinou úvěrovou blbost.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2012 , 10:50   Citovat  

Pokud mě zrak a 7 let starý IBM nešálí, tak to je nějaký tuning je to dobrý Přední haubna je v jiném odstínu se mi zdá to mi hlava nebere
Možná se pletu, ale neprodávali ho cca. před půl rokem za 350 zmatenej už jsem ho někde viděl a tu haubnmu jsem řešil to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2012 , 11:15   Citovat  

To Stepa: Nene, Bohemian to určitě není - těch zlatejch kol bych si určitě všiml.. je to dobrý A tenhle má k černejm kolům navíc ještě denní LED svícení. Jako, to auto není špatný, naopak - když jsem kupoval já CTR před půl rokem, tak bylo ze všech který jsem viděl tady u nás i v Německu stavem jedno z nejlepších OK Jen by mě prostě zajímalo, proč ho mají Aáčka zas v nabídce, když se prodalo Cooo???

To Nipper: Ajo, už to taky vidím, sportovnivozy budou asi důvěryhodnější než nějaký sauto. Ale jak říkám, něco tomu autu bejt muselo, když byl skoro celej nově přelakovanej, to ať mi nikdo netvrdí, že je to tak super nabídka.
   Návrat  
borororororo je teď offline  borororororo
PříspěvekZaslal: 15.12.2017 , 14:08   Citovat  

Zdravim, auto nie je rok vyroby 2008, ale 2010, takze to nebolo ono Mrk

padam napsal:

Kromě toho nevidím dobrou cenu, Dany zrovna prodal černou FN2 za 300, viz. tudy odkaz
   Návrat  
borororororo je teď offline  borororororo
PříspěvekZaslal: 15.12.2017 , 14:12   Citovat  

Zdravim,

auto som kupil ja v 2012 a putovalo na Slovensko Úsměv Nastastie to licovanie bola praca pre servisaka na 5 minut, zrejme len zachyteny spoiler pri cuvani.

Spojka ani nic podobne co sa tu spomina nerobilo problemy a zatial teda okrem beznych veci, ktore na tychto hondach su, sa neprejavilo nic dolezite, obcas zblbol display a zobrazoval rychlost 888, ale to servisaci "popajkovali" ako znamy problem a odvtedy to nerobi.

Pozdravujem teda klub a pomohol som po rokoch vyriesit malu zahadu o jednej honde Mrk

Boro.

Kapky napsal:
odkaz

Mockrát děkuju
   Návrat  
RcDi je teď offline  RcDi
PříspěvekZaslal: 13.1.2018 , 19:28   Citovat  

Kluci, nevíte nějaké bližší info o tomhle CTR? Zvažuji že se vypravím ho omrknout, nicméně mám to 3h svižné jízdy tak bych nerad jel zbytečně Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.1.2018 , 20:52   Citovat  

RcDi napsal:
Kluci, nevíte nějaké bližší info o tomhle CTR? Zvažuji že se vypravím ho omrknout, nicméně mám to 3h svižné jízdy tak bych nerad jel zbytečně Úsměv

tudy odkaz

A nebudeš mít lepší toto tudy odkaz ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Znáte někdo tohle CTR8G z AAAauto
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina