Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde pojistit výhodně auto?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 18:39  Naposledy upravil Petk@ dne 5.9.2012 , 19:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mám problém kde pojistit Céro nejlépe ALL rysk vim že mi daj prdlajs ale chci aspon něco protože céro je po kompletní GO všeho s novim lakem prostě co šlo šlo nové nebo aspon zrenovované STAV NOVÉHO AUTA .Tak se chci zeptat kde by se to dalo pojistit nebo jestli tu je někdo kdo se v tom pohybuje a dokáže poradit je to rok výroby 1990

IMG_5223.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_5223.jpg, 115.41 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 18:57   Citovat  

Pokud myslis havarijko, tak si myslim, ze ti nidko nepojisti tak stary auto. Úsměv Vim ze uz hodne lidi kolem roku 97 se snazi marne.... KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 19:23   Citovat  

ozvi se na jiri.vokurka@seznam.cz nebo 777 099 259 je z kooperativy a umi zazraky, uz mi pojistuje 4. auto a i presto ze mam ridicak 4 roky, tak mam 140 mesicu bonus atd. ted mi nabizel i havarijko za par kacek na swifta z roku 97 a civica 89 pořádnej výtlem
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 19:43   Citovat  

osiris napsal:
ozvi se na jiri.vokurka@seznam.cz nebo 777 099 259 je z kooperativy a umi zazraky, uz mi pojistuje 4. auto a i presto ze mam ridicak 4 roky, tak mam 140 mesicu bonus atd. ted mi nabizel i havarijko za par kacek na swifta z roku 97 a civica 89 pořádnej výtlem

A víš co se stane až se něco stane? Pojištovna odmítne plnit.....
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 19:44   Citovat  

crxmann napsal:
přesně tak, je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 19:57   Citovat  

je to pouze interni zalezitost v kooperative, vsude jinde mam realny mesice, ale v koopu jsem vedenej jako "VIP klient" s velkym bonusem, vse je naprosto v poradku a legalni je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 20:01   Citovat  

osiris napsal:
je to pouze interni zalezitost v kooperative, vsude jinde mam realny mesice, ale v koopu jsem vedenej jako "VIP klient" s velkym bonusem, vse je naprosto v poradku a legalni je to dobrý

Popíráš sám sebe osi. Není to v pořádku pokud to máš tak jak to máš. To že jsi někde veden jako VIP, neznamená, že je to v pořádku. A vzhledem k situaci se interní šetření rozjíždí čím dál víc. Já ti samozřejmě přeju aby Tě nic špatnýho nepotkalo. Mám spolužáka, který taková šetření vede. Pro jaký ústav si nechám pro sebe. Ale jsou to peníze, který tečou z jejich kapes a to se nikomu nikdy nelíbí.
   Návrat  
Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2012 , 20:08   Citovat  

děkuju za typ skusim napsat já jsem byl v český a tam mi to nechtěli pojistit protože toje přes 20 let staré a kdby ne tak by to stálo 20tis na rok Smutný a to si radči 20 tis skovám a budu doufat že se nic nestane ale je fakt že kooperativa je jedna z mála co to dokáže pojistit Úsměv díky Úsměv
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 6:40   Citovat  

crxmann napsal:

Když pojistí tak proč by odmítla plnit?
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 7:01   Citovat  

Koopku sem mel driv, ted mam Uniqu a taky bezproblemu pojisteni havarijne auta z r.v. 97
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 7:12   Citovat  

Robik napsal:
Když pojistí tak proč by odmítla plnit?

Protože uvedení mylných, neúplných, zkreslených informací, nebo jejich zatajení se může považovat za pokus o pojišťovací podvod?!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 7:25   Citovat  

crxmann napsal:
Protože uvedení mylných, neúplných, zkreslených informací, nebo jejich zatajení se může považovat za pokus o pojišťovací podvod?!

Kdepak, žádný pokus. Kdo při sjednávání pojistné smlouvy uvede nepravdivé, hrubě zkreslené údaje nebo takové údaje zamlčí bude potrestán... Takže uvede nepravdivé údaje a je dokonáno.
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 8:38   Citovat  

Kooperativa skutecne nabizi interni pojisteni pro ojete vozidla v kategorii 50 , 100 a 150K za 3 , 7 , 10K rocne respektivne. Je tam automaticky 30% Amortizace bez komentare.

Jakejkoliv pojistovaci partner kterej ma v portfoliu Kooperativu at se ti na to zepta, hlavne nechod do Kooperativy k okenku, ta vec je pouze partnersky program.

Mel jsem uz tim pojistene vozidlo a az na ty silenosti ala 30% amortizace , a - 50% v pripade ze havarii zpusobis a je ti pod 25 let, je to prekousnutelne.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 9:08   Citovat  

Bonusy se zákonem o pojistný smlouvě neřeší, likvidace řeší pojistný podvody hlavně v případech, kde je jasný že bylo pojištěný již nabouraný auto, nebo člověk uplatňuje škodu která tam už byla, byla vyplacená a uplatňuje ji znovu a takovýhle případy, na bonusy kašleme při likvidaci, to je věc obchoďáků a správnců smluv a ne nás likvidací Mrk My to máme pojištěný a plníme. Pouze v případě že se dozvíme info ze smluv, že tam je nějaká takováhle habaďůra kterou chtěji řešit, tak se to odmítá, ale ty dva roky co tu už dřepím a likviduju jsem to tu ještě nezažil Mrk
   Návrat  
Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 11:31   Citovat  

Ahoj, já jsem si jednou tohle taky zjišťoval, ale auta nad deset let není možné havarijně pojistit, teda aspoň většina pojišťoven to nedělá, pokud vůbec nějaká. Ale na druhou stranu, pokud si auto havarijně pojistíš před dosažením jeho 10 let stáří, tak ti havarijka běží dál i po deseti letech, dokud to nezrušíš, nebo oni neudělají změnu. Takhle mi to bylo řečeno, popřípadě mě kluci opravte. Pak je otázka, jestli má cenu takhle staré auto pojišťovat, když se cenově po tolika letech pohybuje kolem pár desetitísícovek. Hlavně, kolik by jsi ročně platil...
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 11:48   Citovat  

Mě by se líbilo nějaké vandal+živel pojištění pro 20 let staré auto s rozumně vysokou spoluúčastí.. tento produkt však české pojišťovací společnosti taky neumí. Holt máme starý plečky no Smutný
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 12:05   Citovat  

Bohužel se nám jako pojišťovnám nevyplatí takový auta pojišťovat, protože pojistka by stála fakt pár korun vzhledem k OC auta, ale poj. plnění by bylo mnohem vyšší. Uvedu příklad který jsem tu měl nedávno, měl jsem totálku favoritu v Irsku a pán nám ročně platil 1000Kč a dostal za to fáčko 15 tisíc, to už je 14 tisíc minus na naší straně Velmi šťastný A vzhledem ke staří vozového parku u nás bysme při takových pojistkách tratili desítky milionů ročně a to je možná ještě málo Velmi šťastný
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 14:15   Citovat  

DanTe napsal:
Bohužel se nám jako pojišťovnám nevyplatí takový auta pojišťovat, protože pojistka by stála fakt pár korun vzhledem k OC auta, ale poj. plnění by bylo mnohem vyšší. Uvedu příklad který jsem tu měl nedávno, měl jsem totálku favoritu v Irsku a pán nám ročně platil 1000Kč a dostal za to fáčko 15 tisíc, to už je 14 tisíc minus na naší straně Velmi šťastný A vzhledem ke staří vozového parku u nás bysme při takových pojistkách tratili desítky milionů ročně a to je možná ještě málo Velmi šťastný

Tak stane se, třeba tatíka zas "miluje" Česká pojišťovna. Nejdřív u 3 týdny starého auta celolak+ komplet plechařina(kroupy)cca 200.000kč po 7 letech totálka 180.000kč a hned co si koupil nové auto, tak po 2,5 měsících opět totálka 300.000kč-pojistné přitom zaplatil cca 2000kč Velmi šťastný Myslím, že z něj šli do kolen, když jako jejich spokojený klient u nich pojistil i další auto pořádnej výtlem a moc je těšilo, že auto pojistil na 350tkč i když faktura byla jen na 179tkč(sem mu ho sehnal krapet levnějc) Se stydím
   Návrat  
Andrew86 je teď offline  Andrew86
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 18:18   Citovat  

Ahoj, rozhodně si nesjednávej pojištění na pobočce, sežeň si fin. poradce a nech si od něj udělat kalkulace. Jasný budě tě pak možná trochu otravovat a ukecávat co by bylo protebe ještě dobrý, ale ty můžeš říct ne, ale jeho sslužby se ti mohou časem opět hodit. Mají tu výhodu že ti mohou dát na smlouvu často ijejich obchodní slevu. Já teď třeba řešil povinný, dostal jsem od něj obchodní slevu 30% což není málo - to je jako bych 6 let jezdil bez nehody. A vůbec vše co má něco společného s financema je lepší řešit s fin. poradcem, přeci jen se lépe vyznají v tom co je na trhu a často mají k dispozici něco co na pobočkách nedostaneš. Ale bacha najdi si někoho kdo nedělá jen jednu konkrétní pojišťovnu a banku. Doporučuji Broker Consulting a OVB (i MSBI jestli stále ještě funguje) a poradce na co nejvyšším postu, rozhodně ne ty co běhají ve městech.
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 18:51   Citovat  

Andrew86 napsal:
Ahoj, rozhodně si nesjednávej pojištění na pobočce, sežeň si fin. poradce a nech si od něj udělat kalkulace. Jasný budě tě pak možná trochu otravovat a ukecávat co by bylo protebe ještě dobrý, ale ty můžeš říct ne, ale jeho sslužby se ti mohou časem opět hodit. Mají tu výhodu že ti mohou dát na smlouvu často ijejich obchodní slevu. Já teď třeba řešil povinný, dostal jsem od něj obchodní slevu 30% což není málo - to je jako bych 6 let jezdil bez nehody. A vůbec vše co má něco společného s financema je lepší řešit s fin. poradcem, přeci jen se lépe vyznají v tom co je na trhu a často mají k dispozici něco co na pobočkách nedostaneš. Ale bacha najdi si někoho kdo nedělá jen jednu konkrétní pojišťovnu a banku. Doporučuji Broker Consulting a OVB (i MSBI jestli stále ještě funguje) a poradce na co nejvyšším postu, rozhodně ne ty co běhají ve městech.

Poradce na co nejvyšším postu neexistuje Chápeš! To jsou pouze "manažeři", kteří dirigujou výkony, buzerují za nerecruiting, žijou z 99% z rozdílové provize, kterou mají z lidí, kteří běhají po městech, firmách, známých, klubech... Takže člověk, který Ti, jak píšeš běhá po městě, zařídí to samé jako idiot, který žije pouze z nestálého recruitingu.
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 18:52   Citovat  

Petk@, řešil jsem na grilovačce POV Minorovi a poté i Mulderovi.. zjisti si od nich preference..
   Návrat  
X44_Dan je teď offline  X44_Dan
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 20:34   Citovat  

Já jsem u AXA. Dostal jsem se tam s předchozím autem, kde jsem měl tlustej motor s malým výkonem a oni jediní mi nabídli poviný ručení podle výkonu a ne podle obsahu motoru. Chovají se slušně, načítají mi bonusy, když vyhodí novou akci na které bych mohl ušetřit, tak mě můj poradce kontaktuje. U havarijního pojišťujou na aktuální "obvyklou" cenu auta.
Určitě stojí za to minimálně se tam zeptat.
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2012 , 21:05   Citovat  

Nestačím se divit, co se tady dozvím Velmi šťastný
   Návrat  
Andrew86 je teď offline  Andrew86
PříspěvekZaslal: 7.9.2012 , 5:17   Citovat  

Johrey CRX: pobavil jsi me, je videt ze pises o necem, o cem vis prd. Ano jsou manazeri, ti domlouvaji smlouvy s pojistovnama , bankama a td. Pak je druha skupina, bohuzel si nevzpominam jak se jim rika, co skoli novacky a venuji se svym klientum a lidem co se ozvou primo jim. Tihle maji lepsi prehled o tom co vlastne nabizi nez ti pucfleci co behaji po meste, ti vetsinou umeji jeden dva produkty ( zacinaji a uci se se to vsechno postupne, podle zkusenosti a uzavrenych smluv) znam to, nejaky cas jsem v tomhle delal, a znam par tech poradcu co jsu uz na vyssim postu a nejsou to manageri jak si ty myslis.
   Návrat  
davidpejsar je teď offline  davidpejsar
PříspěvekZaslal: 7.9.2012 , 7:32  Naposledy upravil davidpejsar dne 7.9.2012 , 7:55, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Petk@ napsal:
Mám problém kde pojistit Céro nejlépe ALL rysk vim že mi daj prdlajs ale chci aspon něco protože céro je po kompletní GO všeho s novim lakem prostě co šlo šlo nové nebo aspon zrenovované STAV NOVÉHO AUTA .Tak se chci zeptat kde by se to dalo pojistit nebo jestli tu je někdo kdo se v tom pohybuje a dokáže poradit je to rok výroby 1990

Ahoj. Tím co píšeš jsem si prošel také. Běhal jsem několik týdnů po pojišťovnách, obvolával a zjišťoval až jsem našel makléřskou společnost Allrisk ( kontakt na makléře SZ ) . Kombinují veškeré možné produkty všech evropských pojišťoven a to tak bravurně že dokáží nabídnou zázraky. Jediné co je potřeba je abys byl schopný doložit nějaké faktury o tom co jsi na autě udělal a tím navýšil cenu vozu. Takže podle tabulek má céro třeba hodnotu 15.000 ale když doložíš fakturu na 20.000 že se dělal celolak už má z 15.000 hodnotu 35000. Vše co doložíš se načítá k hodnotě auta a to bez amortizace. Ideální pro staré auta a veterány. Pro představu, já mám svou targu r.v. 92 z původních 50.000 tabulkové ceny pojištěnou na 200.000 Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.9.2012 , 7:33   Citovat  

Sakul napsal:
Pokud myslis havarijko, tak si myslim, ze ti nidko nepojisti tak stary auto. Úsměv Vim ze uz hodne lidi kolem roku 97 se snazi marne.... KO

Věk není problém jen je potřeba doložit ceny úprav oprav atd . . . Lze havarijko, zákonné, ZP + připojištění
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.9.2012 , 7:39   Citovat  

Ch.Mary napsal:
Ahoj, já jsem si jednou tohle taky zjišťoval, ale auta nad deset let není možné havarijně pojistit, teda aspoň většina pojišťoven to nedělá, pokud vůbec nějaká. Ale na druhou stranu, pokud si auto havarijně pojistíš před dosažením jeho 10 let stáří, tak ti havarijka běží dál i po deseti letech, dokud to nezrušíš, nebo oni neudělají změnu. Takhle mi to bylo řečeno, popřípadě mě kluci opravte. Pak je otázka, jestli má cenu takhle staré auto pojišťovat, když se cenově po tolika letech pohybuje kolem pár desetitísícovek. Hlavně, kolik by jsi ročně platil...

Jak už jsem psal jde pojistit i staré auto, záleží jakou nastavíš cenu vozu ale pokud si dobře vybavuji ty tabulky nabízely mi 180.000 cena vozu 9.000 havarijka ročně a 5-10 % spoluúčast
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2012 , 8:58   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Poradce na co nejvyšším postu neexistuje Chápeš! To jsou pouze "manažeři", kteří dirigujou výkony, buzerují za nerecruiting, žijou z 99% z rozdílové provize, kterou mají z lidí, kteří běhají po městech, firmách, známých, klubech... Takže člověk, který Ti, jak píšeš běhá po městě, zařídí to samé jako idiot, který žije pouze z nestálého recruitingu.

tak presne takhle to neni, delal jsem to 2 roky a primo poradenstvi si tam obcas delal klidne i regionalni reditel. ten co prave "diriguje vykony" ma 100x lepsi prehled nez beznej poradce a rad si taky udela analyzy, protoze z toho ma vic penez nez z provizi za svoje rekruty
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2012 , 9:01   Citovat  

Jofrey CRX napsal:

tak presne takhle to neni, delal jsem to 2 roky a primo poradenstvi si tam obcas delal klidne i regionalni reditel. ten co prave "diriguje vykony" ma 100x lepsi prehled nez beznej poradce a rad si taky udela analyzy, protoze z toho ma vic penez nez z provizi za svoje rekruty

jak jsme nahore psal o tom jirim vokurkovi, tak mi ted udelal povinny na 1,5 za 2141kc a na 1,3 + autosklo na 8tis z 2151kc mam tam 185 mesicu bonus + dalsi obchodni slevu... jinde jsem se s 1,5 nedostal pod 2750kc Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2012 , 9:01   Citovat  

Jofrey CRX napsal:

jak jsme nahore psal o tom jirim vokurkovi, tak mi ted udelal povinny na 1,5 za 2141kc a na 1,3 + autosklo na 8tis z 2151kc mam tam 185 mesicu bonus + dalsi obchodni slevu... jinde jsem se s 1,5 nedostal pod 2750kc Úsměv ve stredu v 16:45 jsem mu rekl at mi to udela a ve ctvrtek jsme mel smlouvy se zelenejma kartama ve schrance je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde pojistit výhodně auto?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina