Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
honda civic poloosa
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
gigavolt je teď offline  gigavolt
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 10:34   Citovat  

Zdravim,jsem tu novej a prosim vas o radu....ukroutil jsem pravou poloosu (ve smeru jizdy) podle toho co jsem se docetl to neni nic neobvykleho (prdla mi pod tou gumou (radoby) zavazim) byla nacata rzi......mam hondu civic (anglan) 1999 1.6 85kw ...chci se zeptat jestli jsou tam stejny poloosy jako na 1.4 (predpokladam ze ano) ale chtel bych si bejt jistej.....kvuli schaneni pouzite.....chtel bych sehnat komplet i s kloubama protoze potrebuju mit pojizdne auto co nejdriv.....nebo pokud nekdo nevi o dobrem tipu na kup nove,ale za rozumny peniz....dekuji moc (smolim to pres mobil,jsem na dovolene,tak se omlouvam
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hruška je teď offline  Hruška
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 12:54   Citovat  

gigavolt napsal:
Zdravim,jsem tu novej a prosim vas o radu....ukroutil jsem pravou poloosu (ve smeru jizdy) podle toho co jsem se docetl to neni nic neobvykleho (prdla mi pod tou gumou (radoby) zavazim) byla nacata rzi......mam hondu civic (anglan) 1999 1.6 85kw ...chci se zeptat jestli jsou tam stejny poloosy jako na 1.4 (predpokladam ze ano) ale chtel bych si bejt jistej.....kvuli schaneni pouzite.....chtel bych sehnat komplet i s kloubama protoze potrebuju mit pojizdne auto co nejdriv.....nebo pokud nekdo nevi o dobrem tipu na kup nove,ale za rozumny peniz....dekuji moc (smolim to pres mobil,jsem na dovolene,tak se omlouvam

Ahoj z 1,4 to bude stejné tedy na D motory,ale možná bude bez závaží,které je tam stejně k ničemu sundávají to i v origo servisech ,protože to znají co to dělá.Změř si jenom délku a výstupní zuby na homokyneťáku a na kloubu co jde do převodovky.Jinak stačí si koupit třeba jenom tyčku a klouby si tam překlepneš svoje.Jinak mám v garáži L + P poloosu z 1,4i z 98 a ty závaží vyvažovací nemají.Poměř a když tak napiš kouknul bych na to.Jinak počet zubů na výstupu homokineťáku by mělo být 26 zubů kouř
Jinak já jsem to měl stejné jako ty,ale vyměnil jsem včas kukni na fotky Velmi šťastný

Obraz0388.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Obraz0388.jpg, 787.98 kB

Obraz0389.jpg

Obraz0389.jpg, 848.77 kB

Obraz0390.jpg

Obraz0390.jpg, 711.09 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 9:13   Citovat  

ahojda,moc ti dekuju Úsměv takze ty poloosy se muzou lisit pouze v poctu zubu jo?a myslis ti zuby jak se primo zasuovaj do prevodovky a do naboje kola,nebo ty jak jsou na samotne poloose?(na ty tyčce,co přehnívá) mam auto pred panelakem,tak jsem na to zvedavej....kdyz povolim stredovou matku tak je mozna spocitam,ale zase nebudu vedet kolik jich mam u prevodovky...no nejak si poradim.....ty teda mas zdravy polosy z 1.4 jo? I s kloubama ? Kolik by jsi za ni chtel?a odkud jses?ja jsem z HK a zitra se budu vracet pres prahu domu....
   Návrat  
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 9:41   Citovat  

mam holou poloosu,ale je z 5g, ale to bude stejne
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 9:57   Citovat  

Liší se počtem zubů a je potřeba změřit i celkovou délku včetně kloubů a jak povolíš středovou matku tak by si měl ty zuby spočítat a co se týče do převodovky je taky třeba spočítat.Je třeba zjistit zda máš ABS ,protože homokineťák je buď s kroužkem pro ABS nebo bez.
Jinak od převodovky ti to můžu případně spočítat kolik mám já a ty to budeš muset taky zjistit.Poloosa jde i z kloubem vycvaknout z převodovky akorát je potřeba vypustit olej z převodovky a nebo druhá varianta je,že povolíš manžetu u převodovky a vysuneš jenom tripojid kloub,ale pozor ať ti nespadnou ty ložiska někam do písku na zem Velmi šťastný
Poloosy jsou v pohodě akorát nezjistím v jakém stavu je homokineťák to se pozná až v rejdu za provozu,ale případně si tam dáš svůj kloub jenom se překlepne.Jinak jsou kompletní když tak ti to nafotím jestli chceš je to dobrý
Cena 900 ,- za celou poloosu + pošta což si myslím,že dobrá cena.
Jinak jsem z Frýdku-Místku musel bych ti poslat to mi hlava nebere

gigavolt napsal:
ahojda,moc ti dekuju Úsměv takze ty poloosy se muzou lisit pouze v poctu zubu jo?a myslis ti zuby jak se primo zasuovaj do prevodovky a do naboje kola,nebo ty jak jsou na samotne poloose?(na ty tyčce,co přehnívá) mam auto pred panelakem,tak jsem na to zvedavej....kdyz povolim stredovou matku tak je mozna spocitam,ale zase nebudu vedet kolik jich mam u prevodovky...no nejak si poradim.....ty teda mas zdravy polosy z 1.4 jo? I s kloubama ? Kolik by jsi za ni chtel?a odkud jses?ja jsem z HK a zitra se budu vracet pres prahu domu....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 10:43   Citovat  

Asi ze sebe udelam debila,ale porad nechapu....o kterejch zubech se bavime,protoze kdyz odsroubuju stredovou matku tak neuvidim zuby na poloose,ale jen zuby na homokynetaku,jinak abs mam.....takze zuby na polose(jak maj na konci ten perovaci krouzek,aby drzeli v kloubech)maj vzdy stejny pocet?lisi se pouze pocty zubu na koncich kloubu (co se zasunujou do prevodovky a do naboje)? Jinak tu polosu asi vyndam v pohode.....protoze ji mam na 2 kusy Velmi šťastný jinak bych si ji pripadne urcite vzal..... Asi teda poštovně.. Zejtra odpoledne budu rozebirat a fotit (kdyz mi to vyjde) diky moc H+
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 10:58   Citovat  

gigavolt napsal:
Asi ze sebe udelam debila,ale porad nechapu....o kterejch zubech se bavime,protoze kdyz odsroubuju stredovou matku tak neuvidim zuby na poloose,ale jen zuby na homokynetaku,jinak abs mam.....takze zuby na polose(jak maj na konci ten perovaci krouzek,aby drzeli v kloubech)maj vzdy stejny pocet?lisi se pouze pocty zubu na koncich kloubu (co se zasunujou do prevodovky a do naboje)? Jinak tu polosu asi vyndam v pohode.....protoze ji mam na 2 kusy Velmi šťastný jinak bych si ji pripadne urcite vzal..... Asi teda poštovně.. Zejtra odpoledne budu rozebirat a fotit (kdyz mi to vyjde) diky moc H+

Neděláš ze sebe debila podívej je to přesně tak jak píšeš stačí ty zuby co máš na homokineťáku a zuby co jdou do převodovky co jsou na tom kloubu co zacvakneš do převodovky.Jinak ti to nafotím dneska a pošlu ti to a uvidíš.Kloub mám na té poloose bez ABS ,tak si tam cvakneš svůj.Můžu ti vyklepnout ten co je na té mojí poloose a spočítat zuby taky jestli bude potřeba.
Ty poloosy sundáš s převodovky v pohodě a z náboje pokud povolíš tu středovou matku tak taky nebude problém,ale myslím si,že se ti to bude protáčet.
Já třeba na moji 1,5i v-tec mám jiný počet zubů a ty poloosy nepoužiju. to mi hlava nebere
Když tak vyčkej pošlu ti to dneska odpoledne i s počtem zubů ,pojedu přes garáž je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 12:31   Citovat  

To bys byl hodnej,diky za vysvetleni...jinak email: gigavolt@centrum.cz. a jde mi o pravou polosu (ve smeru jizdy) budu ocekavat email Úsměv jeste jednou diky
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 15:53   Citovat  

Taky mam. 2krat pravou komplet a 3krat levou komplet. Plus jen tyc co ti uhnila. Kdyby neco SZ Úsměv (jen netusim pocty zubu, jsou z 5g decek)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 19:03   Citovat  

Ahoj tak já ti nepomůžu pod kloubem je vytlačený tisícihran tak to nemá cenu posílat.Tak vem jinde,škoda no Bueee

gigavolt napsal:
To bys byl hodnej,diky za vysvetleni...jinak email: gigavolt@centrum.cz. a jde mi o pravou polosu (ve smeru jizdy) budu ocekavat email Úsměv jeste jednou diky
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2012 , 11:11   Citovat  

Pokud jich ma nekdo prebytek vzal bych taky jednu spolujezdcovu na D15Z6 jen tycku klouby mam 2x. Kdyztak SZ Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.9.2012 , 12:41   Citovat  

Lukas28: o.k. tak az to spocitam,tak napisu....jaka by byla cena?odkud jses?bylo by mozne foto na email?(bez te vyvazovaci gumy)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2012 , 11:28   Citovat  

Chlapi tak jsem to byl vycuknout a spocitat..... na kloubu co je na strane prevodovky mam 25 zubu a na homokynetaku co se zasouva do naboje kola mam 26 zubu........ takze potrebuju pravou poloosu s takovym ozubenim na kloubech na civic (anglana po faceliftu) r.v. 1999 1.6 85 kw .....kdo ma at mi prosim posle foto na email: gigavolt@centrum.cz jde mi hlavne o to aby ta tyc poloosy nebyla nahlodana jako ta moje :-/ jsem z HK diky vsem H+
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.9.2012 , 23:19   Citovat  

gigavolt napsal:
Chlapi tak jsem to byl vycuknout a spocitat..... na kloubu co je na strane prevodovky mam 25 zubu a na homokynetaku co se zasouva do naboje kola mam 26 zubu........ takze potrebuju pravou poloosu s takovym ozubenim na kloubech na civic (anglana po faceliftu) r.v. 1999 1.6 85 kw .....kdo ma at mi prosim posle foto na email: gigavolt@centrum.cz jde mi hlavne o to aby ta tyc poloosy nebyla nahlodana jako ta moje :-/ jsem z HK diky vsem H+

spočítej kolik máš zubů na poloose mezi ní a homokynetákem aby šel nandat na jinou, homokyneták a vnitřní kloub použiješ ze své staré OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 10:38   Citovat  

jasne,to chapu....ale byl jsem rad ze jsem vyndal tu poloosu nez jsem odjel...kdyz jsem mrknul pod manzetu tak ty zuby nebyly videt...raci bych mel celou poloosu,abych nemusel prehazovat klouby a jen ji tam hodil....mam to pred panelakem... :-/ tak jsem myslel ze bys mel komplet poloosu.......jsem na dovoleny...vratim se az v sobotu..... tak jsem to chtel behem dovoleny vyridit abych pro ni pripadne jen skocil na postu az se vratim....ty teda nemas kompletni jo?jinak podle elitu,bych mel mit vnitrni ozubeni na homokinetaku 28.....ale jestli tam nahodou mam jinej pocet to nevim... :-/
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 13:22   Citovat  

jetsli pasne z c5g esi, tak mam komplet i s klouby
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.9.2012 , 10:43   Citovat  

voyta:Tak to by slo,akorad mi teda prosim spocitej zuby na kloubu u prevodov a u homokinetaku.....a jestli muzes,napis mi z jakeho auto to presne je.... (rok vyroby,vykon atd.) zkusim to podle cisla dilu zkontrolovat v elitu (s tou moji) a jaka by byla cena?(pripadne foto: gigavolt@centrum.cz) odkud jses?ja jsem z HK ale v sobotu dopoledne pojedu pres kraliky-zamberk.....nebo mi muzes poslat tel.cislo na e-mail a muzu ti zavolat... jak chces..... diky moc Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.9.2012 , 10:57   Citovat  

jo a vlastne mam ABS,takze kdyz homokynetak nebude mit krouzek pro ABS tak tam budu muset hodit ten svuj.... v tom pripade bych potreboval aby poloosa na strane co se zasunuje do homokynetaku mela 28zubu... abych tam mohl nacvaknout svuj......diky.... boze to jsou problemy..... :-/
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2012 , 21:45   Citovat  

tak nic, ja mam 30ti zubou
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 15:27   Citovat  

tak to je skoda.......jsem v pr.... kde ji sehnat za rozumnou cenu.....nova je draha... :-/
   Návrat  
jtom.n je teď offline  jtom.n
PříspěvekZaslal: 21.9.2012 , 18:04   Citovat  

tak tuhle presne mam u prevodovky 25zubu a u kola 26 zubu plus krouzek s abs.tak kdyz budes chtit tak ti ji komplet poslu za 1200,- plus posta tak 150,- kc.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
honda civic poloosa
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina