Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Reimport: co to pro kupujícího znamená?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.9.2012 , 7:51   Citovat  

Čau čau:) koukal jsem po internetu na nějaký pěkný auta a našel jsem funglovku 8G Civic Type R za, na můj vkus, až moc výhodnou cenu. Proto mě zajímá, jestli by se třeba nemohlo jednat o reimport. Když jsem tam psal, bylo mi řečeno, že auto je momentálně v Řecku ve skladu, ale neprodalo se a teď ho nabízí k prodeji nějaká firma v Německu, která by ho do 2-3týdnů dovezla. Chtěl bych se zeptat, co to tedy pro mě znamená, pokud bych případně takové auto koupil nebo o něj měl zájem.

Díky za odpověď
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.9.2012 , 9:05   Citovat  

Kapky napsal:
Čau čau:) koukal jsem po internetu na nějaký pěkný auta a našel jsem funglovku 8G Civic Type R za, na můj vkus, až moc výhodnou cenu. Proto mě zajímá, jestli by se třeba nemohlo jednat o reimport. Když jsem tam psal, bylo mi řečeno, že auto je momentálně v Řecku ve skladu, ale neprodalo se a teď ho nabízí k prodeji nějaká firma v Německu, která by ho do 2-3týdnů dovezla. Chtěl bych se zeptat, co to tedy pro mě znamená, pokud bych případně takové auto koupil nebo o něj měl zájem.

Díky za odpověď

Znamená to pro Tebe, že budou chtít zálohu předem a až jí zaplatíš tak už ty prachy nikdy neuvidíš a ani auto.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.9.2012 , 9:09   Citovat  

crxmann napsal:
Znamená to pro Tebe, že budou chtít zálohu předem a až jí zaplatíš tak už ty prachy nikdy neuvidíš a ani auto.

Stručně a výstižně. je to dobrý
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2012 , 11:15   Citovat  

Kapky: jestli to vypada too good to be true, tak to taky je. Pokud bys i presto do toho sel, muzu pak nabidnout vybornej (a mnohem vyhodnejsi) business s nigerijskym kralem, dopis bych mozna jeste nekde nasel.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2012 , 12:09   Citovat  

No, mám taky dojem, že to úplně "košér" nebude, jelikož se ta nabídka objevila na netu už po druhé, tak kdo ví, co to je. Jen tak pro zajímavost, jedná se o tohle: CTR8G Né, že by ta cena byla úplně nějaká nízká, to ne, ale zdá se mi to stejně docela málo na to, že by to mělo bejt fakt úplně netknutý..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.9.2012 , 12:12   Citovat  

Kapky napsal:
No, mám taky dojem, že to úplně "košér" nebude, jelikož se ta nabídka objevila na netu už po druhé, tak kdo ví, co to je. Jen tak pro zajímavost, jedná se o tohle: CTR8G Né, že by ta cena byla úplně nějaká nízká, to ne, ale zdá se mi to stejně docela málo na to, že by to mělo bejt fakt úplně netknutý..

+ náklady na dovoz. Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2012 , 12:17   Citovat  

Hellborn napsal:
+ náklady na dovoz. Úsměv

Ajo, už to vidím - jsem slepej.. Velmi šťastný ..to taky nebude asi dvakrát levný, ale kdyby to stálo jen na tom, myslíte, že do toho jít nebo v tom bude nějakej háček..? Nerad bych dopadl jak někdo, kdo tady dřív psal, že si dovezl MX-5 a tady mu ji odmítali přihlásit - nicméně, to auto pocházelo tuším z Kanady..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.9.2012 , 16:41   Citovat  

Zavolej tam a uvidis, jestli budou vubec chtit penize za dovoz z toho Recka. Minimalne v inzeratu to nepisou.
Budou po tobe chtit urcite dopredu slozit zalohu, takze je na tobe aby sis zjistil co to je vubec za firmu a potom ev. poresil co nejuplnejsi predbeznou smlouvu o koupi a o zaplaceni zalohy, vcetne moznosti zalohu vratit, pokud by neco nebylo v poradku. Nemusi jit vubec nutne hned o podvod, ceny mi prijde vyhodna, ale nijak senzacne nizka.
Auto z Nemecka odvezes asi nejlevneji na prevoznich SPZ, vyrizuje to docela bezne prave prodejce (taky se domluv). Pokud auto prihlasis timhle zpusobem uz v Nemecku, neni problem ho pak prihlasit i v CR.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2012 , 12:28   Citovat  

Díky moc všem za rady - nakonec z toho nic nebylo, po pár emailech a telefonátech prodejce přestal zcela komunikovat, takže jsem od toho upustil a jsem rád, protože jsem sehnal za mnohem lepší cenu krásný Championship White CTR8G z Čech, které mi už od příštího týdne bude říkat "pane" Je to tam. Po všem tom neúspěšném hledání radost neskutečná, těším se.. Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.10.2012 , 16:38   Citovat  

Kapky:
blahopreju přátele Hezkou zabavu za volantem a at dlouho slouzi jak ma! je to dobrý
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2012 , 8:00   Citovat  

Kapky napsal:
Ajo, už to vidím - jsem slepej.. Velmi šťastný ..to taky nebude asi dvakrát levný, ale kdyby to stálo jen na tom, myslíte, že do toho jít nebo v tom bude nějakej háček..? Nerad bych dopadl jak někdo, kdo tady dřív psal, že si dovezl MX-5 a tady mu ji odmítali přihlásit - nicméně, to auto pocházelo tuším z Kanady..

Nedávno jsem to také řešil u moji MX-5. Úředníci pořád "NE". Nakonec jsem se provolal ministerstvem s výsledkem, že jakmile má auto platný techničák některé ze zemí EU a zároveň splňuje českou STK ... pak ho musí úřad na 100% přihlásit. Oznámil jsem to úřednici na dopraváku, včetně jména osoby na ministerstvu dopravy ... a za dva dny to najednou šlo Mrk

Auto at slouzi dobre ti Úsměv nahod nejake fotky OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2012 , 10:11   Citovat  

Tak zatím jenom pár fotek - auto jsem přivezl v Pátek, ale ještě s ním mám svý plány (hlavně musím, co nejdřív něco udělat s těma hroznejma LEDkama..), takže ho zatím asi nechám chvíli vyhřívat se v garáži, než bude úplně ready.. Velmi šťastný

odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Reimport: co to pro kupujícího znamená?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď