Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Úprava zadních světel Civic 7g
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
LUDA je teď offline  LUDA
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2012 , 23:14   Citovat  

Zdravím.Mrzí mě, že v levém zadním světle není mlhovka (otvor s paticí pro ni) a ta pozice ve světle je tam vlastně na nic. Napadlo mě vyvrtat tam (a pak i do pravé strany k mlhovce) otvor a nějak tam přimontovat např. 5W žárovku (jako u poziček)nebo dát dvojvláknovou žárovku. Chtěl bych to pak zapojit na světlo z kufru tak, aby se při jeho otevření světla rozsvítila. Možná se ptáte proč? K vůli bezpečnosti. Mám malý kluky a ti, když lezou do kufru a pohybují se za autem (obzvláště za šera) tak jsou skoro "neviditelní". Zkrátka mi to připadá bezpečnější, když by to svítilo, když se za autem někdo pohybuje. Taky by to byla taková "kontrolka" správného uzavření kufru. Známý mi jednou špatně docvakl kufr, nevšiml si, že svítí světlo v interiéru (byl den) a v noci pršelo. Kobereček v kufru šlo pak ždímat a sušil se 3 dny. Chci se vás zeptat, jestli je to velká blbost co mě napadlo. A pokud ne, jaký postup byste navrhovali. Díky za tipy.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 9:38   Citovat  

Kontrolku na kufr máš na palubovce...ale uznávám, že do kufru můžeš lézt bez toho, aby si potom šel do interiéru. nedovřít kufr u C7G je celkem umění(teď myslím HB). I když ho pustíš ze sebenižší výšky, tak se zacvakne.

Zase taková blbost to není, nějak nechápu k čemu chceš postup. Vyvrtej díry, přidělej/přilep patice a dotáhni vodiče. Žárovky bych volil nízkopříkonové LED...nebude to topit a nic to nežere.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 14:30   Citovat  

Dík. Sám nevím. Kdyby byla někde prasklá hadička od ostřikovače a udělal jsem si to sám, tak by to smrdělo. Byla to však čistá voda. Tím postupem jsem myslel právě ten způsob provedení a jestli jít raději do samostatných žárovek (třeba ty LED) nebo v případě světla s mlhovkou vzít dvojvlákno (pozička - 1 vlákno; mlhovka obě 2 vl.) a nemuset do ní vrtat. Samostatné LED by byly hezké. Jen špekuluju jak to vyřešit u té mlhovky, abych to celé nepoškodil (myslím tu zrcadlovou odrazovou plochu). Je to pokovenej plast nebo plech? A co se týká el. připojení ke světlu v kufru, tak myslíš, že OK?

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 15:17   Citovat  

LUDA napsal:
Dík. Sám nevím. Kdyby byla někde prasklá hadička od ostřikovače a udělal jsem si to sám, tak by to smrdělo. Byla to však čistá voda. Tím postupem jsem myslel právě ten způsob provedení a jestli jít raději do samostatných žárovek (třeba ty LED) nebo v případě světla s mlhovkou vzít dvojvlákno (pozička - 1 vlákno; mlhovka obě 2 vl.) a nemuset do ní vrtat. Samostatné LED by byly hezké. Jen špekuluju jak to vyřešit u té mlhovky, abych to celé nepoškodil (myslím tu zrcadlovou odrazovou plochu). Je to pokovenej plast nebo plech? A co se týká el. připojení ke světlu v kufru, tak myslíš, že OK?

pokoveny plast 100%

Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 21:17   Citovat  

pochybuji že nejaká žárovka navíc zvíší bezpečnost a zviditelnění vozu když stoji. Spíš nauč kluky používat výstražný světla když se motají okolo auta je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 4.10.2012 , 8:25   Citovat  

.....jo a za měsíc mi s tím odjedou, když tam nedám rychlost a oni si povolí parkovací brzdu, ne? Úsměv

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2012 , 8:46   Citovat  

LUDA napsal:
.....jo a za měsíc mi s tím odjedou, když tam nedám rychlost a oni si povolí parkovací brzdu, ne? Úsměv

Neboj, tohle přijde i když se tomu budeš snažit zabránit...já to udělal někdy v 10ti Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Úprava zadních světel Civic 7g
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina