Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Centrální odemykání
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2012 , 16:55   Citovat  

Zdravím. Mám Hondu Civic 3D 1998 a je v něm centrální odemykání spolu s alarmem. Do teď to bylo odpojený, kvůli dědovi, kterej cosi zmáčknul na dálkáči, auto začlo houkat a nevěděl co. Takže zajel do servisu a nechal vše odpojit.
Teď je auto moje a chtěl jsem centrál mít. Takže jsem se vrhnul na rozebrání deklu pod volantem a vedle pedálů abych našel centrální jednotku. Vše jsem zapojil, a teď zhruba funguje. Senzory pohybu si dělají co chtějí, jednou fungují, jednou ne, nechápu proč. Odpojil jsem je včetně pohybového senzoru (alarm nepotřebuju)
Vzdálenost na kterou funguje odemykání je asi 70cm od řidičových dvěří. Je to málo, ale víc z toho nevytáhni ani když jsem vyměnil baterky a prodloužil drát antény.
Jediný co mi docela vadí je to, že při odemknutí klíčkem ať už dveří řidiče, nebo spolujezdce, odemknou se pouze ty konkrétní dveře a druhý zůstanou zamčený.Neměl by se centrál náhodou postarat o to, aby se odemkly i zbývající dveře?

Jinak bych chtěl asi tenhle centrál vymenit za jinej. Doporučíte mí nějaký? Třeba na levnealarmy.cz mají Tyhle kolem 600 kč. Motorky tam jsou, takže mi vlastně stačí jen tahle jednotka s dálkovým ovládáním, že?

ještě jedna věc mě zajímá. Z centrálu je vyvedená dvojlinka kabel k nějakýmu konektoru, do kterýho se zasouvá červený cuplík. Nevím k čemu je, nezjistil jsem žádnou funkci. Vytažení, nebo opětovný zastrčení nemá žádný vliv. Nevíte k čemu slouží?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Boni H je teď offline  Boni H
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2012 , 18:35   Citovat  

Zdarec, takže první věc.Pokud otevřeš dveře jenom u řidiče, tak máš zřejmě v čudu jednotku centrálu a nebo možná jenom špatný kontakt.Takže, sundat tapec a mrknout na to.Od spolujezdce myslím centrál nefunguje, pouze od řidičových dveří.Jinak alarmy v hondách žijou vlastním životem, jsou takové pomatené.Nevím jestli je to pohybovými senzory, nebo čím, ale každopádně lze za pár kaček pořídit alarm od specializované firmy.

Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2012 , 19:01   Citovat  

Ta jednotka celá se mi nějak nelíbí. Ani ty senzory pohybu pořádně nespíná. Chci ji vyměnit. Můžu teda celou tu krabičku vyndat a místo ní dát nově koupený dálkový ovládání? TOHLE Stačí to? nebo to co je k tomu dálkovému ovládání (klíčence) je pouze přijímač a je potřeba ještě ten central co se postará o motorky zámků?

Boni H je teď offline  Boni H
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2012 , 19:10   Citovat  

To ti neporadím mám v tom jenom základní znalosti

Obsah fóra Honda-club.cz   
Centrální odemykání
Fórum: Elektroinstalace