Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 40
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 6:47  Naposledy upravil Strober dne 9.7.2013 , 12:02, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Dávám k diskuzi mladoboleslavskou novinku i s ceníkem tudy odkaz osobně se mi design moc nelíbí, tvary téměř identicky kopírují Octavii I. Motorizace začínající 55kW 1.2MPI a končící 1.4TSI 90kW + 1.6TDI 77kW, nevím kolik ta kára váží, ale té kombinované spotřebě nevěřím ani popel. pořádnej výtlem Holátko dostanete za 290tis, nejvyšší palba atakuje "půl mega"
Simply clever škrabka je naštěstí v základní výbavě, ale oboustranný koberec v kufru už ne. Pokud jde víčko otevřít bez přístupu do auta, tak ji někdo ukradne a pokud až po otevření auta, tak je simply k wc pořádnej výtlem Závěr: úplně zbytečné auto. V té ceně se najdou lepší. Hihi Zůstanu u Honda VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 7:33   Citovat  

Strober napsal:
Dávám k diskuzi mladoboleslavskou novinku i s ceníkem tudy odkaz osobně se mi design moc nelíbí, tvary téměř identicky kopírují Octavii I. Motorizace začínající 55kW 1.2MPI a končící 1.4TSI 90kW + 1.6TDI 77kW, nevím kolik ta kára váží, ale té kombinované spotřebě nevěřím ani popel. pořádnej výtlem Holátko dostanete za 290tis, nejvyšší palba atakuje "půl mega"
Simply clever škrabka je naštěstí v základní výbavě, ale oboustranný koberec v kufru už ne. Pokud jde víčko otevřít bez přístupu do auta, tak ji někdo ukradne a pokud až po otevření auta, tak je simply k wc pořádnej výtlem Závěr: úplně zbytečné auto. V té ceně se najdou lepší. meetallll Zůstanu u Honda VTEC

no vyjadřovat se k tomuhel auto skutenče není třeba, jne nechápu tvou narážku na skrabku, nechápu proč to že by víčko slo otevřít jenzevnitř znamenalo že škrabka je k nicemu Úsměv že jsou zamrzlá okna neznameá že nepujdou otevřít dvere, nebo nechápu pointu..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 7:50   Citovat  

Na to že to není žádný mini-nákupní prdítko, tak se mi zdá cena přijatelná. Motorizace také plně dostačující, troufnu si tvrdit, že naftová verze bude nejprodávanější, ten motor je krásně pružný i s OII. Volitelnost výbavy také slušná. Myslím, že prodejnost bude slušná kouř Někdo kdo rád jezdí ve starých popelnicích si to samo nekoupí... Hihi
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 7:52   Citovat  

take si mylsím že ta cena nebude tak spatná, bohužel příplatky i za možnost se uprdnout v aute ( jako u vsech VW ) je docelal out.. Chapu ž edost velké procento zákazníku bude chtít co nejnižší cenu tak se spokojí s chudou výbavou jenže pak už je cena zase mimo jelikož jné fabriky prodávají ve stejné cene práve tu výbavu Smutný
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 8:14   Citovat  

Myslím, že se najde spousta lidí, co si stejně jako já radši připlatí za značku škoda, než aby si kupovalo Renault, Kia , Hyundai a jiné podobné vraky, v kterých najdu jen levně vypadající plasty, hrakajících po dvou letech. V každé novější škodě co jsem kdy seděl a jel, jsem se vždy cítil příjemně, zpracování na vysoké úrovni, volba materiálů báječná. Prostě kvalita interiéru byla konkurenceschopná i pro volvo za 1,5mega a to je co říct. Navíc největší prodejnost osobně čekám v GB a v CZ ve firemním sektoru.

Je to jak s telkou, můžeš mít SHARP za 9tisíc se vším všudy, nebo Panasonic za 15t s polovičkou funkcí meetallll
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 8:36   Citovat  

Rapidy jezdily po R10, když byl HONDAy, možná jste jej někdo potkal, já asi 3x a dokonce zastavil i před kempem jeden a pak hned zase ujel Úsměv

Jinak to auto vypadá spíš jak THALIA, než Octavia ... je to to vysoké a úzké ... nelíbí to snad ne

Mě už přijdou ty automobilky jak prdlé, každej musí mít nutně zástupce ve všech sektorech, dokonce i v těch, které definují jiné automobilky svými specialitami ... proč proboha?!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 9:24   Citovat  

Idaho napsal:
no vyjadřovat se k tomuhel auto skutenče není třeba, jne nechápu tvou narážku na skrabku, nechápu proč to že by víčko slo otevřít jenzevnitř znamenalo že škrabka je k nicemu Úsměv že jsou zamrzlá okna neznameá že nepujdou otevřít dvere, nebo nechápu pointu..

Pointa je ta, že pokud už vlezu do auta a nemám možnost si seškrábnout sníh ze střechy tak mi napadá dovnitř a tu škrabku si můžu vzít z boční kapsy jako vždy a nemusím otvírat víčko nádrže. No a pokud je tedy víčko nádrže přístupné i bez odemčení, tak asi o ni brzo přijdu...ledaže by bylo víčko napojené na centrál pořádnej výtlem
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 9:27   Citovat  

Koncernová cenová politika je léta stejná, to nemá smysl komentovat, ale proč proboha do toho zase rvou ten smrtící tříválec ?? to snad ne
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 10:17   Citovat  

Strober napsal:
Simply clever škrabka je naštěstí v základní výbavě, ale oboustranný koberec v kufru už ne. Pokud jde víčko otevřít bez přístupu do auta, tak ji někdo ukradne a pokud až po otevření auta, tak je simply k wc pořádnej výtlem Závěr: úplně zbytečné auto. V té ceně se najdou lepší. meetallll Zůstanu u Honda VTEC

Nádrž jde otevřít pouze pokud je auto odemčené. Je to dobrá vychytávka. papa
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 10:33   Citovat  

rapid měl zůstat rapidem, a né z něho dělat menší octavii. V hot hatchi by se mi líbil víc. Jak píše area07, politika koncernu je pořád stejná, v základu sociál a zbytek za těžké příplatky.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 10:47   Citovat  

Kazdy novejsi koncern ma zamykani vicka nadrze s centralem a otevirani je na cvaknuti, nikoliv zevnitr. Ja bych tu skrabku uvital, jinak si nosim skrabku jak blbec kazdy vecer z auta a rano zpet, abych si nenasypal snih do auta. Pokud bych mel auto u baraku, tak je mi to asi jedno, ale kdyz clovek neco nese, specha, tak ji casto zapomene...
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 10:49   Citovat  

Tak vykrádání jmen z historie není nic novýho (Felicia, Octavia, Superb...) a samozrejme, taky by se mi líbio, kdyby auto bylo kupé jako původní Rapid, ale bohužel nežijeme v ideálním světě a Škodu ovládá VW.

Cena je pochopitelná, jedná se o ůplně novej model, dlouho hajpovanej, atd. Při zveřejnění cen Yetiho se lidi také děsili a jak se nakonec krásně prodává. A nemluvě o tom, že za půl roku přijdou akce, které cenu ještě poníží. HTP je úlet, o tom žádná, ovšem člověk připlatí 10 tisíc a má rozumný TSI.

Ale na saloně máme ještě dvě nové Octavie Champion za cenu 339 tisíc.....tak kdyby měl někdo zájem... ;P
   Návrat  
Mrkvajz (Slávek) je teď offline  Mrkvajz (Slávek)
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 11:39   Citovat  

No dělám ve ŠKODOVCE Velmi šťastný a mužu vám říct že ze předu super ale ze zadu jak tálie ...radši si počkejte na facelift superba nemužu vám nic říct ale je hezkej Mrk .....no a jinač za tu cenu co je rapid v lepší výbavě koupite passata 2008 tusim ... 2tdi supr OK .... ale honda to neni jsou to auta bez zážitků
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 11:58   Citovat  

Mrkvajz (Slávek) napsal:
No dělám ve ŠKODOVCE Velmi šťastný a mužu vám říct že ze předu super ale ze zadu jak tálie ...radši si počkejte na facelift superba nemužu vám nic říct ale je hezkej Mrk .....no a jinač za tu cenu co je rapid v lepší výbavě koupite passata 2008 tusim ... 2tdi supr OK .... ale honda to neni jsou to auta bez zážitků

Zdravím, kolego, ten zadek je nic moc... to od Seata vypadá o hodně líp - podlouhý hranatý světla
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 12:14   Citovat  

Strober: je videt, ze jsi v koncernu v zivote nejel a netusis o tom nic - jen chces plivat HaHaaa Bohuzel pro tebe - kdo zna, ten te prokoukne.. viz crxmann, bordel, atd je to dobrý

Jinak predek je nahodou povedeny a kupce si to urcite najde. Jedine co me prekvapuje je nadstandardni vybava kam zarazuji naprosto vse Úsměv Pres 2t za sterac zadniho skla je docela ulet, to same rezerva (ikdyz v dnesni dobe co vozit rezervu nemusime, proc ne)

Spis me zarazilo srovnani od cr4sh3r, ze KIA je vrak - zajimave, protoze kamarad mel ceeda 1cku v praci a sel na protiucet po ubehnuti zaruky za 2jku. Naprosto povedene, spolehlive a kvalitni auto - u me je CEED favoritem pri nakupu noveho auta (mysleno bezneho auta - nikoliv stare zavodnicky ala CRX) a to uz jen vzhledem k dlouhe zaruce..
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 12:26   Citovat  

Mrkvajz (Slávek) napsal:
kdykoliv jedu do boleslavi z materialem do V17 tak tam jezdí ty vlaky s tima jepkama běs a hrůza, leda tak novej superb stojí za zmínku.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 13:02   Citovat  

sablos napsal:
kdykoliv jedu do boleslavi z materialem do V17 tak tam jezdí ty vlaky s tima jepkama běs a hrůza, leda tak novej superb stojí za zmínku.

Se stav...dělám ve V17 pořádnej výtlem
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 13:09   Citovat  

kolik lidí tady odsud si ji koupí? 1? 2? nejspíš nikdo. a když už, tak už už s tím, že nic lepšího za dané peníze není, jako je to se vším. mě škodovky tak nějak nikdy nezaujali, ani neurazili, je to auto pro běžného člověka, co si nepotřebuje honit ego v mercedesu či jiném podobném autě, které udělá stejnou službu jako kterékoliv jiné. Korejci jdou nahoru, dělají libívá auta, tak proč ne. Podívejte se na Hondu, co novej model, to jsem tu snad ještě neslyšel kloudnou pochvalu, ale co, je to Honda a tou to tady žije, ne? Novej civic tu nesklidil moc velkou pochvalu, ale tady na jihu v ČB jako kdyby se s nimi roztrhl pytel. Každé auto má svého kupce a stále se tu najde v ČR dost patriotů, pro které je okřídlený šíp to co pro většinu lidí tady Honda . co se týká příplatků za výbavu, je spousta lidí, kterým ke spokojenosti stačí málo a spoustu těch, co chtěj jen něco. a 2litry za zadní stěrač? je to palba, ale kolik může stát motůrek, ramínko a dlší pikačoviny??? Jsme v ČR, tak čemu se divíte OK
   Návrat  
Mrkvajz (Slávek) je teď offline  Mrkvajz (Slávek)
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 13:22   Citovat  

Ajsik napsal:
Se stav...dělám ve V17 pořádnej výtlem

No já jsem z Kvasin tam jsem právě zahlídnul new superba za 14 dnu se cca pojedou první facelifty superba a zaslechl jsem že aj yeti....ale co se týka koncernu seat audi vw škoda...podle mne už nebudou auta jako takova se lišit oni udělají jednu vec a tu jen poupravý ..už od dob superba b5 a passatu identicka auta .... jen jina svetla ... slysel jsem o par autech co jsou v nemecku v trezoru co by staly neskutecne za hrich treba za zminku stoji skoda super rs leman 5.2 FSI quattro Hihi myslim ze by si to par lidi klidne koupilo Velmi šťastný a urcite by na to byl lepsi pohled nez na Skoda rapid ala talia Velmi šťastný proste ze predu novej passat a ze zadu talie co ma misto <> ptaka Velmi šťastný ...lepsi by mohla bejt nova octavia do te bych sel ale vic by se me libilo kdyby honda udala nove type r :p prece jen skoda a Honda je neco jineho ..tim uzaviram sve rozumy Velmi šťastný tak se nanich pobavte Velmi šťastný OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 13:23   Citovat  

gizmi napsal:
Strober: je videt, ze jsi v koncernu v zivote nejel a netusis o tom nic - jen chces plivat HaHaaa Bohuzel pro tebe - kdo zna, ten te prokoukne.. viz crxmann, bordel, atd je to dobrý

Nechcu jen plivat, jen je mi strašně směšné jak to propagují..mě to zas takové terno nepřijde...sorry Mrk Připadá mi, že to je právě ten důvod proč to auto vzniklo pořádnej výtlem
Jinak máš v pravdu, v koncernovém autě jsem nenajezdil jen pár kilometrů, ale po tom co vidím mé vrstevníky co musí řešit se svými golfy oktávkami a jinými, mám o kvalitě koncernu své mínění...jinak každý ať si jezdí v čem chce, mě je jedno... muhehe
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 16:37   Citovat  

Buchtak napsal:
Tak vykrádání jmen z historie není nic novýho (Felicia, Octavia, Superb...) a samozrejme, taky by se mi líbio, kdyby auto bylo kupé jako původní Rapid, ale bohužel nežijeme v ideálním světě a Škodu ovládá VW.

Cena je pochopitelná, jedná se o ůplně novej model, dlouho hajpovanej, atd. Při zveřejnění cen Yetiho se lidi také děsili a jak se nakonec krásně prodává. A nemluvě o tom, že za půl roku přijdou akce, které cenu ještě poníží. HTP je úlet, o tom žádná, ovšem člověk připlatí 10 tisíc a má rozumný TSI.

Ale na saloně máme ještě dvě nové Octavie Champion za cenu 339 tisíc.....tak kdyby měl někdo zájem... ;P

Když už se oháníš historií škody ,měl by jsi se do ní dívat... on Rapid se dělal taky v letech 1938-1947 v čtyřdveřové verzi ,v kabrioletu apod. Není to jen auto z dob komunismu. Hlavně když máte ten salóóón se škodovkama. Velmi šťastný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 19:14   Citovat  

Strober napsal:

Jinak máš v pravdu, v koncernovém autě jsem nenajezdil jen pár kilometrů, ale po tom co vidím mé vrstevníky co musí řešit se svými golfy oktávkami a jinými, mám o kvalitě koncernu své mínění..
Zajimave, ja jsem se svym spotrebakem golfem nad miru spokojeny. Krome cidel za par korun jsem menil jen spotrebni veci (rozvody, pneu a kravinky co jsem si pral).. Holt mam stesti je to dobrý Kdyz vidim kolik Hond ma meneny motor a kolik vydrzi, tak nemam pocit, ze by to byla prednost a golf alespon vyrazne nerezne je to dobrý Kdyz si vezmu kolik golfina odtahala Hond a co vse uz addrela a odvozila, tak rozhodne nemuzu rict spatneho slova
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 19:18   Citovat  

Nevidím sebemenší duvod navážet se do Kia Huyndai, sam sem to nikdy nechtel až sem si jednu letos na jaře pořídil ( vlastne dvě -i30sw pro mámu , a H1 pro rodinku ) a musím říci že na zpracování zatím nemohu říci ani píp. S H1 sem zatím z pracovních aut co jsme mel zatím nejspokojenější ( ale to bude tím že je to první pracpvní auto jako funglovka ) - od března najeto neco přes 30k km.
ja sem byl zase zklamám z interiéru O2 předcafe Smutný ale ted nemám jak srovnávat. osoben si radeji koupím novou H1 za 350tis než nového trandáka za 650tis+ který bude proti H1 vybavou chudej ( o motoru za tu cenu ani nemluvě ) ataktéž u i30 - pokud srovnám kolik bude "muziky" za pořizovačku vuči oktávce, opet jednoznačně i30 Smutný Kdybych preferoval velikost kufru volil bych Octu ale pokud mam preferovat mistpo na zadních sedadlech ( a to vzhledem ke dvema detem muísm ) jendoznačně i30. je to o otm co komu vyhovuje. Radeji si ušetřím nejaké prachy koupím auto ve vyšší výbave než oholenou octu. O tom co se s**e nebo ne radeji pomlcím, Hyundai tak dlouho nemám aby se mi neco vysypalo, ale na 2-4roky starých oktávkách řesím na dílne furt neco, zatímco "křivá Háčka" mi přijedou max na garančku Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 19:29   Citovat  

gizmi napsal:
Zajimave, ja jsem se svym spotrebakem golfem nad miru spokojeny. Krome cidel za par korun jsem menil jen spotrebni veci (rozvody, pneu a kravinky co jsem si pral).. Holt mam stesti je to dobrý Kdyz vidim kolik Hond ma meneny motor a kolik vydrzi, tak nemam pocit, ze by to byla prednost a golf alespon vyrazne nerezne je to dobrý Kdyz si vezmu kolik golfina odtahala Hond a co vse uz addrela a odvozila, tak rozhodne nemuzu rict spatneho slova

Tak nemuzes cekat objektivitu na Honda-foru Velmi šťastný
Ja spis nechapu ze Skoda vyrabi ted uz i minivuz, maly vuz, nizsi stredni, stredni a ted se pousti do modelu co je mezi malym a nizsi stredni tridou. Ale pochopitelne maji marketing zvladnuty a vychazi jim to (na rozdil od jedne nejmenovane automobilky kde to uz leta pro Evropu nejak skripe). A jsem presvedceny, ze se Rapid uchyti. Skoda ze vypada podstatne min ciste a mnohem lidoveji nez puvodni koncept Vision D, ten jsem videl na vlastni oci na 2 autosalonech a vypadal vyborne tudy odkaz . Ale to by se dostal do jine cenove kategorie a byl by pro jine zakazniky, co uz "svoje" auto od koncernu maji.
A kdyz jsem daval do vyhledavace "Rapid koncept", vyjizdeji zajimave veci Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2012 , 20:22   Citovat  

Konečně má škodovka auto o správné velikosti ve své třídě je to dobrý
Jak všechno německý bude absolutně neslaná, nemástná a přesto super pro člověka jako je čech... Vygumovanej mozek od PR a z TV.
To že má za příplatek i šrouby na kola je německá klasika a kdo umí počítát, zjistí že i po slevě bude dražší jak Civc, má ale větší kufr a o to čechům jde. Osobně vždy koncernu VW musim uznat, že auta pro člověka co nic neočekáva je super, perfektní vnitřky, dobře zvolená tuhost sedaček, pokud se nejdná o sporotvní verze (audi S RS, Skoda RS, VW R, Seat Cupra) tak i celkem fajn podvozek (pokud člověk nejde k nízko položeným limitům)
Za mě ten krám má palec nahoru, ale kdybych ty peníze měl, doma bych ho neměl KO
Co se týče Korejců, maj něco do sebe, vždy mě bavilo jezdit s Kiou ať to byla dodávka, nebo osobak, měla něco do sebe. Ale VW mi přišlo dotaženější, ne zabavnější/příjemnější, jenom dotaženější. Když bych chtěl německý auto tak si koupím Toyotu/Lexus... místo korejcú/italů jsem zvolil Hondu v nejlepších letech, všichni tady asi víme proč šuk
   Návrat  
hummy je teď offline  hummy
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 19:32   Citovat  

mne sa rapid pozdava a v podstate aj zvysok aut z vw koncernu, ale nepacia sa mi ich cenovky
podla mna su to aj celkom kvalitne auta aj co sa interieru tyka aj podvozky aj motory su super - i ked sa mi nepaci ze este stale montuju aj archaicke ale za to spolahlive motory... ale ako hovori stare informaticke pravidlo: ked to funguje nechaj to tak Velmi šťastný a tym sa asi inzinieri riadia
pomerom cena/vykon su ale tieto auta pre mna nezaujimave a to najma v porovnani s inymi znackami napriklad koncern kia-hyundai a to si ale nemyslim ze na ukor kvality
honda je na tom horsie co sa tyka novych aut tiez nie je najlacnejsia no pri jazdenkach je to #1
   Návrat  
LukAshek je teď offline  LukAshek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 9:40   Citovat  

Když to je Radip tak to má taky jako Rapid vypadat a né tady tohle to snad ne Měli to pojmenovat Octavia III. Nelíbí se mi na tom nic a sem zklamanej. Myslel sem si, že škodovka aspoň trochu zariskuje a pustí do světa konečně nějaký sportovnější kupéčko místo toho zase auto s blbým názvem (viz Jetty) meetallll
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 11:00   Citovat  

LukAshek napsal:
Když to je Radip tak to má taky jako Rapid vypadat a né tady tohle to snad ne Měli to pojmenovat Octavia III. Nelíbí se mi na tom nic a sem zklamanej. Myslel sem si, že škodovka aspoň trochu zariskuje a pustí do světa konečně nějaký sportovnější kupéčko místo toho zase auto s blbým názvem (viz Jetty) meetallll

Jetty se píše Yeti Velmi šťastný
Ale je fakt, že Rapid vypadá zezadu stejně jako Thalia. To Seat Toledo vypadá zezadu mnohem líp OK
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 11:11   Citovat  

LukAshek napsal:

On Původní rapid byl taky čtyřdvéřák...
tudy odkaz
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 11:27   Citovat  

OT- včera jsem byl u svého klienta, projedce SEAT , Škoda a VW. Ten říkal, že v listopadu má přijít nové Toledo , který má být oproti Rapidu super kára a za stejnou cenu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina