Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký motor s nejlepším výkonem?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Krtek je teď offline  Krtek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 22:36   Citovat  

Ahoj kluci,
chci se zeptat,který z těchto dvou motoru je lepší??(K20A nebo H22A)..jde o to,že chci koupit Targu a jeden z nich do ní napasovat a v budoucnu popř. ještě k motoru přidělat turbo kit.
Takže ptám se spíše tady odborníků,co by volili,aby to sedlo do Targy,měl dobrý výkon a dal se oturbit...
Dík Krtek Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 22:48   Citovat  

a ty se to targy vlezes jo?

LukAshek je teď offline  LukAshek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 22:51   Citovat  

Nevím jesi někdo zkoušel do Targy rvát jeden tady s těch motorů, ale může to být zajímavý Velmi šťastný Cenově jsou ale ty motory někde jinde si myslím OK

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:08   Citovat  

Do targy bez problémů...S2000 ne,ta je mi malá...to je auto pro malé..Velmi šťastný ...Cena není tak podstatá jako to,jestli to půjde zrealizovat... kouř

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:09  Naposledy upravil Prelude dne 20.10.2012 , 23:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mumilek by měl mít targu H22 ale s tou zástavbou turba ještě do toho si myslím,že je to nesmysl.Nebude to pořádně řiditelné a navíc tam nebude moc místa na turbo a intercooler.

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:09   Citovat  

vsechno jde zrealizoval ale jde o to za jake penize

LukAshek je teď offline  LukAshek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:16  Naposledy upravil LukAshek dne 20.10.2012 , 23:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No právě H22 cca 30k, K20 cca 60k Velmi šťastný

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:18  Naposledy upravil Newer dne 21.10.2012 , 13:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

myslim ze clovek co chce swapovat a turbit urcite nebude resit problem touto cestou Velmi šťastný kterej motor je lepsi h22a ci k20 ....

je to dalsi ze zbytecnych topicu

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:18   Citovat  

..ta cena mě nezajímá,spíše někdo,kdo o nějakém ví a který je hlavně lepší a výkonější..!!!

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:19   Citovat  

Newre ....Myslím,že jediný zbyčný jsi tady Ty...!!!! takže klidni... je to dobrý

94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
1
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:22   Citovat  

K20

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:23   Citovat  

Krtek napsal:
Newre ....Myslím,že jediný zbyčný jsi tady Ty...!!!! takže klidni... je to dobrý

Velmi šťastný nezlob se na me ale o swapování tu toho je milion

o tom, který motor je lepší snad nemuže být ani diskuze ....

nezbejvá než se pousmát .....

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:32   Citovat  

Ptám se tady kluků,kteří mají zkušeosti,né Tebe..Chci znát klady a zápory,proč ano ten a proč ne ten..a naopak...
Sorry,já zapoměl že Ty jsi všeználek a všechno vyřešíš..Velmi šťastný Velmi šťastný
Buď tak neuvěřitelně hodný,a vůbec se tady nevyjadřuj,nestojí o to nikdo a ani já...Místo blbých keců a připomínek si běž zahrát Underground a svoje pocity sděluj na ,,Fíbíčku,, Ty charkére..!!
A jediný,nad čím se pousmívám jsi Ty a tvoje přblblé komentáře tady...Je mi Tě líto..Velmi šťastný

walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:43   Citovat  

Já myslím, že konstrukčně, lepší a jak chceš výkonější je K20 - samozřejmě taky dražší, ale jak jsem četl tak peníze neřešíš. Nevím jak je to ale se zástavbou turba do K motoru, do toho H by to bylo jednodušší, fyzicky jsem se setkal jen s K s kompresorem. Taky bych ale nejprve přemýšlel nad tím na co bude auto používáno. Targa jak bylo psáno je malá a rozložení váhy ne uplně ideální. Chceš to na nějaké závodění nebo jen, aby každý kdo to uvidí řekl jen wooow a otevřel ústa?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:48   Citovat  

Waldo: ..tak chtěl bych to na obojí,občas se stane,že si chci zkusit nějaký sprintík...nebo na cestě trochu zablbnout..ale taky proto,aby někdo řekl,paráda,tohle je masakr..Úsměv .Peníze nejsou tak velký problém,spíše chci,ať je všecho ok,sedí to tam a nedělá to neplechu...
Jinak taky jsem slyšel,že K je lepší,proto zvažuju ho,ale nevím,jak to bude s usazením do motorového prostoru..Smutný a to turbo už je náhled do budoucna...jako,mít targu s ,,350 koníkama,, je asi nejlepší způsob jak se rozmašírovat..Velmi šťastný ..takže spíše něco rozumného,ale opravdu šíleného..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 23:59   Citovat  

S usazením to jen tak nebude... musí se převařit držáky motoru, převodovky uchycení k nápravě atd..vyřešit řazení úpravou tunelu, to je u K uplně jiné (lanovody ne tyče). Co se týče turba do H tak např wheelman s touto zástavbou má zkušenosti, takže bys měl za kým chodit pro rady, K s turbem tady u nás myslím ještě nikdo nedělal, nebo o tom nevím. Osobně nic proti turbu nemám, taky ho stavím, takže jsem spíš pro a mé auto stavím na takové street blbnutí a možná do budoucna nějaký okruh. Volba padla na C5g a motor D, líbí se mi a je dle mě na zástavbu ideálnější než targa kterou jsem vlastnil před ním. Ovšem svezl si se už někdy v K? Osobně si myslím, že pokud nacpeš do targy K budeš naprosto spokojen dle tvých požadavku a nároků na účel auta a turbo zamítneš K je nádherná atmosférka a jede parádně...vyjde ale fakt dost draho no..Když plánuješ taková pekla je pak ještě třeba pamatovat na podvozek, brzdy a třeba ještě vyztužení auta na to nezapomínej. Například má zkušenost s targou je, že při sundání střechy, která nasazená ja ke kasli ukotvena jen pomocí 4 čepů, auto změknlo jako blázen a chovalo se asi jako banán při průjezdu zatáčkou, dále bojuje s lehkou nadváhou např. oproti civicům...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 0:02   Citovat  

Mimochodem, pěkné kupe ... obdivoval jsem na Honday OK Proč neswapneš to?

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 0:07  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 21.10.2012 , 11:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

co se vykaslat na komplikovane preplnovani a narvat tam J32 novejsiho modelu vykon 250-295ps a vetsinou ze LSD a mas vystarano a bez nakych komplikaci , sice to tady jeste nikdo nedelal a oto taky jde , exklusivita , vykon , krasnej zvoucek , pouziti jak na bezny jezdeni tak na mensi zavody , jedina nevyhoda je vaha co tady uslisis nejvice ..
Naskyta se ale stejna otazka jako v kazdem podobnem topicu , na co to auto bude ???

Ja osobne bych pri pomysleni na SWAP resil tohle , cenove se to mozna srovna se vsema ,ale zase komplikace ti vypadnou ,protoze to bude porad seriovej motor .

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 0:55   Citovat  

Waldo...děkuju za rady...hodně si toho vážím..
...Děkuju taky za Coupe...přiznám se,ě nějak zlákala targa,ale i přesto,když mi coupe zůstane,tak co by jsi udělal Ty,aby jsi z toho dostal co nejvíce..??...Zamlouvám se mi i ta varianta co psal DOHCVTEC Úsměv Děkuju zatím kluci..

Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 9:12   Citovat  

H22 v tarze také mám.. na nezávislé reference jak to jede či jak se to chová se můžeš zeptat Dutche nebo ReNa, kterým jsem jí na srazech pujčil.. na fotky se můžeš mrknout zde tudy odkaz jinak pokud chceš ušetřit jak hodně práce tak času.. tak pokud by se Ti líbila, tak bych jí možná prodal.. bot nájezd 800 km/rok je pro mě fakt málo.. a navíc targy tu mám další 2

Jináč za ty prachy co bys do toho měl sypat, aby to opravdu fungovalo.. to bych raději ty prachy schoval a koupil něco lepšího, třeba rovnou NSX

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 11:04   Citovat  

Tak tak, nebo Itr, Ctr, Rsx? Úsměv Já bych nejdřív koupil turbokit na D když už ho máš a loupnul bych ho do coupé. Pak bych směřoval k dalším levelům. Wip měl v 1.6 SOHC civicu nějakých 360HP, ale to už je zbytečně moc na váhu toho auta. Pokud bys chtěl sprintovat tak dobrá, ale na tvj záměr je to zbytečné. Nebo naswapovat K do coupé? Já nevím nechci ti nějak kecat do koupi del solky, ale já když jsem ji kupoval byl jsem nadčenej, ale když koupíš něco pěkného nepřipouštíš si moc, že je něco špatně. Já si taky nepřipouštěl, až pak mi došlo že se mi targa vlastně nelíbí a že je kničemu...no a scháněl jsem 5g

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 11:28   Citovat  

Ano jel jsem H22 od Bullseyeho a musím říct, že to je hodně dobrý na tak malý autíčko.
Jinak ti musí být jasný že se swapem budeš řešit brzdy a jiný důležitý věci, není to jenom o motoru...

Za mě do targy (jelikož ji mám taky) tak pro mě je cesta B18C z Integry 147kw odkaz

a nebo můj sen B16B odkaz

K20 dobrý, ale myslím, že jako série tam nebude takový fun facktor jako u těch béček a zase je tam dost uprav B16 se do targy dávala, takže swap těhle motoru bude brnkačka přátele

AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 11:37   Citovat  

Krtku místo toho, aby jsi tady zbytečně urážel, tak by jsi spis měl hledat na amerických forech. Jen to chce trosku angličtinu. Tady na tomto fóru je Ti schopno sofistikovane poradit par lidi. Btw. Newer ma tak trosku pravdu. Toto se tu už řešilo několikrát tak hledej.

Se swapem okamžitě počítej s brzdama atd., pokud chceš funkcni auto. No a pak zjistíš, ze pokud to neudělas na prase, tak v tom nechas tolik penez, ze jsis mohl koupit například EVO, a tam ten fun factor je úplne jinde Velmi šťastný

Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 12:07   Citovat  

a co jit cestou d16 a turbo ? pak az nebude stacit tak jit cestou k20/h22 + přeplnovat

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 13:06   Citovat  

mám pocit že je to další wswap kterej skončil založením tohoto topicu Chápeš!

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 13:11   Citovat  

crxmann napsal:
mám pocit že je to další wswap kterej skončil založením tohoto topicu Chápeš!

asi tak xD OK

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 16:32   Citovat  

Odkaz

Odkaz

Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 18:03   Citovat  

Nejsem úplny debil a je mi jasné,že asi těžko ubrzdím K2O nebo cokoli silného na brzdách,co jsou na D-čko..To samé i zbytek dílů...
Jde mi spíše o to,aby mi kluci tady dokázali poradit,i to málo,která tady nějaké zušeosti má..
Waldo: to,co měl v Civicu Wip nezní špatně,to udělal pomocí čeho?...turba ?..v Civicu 350hp nezní špatně..Velmi šťastný
Bullyse:Kámo,ta Tvoje hračka vypadá dost šíleně..Velmi šťastný ..na kolik výjde celá přestavba Tvojeho typu?

Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 18:29   Citovat  

Krtek napsal:

Bullyse:Kámo,ta Tvoje hračka vypadá dost šíleně..Velmi šťastný ..na kolik výjde celá přestavba Tvojeho typu?

Pokud ta stavba má fungovat, tak pokud nejsi dost zručný nemůžeš prachy tolik řešit.. tohle už je tak nějak dopasovaný, aby to vypadalo a poskládaný, aby to fungovalo, přední brzdy jsou stavěný na něco přes 200 koní a navíc i na větší váhu vozu, čili ty stačí.. chtělo by to ještě stabíky (mám připravené oba z ITR), a hlavně plně nastavitelný podvozek + PU silentbloky.. samože jsou tam pořád nějaké drobné detaily jako nedozapojené preluďácké snímače (jedná se celkem o 3).. jináč i tak je auto normálně pojízdné a na to jaké jsou na tom mamutí kola, tak je na sprintu schopné zajet stejný čas jako seriová ITR nebo S2000.. jak píšu já na tom dělal dva roky, za celou dobu co to auto mám (cca 3 roky?) jsem s ním najel cca 2000 km.. čili když se na to tak zpětně podívám stálo mě to hlavně hromadu času a práce a taky nějaký peníze.. jo a ještě ktomu mám kompletní rouru CAI od Injenu.. chtěl jsem teď přes zimu vše dotáhnout do konce a do naprosto pohodové plné funkčnosti - zkrátka jen auto na užívání.. nicméně do toho mám ještě školu, dvě další targy, který potřebujou péči no a abych na téhle strávil další půlrok práce a nikdo, kdo by o to mohl mít potencionální zájem to neocenil, tak ji raději nechám spát v garáži.. kdybys měl zájem, tak můžu vymyslet nějakej soupis co všechno tam je

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 18:31   Citovat  

no v čechách s j32 asi nemáš šanci to by bylo na benga moc lákadlo Velmi šťastný diť to čumí z kapoty to mi hlava nebere

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký motor s nejlepším výkonem?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina