Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
A6G nestartuje
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Dejv je teď offline  Dejv
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 20:25   Citovat  

Zdravím.
Zakládám samostatné vlákno, pár jich tu podobných je, ale tohle je trochu o něčem jiném, proto zakládám téma v relevantnější kategorii. Tomu, že auto nestartovalo předcházelo tohle: tudy odkaz
Nevím jestli to může mít nějakou souvislost, odpojovaly se věci, které by s tím neměly mít žádnou spojitost. Nyní jsem již vyměnil svíčky (již rok či půl roku auto občas naskočilo na tři válce a po chvíli bylo hned na čtyřech), to ovšem nepomohlo.
Při startování ihned chcípne, přijde mi že skoro ani nenaskočí, když ale zkusím přidávat ihned při startování plyn, motor se chvíli drží v otáčkách (je slyšet že na sucho), jakmile plyn pustím, ihned klekne.
Zítra ještě zkusím, zda mi vyzkratovaný servisák vybliká nějakou chybu a na doporučení rozebrat ještě plastíky pod budíky, atd., prý to může být jen hnuté nebo mírně vypojené relé. Ještě mě napadá, že může být pryč čerpadlo nebo imobilizér, který jej odpojí (ten ovšem nic nehlásí a tváří se OK, zkusil jsem i druhý klíč a nic).
Setkal jste se s tím někdo? Budu rád za jakoukoli radu.

Díky! Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 20:32   Citovat  

ještě přidám otázku kde najdu hlavní relé a pojistku čerpadla a jak zkontrolovat! Díky moc to mi hlava nebere
   Návrat  
fuck3rkkt je teď offline  fuck3rkkt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 9:24   Citovat  

Ahoj, mrkni sem tudy odkaz taky jsem s tím měl problém (sice coupe) ale mozna to bude tim Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 9:48   Citovat  

Ahoj, dikes, ten motor je ale studeny. Co to presne delalo?
Ja ted opet rozebral pristrojovku zkontroloval zda je vse spravne zapojene, stejne tak vsechny mozne soucastky co sem nasel.
Ted uz ani nema tendenci naskocit (nastartovat), jen hejka, jak kdyby neskakala jiskra, ale svicky jsou nove, vcera koupene, coz je blbost...
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 10:09   Citovat  

a jiskru to teda hází nebo ne ? čerpadlo slyšíš ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 11:32   Citovat  

U tech jisker to mam do kabelu strcit nejaky drat nebo jak ozkouset? Mam to obtahly gumou celkem hluboku...
Jinak s tim cerpadlem si nejsem jisty, nikdy jsem si toho nevsiml, to by musel jeden startovat a druhy jit poslouchat.
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 11:45   Citovat  

jiskru vytočit svíčku hodit do káblu a položit na hlavu a zatočit motorem.čerpadlo stačí přece otevřít dveře zapnout klíček na kontrolky a poslouchat jestli zabzučí na cca 5 vteřin
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 12:25   Citovat  

Svicky bohuzel nezkusim, vcera jsem vratil golu a mam Tcko z kelly, kterym to ani za boha nepovolim, to cerpadlo je slyset jak ve vnitr tak kdyz vybehnu u zadniho kola (cca 3 sekundy) pri klicku na kontrolkach, je to tak? Kdyby svicky nehazela jiskru, problem bude v kabelech, kdyby ano....?
Ještě dotaz: proč je v manuálu, že v žádném pripade nemam vozidlo tahat na lane?
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 14:08   Citovat  

no predpokladam ze kdyz hazet jiskru nebude tak bud kabely nebo rozdelovac, pak je tam jeste teda nejaká vysokonapetová cívka a pak uz asi nic dalsiho. Ty ctes manualy jo? to si dobrej Je to tam.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 14:22   Citovat  

Na laně: pokud to není poznámka z automatu pak může být myšleno, že se může tahnout na tyči. Jinak nevim to mi hlava nebere
Možná kvuli bezpečnosti, auto je v ten moment bez posilovačů (proto má brzdit tažené auto, přední si jen přibržďuje, taky tenhle způsob udrží lano napnutý, takže pak nejsou metrový skoky při rozjezdech).
Pokud začneš brzdit motorem (zařadíš kvalt), tak dřeš motor na sucho (stačí nechat N a nešahat na páku).
Jinak nevim proč by si chudinku nemohl oběsit na laně. to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 14:37   Citovat  

motorem je blbost, to je jasne, no pisou tam protoze je to "velice nebezpecne" takze je asi mysleno ze je to bez posilovacu a je fakt ze bez motoru to brzdit neni zadny med.... premyslim ze bych to nechal odtahnout, co to tak muze stat 10 kilometru Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
A6G nestartuje
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina