Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cvakaní v motoru
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MBeats je teď offline  MBeats
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 18:05   Citovat  

Zdravím, jako první se omlouvám za tohle téma, je jich tu asi milion .. všech milion jsem projížděl a nenašel jsme to co je můj problém.. tak se chci zeptat. Mám hondu civic 6G hatch. s mototorem 1.4i a 220 tis. najetých . Při volnoběhu a otáčkách 3 tis v motoru zní takové nepřijemné klepaní cvakání.. pár lidem jsem to popisoval a říkali že to mužou bejt ventily .. je to pravda ? můžou to bejt ventily ? a co s tím teda dělat ? seřídit ventily ? nebo to muže bejt něco jiného ? budu rád za každou radu cokoliv..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 18:10   Citovat  

MBeats napsal:
Zdravím, jako první se omlouvám za tohle téma, je jich tu asi milion .. všech milion jsem projížděl a nenašel jsme to co je můj problém.. tak se chci zeptat. Mám hondu civic 6G hatch. s mototorem 1.4i a 220 tis. najetých . Při volnoběhu a otáčkách 3 tis v motoru zní takové nepřijemné klepaní cvakání.. pár lidem jsem to popisoval a říkali že to mužou bejt ventily .. je to pravda ? můžou to bejt ventily ? a co s tím teda dělat ? seřídit ventily ? nebo to muže bejt něco jiného ? budu rád za každou radu cokoliv..
sundej viko serid ventily na predepsane vule a pak uvidis zda to zmizelo ci ne.zacni s vulema pak se da radit vice nez jen stilet od boku
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 18:16   Citovat  

marty89ul napsal:
sundej viko serid ventily na predepsane vule a pak uvidis zda to zmizelo ci ne.zacni s vulema pak se da radit vice nez jen stilet od boku

no ale jelikož jsem nikdy nesundal víko ventilů asi bych to měl nechat mechanikovi.. kolik to tak muže stát seřízení ventilů ? Úsměv
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 18:23   Citovat  

Já měl taky takový problém a dělaly to údajně podložky ventilových pružinek. Mechoš říkal, že to stačí zdrsnit. Tím se cvakání vyřešilo.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 18:34   Citovat  

MSX napsal:
Já měl taky takový problém a dělaly to údajně podložky ventilových pružinek. Mechoš říkal, že to stačí zdrsnit. Tím se cvakání vyřešilo.

a na kolik to vyšlo ? jelkož je to motor tak to ais nebude levná zaležitost.. takže to není žádnej pruser když to dělá ? že by to nějak omezilo něco nebo se motor nějak kazil to ne ? jen jde o zvuk ? .. každopádně to chci řešit.. pokud by to fungovalo a neklapalo by to byl bych rád Úsměv klapání strašně kazí zvuk motoru ..
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 18:52   Citovat  

nech udelat ventily a pak vymejslej dal, seridi ti je kazdej lojza co umi udelat vule na skodovce
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 19:10   Citovat  

Zkus natočit video a pošli ho sem.
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 19:14   Citovat  

MBeats napsal:
a na kolik to vyšlo ? jelkož je to motor tak to ais nebude levná zaležitost.. takže to není žádnej pruser když to dělá ? že by to nějak omezilo něco nebo se motor nějak kazil to ne ? jen jde o zvuk ? .. každopádně to chci řešit.. pokud by to fungovalo a neklapalo by to byl bych rád Úsměv klapání strašně kazí zvuk motoru ..

Nech si seřídit ty vůle to je základ, pokud to nezvládneš sám. A pokud se to nezmění můžou to být klidně podložky nebo cokoli jiného. Takhle ti moc nikdo neporadí...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 19:22   Citovat  

MSX napsal:
Nech si seřídit ty vůle to je základ, pokud to nezvládneš sám. A pokud se to nezmění můžou to být klidně podložky nebo cokoli jiného. Takhle ti moc nikdo neporadí...

jasně je mi jasné že mi nkod neřekne přesně co tomu je Úsměv jen mě to zajmallo co to muže tak bejt tak celkově Úsměv ted už mím nějaké svoje možnosti ty dám dopořádku a pak uvidím co dál Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 19:36   Citovat  

Petr 78 napsal:
Zkus natočit video a pošli ho sem.

pokusím se Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cvakaní v motoru
Fórum: Pokec o autech