Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
trackday Vysoké Mýto na velikonoční pondělí
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 5
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:51   Citovat  

Dany napsal:
Takže těch mejch 2.45 není až tak špatné, přesto to nemění moje názory a kdybych nejel tedy tu tak debilní stopu, jak říkal King, mohl jsem třeba ještě něco nahnat Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

no na to, že máš auto o 20 let mladší tak nic moc Velmi šťastný (sranda Chápeš! )ale je fakt,že na řidiči záleží , když se podíváš na výsledky tak stejný auto a jinej řidič jsou 2 i víc s rozdíl, ale to je všude ne jen v mýtě.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:53   Citovat  

skyline napsal:
Dany: ja vubec neresim, za kolik to kdo zajel ani kdo tam co znicil, nicmene proste hlaska o tom, ze tam na ridici nezalezi je vzhledem k narocnosti trati naprosty nesmysl. Nakonec co lip by to demonstrovalo nez diametralne odlisne casy lidi, kteri se stridaji v jednom aute a z nichz jeden je proste vyrazne lepsi ridic, nez ten druhy. Nebo si to vysvetlujes cim, kdyz prece na ridici nezalezi, ale stejne auto jezdi uplne jine casy dle toho, kdo sedi za volantem?

A když už mě tady chcete peskovat, přečtěte si co jsem opravdu napsal, neboť na tomto fóru je úžasné, jak se všechno většinou překroutí...

"To je okruh kde se sice smazávají výkonnostní rozdíly aut, nicméně bohužel i řidičské umění , předjíždět se dá pouze za cenu obrovského rizika...
Tohle není trať pro předokoly natož pro výkonné předokoly, proto asi moc Hond tam nepojede... "

Takže nikde netvrdím, že ŽÁDNÝ rozdíl mezi řidiči není, samo že řidič svou roli hraje, ale potenciál rozdílu ve schopnostech řidiče bych já osobně hledal jinde, než na této trati, tedy obráceně, díky charakteru trati není tak velký rozdíl jako by být mohl, toť vše, co jsem k tomu chtěl říct... papa
   Návrat  
Caltiger je teď offline  Caltiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:53   Citovat  

Dany napsal:
Takže těch mejch 2.45 není až tak špatné, přesto to nemění moje názory a kdybych nejel tedy tu tak debilní stopu, jak říkal King, mohl jsem třeba ještě něco nahnat Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Dobře ty. Velmi šťastný
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:59   Citovat  

Dany napsal:
A když už mě tady chcete peskovat, přečtěte si co jsem opravdu napsal, neboť na tomto fóru je úžasné, jak se všechno většinou překroutí...

"To je okruh kde se sice smazávají výkonnostní rozdíly aut, nicméně bohužel i řidičské umění , předjíždět se dá pouze za cenu obrovského rizika...
Tohle není trať pro předokoly natož pro výkonné předokoly, proto asi moc Hond tam nepojede... "

Takže nikde netvrdím, že ŽÁDNÝ rozdíl mezi řidiči není, samo že řidič svou roli hraje, ale potenciál rozdílu ve schopnostech řidiče bych já osobně hledal jinde, než na této trati, tedy obráceně, díky charakteru trati není tak velký rozdíl jako by být mohl, toť vše, co jsem k tomu chtěl říct... papa

když ono to z toho psanýho textu asi nevyzní tak, jak to myslíš .když napíšeš
citace:
okruh kde se sice smazávají výkonnostní rozdíly aut, nicméně bohužel i řidičské umění
i mě to připadá žes to myslel tak že za volant posadím moji matku a ona zajede +- to co já ,ty . ta věta tak prostě zní
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 11:07   Citovat  

monty napsal:
i mě to připadá žes to myslel tak že za volant posadím moji matku a ona zajede +- to co já ,ty . ta věta tak prostě zní

Máš pravdu, proto nesnáším moc fóra a psaný text, vždycky se to dá vyložit úplně jinak... Napíšeš že se stírají rozdíly a nikdo neřeší o kolik a rovnou vidí ten absurdní paradox, přesně tak jak si to popsal... Tak se omlouvám, nechtěl jsem příznivce pomalých okruhů a ostrých zatáček takto naštvat, i když u MX5 se to dá pochopit, kde jinde bys chtěl konkurovat silným autům Hihi ... Ale neberte to prosím někdo zase osobně...
Na druhou stranu všichni říkají, že se stírají rozdíly v autech, takže když tam přijedu já s trabantem, budu tedy patřit k favotitům Velmi šťastný
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 11:13   Citovat  

Dany napsal:

Nechapu, co tu kdo prekrucuje (citujes to, na co jsem reagoval, teda ponekud zbytecne tu cast o predokolkach, protoze o tom tu nikdo nemluvi), proste jsi napsal hloupost, ale zjevne se za to budes bit do posledniho dechu. Ja s tim problem nemam, ale zase nebudu ticho, kdyz nekdo tvrdi, ze v Myte se stiraji rozdily v ridicskem umeni - naopak, rozdily se tam probhlubuji, protoze vzhledem k narocnosti trati neni kde chyby dohnat a pritom jedna chyba muze znamenat pomerne velkou ztratu (kvuli spatnemu apexu zatacky po cilove rovince ztracis jeste dalsi 3 zatacky atd.). Ale to uz muze videt kazdy, kdo tam byl sam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 11:37   Citovat  

Prostě okruh na Renaulta Úsměv
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 11:55   Citovat  

Já myslím, že dobře víš, jak to myslím - udělat s radikálně upraveným CTR čas o 3,3 s rychlejší než, měla o 100 koní slabší mazda (spotrovní podvozek a brzdy) a 4,5 s oproti úplně sériové, to není žádné terno, jestli něco přineslo zkrácení oblouku před vracákem nebo ne, těžko říct. O dalších CTR a mém Civicu nemluvě. A jak je vidět, leží ti to v žaludku doteď. HaHaaa

Dnes by tvůj čas byl mimochodem stejný, jako měla nejlepší MX-5 s kompresorem (ca 160 k), ale sériovým podvozkem a brzdami. Ale jak jsem říkal, myslím, že by se Mýto s tvým autem dalo zajet ještě o chlup lépe.

Ale to nebylo jádro mého sdělení. Tím je to, že na tyhle technické trati jsou naopak na řidičské schopnosti klíčové a překvapuje mně, že je bagatelizuješ. Že si v nižších rychlostech dovolí jet víc lidí blízko skutečných limitů auta, je přece pozitivní a má to dost zásadní vliv na jejich vyježdění. Mě dost dobře nemůžeš zařadit mezi klasické závodící majitele a srovnat s nimi, prostě si na pár kol půjčím auto od Wella a pak něco zajedu, ale faktem je, že dneska jsem s MX-5 o 8,5 s rychlejší než tehdy s Civicem a tedy o brutálních 15,5 s rychlejší, než tehdy s mazdou. Ale je pravda, že od té doby také prošla menší transformací. svatoušek
   Návrat  
pomper je teď offline  pomper
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 12:10   Citovat  

Spoustu lidí si taky řekne, no jo 2 až 3 vteřiny na kolo, co to je ? Ale ve skutečnosti je to na tak malém okruhu strašně moc...
Nelze srovnávat s tratěmi jako je Most, Brno natož Ring (Nür)... A to i v případě, že se okruh prodlouží o další 2 kola... Je jasný, že na těchto okruzích je hlavně důležitá stabilita ve vysokých rychlostech a tam ty rozdíly budou markatní i co se výkonu týče, to mě příjde logické... A za to v mejtě bude vyhrávat krátký rozvor, minimální váha a setup podvozku, kterej bude auto stáčet po předku...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 12:22   Citovat  

King napsal:
Já myslím, že dobře víš, jak to myslím - udělat s radikálně upraveným CTR čas o 3,3 s rychlejší než, měla o 100 koní slabší mazda (spotrovní podvozek a brzdy) a 4,5 s oproti úplně sériové, to není žádné terno, jestli něco přineslo zkrácení oblouku před vracákem nebo ne, těžko říct. O dalších CTR a mém Civicu nemluvě. A jak je vidět, leží ti to v žaludku doteď. HaHaaa

Dnes by tvůj čas byl mimochodem stejný, jako měla nejlepší MX-5 s kompresorem (ca 160 k), ale sériovým podvozkem a brzdami. Ale jak jsem říkal, myslím, že by se Mýto s tvým autem dalo zajet ještě o chlup lépe.

A já to zase trošku otočím...
Řidič je vidět si srovnatelný se mnou, pokud by tedy ta trať smazávala převážně rozdíl mezi auty, není vlastně možné, abys se slabším autem zajel o tolik pomalejší čas, tím si prostě protiřečíš, naopak je vidět, že i v Mýtě je rozdíl mezi auty minimálně stejně důležitý jako rozdíl mezi řidiči, a protože všichni se shodnete, že smazává rozdíl mezi auty, tím mi dedukcí vychází, že smazává i rozdíl mezi řidiči...
   Návrat  
pomper je teď offline  pomper
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 12:36   Citovat  

Už se vykašlete na nějaký dohadování, koupíme nějaký Bawce na vyprasení a dáme si Race o nejlepšího jezdce Velmi šťastný
A uvidí se VTEC
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 13:04   Citovat  

no 2s v myte je tak 6s v brne, coz uz muzu posoudit ze je rozdil mezi seriovym a upravenym podvozkem/brzdama...proste je to moc.

Na druhou stranu myslim, ze zajet to myto za 53.xx neni pro rozumne upravene CTR/ITR velky problem, jen to chce spravne nacini (ja bych si dal napriklad mekci a sirsi pneu na predek) - a nemusi to by buhvijaky zavodni special...a hodne bude zalezet na ridici, precejenom ja jsem celkem drevo a byl jsem tam poprve...ale jezdim pro radost, jestli tam nejaky upraveny speedster lita o 2s rychleji, tak mi to zily neroztrha a nebudu se kvuli tomu chystat lamat rekordy Cool

samozrejme kdyz das ctr/itr proti mx5 na normalni okruh, tak to bude uplne nekde jinde...

pomper: porsche moc neresim, podle me mu to nejelo, protoze to byl zrejme automat a AWD, ty ztraty jsou proste obrovske...jestli jel zvolna 200 do kopce jen tak zvolna pro radost, tak je to asi jeho vec...zkousel pak i kousek dal poujet, dopadlo to stejne.

Zdence diky za foto Cool
Tu je par videii

1) Vubec druhe kolo v myte, osahaval jsem si trat, nestastne umistena kamera, nejde moc videt na trat

Odkaz

2) Druhy stint

Odkaz

3) Ctvrty a posledni stint

Odkaz
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 13:06   Citovat  

Dany napsal:
...pokud by tedy ta trať smazávala převážně rozdíl mezi auty, není vlastně možné, abys se slabším autem zajel o tolik pomalejší čas, tím si prostě protiřečíš, naopak je vidět, že i v Mýtě je rozdíl mezi auty minimálně stejně důležitý jako rozdíl mezi řidiči...

Dany, klídek. Neguješ především sám sebe, viz "To je okruh kde se sice smazávají výkonnostní rozdíly aut, nicméně bohužel i řidičské umění" - tvá slova, nikoli moje. Já napsal, že mi vadí, že znevažuješ řidičský faktor.

Ale asi nejsi zatvrzelé děcko ve třetí třídě, abys uznal, že v Brně by nejlepší Mazda neměla za stejný čas (kolo v brně je taky ca 2:40) ztrátu na Speedster 2,3 s, ale spíš 23, takže obecně čím techničtější okruh, tím menší výkonnostní rozdíly mezi auty.

Ale pokud chceš i nadále pokračovat ve vršení absurdních argumentů, pak věz, že ano - rozdíly mezi všemi auty jsou skoro nula, takže já poprvé sedl do 115 koňové MX-5 1.6 SL a byl jsem jen o 1,9 s za 240 k CTR. Tak to teda budu sakra dobrej pilot, no ne? Sice ne tak jako ty, ale sakra dobrej. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 13:12   Citovat  

pomper napsal:
Spoustu lidí si taky řekne, no jo 2 až 3 vteřiny na kolo, co to je ?

Ja bych to upresnil, diskutovany rozdil 2-3 vteriny neni na kolo, ale na 3 kola. 2-3 sekundy na kolo uz jsou v Myte pomerne velka propast.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 13:20   Citovat  

infinity napsal:
jestli tam nejaky upraveny speedster lita o 2s rychleji, tak mi to zily neroztrha a nebudu se kvuli tomu chystat lamat rekordy

Nemyslel jsem to tak, ze by ti to melo trhat zily, ale jako ilustraci, ze srazit ty dve sekundy na kolo zas takova sranda nebude. Navic jsi psal, zes jezdil 54-55 s/kolo, tedy jsem bral, ze myslis jako relativne v pohode 52 sekund, coz je od 53 sekund porad hodne daleko, pri techto casech uz je zlepseni o sekundu docela makacka. Kazdopadne prave s ohledem na vlastni zkusenosti mi ten tvuj cas prisel jako hodne dobrej uz ted.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 13:25   Citovat  

52 uz asi ne...53mid mozna ze i jo...nekdy to treba zkusim, v nejblizsich letech to ale zatim nebude, je pravda ze 2s/na kole je rozdil jako krava Mrk
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 14:23   Citovat  

Prestante se hadat, dyt je to zbytecny. Jeden o koze druhej o voze. Stejne sem v Mejte jel nejlip ja je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 14:44   Citovat  

King napsal:
Dany, klídek. Neguješ především sám sebe, viz "To je okruh kde se sice smazávají výkonnostní rozdíly aut, nicméně bohužel i řidičské umění" - tvá slova, nikoli moje. Já napsal, že mi vadí, že znevažuješ řidičský faktor.

Ale asi nejsi zatvrzelé děcko ve třetí třídě, abys uznal, že v Brně by nejlepší Mazda neměla za stejný čas (kolo v brně je taky ca 2:40) ztrátu na Speedster 2,3 s, ale spíš 23, takže obecně čím techničtější okruh, tím menší výkonnostní rozdíly mezi auty.

Ale pokud chceš i nadále pokračovat ve vršení absurdních argumentů, pak věz, že ano - rozdíly mezi všemi auty jsou skoro nula, takže já poprvé sedl do 115 koňové MX-5 1.6 SL a byl jsem jen o 1,9 s za 240 k CTR. Tak to teda budu kurefsky dobrej pilot, no ne? Sice ne tak jako ty, ale kurefsky dobrej. je to dobrý

Já se bavím o Tvém civicu a ty do toho montuješ půjčenou mazdu MX5 (chápu, že s ní nejedeš na poprvé naplno)...

Nicméně prostě možná jsem já tedy dřevák (že to tak cítím), ale ačkoli jsem tedy vyhrál a nezajel nijak špatný čas, stejně mi to prostě řidičsky ani technicky náročné nepřišlo a to prostě neříkám s despektem, na Czechringu jsem se zapotil daleko víc a musel jsem i víc pilotovat, abych to nerozbil...

Nicméně slibuju, že toto byla moje poslední reakce... Já si nic dokazovat nepotřebuju a žádným komplexem taky netrpím... papa
   Návrat  
Radek44 je teď offline  Radek44
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 19:36   Citovat  

Ahoj, máme v neděli 28. 10. pronajatej okruh ve Vysokým Mýtě. Nechtěl by si někdo přijet zajezdit zadarmo. Výměnou bych požadoval možnost zařídit si vaši Hondu. Rád bych si vyzkoušel zase něco nového(např. ITR, S2000, CTR 7g). Jsem schopen pozvat jedno, max dvě auta. Jedná se o celodenní ježdění. Mám zkušenost s jízdou v Mýtě i s výkonějšímy vozy. V případě zájmu SZ.
   Návrat  
bohemian je teď offline  bohemian
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 22:24   Citovat  

Radek44 napsal:
Ahoj, máme v neděli 28. 10. pronajatej okruh ve Vysokým Mýtě. Nechtěl by si někdo přijet zajezdit zadarmo. Výměnou bych požadoval možnost zařídit si vaši Hondu. Rád bych si vyzkoušel zase něco nového(např. ITR, S2000, CTR 7g). Jsem schopen pozvat jedno, max dvě auta. Jedná se o celodenní ježdění. Mám zkušenost s jízdou v Mýtě i s výkonějšímy vozy. V případě zájmu SZ.

já jedu, jako minule Velmi šťastný

Návrat  
Radek44 je teď offline  Radek44
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 22:25   Citovat  

JJ ty už jsi na seznamu účastníku, tebe ted nepočítám. Moje nabídka stále platí. Úsměv (Nepohrdnu ani VTi)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
trackday Vysoké Mýto na velikonoční pondělí
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina