Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Info k Prelude 4G face 2.0i 1995: spotřeba?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 21:31   Citovat  

Ahoj, je mi nabizena Honda Prelude 4G rv 95, udajne poface, 2.0i a je to nabidka zajimava, jelikoz bych ji mohl vymenit za Anglana..ale slysel jsem od spousty lidi, ze Prelude hodne zerou..s Anglanem neni problem jet za 6 ..resp pri cene benzinu 36/litr jezdim za 2Kc / km coz by tou prelude asi mel byt problem...co vy na to ? Diky predem..cocks
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 21:44   Citovat  

na H22A2 som vedel ist za 8litrov pri palbe i 16, vyber si
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 23:49   Citovat  

Tohle ale je dvoulit nonvtec zda to chapu dobre.. zadny VTicko.. s cerem muzu taky jezdit za 6 nebo za janevim kolik to zere kdyz jedu palbu... Ale jde mi o to, ze zrovna letos na Hondayi jsem slysel od spousty lidi (jelikoz se mi p4g moc libi a zajimal jsem se) ze z nejakeho duvodu jsou strasne nenazrany, ze je.normal 10 a ze s tim nelze jezdit treba pod 8 ...na blbnuti mam cero, s druhym autem jezdim fakt jako dedek..a proto od toho taky cekam prijatelny naklady..nechci to vymenit a pak si rvat vlasy, ze s tim nikam nedojedu..

..a jde o to, zda lidi prehani, jako vzdy, nebo to ma nejaky realny zaklad a od vymeny bych mel upustit.
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 23:53   Citovat  

co ja viem podla mna non vtec nema vyznam kupovat nech uz je to cokolvek hondacke

napr na c5g non vtec viem ist 6.2 ale to auto do roboty
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 0:12   Citovat  

za osum se dá, alejepotřeba se hodně ovládát. Pokud to chceš cistě na přepravu a styl, okej...ale nic víc bych od toho nečekal....only vtec Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 1:02   Citovat  

Buchtak napsal:
za osum se dá, alejepotřeba se hodně ovládát. Pokud to chceš cistě na přepravu a styl, okej...ale nic víc bych od toho nečekal....only vtec Úsměv
hmm tak to je bezcenny...za 8 na 100 pri dnesnich cenach s lehkou nohou..skoda, auto je to krasny.. jinak anglana jsem mel predtim eco vtec a zadna slava, poctivejch 220najeto a ikdyz vykonove dobry tak se to muselo tocit a spotreba zadnej, hit, ted mam 1.6 ES nonvtec coz je prej spatnej motor a ejhle..jedina Honda, ktera fakt nezere olej a navic jeste jezdi za pakatel a ma dobrej prubeh vykonu i kroutaku. Jen je to auto se spoustou much, anglan je fakt des, od klik pres stahovacky a spoustu dalsich veci.
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 8:02   Citovat  

Asi takhle - v preludě jako dědek moc jezdit nebudeš, to mi věř... tam to strašně svádí na to prostě šlápnout a i ta 2,0 docela jede. Jistě není to 2,2 vtec, ale je to Honda a prostě jede líp než jiný 2litry. Spotřeba jak píše Buchtak , dá se jezdit za 8, to ale nejezdí nikdo s ní, spíš 9-10 pokud moc neblbneš , po dálnici ve 150 tak za 12 ale to zas žere každý auto při takový rychlosti. Když chceš šetřit tak jí kup a dej do ní plyn. Já mám teď C5G esinu, jezdím celkem ostře a taky za 10 litrů .... ale v plynu a s automatem takže mě to netrápí. A 4G preludu si určo ještě koupím , je to fakt auto do kterýho se zamiluješ a pak ho chceš vždycky...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 8:27   Citovat  

A cos jsi čekal,cocksi? Že velké a těžké auto bude jezdit za 6l? Ty si to nekupuj nebo budeš zase brečet jako u 2.4. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:24   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Asi takhle - v preludě jako dědek moc jezdit nebudeš, to mi věř... tam to strašně svádí na to prostě šlápnout a i ta 2,0 docela jede. Jistě není to 2,2 vtec, ale je to Honda a prostě jede líp než jiný 2litry. Spotřeba jak píše Buchtak , dá se jezdit za 8, to ale nejezdí nikdo s ní, spíš 9-10 pokud moc neblbneš , po dálnici ve 150 tak za 12 ale to zas žere každý auto při takový rychlosti. Když chceš šetřit tak jí kup a dej do ní plyn. Já mám teď C5G esinu, jezdím celkem ostře a taky za 10 litrů .... ale v plynu a s automatem takže mě to netrápí. A 4G preludu si určo ještě koupím , je to fakt auto do kterýho se zamiluješ a pak ho chceš vždycky...

To si nemyslim, kolikrat jedu normalne i s cerem a to uz je co rict, kdyz se necham predjizdet odHTPecek Úsměv Takze Preludy se nebojim, ze by me nejak svadela, navic myslim, ze ten dvoulitr nebude zadnej vykonovej zazrak, ikdyz je to Honda Úsměv Jde mi proste o to, kam az nejniz se lze dostat..ale co tak ctu, tak tech 10 bude fakt realnejch...a za tu spotrebu uzivim mnohem vykonejsi auto takze asi zustanu u anglose Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:27   Citovat  

Hellborn napsal:
A cos jsi čekal,cocksi? Že velké a těžké auto bude jezdit za 6l? Ty si to nekupuj nebo budeš zase brečet jako u 2.4. Velmi šťastný

Ja prave nevim, co mam cekat, proto se ptam, zas tak tezky to neni, pocitam tak 1250 kg max ? A dvoulitr neni zas tak hroznej, vsak anglan v tyhle nalozi co mam ma taky urcitetreba 1150 kg kdyz vtec ma 1050..takze takovej rozdil tam neni, jsem schopnej akceptovat 7 na 100 ale ne vic..ale bojim se prave, zeto bude jak pises no.. Smutný Moc se mi ale libi sakra, 4G je krasna..
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:28   Citovat  

Kup si jizdní kolo nebo skútr, to nežere nic.... Hlavně si od nikoho nepůjčuj preludu nebo se zamiluješ....
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:38   Citovat  

ja jsem par roku zpátky mel P4G 2.3, o tom tu sice nepadla rec, ale motor byl luxusni, kdykoliv si slapl tak jel.
Jezdil sem s tim tak za tech 8litru, pokud me pamet nesalí, urcite by se dalo mene.
Nejezdil jsem vubec po dalnici.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:41   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Kup si jizdní kolo nebo skútr, to nežere nic.... Hlavně si od nikoho nepůjčuj preludu nebo se zamiluješ....

Koukam pan je fanatik Úsměv Te to casem prejde, je to jen auto, ver mi, kdyz to rikam zrovna ja Úsměv ..kazdopadne chci to jako druhy auto, do prace a na zimu proto resim spotrebu...kazdopadne dik přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:43   Citovat  

Aqwertzz napsal:
ja jsem par roku zpátky mel P4G 2.3, o tom tu sice nepadla rec, ale motor byl luxusni, kdykoliv si slapl tak jel.
Jezdil sem s tim tak za tech 8litru, pokud me pamet nesalí, urcite by se dalo mene.
Nejezdil jsem vubec po dalnici.

Ahoj, konecne nejakej min subjektivni nazor Úsměv ..to nezni uplne spatne..zkusim se s majitelem dohodnout na nejaky delsi projizd e a uvidime Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:43   Citovat  

Tak jsem nasel 4roky stary prispevek a pisu tam.

Tak jsem si koupil prvni plnou nadrž v životě.
Prelude 2.3 nadrž 55L a najel jsem 650km
A jsem mile překvapen.

To mame 8.47L/100km
bez dalnice, blbnuti na okreskach a vesmes mesto. Úsměv
Ale 2.3 non vtec.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:51   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak jsem nasel 4roky stary prispevek a pisu tam.

Tak jsem si koupil prvni plnou nadrž v životě.
Prelude 2.3 nadrž 55L a najel jsem 650km
A jsem mile překvapen.

To mame 8.47L/100km
bez dalnice, blbnuti na okreskach a vesmes mesto. Úsměv
Ale 2.3 non vtec.

To je ale slusny ! Ted jde o to, zda se dvoulitru nemusi vic slapat, vim, ze je to docela liny auto co si pamatuju ze sprintu Úsměv .takzeteoreticky bych se mohl motat kolem sedmi, to by slo, protoze jak rikam, jezdim s daily carem jako dedek, uz jsem se po letech vyklidnil takze porad do kila, mesto uplne solich, malokdy tomu dam do 3000...z kopce bez plynu za 5, dobrzduju pres kvalty, no proste dedek Úsměv Luda me laka, laka, to je oproti anglanoj proste zase Honda Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:58   Citovat  

cocks napsal:
To je ale slusny ! Ted jde o to, zda se dvoulitru nemusi vic slapat, vim, ze je to docela liny auto co si pamatuju ze sprintu Úsměv .takzeteoreticky bych se mohl motat kolem sedmi, to by slo, protoze jak rikam, jezdim s daily carem jako dedek, uz jsem se po letech vyklidnil takze porad do kila, mesto uplne solich, malokdy tomu dam do 3000...z kopce bez plynu za 5, dobrzduju pres kvalty, no proste dedek Úsměv Luda me laka, laka, to je oproti anglanoj proste zase Honda Úsměv

To by mě zajímalo, jak jsi jezdil s tou 2.4, když jsi se nemohl dostat pod 10l... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:59   Citovat  

me se to auto extremne libilo, uplne jiny desinga ten interier, sedacky a hlavne ten posez Velmi šťastný ten je uplne jiny.
Nevim jakou tam mas vybavu, ale to moje melo vsechno v elktrice, tempomat, jedine co jsem nemel byla klima.
kufr dostatecne velky, nikdy se mi nic nepokazilo jenom jsem menil zadni tyc stabilizatoru, protoze jak je to chycene ke kastli takovyma silentama tak to tam zhnilo. Jinak to nehnilo nikde. A oproti dvoulitru to i jede, na sprintech jsem skoro vzdycky dvoulitr dal.
A kdyz 2.3 ma spotrebu tech 8 a vice tak 2litr musi jit pod 8v pohode.
PS: v zadni sedacce mas otvor na lyze a jine delsi veci, skvela vec. To bych v ATR ocenil Smutný jezdim s lyzema z okna Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 11:03   Citovat  

Hellborn napsal:
To by mě zajímalo, jak jsi jezdil s tou 2.4, když jsi se nemohl dostat pod 10l... Velmi šťastný

Hellbi tam to asi hodne delaly ty 18ky 235/40 na vsech kolech a te sportpaket nebo nevim, tehdajsem jestespotrebu resit nemusel, i tak to ale byl des, hroznej des. Kamos ma novyho 2.4 a ikdyz to teda je zase docela liny, tak s tim jezdi mezi 8-9 coz je dobry.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 11:08   Citovat  

Aqwertzz napsal:
me se to auto extremne libilo, uplne jiny desinga ten interier, sedacky a hlavne ten posez Velmi šťastný ten je uplne jiny.
Nevim jakou tam mas vybavu, ale to moje melo vsechno v elktrice, tempomat, jedine co jsem nemel byla klima.
kufr dostatecne velky, nikdy se mi nic nepokazilo jenom jsem menil zadni tyc stabilizatoru, protoze jak je to chycene ke kastli takovyma silentama tak to tam zhnilo. Jinak to nehnilo nikde. A oproti dvoulitru to i jede, na sprintech jsem skoro vzdycky dvoulitr dal.
A kdyz 2.3 ma spotrebu tech 8 a vice tak 2litr musi jit pod 8v pohode.
PS: v zadni sedacce mas otvor na lyze a jine delsi veci, skvela vec. To bych v ATR ocenil Smutný jezdim s lyzema z okna Smutný

Vsak vsak, pro me byla 4G vzdy neco jako vetsi CRX, takze jsem podobne navedenej Úsměv Jinak co si pamatuju ze sprintu tak Prelude dle.mejch predstav nejede zadna, ale tak je kravina to porovnavat s CRX kdyz ji na prvnich 50ti metrech nadelis nekolik aut Úsměv Treba kamos ma ale 5g dvoulitr a to neni zas tak hrozny, zadna divocina, ale plynule to tahne od cca 2500 az do konce a tak nejak prubrzne to tam leze, jen to neni na nejaky mereni pindiku, tam kdejaky tdi uspeje..ale to jsem odbocil, prave na tohle to auto nepotrebuju. Jinak je to presne tahle, je to nekoho z clubu, kdyby jste o ni vedeli blizssi info, budu rad.. tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 11:36   Citovat  

Tvl, Cocksi, to je moje bejvala Ludra Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 11:48   Citovat  

Buchtak napsal:
Tvl, Cocksi, to je moje bejvala Ludra Velmi šťastný

Jooo typek psal ze ji ma od Buchtaka..jenze my se treba zname, ale ten nick mi nic nerika Úsměv) Tak mi o ni neco povez, zda si ji ma cocks poridit nebo nema Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 12:07   Citovat  

Ja myslim, ze dobra....to co pise, je pravda. A hlavne v pohode typek, takze bych se toho nebal. Ale lem vcelku KO, stejne jako prah - neodborna kitovacka. Motor super, nebere vubec olej, prevodovka taktez, jedna z nej co sem kdy mel.....plus naka kosmetika....a koroze sibru Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 13:05   Citovat  

Buchtak napsal:
Ja myslim, ze dobra....to co pise, je pravda. A hlavne v pohode typek, takze bych se toho nebal. Ale lem vcelku KO, stejne jako prah - neodborna kitovacka. Motor super, nebere vubec olej, prevodovka taktez, jedna z nej co sem kdy mel.....plus naka kosmetika....a koroze sibru Úsměv
to je na klid, jde spi o mechanicky veci, kosmetiku zvladnu.. olej prej trochu zere....no..a nezbejva se zeptat..za kolik jsi s tim nejmin jezdil ? Úsměv)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 13:39   Citovat  

jak rikam, osum. Cokoliv, co je min, mi prijde jako utopie....u kterekoliv Preludy, mel jsem vsechny generace Mrk Pokud levnej provoz, tak jak uz tu zaznelo - LPG
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 15:16   Citovat  

Taky jsem kdysi P4G mel a jednou se mi podarilo jet za sedm, ale bylo to 90km/h po dalnici abych dojel od benzinky domu kde jsem nechal penize Velmi šťastný mel jsem v kapse necely tri kila a domu presne 103 km. Domu jsem dojel, ale od baraku k benzince uz jsem tlacil Velmi šťastný

Jinak prumer jsem mel asi 8,9l/100km. Vice mene plazeni se po meste. Ale opravdu plazeni se. Stacilo tomu trochu slapnout a lezlo to k deset. Na druhou stranu pri dalnicni rychlosti kolem tech 130-140 to zralo furt tech deset.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 18:09   Citovat  

prelude mám za sebou sice 2.2 ale i tak v klidku za 8 na dálku ve městě furt kolem 10ti l. U 2.0 bych to viděl ve městě cca o 1l méně tedy za 8-9l přátele
   Návrat  
raTko je teď offline  raTko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2012 , 13:35   Citovat  

mam H22A a spravim za 8 bez problemov mesto 10 Úsměv inak su to lasky ako tu uz bolo spomenute
   Návrat  
Pawka G. je teď offline  Pawka G.
PříspěvekZaslal: 27.10.2012 , 22:28   Citovat  

F2OA4 spotřeba 8 až 13, možná nezrychlí na sprintech tak jako papírový CRX, ale podvozkově a celkově provedením je trošku jinde. A žádný levnější benzínový auto s obsahem od dvou litrů vejš není žádnej ekomobil, prelude je hlavně hezký auto, praktický není vůbec, ale je prostě parádníÚsměv Včera jsem jel přezouvat gumy, jedno kolo do kufru, tři na sedačky, jasnej příklad:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 12:02   Citovat  

Panove diky, myslim, ze je to jasny, pod 8 nerealny, takze Anglos zustane doma, holt 2litry rozdil je pro me ted velkej luxus, ikdyz vcera jsem na ONO tankoval za 33.80 Úsměv tak treba casem, auto je to krasny..

PROSIM SMAZAT
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Info k Prelude 4G face 2.0i 1995: spotřeba?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina