Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dělá někdo u nějaké pojištovny?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
LukasS. je teď offline  LukasS.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 18:15   Citovat  

Zdravím,
sháním někoho kdo pracuje v pojistovne a ma moznost uzavrit povinne ruceni.

Predem mockrat dekuji!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 18:17   Citovat  

Napiš SZ uživateli JofreyCRX
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 18:18   Citovat  

nebo taky DanTe.
   Návrat  
LukasS. je teď offline  LukasS.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 18:27   Citovat  

diky chlapy doufam ze se mi brzo ozvou
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 9:58   Citovat  

Dělám Českou, Podnikatelskou, Allianz, Kooperativu a Generali. A jestli chceš něco ještě levnějšího, tak zkus tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 10:39   Citovat  

My už jsme si psali ohledně jeho problému a obávám se, že je pěkně v pytli Smutný Leda by tu byl střelec co si jeho problém veme na triko a to se obávám, že nikdo rozumnej nebude Smutný
   Návrat  
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 20:02   Citovat  

já dělám a mám borce, co vyloženě kouzlí krásné ceny...
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 21:39   Citovat  

Jen tak mezi řečí, prosím o nezávislé posouzení - C5g ročník 92, 1493ccm, trvalý pobyt v Praze, mám řidičák 4 roky, chci 100MKč krytí, asistenci, čtvrtletní platby.. je v pohodě, že nikdo kromě Slavie (na kterou slyším dost často stížnosti na plnění) se nedostane pod 4 tisíce ročně?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 21:58   Citovat  

dj-bobr napsal:
Jen tak mezi řečí, prosím o nezávislé posouzení - C5g ročník 92, 1493ccm, trvalý pobyt v Praze, mám řidičák 4 roky, chci 100MKč krytí, asistenci, čtvrtletní platby.. je v pohodě, že nikdo kromě Slavie (na kterou slyším dost často stížnosti na plnění) se nedostane pod 4 tisíce ročně?

pořádnej výtlem já mám alianz, 100/100mil. všechny služby, srážky se zvěří, živel. pohromy apd. prostě vše co snad šlo a platím na c5g VTI 118kw 2.600,- a nebo bez těch navíc služeb 1.800,- ale zvolil jsem si za 2.600,- Možná jsou tady i co maji levnější... ale já tehdá řešil kvalitní a levnou... ne tu nejlevnější...
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 22:59   Citovat  

No to je vono - chci rozumný poměr ceny a kvality. Už víc lidí nezávisle na sobě dost haněli Slavii a Triglav, co se rychlosti a výše výplaty plnění týče, kdežto třeba ČPP platila hned a správně, když jsem byl lehounce nabořen od kámoše s pojistkou u ČPP.. já jsem teď u ČPP a nebráním se změně.

Chci určitě:
- pojistit skla bez brutální spoluúčasti a s možností vyplacení rozpočtem (jak jsem zjistil, není zdaleka samozřejmé)
- 100MKč krytí
- asistenci s krátkým odtahem zadarmo a obecně nějakými základními službami hrazenými pojišťovnou
- neproblematické plnění pojistných událostí (nerad bych, aby mě oběť nehody pak chtěla zkásnout občanskoprávní cestou poté, co ho moje pojišťovna vyfakuje nebo mu vyplatí jen nějakou almužnu)
- čtvrtletní interval plateb

Ocenil bych:
- pojištění proti živelným katastrofám a proti srážce se zvířetem, ale pouze pokud by šlo vyplácet rozpočtem
- nějakou lepší asistenci (nemám problém si za vyšší asistenci pár stovek ročně připlatit, pokud to za to stojí)
- komunikaci e-mailem, včetně platebních údajů na další čtvrtletí (nemám kde bezpečně přijímat nedoporučenou poštu a od ČPP často dostanu až doporučenou upomínku)
- cenu do 4000Kč ročně

Nepotřebuju pojištění pokut ani nic podobného a nerad bych slyšel slovo "flotila" (prý to chtějí zatrhnout..)

Makléři, prodejci, kdokoliv další - uměl by mi někdo něco takového nabídnout? Na epojisteni.cz se dostanu pod 4k ročně jen u Slavie..
(o lahvi nějakého dobrého pití by se pak taky třeba dalo uvažovat Úsměv )

Moderátoři - klidně toto přesuňte jinam, kam to patří líp - když už jsem se sem tak nenápadně vetřel Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 23:23   Citovat  

provize za pojistku je minimální, snad jen nějaká stovka... pomalu nestojí ani za ty starosti se skenováním dokumentů apd... pokud si naskenuješ tp, napíšeš jméno příjmení apd údaje, přepošlu to šéfíkovi a on se na to mrkne...

tohle platí pro všechny co by měli zájem...
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 23:42   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
provize za pojistku je minimální, snad jen nějaká stovka... pomalu nestojí ani za ty starosti se skenováním dokumentů apd... pokud si naskenuješ tp, napíšeš jméno příjmení apd údaje, přepošlu to šéfíkovi a on se na to mrkne...

tohle platí pro všechny co by měli zájem...

A to jsou jake pojistovny? Kamarad si tedka kupuju Civica TypeRa, tak bych chtel povinny a havarijku...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 23:53   Citovat  

dj-bobr napsal:
No to je vono - chci rozumný poměr ceny a kvality. Už víc lidí nezávisle na sobě dost haněli Slavii a Triglav, co se rychlosti a výše výplaty plnění týče, kdežto třeba ČPP platila hned a správně, když jsem byl lehounce nabořen od kámoše s pojistkou u ČPP.. já jsem teď u ČPP a nebráním se změně.

Chci určitě:
- pojistit skla bez brutální spoluúčasti a s možností vyplacení rozpočtem (jak jsem zjistil, není zdaleka samozřejmé)
- 100MKč krytí
- asistenci s krátkým odtahem zadarmo a obecně nějakými základními službami hrazenými pojišťovnou
- neproblematické plnění pojistných událostí (nerad bych, aby mě oběť nehody pak chtěla zkásnout občanskoprávní cestou poté, co ho moje pojišťovna vyfakuje nebo mu vyplatí jen nějakou almužnu)
- čtvrtletní interval plateb

Ocenil bych:
- pojištění proti živelným katastrofám a proti srážce se zvířetem, ale pouze pokud by šlo vyplácet rozpočtem
- nějakou lepší asistenci (nemám problém si za vyšší asistenci pár stovek ročně připlatit, pokud to za to stojí)
- komunikaci e-mailem, včetně platebních údajů na další čtvrtletí (nemám kde bezpečně přijímat nedoporučenou poštu a od ČPP často dostanu až doporučenou upomínku)
- cenu do 4000Kč ročně

Nepotřebuju pojištění pokut ani nic podobného a nerad bych slyšel slovo "flotila" (prý to chtějí zatrhnout..)

Makléři, prodejci, kdokoliv další - uměl by mi někdo něco takového nabídnout? Na epojisteni.cz se dostanu pod 4k ročně jen u Slavie..
(o lahvi nějakého dobrého pití by se pak taky třeba dalo uvažovat Úsměv )

Moderátoři - klidně toto přesuňte jinam, kam to patří líp - když už jsem se sem tak nenápadně vetřel Tak to valím bulvy

Důvod?

Flotilu tu užívá pár lidí z klubu a právě například u ČPP a nejsou to lidé, kteří by zrovna měli hluboko do kapsy, nebo chtěli nějak šulit. DanTe by mohl vyprávět a funguje to bez problémů a i kdyby to chtěli zatrhnout, tak platí smlouva, která byla uzavřena za stávajících/"tehdejších" podmínek a tudíž zruší formu produktu.

přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 0:00   Citovat  

bordel napsal:
A to jsou jake pojistovny? Kamarad si tedka kupuju Civica TypeRa, tak bych chtel povinny a havarijku...

já mám Alianz, tam má můj šéf aji nějakýho experta, ale vím že dělá i jiné pojištovny, na starým c4g mě vyšla nejlevněji zase u čsob. On jakožto pojištovák má nasmlouvaný různé slevy u pojištoven a může pak jít s cenou dolů, a u alianz má nejlepší kontakty, ale ne všechny auta tam vychází nejlevněji, mě zrovna civic c5g vti ale vyšlo a to mám pojistku exkluziv sevším všudy mám teda dojem Velmi šťastný A havarijko sem ještě nedělal... ale domluvit to není problém.

Já se při řešení škodní události na mém c5g jen tak zeptal co by stálo havarijko a týpek u generali říkal myswlím 7tis. Ale alianz mi havarijko neudělá, ta nepojistí starší 10ti let na havarijko, pokud teda nedá výjmku..

sry za překlepy jsem na mobilu a už spímVelmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 8:19   Citovat  

M@jk napsal:
Důvod?

Flotilu tu užívá pár lidí z klubu a právě například u ČPP a nejsou to lidé, kteří by zrovna měli hluboko do kapsy, nebo chtěli nějak šulit. DanTe by mohl vyprávět a funguje to bez problémů a i kdyby to chtěli zatrhnout, tak platí smlouva, která byla uzavřena za stávajících/"tehdejších" podmínek a tudíž zruší formu produktu.

přátele

Taky jsem o tom četl, že od Nového roku bude útrum s flotilama, páč toho lidi zneužívají a pojišťovny ty lidi budou převádět na jiný produkty, mám pocit, že jsem to dokonce četl v současném čísle SM je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 8:51   Citovat  

rotker napsal:
Taky jsem o tom četl, že od Nového roku bude útrum s flotilama, páč toho lidi zneužívají a pojišťovny ty lidi budou převádět na jiný produkty, mám pocit, že jsem to dokonce četl v současném čísle SM je to dobrý

Já to četl na novinkách...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 8:56   Citovat  

Hellborn napsal:
Já to četl na novinkách...

Jo to je ono, tak se omlouvám, četl jsem to na novinkách Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:01   Citovat  

Jo je to tak ČAP a ČKP o tom rozhodli, protože toho klienti zneužívají. Vemte si to takhle, já mám u nás pojištěnou OI RS na 130 tisíc, roční pojistný i se slevou 70% obvodního ředitele platím 6500,- (kdybych to měl jen se zaměstnaneckou slevou 50% tak jsem na 8500,- a se spoluúčastí 5000,-) do toho je započítaný POV na 100/100 připojištění čelního skla na 10 tisíc a kompletní havárka se spoluúčastí 3000,- a mám to normálně na retail, žádná flotila a teď si vemte tuhle zlodějnu, Audi Q7 pojištěný na 970 tisíc bez DPH, kompletní havariní pojistka a platí 3600,- ročně? Tak jako sorry ale kde to jsme? to snad ne A ono když pojišťovny budou dostávat vyšší pojistný, tak potom taky budou ochotný vyplácet víc peněz, tak to prostě je. Vidím to tu dnes a denně, dám příklad máme VIP flotilu jednoho nejmenovaného servisu v Ostravě a oni nám zaplatili 2 miliony a my jim na poj. událostech vyplatili už 6 milionů, každý auto maji s 2% spoluúčastí, včera jsme se tu normálně museli už smát, když měli pojištěný BMW 740D r.v.2012 v částce 1 500000 bez DPH na pojistný 3600,- ročně Tak to valím bulvy a to nemluvim o tom, že jsme zjistili že na nás dělaji pojistný podvody s navigacema Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:15   Citovat  

DanTe napsal:
Jo je to tak ČAP a ČKP o tom rozhodli, protože toho klienti zneužívají. Vemte si to takhle, já mám u nás pojištěnou OI RS na 130 tisíc, roční pojistný i se slevou 70% obvodního ředitele platím 6500,- (kdybych to měl jen se zaměstnaneckou slevou 50% tak jsem na 8500,- a se spoluúčastí 5000,-) do toho je započítaný POV na 100/100 připojištění čelního skla na 10 tisíc a kompletní havárka se spoluúčastí 3000,- a mám to normálně na retail, žádná flotila a teď si vemte tuhle zlodějnu, Audi Q7 pojištěný na 970 tisíc bez DPH, kompletní havariní pojistka a platí 3600,- ročně? Tak jako sorry ale kde to jsme? to snad ne A ono když pojišťovny budou dostávat vyšší pojistný, tak potom taky budou ochotný vyplácet víc peněz, tak to prostě je. Vidím to tu dnes a denně, dám příklad máme VIP flotilu jednoho nejmenovaného servisu v Ostravě a oni nám zaplatili 2 miliony a my jim na poj. událostech vyplatili už 6 milionů, každý auto maji s 2% spoluúčastí, včera jsme se tu normálně museli už smát, když měli pojištěný BMW 740D r.v.2012 v částce 1 500000 bez DPH na pojistný 3600,- ročně Tak to valím bulvy a to nemluvim o tom, že jsme zjistili že na nás dělaji pojistný podvody s navigacema Tak to valím bulvy

Velmi šťastný Klasika, ale ještě mi to nedá nezeptat se...někde se psalo, že pojišťovny za rok na POV vyberou 21 miliard a vyplatí 11 miliard, 10 miliard zisku je málo na to, aby plnili jak mají? HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:18   Citovat  

rotker napsal:
Velmi šťastný Klasika, ale ještě mi to nedá nezeptat se...někde se psalo, že pojišťovny za rok na POV vyberou 21 miliard a vyplatí 11 miliard, 10 miliard zisku je málo na to, aby plnili jak mají? HaHaaa

Vedení si rozdělí půlku na odměnách, třetinu akcionářům a šestinu platy a moc toho nezbyde... HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:19   Citovat  

rotker napsal:

No víš co, to se vybere na POV, ale zase na havárkách se sakra tratí, to už nikdo nikde nenapíše Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Vedení si rozdělí půlku na odměnách, třetinu akcionářům a šestinu platy a moc toho nezbyde... HaHaaa

Tvá verze mi na české poměry příjde pravděpodobnější HaHaaa
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:32   Citovat  

DanTe napsal:
No víš co, to se vybere na POV, ale zase na havárkách se sakra tratí, to už nikdo nikde nenapíše Velmi šťastný

co je mi po tom ,pokud se na havarijním prodělává tak je asi něco špatně nastaveno a pak daný produkt neposkytuju ale nechápu proč to dotovat z povinné daně.nic jinýho to není , povinná dan stanovená státem vyvedená do soukromýho sektoru .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:53   Citovat  

monty napsal:
co je mi po tom ,pokud se na havarijním prodělává tak je asi něco špatně nastaveno a pak daný produkt neposkytuju ale nechápu proč to dotovat z povinné daně.nic jinýho to není , povinná dan stanovená státem vyvedená do soukromýho sektoru .

Lepší do soukromýho než státního, ve státním by se to rozkradlo raz dva, v soukromým vzhledem k tomu, že je tam těch subjektů spoustu to není až tak markantní, ikdyž fakt nemám pochyb o tom, že se to taky rozkrádá Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 10:31   Citovat  

DanTe napsal:
Lepší do soukromýho než státního, ve státním by se to rozkradlo raz dva, v soukromým vzhledem k tomu, že je tam těch subjektů spoustu to není až tak markantní, ikdyž fakt nemám pochyb o tom, že se to taky rozkrádá Velmi šťastný
no v tomhle státě určitě.ale soukromej subjekt kterej potřebuje a jeho prvotním cílem je generovat zisk ? s takovouhle podporou státu ? ČKP no comment Velmi šťastný
zajímavý že předtím duchodovej pruběžnej system fungoval s přebytkem ,zajímavý že fungovalo pojištění a ted je najednou všechno špatně a musi to jít do soukromejch rukou.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 10:44   Citovat  

monty napsal:
no v tomhle státě určitě.ale soukromej subjekt kterej potřebuje a jeho prvotním cílem je generovat zisk ? s takovouhle podporou státu ? ČKP no comment Velmi šťastný
zajímavý že předtím duchodovej pruběžnej system fungoval s přebytkem ,zajímavý že fungovalo pojištění a ted je najednou všechno špatně a musi to jít do soukromejch rukou.

Jo, státní důchodový fond (nebo jak se to jmenovalo) se v 90tých rozplynul hodně rychle... Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 10:54   Citovat  

bodejt dyt si ho tehdejší vláda "půjčila" do rozpočtu , jen ho jaksi zapoměli vrátit. ne mě přijde že momentálně vládnou mocenský skupiny který si prostě zaplatí za to co chtěj uzákonit. exekutoři , zemědělci , fotovoltaika, kotelníci ,těžaři,pojistníci .... dycky se to zabalí tak aby to vypadalo jako správnej krok a pak ... jak se říká "cesta do pekla bývá dlážděna dobrými umysly".
myslím že cíl je první republika : chceš doktora zaplat , chceš penzi musíš dělat uředníka ,policajta jinak si ušetři neb chcípni .
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2013 , 18:17   Citovat  

Ahoj, chlapi,nevím, nenašel jsem téma kde bych se mohl více zeptat... Mám H+ Civic, 1.5 84kw, rv 1999. Momentálně mám kooperativu - uplný základ za 2 x 2850 KČ ročně. Narodil jsem se v roce 92 a bonus mám 2 měsíce Velmi šťastnýVelmi šťastný nevíte kam přejít či jak... ? Smutný dík... přátele nebo přes někoho kdo dělá pojistky... Děkuju Úsměv
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.1.2013 , 18:20   Citovat  

mb7909 napsal:
Ahoj, chlapi,nevím, nenašel jsem téma kde bych se mohl více zeptat... Mám H+ Civic, 1.5 84kw, rv 1999. Momentálně mám kooperativu - uplný základ za 2 x 2850 KČ ročně. Narodil jsem se v roce 92 a bonus mám 2 měsíce Velmi šťastnýVelmi šťastný nevíte kam přejít či jak... ? Smutný dík... přátele nebo přes někoho kdo dělá pojistky... Děkuju Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2013 , 18:21   Citovat  

Hlavator napsal:
http://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=846418#846418

To už jsem pročítal... Tak to valím bulvy
   Návrat