Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pryč s imobilizerem
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
LukAshek je teď offline  LukAshek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 1:18   Citovat  

Království a půl princezny tomu, kdo mě toho zbaví naštvanej Stejně to nepoužívám, protože je tam nějaká chyba. Houkačka už je taky venku, protože byla rozbitá od bouračky a akorát mě všude visí svazky drátů, všude se to třepe a sem tam to vypadává ven to mi hlava nebere Ani nevím jestli je tohle imobilizér nebo alarm HaHaaa každopádně nefunguje ani jedno meetallll Jo a jedná se o Honda Concerto

DSC00717.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00717.JPG, 1.42 MB

DSC00718.JPG

DSC00718.JPG, 1.32 MB

DSC00719.JPG

DSC00719.JPG, 1.33 MB

DSC00720.JPG

DSC00720.JPG, 1.31 MB

DSC00721.JPG

DSC00721.JPG, 1.44 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 9:03   Citovat  

Tahle prasárna bude jen alarm cože cože ?
Odkud si?

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 13:53   Citovat  

Bubaak napsal:
Tahle prasárna bude jen alarm cože cože ?
Odkud si?

Asi to bude nějakej nedodělanej francouzskej alarm no, protože z řidičových dveřích sem vyndal nezapojenej motorek od dálkovýho ovládání(nechápu na co tam byl, když neměl ani táhlo). Každopádně jako nevím do čeho všeho to vede, protože ten hlavní svazek je mohutnej a jsou na tom asi 3 nebo 4 pojistky, fakt strašný zvěrstvo tohle Velmi šťastný Každopádně ještě někde tam je imobilizér, kterej má nějakou chybu, protože když ho zapnu tak mi tam bliká pěkná červená kontrolka HaHaaa ale sem tam se stane, že když pak jdu do auta a zase ho chci vypnout tak mi to nějak zkratuje a svítí mi všech 6 blinkrů a nevypne to nic jinýho než vypojení baterky to mi hlava nebere Takže jako fakt nevím, kdo stavět tuhle elektrárnu Velmi šťastný Sem z Brna Honda

s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 15:35   Citovat  

Já se obávám, že to nebude ani Imobilizér ani alarm ani alarm s imobilizérem případně imobilizér s alarmem. Patrně se zde jedná o tzv. požírač energie. Tedy něco, co používá pan Burns ve své jaderné elektrárně ve Springfieldu, aby zvedl ceny elektřiny. Takováto zařízení se objevila poté, co mu zakázali vysypávat v noci tajně elektřinu do kaňonu. Zde je to namontováno patrně pro to, aby se zvedla spotřeba paliva... Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 17:11   Citovat  

ten motorek může být od centrálu, který tam asi není (je možný že byl stavěn pro konkretní auto).
Svazek, tam bude jedno pernamentní napajení, jedno pod kličkem, napajení pro sirenu, pro ten elektromotor, zbytek kabelů budou spojeny s blinkrama (někdy světla), pak snímače/spínače (ty ultrazvuky, nějaký ve dveřích.....) prostě dobrá šuk
Ale odbastlit se to dá je to dobrý jen doufat že se najde někdo, kdo někdy alarm (de)montoval a dát mu basu piv na dopoledne Úsměv Bohužel nejsem z brna Smutný

Concerto je jednoduchý auto, tam to návaznost na ŘJ mít nebude a když, tak minimální je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 23:04   Citovat  

s.c.a.r.a.b.e.u.s. napsal:
Já se obávám, že to nebude ani Imobilizér ani alarm ani alarm s imobilizérem případně imobilizér s alarmem. Patrně se zde jedná o tzv. požírač energie. Tedy něco, co používá pan Burns ve své jaderné elektrárně ve Springfieldu, aby zvedl ceny elektřiny. Takováto zařízení se objevila poté, co mu zakázali vysypávat v noci tajně elektřinu do kaňonu. Zde je to namontováno patrně pro to, aby se zvedla spotřeba paliva... Velmi šťastný

A teď česky kámo Velmi šťastný Proč by tam někdo něco takovýho dával? Tak to koukám! Jako, že ve Francii si tohle dávali do aut aby jim to víc žralo? Tak to koukám! Nechápu to mi hlava nebere

Bolfa je teď offline  Bolfa
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 23:37   Citovat  

No vyzkoušel bych odpojit ten konektory u tý jednotky a pokad bez problému nastartuješ a vše bude fungovat tak bych vzal štípačky izolačku a všehny ty dodělaný svazky vystřihal nic na tom neni.Jinak ty blinkry značí jen to že ta jednotka alarmu už to má zasebou Úsměv

Horst je teď offline  Horst
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 12:28   Citovat  

Na elektriku odborník nejsem, ale asi před měsícem se mi podařilo odoperovat dobastlený imobilizér z civica (4g). V první řadě bych sundal vše, co není originální - zejména ty 2 hladké černé hadičky, co skrývají ten černo-žlutý a černo-bílý drát. Co bude přerušené to pospojovat (u mě se osvědčila el. čokoláda), zkusit nastartovat a třeba to klapne.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 12:40   Citovat  

Pokud mu to ne/pojede zjistí jen tím, že vytáhne všechny dobastlený pojistky na drátech do krabičky.
Pokud pojede, pak bych šel od krabičky alarmu po drtáech/svazcích ke snímačům a přívodu signalu, elektřiny a postupně odpojoval a zahladil stopy. Takže odšroubovat pojistnou skříňku a demontovat všechny kabely od "krabičky". Jen jak to vypada, tak to tam bastlilo nějaký chrchro zvíře... takže nakoupit hromadu konektoru, smršťovačku a kabely a půl dne studovat kam a proč ten drát natáhl a hrát si s trafačkou v nejhorším i mulťákem zmatenej
Izolačku bych nepoužíval, odkryje se a pak bude Concertík vyhazovat pojistky a než závadu najde, tak se z toho opupinkuje.

Doporučuju jít vyřazovací metodou a odpojovat ze začátku banality (ultrazvuky a spínače...), na konci zůstane to nejhorší, rupnou ti nervy a auto hodíš do lomu Mr. Green

s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 12:58   Citovat  

LukAshek napsal:
A teď česky kámo Velmi šťastný Proč by tam někdo něco takovýho dával? Tak to koukám! Jako, že ve Francii si tohle dávali do aut aby jim to víc žralo? Tak to koukám! Nechápu to mi hlava nebere

Hele to nesmíš brát tak vážně. Velmi šťastný Měl to být vtip Mrk

micky1989 je teď offline  micky1989
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 14:53   Citovat  

Dělám teď swap jednoho civica Cupe a tam to bylo taky Úsměv... šlo to hodně rychle ven Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pryč s imobilizerem
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina