Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sprej na světla
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.11.2008 , 18:43   Citovat  

určitě bych si ale neobjednával sprej na světla z nějakýho tuningshopu, zajdi do barve-laků a žádej TRANSPARENTNÍ LAK, vyjde tě kolem 120kč
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 16.11.2008 , 21:06   Citovat  

shaman23 napsal:
určitě bych si ale neobjednával sprej na světla z nějakýho tuningshopu, zajdi do barve-laků a žádej TRANSPARENTNÍ LAK, vyjde tě kolem 120kč

Opravdu? Kurde to mám zase brouka v hlavě.. tak jak Velmi šťastný
   Návrat  

H+ body: 1  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2008 , 8:28   Citovat  

kup si sprej od MOTIPu, ten byl nejlepsi ze vsech co sem na svetla strikal je to dobrý

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2008 , 9:38   Citovat  

marek.82 napsal:
kup si sprej od MOTIPu, ten byl nejlepsi ze vsech co sem na svetla strikal je to dobrý

Jo Motip je tuším i ten co jsem nahoře dával do odkazu dík Úsměv
   Návrat  

marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2008 , 9:53   Citovat  

rooney napsal:
Jo Motip je tuším i ten co jsem nahoře dával do odkazu dík Úsměv

zajdi si ke slovanu, Autodíly JC Jancz, ten to tam bude urcite mit

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 16:00   Citovat  

marek.82 napsal:
zajdi si ke slovanu, Autodíly JC Jancz, ten to tam bude urcite mit

Dík zajdu, dneska jsem byl v barvách a lacích,a tam jej neměli. Ke všemu tam byla šíleně otrávená prodavačka cože cože ?
   Návrat  

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 16:52   Citovat  

áááá TUNING meetallll HaHaaa

Dík za radu,měli ho tam Mrk

IMG_0225.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0225.JPG, 3.33 MB
   Návrat  

diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 17:46   Citovat  

shaman23 napsal:

no to je zas moudro...A motip dela jaky typ laku podle tebe na stinovany zadnich svetel ?myslis ze to neni transparent ? Mr. Green ze by vodou reditelne ? nebo baze s perleti ? nebo dokonce akryl ? Mr. Green

Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 18:08   Citovat  

rooney napsal:
áááá TUNING meetallll HaHaaa

Dík za radu,měli ho tam Mrk

Ty hrajes Vice city?

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 18:18   Citovat  

Hrošík napsal:
Ty hrajes Vice city?

Velmi šťastný JO jo sem tam si zahraju, jen tak se bavím. Jsem teďka krapet nachlazenej,takže jsem doma a sem tam si něco zahraju. Úsměv
   Návrat  

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 20:52   Citovat  

Chci se ještě zeptat jak zamezit stékání? Když to budu stříkat a světlo nechám v nárazníku nebude to stékat?
   Návrat  

Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:17   Citovat  

rooney napsal:
Chci se ještě zeptat jak zamezit stékání? Když to budu stříkat a světlo nechám v nárazníku nebude to stékat?

no strikej to tak aby jsi tam najednou nenasel te barvy moc , pak to asi stika ... spis to nanasej ve vice vrstvach a po mensich "davkach" ,, to by melo pak byt fpoho

Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:21   Citovat  

ty to nechas v narazniku? to neni dobrej napad. strikej slabounkaty vrstvicky. pak by ti to stykat nemelo

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:33   Citovat  

Ossi: O.k Dikes,budu se snažit.

Winie: No já si taky myslel že budou muset ven,ale kluci psali že to není potřeba.
   Návrat  

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:56   Citovat  

rooney napsal:
Ossi: O.k Dikes,budu se snažit.

Winie: No já si taky myslel že budou muset ven,ale kluci psali že to není potřeba.

pokud si zkousel neco lakovat na aute, tak vis jak to de blbe, navic sprejem. urcite vyndat. jinak to muzes taky pekne zkazit a dej si pozor at nemas velkou vrstvu. nech to dycky poradne zaschnout.

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 23:04   Citovat  

Winie napsal:
pokud si zkousel neco lakovat na aute, tak vis jak to de blbe, navic sprejem. urcite vyndat. jinak to muzes taky pekne zkazit a dej si pozor at nemas velkou vrstvu. nech to dycky poradne zaschnout.

To je právě to,já ještě nikdy nic nelakoval,tak se toho bojím. Stejně jak to tak vypadá tak na to skočím až někdy ke konci ledna,jelikož mám na leden domluvený opravy některých částí karosérie,tak to udělám až potom. Ono určitě to budu raději stříkat po menších vrstvách,četl jsem si i tu etiketu vzadu na štítku,sami to tam píšou.
   Návrat  

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 7:52   Citovat  

KO sice tady pár lidí psalo o tom jak jsi rozumnej,ale po tomhle zacínám o tom pochybovat,svetla mají svítit né bejt hezká ....az ti targu nekdo zmencí zezadu za krásného slunecného dne ,nepremýslej jestli prispusobil ci dodrzel vzdálenost,ale premyslej co ty jsi udelal aby se to nestalo.U starého auta se max tukne celem do vence volantu a u noveho mu jen pytel popálí ruce...nic víc nic mín...a náky myslenky ze to zatmavís jen trochu...proste to zatmavís,ano za tmy jsou videt,ano za normálniho dne jsou videt ale zasvítí li ti do nich slunce letní raní ci vecerní videt jsou kolikrat blbe i normální... je pravda,potkam li takového ouda na silnici nechám si radeji odstup...

dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 8:08   Citovat  

a co pouzivat 3ti brzdove svetlo Se stydím

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 8:20   Citovat  

dimitar napsal:
a co pouzivat 3ti brzdove svetlo Se stydím
jako ze mám hledat co mu vlastne svíti a co je co...to jsi mne dostal do kolen.,más spousty neideálních pozic jako treba odbocování,kdy nevidís uplne zcela prímo na koncová svetla ,natos sledovat prostrední horní,které casto býva leddiodové a je videt jen z prímého a lehce bocního uhlu...na silnici se nejezdi jen rovne podotykam to neni letiste... já proste jsem stará konzerva,nesnásím prelakovaná svetla,neucelná mracítka,nesestelované svetla ,mlhovky bez mlhy,predimenzovaná svetla prední,a za co bych bral ridicáky jsou modrá svetýlka kdekoliv.Jsem uz takovej a nekdo makovej.hranicí to se sobeckostí takove veci mít na aute...

Henges je teď offline  Henges
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 11:47   Citovat  

Co zas řešíš Pako, že se ti to nelíbí je tvoje věc. Dřív se nemuselo vubec svítit přes den a nějaký sluníčko nesluníčko... Budeš ho moralizovat i když si dá třeba na třetí zpětné zrcátko třeba řetízek či něco že mu to zhoršuje výhled a je tedy nerozumnej...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 12:31   Citovat  

Henges napsal:
Co zas řešíš Pako, že se ti to nelíbí je tvoje věc. Dřív se nemuselo vubec svítit přes den a nějaký sluníčko nesluníčko... Budeš ho moralizovat i když si dá třeba na třetí zpětné zrcátko třeba řetízek či něco že mu to zhoršuje výhled a je tedy nerozumnej...
mno nechci se s tebou hádat...ale tvé technické znalosti jsou asi na bodu mrazu pochybuji ze ty jsi zazil dobu kdy na konském sprezení byli lucerny a vzadu odrazky...pokud vím brzdové svetlo i za komance muselo svítit...nebo jsis ho na denní jezdení vypínal a dával znamení rukou pro ostatní ze brzdís??? a jsme u toho...zase ta samá písnicka spousta lidí si myslí ze se tu musí jen kolektivne prikyvovat...jakmile má nekdo k necemu negativní postoj a je jedno jestli oprávnený neoprávneny,místo vysvetlení hned napadnutí...tam me prosímte zasvet do toho proc dle tebe a to jsem z tvého príspevku pochopil nemusí být brzdové svetlo za dne videt? a moralizuju proto ,ze ho mám rád a nechci aby jednou dojel domu z brekem ze mu nejakej deda v brílích u supermarketu zboril zadek.a protoze vím ze tu roník procet kde co ,a v historii fora se tohle nekolikrát probíralo.tak jsem zvolil tuhle drsnejsí formu aby se naokamzik zastavil zamyslel a popremýslel co je dulezity...hezká svetla ci minimalizovat pripadnou kolizi...a to si pis ze i já ty svetla na aute mel ,koupil jsem ho jiz s nima...a netrvalo dlouho a sup bylo to dole...kdyz jsem zjistil jak je to nádherné za tím autem jet.I auta na zavody do vrchu ve vetsine mají alespon jedno brzdové svetlo...as proc? i kdyz jsou to vyjezdení ridici tak pri obycejném svozu s kopce dolu se nechtej nechat zborit...a to jsou vetsinou jednoucelová auta nepotkávající ostatní...porád mi hlava nebere jak muzes vyjevit ze brzdové svetlo nemusí být videt to mi hlava nebere

Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 12:37   Citovat  

nebudu se nikoho zastávat, ani nikoho v ničem podporovat...když jsou světla lehce přestříklá, tak to vypadá fajn, ale na druhou stranu je pravda, že to zhoršuje viditelnost...záleží akorát na majiteli, jak se rozhodne to udělat...myslím že slabej nástřik, jen aby se lehce zbarvilo by zas tak vadit nemusel...nesnáším ty, když maj světla uplně černý...

david_cz je teď offline  david_cz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 13:28   Citovat  

Nevim co tady furt řešíte, neustále se tu objevují pojmy černá nebo zatmavená světla. Ale o tom tu Roney nenapsal ani zmínku, on je chce pouze červeně nátonovat s tím, že zpátečky zakreje. Prostě je má vybledlý nebo nechce mít tak oranžové blikry, já nevim.. Ale viděl jsem spoustu takových světel a žádný problém se svítivostí jsem nikdy nepostřehl. Nesmí se to samozřejmě přehnat Chápeš!

Henges je teď offline  Henges
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 13:53   Citovat  

PAKO napsal:
mno nechci se s tebou hádat...ale tvé technické znalosti jsou asi na bodu mrazu pochybuji ze ty jsi zazil dobu kdy na konském sprezení byli lucerny a vzadu odrazky...pokud vím brzdové svetlo i za komance muselo svítit...nebo jsis ho na denní jezdení vypínal a dával znamení rukou pro ostatní ze brzdís??? a jsme u toho...zase ta samá písnicka spousta lidí si myslí ze se tu musí jen kolektivne prikyvovat...jakmile má nekdo k necemu negativní postoj a je jedno jestli oprávnený neoprávneny,místo vysvetlení hned napadnutí...tam me prosímte zasvet do toho proc dle tebe a to jsem z tvého príspevku pochopil nemusí být brzdové svetlo za dne videt? a moralizuju proto ,ze ho mám rád a nechci aby jednou dojel domu z brekem ze mu nejakej deda v brílích u supermarketu zboril zadek.a protoze vím ze tu roník procet kde co ,a v historii fora se tohle nekolikrát probíralo.tak jsem zvolil tuhle drsnejsí formu aby se naokamzik zastavil zamyslel a popremýslel co je dulezity...hezká svetla ci minimalizovat pripadnou kolizi...a to si pis ze i já ty svetla na aute mel ,koupil jsem ho jiz s nima...a netrvalo dlouho a sup bylo to dole...kdyz jsem zjistil jak je to nádherné za tím autem jet.I auta na zavody do vrchu ve vetsine mají alespon jedno brzdové svetlo...as proc? i kdyz jsou to vyjezdení ridici tak pri obycejném svozu s kopce dolu se nechtej nechat zborit...a to jsou vetsinou jednoucelová auta nepotkávající ostatní...porád mi hlava nebere jak muzes vyjevit ze brzdové svetlo nemusí být videt to mi hlava nebere
Jasný jen se o tebe otřu a už jsem za nejhoršího se znalostma na bodě mrazu jak píšeš, super reakce je to dobrý Nemusím se v každém příspěvku rozepisovat vatou na pul stránky. Vrátil jsem se pár let zpět kdy svícení nebylo za dne povinné a jen pro příklad a Ty sem hrneš už koně a komanče Velmi šťastný Navíc jsem jeden z posledních co přikyvují a neřeknou svuj názor. To bych přeci táhnul za provaz s panem Pakem a ne s mladičkým Roonem HaHaaa

To co chce udělat Michal je jen lehké zabarvení a u toho jsem si nikdy nevšim že by byl pak problém se špatnou svítivostí. Problém je spíš u těch uplně začerňaných, to je jednak hnus a funkčně zdarec. Takže pro lehké zabarvení jsem pro. Tenhle obyčejný prostý názor můžu zveřejnit nebo ti vadí to že jsem si dovolil ti něco říct když už se tu po debatách Michal rozhodl a udělal si radost a koupil si to Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 14:14   Citovat  

ja osobne bych striknul jednou vrstvou cely svetlo a dve, mozna trema blinkr abych ho udelal do stejnyho tonu jako klasicky svetlo. pak to bude good, navic k prestrikani svetel patri taky nakup vykonejsich zarovek aby ten lak prosvitily. myslim si ze na cerveny del sol nepripada jina moznost, nez striknout svetla na cerveno. ty tuzingovy chromace sou megahnus. Hlavne ronney nenech si do toho kecat, je to tvoje auto. i kdyby sis prehodil znak za mercedes, nebo si treba Nakakal na kapotu, tak je to tvoje vec. a drz se svyho vkusu a stylu. vypada ze je docela dobrej, podle toho co sem postrehnul. drzim palce

diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 16:04   Citovat  

Tak se nelep na zadecek..nejsem tvoje stara pořádnej výtlem

jinak kdyz odbocujes (jiny uhel pohledu) tak vysokosvitive ledky jsou dnes videt aj z uhlu a jednak brzdove svetlo pridavne je vyraznejsi ptze u starych aut sviti zarovky svetel a brzd v jedne kaplicce ( a v jedne dvojvlaknove zarovce) takze dobra viditelnost ti nepomuze ani u starych aut bez lakovanych svetel kdyz na to blikne ostre slunicko a kdyz odbocujes tak je videt blinkr ostatne na autach jich taky par blika

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 17:17   Citovat  

Přesně, furt to bude svítit líp než třeba stará škůdka. Já bych se toho nebál. A vypadá to fakt pěkně. je to dobrý

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 18:10   Citovat  

PAKO: No co ti mám na to říct kamaráde, sám Táta mě varoval jestli ty světla nechci nechat takový jak jsou, a právě mě zmiňoval důvod jako ty. Ale neboj, nechci to nějak šíleně zatmavit že přesto nepůjde nic vidět jen zlehka překrýt ty blinkry aby to bylo komplet červený,kromě zpátečky samozřejmě. Ale děkuji za starost vím že to myslíš dobře.Úsměv

Dimitar: Třetí brzdové světlo je super věc,bohužel já jej nemám, ale koupi plánuji. Jen to nebude hnedka mnozí ví kolik se pohybují ceny těchto světel na Targu.

Henges: Dík, ono s tím souhlasím,kdysi se opravdu nemuselo svítit vůbec a nijak zvlášť se to neřešilo. ´=)

Radek11111: To mám v plánu decentně ´=) Já chci bejt vidět,černý bych já nedal a k červený už tuplem né.

David_cz: Přesně tak, chci překrýt ty blinkry a sladit to,kromě té zpátečky.

Winie: Dík hehe to mám radost,neboj to já si do něčeho kecat jen tak nenechám,ale zase rád si poslouchánu názor druhých,zvláště těch kteří mají x krát víc zkušenosti než já. Ono já mám úplnou představu o tom jak bych chtěl aby Targa vypadala,a nebudu se dít nic extra. S autem jsem spokojený už teďka nadmíru,sice mě štvou některé karosářské vady,ale opravy mám domluvený na leden,takže to snad bude v pohodě. Časem pak nová kola (Keskin KT4),asi nějaký decentní výfuk a možná snížení s 30ky na 40mm. Ale to si jen tak plánuji, jsem student takže teďka to bude spíše všechno jen o údržbě a ježdění.

Roverman: Jo já taky počítám že ta viditelnost se zase tak nějak extra nezhorší,každopádně děkuji.

Děkuji všem !!!
   Návrat  

p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 21:38   Citovat  

Zdravím Honda
Potřeboval bych poradit čím dostat dolu ty zatmavovací barvy na zadní světla??? jestli je jiná možnost než broušení a leštění Smutný ...předem děkuji za tipy a rady

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 21:44   Citovat  

To chce zjistit, jestli ta barva je syntetika, akrylát, .. a podle toho koupit ředidlo (poradí v prodejně barev - na jedno se hodí obyčejnej benzín, na jiné aceton/toluen), pak to spolehlivě pustí, jinak jen brousit a leštit..

Bacha na naleptání plastu světla, je to snažší, než se zdá (a na tom místě to pak ošklivě zmatní a nejde to prakticky vrátit zpátky)

EDIT: na akrylové metalízy a akrylové krycí laky jsem používal ředidlo U6051

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sprej na světla
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď