Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PP dveře Accord 6G (CG9)
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2008 , 12:46   Citovat  

Kdyby někdo věděl, kde koupit pravé přední dveře na tento model Accordu, sem s tím.. a taky by se asi hodil jetej zadní nárazník (druhovýrobu jsem našel okolo 8000kč KO ).. kdyžtak pošlete i odkazy na nějaký shopy - já co našel karosařinu, tak většinou jen blatníky a nárazníky..
Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 25.2.2008 , 14:14   Citovat  

dvere neni problem, za 1ks mam cenu 3,5 t Kc. zadni naraznik bych mozna taky mel, zadni viko kufru aj kapotu taky... musel bych zjistit, pohledat. Dvere jsou urcite.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2008 , 14:23   Citovat  

ninja napsal:
dvere neni problem, za 1ks mam cenu 3,5 t Kc. zadni naraznik bych mozna taky mel, zadni viko kufru aj kapotu taky... musel bych zjistit, pohledat. Dvere jsou urcite.

Tak dveře bych si zamluvil, jakmile budou prachy z viníkova povinnýho, můžeme se domluvit - zatím je to ve správním řízení a vůbec nevím, jak dlouho to bude trvat.. Smutný A podle toho, kolik dostanu peněz a pozjišťuju ceny za lakování dílů (počítám tak max 3000kč za championship white na jedny dveře, ne?) tak bych vzal ten nárazník a možná to zadní víko kufru, ale to půjde asi celkem dobře opravit myslím..

Mimochodem, přišel mi od PČR dopis, dva listy, jeden potvrzení o účasti na dopravní nehodě, kde jsou detaily obou zůčastněných a tak podobně a na druhým je jen věta, že to bylo předáno do správního řízení na místní MěÚ - s tím asi ještě nemůžu do pojišťovny, ne? Ještě není nikde napsaný viník.. mimochodem ,od PČR tam je poznámka že za ty dveře je škoda 15000kč, tak jak se pak může pohybovat škoda od pojišťovny?? Mám Koop i ten co mi to nabořil..
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2008 , 15:16   Citovat  

no kazdopadne by mel dojet likvidator z pojistovny vinika udelat foto a vse zdokumentovat, aspon u nasich to tak bylo, ale tata mel tvryc pristup k vinikovi , hned na miste sepsal potvrzeni otom, ze ta osoba je vinikem, to je ta nejdulezistejsi vec, ale pres policii jsme to vubec neresili. je smutne, kdyz se clovek neprizna Smutný, pak to spravnim rizenim dost dlouho trva. U nas to bylo tak, ze u likvidatora jsme byli druhy den, za tyden dosla tzv. predbezna kalkulace a za 2 tydny byly penize na ucte a jeste nam i neco zbylo.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2008 , 15:20   Citovat  

david.hammer napsal:
no kazdopadne by mel dojet likvidator z pojistovny vinika udelat foto a vse zdokumentovat, aspon u nasich to tak bylo, ale tata mel tvryc pristup k vinikovi , hned na miste sepsal potvrzeni otom, ze ta osoba je vinikem, to je ta nejdulezistejsi vec, ale pres policii jsme to vubec neresili. je smutne, kdyz se clovek neprizna Smutný, pak to spravnim rizenim dost dlouho trva. U nas to bylo tak, ze u likvidatora jsme byli druhy den, za tyden dosla tzv. predbezna kalkulace a za 2 tydny byly penize na ucte a jeste nam i neco zbylo.

No jo, já mám holt smůlu.. když se to má zkomplikovat tak se vším všudy.. jako viník je jasnej, akorát to ještě není nikde napsaný.. a je možný, že dostanu pokutu, že jsem stál půl metra v cestě, že jsem nenechal 3,5m na jízdní pruh.. tak uvidím.. kdoví, jak to dopadne..
A co jinak chlape, jak se ve(j)de? Napiš na SZ třeba..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2008 , 12:05   Citovat  

ninja napsal:

Hele ty dveře, bude to i s klikou a tím mechanizmem uvnitř?? Jinak elektriku nepotřebuj a sklo asi taky ne..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2008 , 12:06   Citovat  

ninja napsal:

Hele ty dveře, bude to i s klikou a tím mechanizmem uvnitř?? Jinak elektriku nepotřebuj a sklo asi taky ne.. jo a jak bychom ty dveře dostali na Olomoucko??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2008 , 13:02   Citovat  

dvere - karosarsky dil, tzn. ze jsou to hole dvere. No myslim ze mam nejake paky jak to dostat na moravu, v tom bych nevidel problem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2008 , 13:12   Citovat  

ninja napsal:
dvere - karosarsky dil, tzn. ze jsou to hole dvere. No myslim ze mam nejake paky jak to dostat na moravu, v tom bych nevidel problem.

jasný.. ale aspoň kliku bys k tomu neměl?? Mám ji prasklou.. jinak ten mechanismus bude asi vpořádku..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2008 , 13:19   Citovat  

tak to si opravdu nepamatuju jestli tam je nebo ne. spis bych ale rekl ze ne.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2008 , 18:46   Citovat  

Tak jsem byl předběžně v lakovně/karosárně a možná to nakonec nechám opravit ty dveře.. tak uvidíme, kolik mi vyměří pojišťovna.. osobně bych radši, aby to nebylo kitovaný a pro ně by to bylo taky lepší..
Jinak se ještě zeptám, jestli někdo nevíte o pravé zadní čtvrtce.. pořád mi nějak leží v žaludku ten špatně opravený zadek - nesedí to.. nebo alespoň zadní levej blatník..
Ninjo, byly by tyto díly?? Takže (přední levý dveře) zadní nárazník, zadní víko kufru, případně i blatník a přední levý světlo?? Kdyby jsi pozjišťoval zatím ceny a já se pak rozhodnu, až mi přijdou peníze z pojistky.. teda jestli to neobtěžuje tžakhle nezávazně..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 19:31   Citovat  

Tak mi to vyměřili cca na 8500kč, s tím se moc dělat nedá.. tak teď sehnat kvalitního karosáře a lakýru.. ach jo.. Bueee
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.4.2008 , 12:52   Citovat  

ninja napsal:

byly by jeste ty dvere ?? a a jak vypadaji ?

diky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PP dveře Accord 6G (CG9)
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina