Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradená hondička c5g Praha 8 Karlín
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Breta.Fousek je teď offline  Breta.Fousek
PříspěvekZaslal: 8.10.2012 , 16:22  Naposledy upravil Breta.Fousek dne 8.11.2012 , 9:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj někdy mezi 7.10.2012 17:00 a 8.10.2012 9:00 mi byla na adrese Křižíkova 47, Praha 8 ukradena hondička poznávací značky 5U85356.
Jedná se o Hondu Civic 5g r.v.1994, d13b2, černá barva, boční i střešní okna v elektrice. Na spodních dveří kufru byla samolepka.
Policie mi rovnou řekla, ať se s ní rozloučím, ale kdyby ji náhodou někdo potkal, dejte vědět. Díky moc všem.
tel.: 777 293 991

DSC00263.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00263.JPG, 837.11 kB

garage.jpg

garage.jpg, 205.98 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.10.2012 , 16:50   Citovat  

trosku OT, ale Ty si s ni byl az u Eillen Donnan castle? To vsechna cest. Jinak mi je auta lito a budu mit oci na stopkach,lidem sekat ruce malo Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2012 , 9:58   Citovat  

to auto může být kdekoli... Smutný ale pravděpodobně už i bez nálepky, budu taky koukat... chudák 5g Smutný máš něco, podle čeho by se dala na 100% poznat? něco, o čem víš jen ty? protože značky už budou určitě taky jiný...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.10.2012 , 17:54   Citovat  

no jestli tam samolepka nebude, tak tam po ní bude pěknej flek, jinak nevim.
   Návrat  
gurupatrik je teď offline  gurupatrik
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 19:15   Citovat  

Na Karlíně si teďka dávejte pozor, mě tam v noci z pátka 12.10. na sobotu 13.10. vlezli taky do 5g. civica, ale zachránil mě imobilizér, ta svině měla už nastavenou sedačku. No a když zjistil, že to nenastartuje, tak sebral sluneční brejle, čepičky na ventilky a vyloupal blinkry z blatníků.
Jinak přeju ať Hondu najdeš v pořádku a budu se mít na pozoru.
   Návrat  
Tučí je teď offline  Tučí
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 11:37   Citovat  

25.10 mi ukradli taktež na praze 8 v Karlíně ulice peckova Civic 5g byli dva ale už jsem je nedoběhnul tak si lidi dávejte všichni pozor !
Naštěstí je moje auto do očí bijící, černá matná barva a světle zelená kapota, auto má laděnej vejfuk tak "pořádně řve" tak doufám že to pomůže policii

DSC00222.JPG

DSC00222.JPG, 332.69 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 12:29   Citovat  

rotker napsal:
trosku OT, ale Ty si s ni byl az u Eillen Donnan castle? To vsechna cest. Jinak mi je auta lito a budu mit oci na stopkach,lidem sekat ruce malo Smutný

Jo jo, projeli jsme celý Skotsko, za 2.5 měsíce jsme najezdili něco kolem 16tis.km, bylo to nádherný a honda jela jak ďábel (škoda, že takový výlet už nebude)
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2012 , 12:57   Citovat  

Tučí napsal:
25.10 mi ukradli taktež na praze 8 v Karlíně ulice peckova Civic 5g byli dva ale už jsem je nedoběhnul tak si lidi dávejte všichni pozor !
Naštěstí je moje auto do očí bijící, černá matná barva a světle zelená kapota, auto má laděnej vejfuk tak "pořádně řve" tak doufám že to pomůže policii
ted někdo psal v topicu Klakec že něco takovýho viděl u mekáče, zkus kontaktovat toho uživatele.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 21:14   Citovat  

Tak auto jsem našel s pomocí člena Martin16, kterému patří velké díky. Auto bylo odstaveno na odtahovém parkovišti (zloděj parkoval na modrý čáře), asi po týdnu mu Policie ČR sundala SPZ, které byly kradené a moje auto tam nechali dál. Nejdřív nechápali, jak jsem si ho našel, takže jsme popsal práci našeho fora a vyvsvětlil, že někdo ukradená auta hledat musí, když ne oni, tak my H+ Z auta vzali snad všechny možný stopy, připadal jsem si jak v Kriminálce Las Vegas Mr. Green
Jinak auto jezdí, akorát mu nesvítí palubka, někdo se v tom dost vrtal, je tam nějaký sportovní volant, v kufru subwoofer. Čeká mě dost práce, abych to dal zase do původního originál stavu.

Můžete mi poradit, čím by to mohlo být, že nesvítí palubka (podsvícení budíků, ovladače topení)? Díky za rady.
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 21:18   Citovat  

pojistky ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 21:20   Citovat  

njn napsal:
pojistky ?

nn, jsou OK, to jsem kontroloval.
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 21:38   Citovat  

podívej se pod palubku , možná těm něco přetrhli, odpojili, když tam něco bastlili. Bude to nějaká prkotina. Jestli chceš origo voant tak ho s tebou vyměním za ten sportovní Úsměv ... a subwoofer prodej ....
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 21:42   Citovat  

Breta.Fousek napsal:
Tak auto jsem našel s pomocí člena Martin16, kterému patří velké díky. Auto bylo odstaveno na odtahovém parkovišti (zloděj parkoval na modrý čáře), asi po týdnu mu Policie ČR sundala SPZ, které byly kradené a moje auto tam nechali dál. Nejdřív nechápali, jak jsem si ho našel, takže jsme popsal práci našeho fora a vyvsvětlil, že někdo ukradená auta hledat musí, když ne oni, tak my H+ Z auta vzali snad všechny možný stopy, připadal jsem si jak v Kriminálce Las Vegas Mr. Green
Jinak auto jezdí, akorát mu nesvítí palubka, někdo se v tom dost vrtal, je tam nějaký sportovní volant, v kufru subwoofer. Čeká mě dost práce, abych to dal zase do původního originál stavu.

Můžete mi poradit, čím by to mohlo být, že nesvítí palubka (podsvícení budíků, ovladače topení)? Díky za rady.

Gratuluju přátele a jeste ti tam neco pridali pořádnej výtlem to je neuveritelny..nechapu,ze policajti podle Vinka nepoznali,ze je hlasene jako kradene
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 21:45   Citovat  

no VIN je jenom v motorovém prostoru a když bylo "zamčený", tak do něj prý nemohli....myslím si o tom své
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 21:50   Citovat  

Breta.Fousek napsal:
no VIN je jenom v motorovém prostoru a když bylo "zamčený", tak do něj prý nemohli....myslím si o tom své

Nemůžou no...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.11.2012 , 2:45   Citovat  

Breta.Fousek napsal:

Aloha,
tywe kolego gratuluji!!!

Kdyby si potřeboval nějaké díly či pomoc ozvi se. Jsem rodilý Karlíňák a jsem na Praze 4 ... kdyby jsem něco měl, co by Ti pomohlo, rád pomohu!!!

je to dobrý přátele
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2012 , 3:19   Citovat  

Podsvícení budíků a ovladače topení .. můžeme na to někde mrknout, C5g elektriku docela znám, příští týden nějak po večerech bych si na to čas udělal..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2012 , 9:14   Citovat  

díky všem za pomoc, musím nejdřív vyřešit s policií a úřadem ty ukradené SPZ a další věci. Až bude po všem, určitě se ozvu.
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2012 , 9:26   Citovat  

OK OK OK
   Návrat  
Antonín je teď offline  Antonín
PříspěvekZaslal: 10.11.2012 , 9:40   Citovat  

Breta.Fousek napsal:
díky všem za pomoc, musím nejdřív vyřešit s policií a úřadem ty ukradené SPZ a další věci. Až bude po všem, určitě se ozvu.

čest kamo taka mala rada i pro ostatni Honda do života jestli maš nějaky starši mobil ze simkou tak si ho hoď někde do auta samozdřejmě nabity a puštěny, když ti někdo někdy nahodou odcizi auto tak zavolej na operatora že jsi někde nechal mobil aby ti zaslali souřadnice ktera hodiž na internetu do seznamu- mapy a vyjede ti přimo misto kde tvoje autičko stoji Úsměv od kamarada znamy si tak našel traktor a ušetřil 2 Mil .
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2012 , 11:14   Citovat  

Antonín napsal:
čest kamo taka mala rada i pro ostatni Honda do života jestli maš nějaky starši mobil ze simkou tak si ho hoď někde do auta samozdřejmě nabity a puštěny, když ti někdo někdy nahodou odcizi auto tak zavolej na operatora že jsi někde nechal mobil aby ti zaslali souřadnice ktera hodiž na internetu do seznamu- mapy a vyjede ti přimo misto kde tvoje autičko stoji Úsměv od kamarada znamy si tak našel traktor a ušetřil 2 Mil .

jo, ovšem daný mobil musí mít aktivované připojení na net a gps. To ho pak můžeš sledovat sám , pokud se nevybije nebo mu nedojde kredit. Vypnutý mobil ani jeho simkartu nenajde nikdo. Operátor sice umí zaměřit i simku v běžném mobilu , ale pouze k nejblížší BTS ( malý vysílač GSM sítí- takový posilovač) Těch je sice relativně hodně , ale i tak pokrývají poměrně široké území, takže třeba ve městě ho těžko najdeš , pokud nebude na uliciale třeba někdeve dvoře nebo garáži. Navíc pokud to nebude simkarta pod smlouvou a na tvoje jméno tak ti to operator neřekne , leda možná policii...
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2012 , 11:58   Citovat  

Antonín napsal:

to je uplna hloupost, mobilni operator ti o lokaci simkarty/telefonu vubec nic nerekne ...
musis se obratit na policii
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradená hondička c5g Praha 8 Karlín
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina