Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PROTIpetice za zrušení rallye
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:43   Citovat  

Podepište se prosím OK

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:46   Citovat  

Co je to zase za hloupost ? to je kvuli tem lidem co zemřeli tento rok ? o mrtvých jen v dobrým ale měli stát na bezpečným místě. naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:49  Naposledy upravil Jofrey dne 13.11.2012 , 18:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jirka.H napsal:
Co je to zase za hloupost ? to je kvuli tem lidem co zemřeli tento rok ? o mrtvých jen v dobrým ale měli stát na bezpečným místě. naštvanej

Jo, bohužel mediální masírka funguje tak, že někdo založil petici na úplný zákaz rallye v čr, dement..
No a někdo založil i protipetici, která dvojnásobkem podpisů uvádí jasnou převahu inteligencí obdařených občanů obývajících tuto republiku, která má dlouholetou a slavnou tradici v rallye..
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:57   Citovat  

podskrabnuto
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:58   Citovat  

Taky jsem se připojil...
Dík Pepo, že jsi to sem dal Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:00  Naposledy upravil Jofrey dne 13.11.2012 , 19:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

petrp napsal:
Taky jsem se připojil...
Dík Pepo, že jsi to sem dal Mrk

Není za co, mě osobně tahle masírka přivádí k šílenství. Kdyby ty dva nebyli právníci, ale popeláři, nikdo ani neštěkne, že sejmuli diváky v prostoru, kde neměli co dělat. Ale co... každý ať se rozhodne podle své vůle a podle svého nejlepšího přesvědčení.

Obě petice jsou nad sebou. Je jasně vidět, kde vládne zdravý selský rozum a přesvědčení.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:03  Naposledy upravil Stepa dne 13.11.2012 , 19:05, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Dokud nikdo nezajistí(zákonem?), aby pořadatelé dělali to co mají, tak to bude vypadat tak jak to vypadá. Nemám dostatečný počet pořadatelů, abych zajistil bezpečnost, tak to nebudu dělat! Když neseženu potřebný počet lidí na akci, kterou pořádám, tak to taky nedělám!

Petice pro zrušení rally je kravina...protipetice to samé. Rally jako taková za to nemůže je to dobrý

Hlavní problém je v tom, že poslední roky rally nabývá na popularitě(navštěvovanosti) a s tím plynou zvýšené nároky na pořadatelskou službu.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:03  Naposledy upravil Bubaak dne 13.11.2012 , 19:06, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

v ČR jsou fakt dementi...
Podepsano

Edit: Štěpa - Souhlas, proto jsem to raději podepsal. Lidem fakt hrábne a příjdem o rally, pak kůň si zlomí nohu a ochranci koní zakážou dostihy a nakonec někoho srazí auto a zakážou auta
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:05  Naposledy upravil Bully dne 13.11.2012 , 19:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jak muzete podepsat neco podobneho kdyz ani nevite co vlastne podepisujete? Nejak mi na strance z odkazu schazi minimalne link na text one petice to mi hlava nebere

Edit- a jeste je tam hrubka jak krava, to je uroven KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:06   Citovat  

Stepa napsal:
Dokud nikdo nezajistí(zákonem?), aby pořadatelé dělali to co mají, tak to bude vypadat tak jak to vypadá. Nemám dostatečný počet pořadatelů, abych zajistil bezpečnost, tak to nebudu dělat! Když neseženu potřebný počet lidí na akci, kterou pořádám, tak to taky nedělám!

Petice proti zrušení rally je kravina...protipetice to samé. Rally jako taková za to nemůže je to dobrý

Hlavní problém je v tom, že poslední roky rally nabývá na popularitě(navštěvovanosti) a s tím plynou zvýšené nároky na pořadatelskou službu.

Samozřejmě, plně souhlasím se zabezpečením celého konání akce!
Jistě, že se jedná o kraviny na webu, ale jde pouze o princip nic nerušit a zbytečně nezbrojit, o nic jiného.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:08   Citovat  

Spíš bych uvítal přísnější pravidla pro pořádání a zabezpečení takových závodů. Rušení je blbost na entou, než aby se tu pak některâ ovadka prohanela v ilegalne za provozu! Ale dost offtopic jestli se dostanu na pc, podskrabnu
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:15   Citovat  

co se týká rallyshow v Uh. Brodě, na které jsem byl, myslím si, že byla dostatečně zabezpečená a organizátor udělal všechno proto, aby byla zajištěna bezpečnost podle pravidel. Ostatně to včera taky řekl komisař, který danou trať projížděl a schvaloval. Navíc podle ředitele Autoklubu ČR jsou tuzemské rally zabezpečené lépe než v zahraničí. Bohužel nikdo nemůže předpovídat co se stane. Samozřejmě pod tlakem médií musel FAS zrušit zbývající rallyshow v tomto roce, což si myslím že nic nezmění, ale krvelačné média to alespoň uklidní.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:17   Citovat  

Bully napsal:
Jak muzete podepsat neco podobneho kdyz ani nevite co vlastne podepisujete? Nejak mi na strance z odkazu schazi minimalne link na text one petice to mi hlava nebere

Edit- a jeste je tam hrubka jak krava, to je uroven KO

Autor, kterého neznám, už dostal upozornění na hrubky, snad to opraví. Jde však jenom o princip přehlasování, o nic většího ne OK
   Návrat  
filipJDM je teď offline  filipJDM
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:18   Citovat  

taky sem podepsal
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:24   Citovat  

Oncek napsal:
...myslím si, že byla dostatečně zabezpečená a organizátor udělal všechno proto, aby byla zajištěna bezpečnost podle pravidel. Ostatně to včera taky řekl komisař, který danou trať projížděl a schvaloval. Navíc podle ředitele Autoklubu ČR jsou tuzemské rally zabezpečené lépe než v zahraničí. Bohužel nikdo nemůže předpovídat co se stane...

O tom tady mluvím...zajištěna bezpečnost podle pravidel. Evidentně ty pravidla mají slabá místa, nebo jsou nedostatečná. Jak se ta pravidla změnila za poslední roky? Lidí chodí víc, pravidla se zpřísnila?

Že jsou rally u nás zabezpečeny lépe než v zahraničí ještě neznamená, že to je dostatečné zabezpečení.

Předpovídat se nedá, proto se musí co nejvíce udělat proto, aby se podobné případy nestávaly. Tzn. zpřísnit/rozšířit pořadatelskou službu.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:43   Citovat  

za ty holky měli mít rozum jejich rodiče naštvanej
podepsáno
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:54   Citovat  

Podepsáno.
Zrušení je holý nesmysl...! V jiných sportech se z chyb poučili a bezpečnost se zlepšila. V Rally je pořád po téhle stránce co dohánět.
Je to opět až příliš nafouknutá bublina. V běžném provozu umírá měsíčně spousty lidí, a petice, ani výrazný boj o zlepšení bezpečnosti nikde. Jen se o tom dokola blábolí v médiích a ve výsledku stejně jako by nic. meetallll
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:10  Naposledy upravil Bubaak dne 13.11.2012 , 20:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

protože aby se něco zlepšilo, musí k tomu přispět i občane. Pokud občan donekonečna bude přecházet na červenou, tak se nic nezlepší... Pokud tam byla cedule, že tam nemá člověk nic dělat, pak co chceš zlepšit? Měla by tam dojít maminka a říct "Honzičku, milačku, tady je cedulka, pojď se divát sem" (už i slyším, ale maminko, tady neuvidím jak mě to Evo rozseka na paštiku)
Holky samozřejmě R.I.P. a postoj závodníka co je sundal KO ale...

Když jsem byl fotit jednu veteránskou rally, taky mi pořadatel řekl ať si najdu jiný místo, tak jsem si lehl do příkopu za tlusty strom a řikal jsem si že se v nejhorším za něj převalim. Samozřejmě že bych to nestihl.... A to nemluvim o lidech co si stoupnou rovnou do "ideální stopy" a že jich je i po napomenutí...
V některých případech by pomohl závodit snad jen v kanalizaci...
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:11   Citovat  

Nebudu podepisovat ani petici ani protipetici. Protipetici nepodepíšu protože je mi líto lidí kterých se osobně týká taková tragedie , jaké se občas stanou ( a tomu nezabrání žádná petice ) a zbytečně zmařených životů. A myslím si , že takovou protipetici nepodepíše žádný člověk kterému někdo z blízkých zemřel jen proto , že se někdo ať organizovaně nebo neorganizovaně potřeboval jakkoli pobavit nebo si užít adrenalin.
Ani petici nepodepíšu , je to kravina. I kdyby se rally konala v neobydlených místech , neznamená , že auta nebudou létat ze silnice. Diváci tam budou vždy, ať legálně či nelegálně. Ale nesrovnávejte to prosím s tím,že by mohli zakázat diváky na hokeji , protože někoho může trefit puk. Rána pukem po který zůstane boule a rozbitá hlava se nedá srovnávat se zbytečnou smrtí člověka.
Omlouvám se za offtopic , závody mám rád, ale sebe a své blízké víc.
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:26   Citovat  

Bubaak napsal:
protože aby se něco zlepšilo, musí k tomu přispět i občane. Pokud občan donekonečna bude přecházet na červenou, tak se nic nezlepší... Pokud tam byla cedule, že tam nemá člověk nic dělat, pak co chceš zlepšit? Měla by tam dojít maminka a říct "Honzičku, milačku, tady je cedulka, pojď se divát sem" (už i slyším, ale maminko, tady neuvidím jak mě to Evo rozseka na paštiku)
Holky samozřejmě R.I.P. a postoj závodníka co je sundal KO ale...

Když jsem byl fotit jednu veteránskou rally, taky mi pořadatel řekl ať si najdu jiný místo, tak jsem si lehl do příkopu za tlusty strom a řikal jsem si že se v nejhorším za něj převalim. Samozřejmě že bych to nestihl.... A to nemluvim o lidech co si stoupnou rovnou do "ideální stopy" a že jich je i po napomenutí...
V některých případech by pomohl závodit snad jen v kanalizaci...

Sám si napsal kde se může začít. Lidská hloupost nezná mezí. Takže proč se potom divíme a podepisujeme petice? Bohužel většinou to chodí tak, že se zlepšuje až se něco semele. Někde je chyba jinak by se takové věci neděli, máváním rukou se to určitě nezlepší. Takže cedulky asi nestačí.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:27   Citovat  

Taky mi je zatracene lito tech devcat/je to opravdu strasna tragedie/ Na Lopeniku bydli moje babicka..podle me si nejspis vubec neuvedomili to nebezpeci..zalezi jak to meli osetrene poradatele/hloubeji sem se o to nezajimal/ ,ale aktivne sem byl na rade zavodu a vim jak se "fandove" dokazou chovat a kam si dokazou stoupnout-at z blbosti nebo proste jen,ze sou tupci a nebezpecne riskujou. zadny zakaz ani ruseni na tom nic nezmeni
   Návrat  
Ronin je teď offline  Ronin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:36   Citovat  

Rally je mým životem a naviguji už více let a proto podepisuji. Je mi to líto, ale cedulky se zakázaným prostorem v místě byli(to potvrzuje u otec dívek) a stát dva metry vedle silnice za horizontem,před pevnou překážkou...Mám na to svůj názor,ale mrkněte na tohle: tudy odkaz
Já osobně mám nyní pauzu,vyskytl jsem se u pár hodně ošklivých havárií a jednu jsem měl i já a poslední kapka byla smrt mého velmi dobrého kamaráda. Letošní sezona je velmi krutá
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:38   Citovat  

podepsáno! Lidi jsou prostě nepoučitelný a pořád lezou na závodech tam, kam je to zakázané... A pak je z toho vždycky hrozná tragédie ale příště se to díky tuposti opakuje znova, atd atd atd....
Je mi jich taky líto, ale za blbost se holt platí... KO
osobně jsem rally sjezdila už hafec a v životě by mě nenapadlo lézt do zakázanýho prostoru!!!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:41   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Nebudu podepisovat ani petici ani protipetici. Protipetici nepodepíšu protože je mi líto lidí kterých se osobně týká taková tragedie , jaké se občas stanou ( a tomu nezabrání žádná petice ) a zbytečně zmařených životů. A myslím si , že takovou protipetici nepodepíše žádný člověk kterému někdo z blízkých zemřel jen proto , že se někdo ať organizovaně nebo neorganizovaně potřeboval jakkoli pobavit nebo si užít adrenalin.
Ani petici nepodepíšu , je to kravina. I kdyby se rally konala v neobydlených místech , neznamená , že auta nebudou létat ze silnice. Diváci tam budou vždy, ať legálně či nelegálně. Ale nesrovnávejte to prosím s tím,že by mohli zakázat diváky na hokeji , protože někoho může trefit puk. Rána pukem po který zůstane boule a rozbitá hlava se nedá srovnávat se zbytečnou smrtí člověka.
Omlouvám se za offtopic , závody mám rád, ale sebe a své blízké víc.

I na hokeji (myslím,že v NHL, r. 2005) zemřel divák (14let) po zásahu pukem. Se stydím Taky jsem četl vyjádření někoho, kdo se má v rally pohybovat dlouho (nevím, zas tak se nazajímám) a PRÝ (taky ty články moc nesleduju, ale běžná média toho moc nenapsala,tak jsem koukl i na stránky o autosportu) na místě byly cedule s nápisem zakázaný prostor + v tom místě byl pořadatel, který dívky měl vykázat pryč a ten pořadatel byl údajně ze stejné obce a dokonce byl z rodiny postižených tragédií.
   Návrat  
Ronin je teď offline  Ronin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:44   Citovat  

Na místě pořadatel byl,cedulky se zakázaným prostorem také,ale dívky přišly za pořadatelem,který je tam nechal stát,"ze známosti"....
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:50   Citovat  

Asi takhle - minule jsem se bavil s jedním pořadatelem - dozorcem na závodech do vrchu v Krupce. A řek mi něco čemu jsem už tenkrát msel dát za pravdu. Nikdy není důležitý kdo vyhraje, důležitý je aby se nikomu nic nestalo. Vždycky se před každým závodem doslova modlíme aby se hlavně nikomu z jezdců a HLAVNĚ diváků nic nestalo. Protože tomu se skoro nedá zabránit a jsme rádi že většinou to štěstí máme.... Tady ho prostě neměli....
Mě osobně víc než všelijaký takový petice víc wc že si poslanci teď v klidu odhlasujou zvýšení platů státních činitelů ....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:53   Citovat  

vespula.mortifer napsal:

Mě osobně víc než všelijaký takový petice víc wc že si poslanci teď v klidu odhlasujou zvýšení platů státních činitelů ....

Tak to mě zrovna ne wc ... Se stydím
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 21:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak to mě zrovna ne wc ... Se stydím
Velmi šťastný alespoň někoho Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 21:58   Citovat  

Odkaz
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 22:22   Citovat  

Stepa, vespula OK (nemyslim to o těch poslancích)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PROTIpetice za zrušení rallye
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina