Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sněhové řetězy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Svedkova.Lucie je teď offline  Svedkova.Lucie
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 10:28   Citovat  

Dobrej,
chtěla bych vás poprosit o radu s výběrem sněhových řetězů. Ráda uvítám vaše osobní zkušenosti značky Pewag. Vybírat bych chtěla z tudy odkaz Tady u nás moc nenasněží, ale letos se chystáme do hor a pojedu sama s dětmi, tudíž si i ráda přečtu zda zvládnu řetězy nasadit bez pomoci HaHaaa

Děkuji za nápady a rady Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 11:27   Citovat  

Dobry den madam

Co zkusit tohle tudy odkaz

Je to snazsi na montaz nez retez. :hehe:
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 12:42   Citovat  

To na co odkazuje Kondik, tady snad prodává Bordel.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 14:07   Citovat  

Stepa napsal:
To na co odkazuje Kondik, tady snad prodává Bordel.

Tak ho sem skusime dostat at vyjadri svuj nazor co bude pro madam lepsi a snazsi.
Samozrejme nejsnazsi varianta jsou sprejove retezy , ale to bude asi tak funkcni jako sklenicka pri lesnim pozaru ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 23:28   Citovat  

Ty řetězy ve spreji jsou dobré, než se Ti protočí kola(takže hodně citu)...pak musíš stříkat znovu, protože vrstvu protočením sundáš. Alespoň tohle jsem četl...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 23:38   Citovat  

Stepa napsal:
Ty řetězy ve spreji jsou dobré, než se Ti protočí kola(takže hodně citu)...pak musíš stříkat znovu, protože vrstvu protočením sundáš. Alespoň tohle jsem četl...

Hlavne budou tezko splnovat podminku zakazu vjezdu bez nasazeni retezu, az to bude nekdo na horach vyzadovat.
Pokud se retezy nepouzivaji casto a vozi se vicemene pro jistotu, poslouzi casto i ty nejlevnejsi. U vsech vam ale dost durazne doporucuji vyzkouset si jejich montaz "nasucho" nez nekam do hor vubec vyrazite. Clovek se to nauci lip v klidu a s navodem polozenym na kapote nez poslepu ve tme, po krk v solne brecce a ve snehove bouri pri -15°C šuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 23:40   Citovat  

to Bully: souhlas se vším je to dobrý
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 0:16   Citovat  

Zkušenost z loňska: nejlevnější řetězy taky umí při prvním neopatrném použití (stačí trošku víc plynu..) udělat "prd cink" a je po nich..
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 8:04   Citovat  

dj-bobr napsal:
Zkušenost z loňska: nejlevnější řetězy taky umí při prvním neopatrném použití (stačí trošku víc plynu..) udělat "prd cink" a je po nich..

S tím souhlasím, levný řetězy mi taky vždy vydržely jen pár set metrů, ale paní píše o Pweagach a ty jsou je to dobrý Už nepoužívám jiné
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 10:55   Citovat  

Děkuji vám za odpověď Úsměv Na ceně mi nezáleží, raději si připlatím, než abych někde zůstala trčet s dětmi HaHaaa Letos to bude asi trochu divočina, chceme se podívat na různá místa, takže bez řetězů neodjedu.

O těch ve spreji jsem v životě neslyšela, ale jistější se mi zdají ty řetězové i víc než ty textilní, jelikož jsem v různých diskuzích četla, že se můžou i protrhnout, ale nikomu neberu názor, jelikož jsem je nezkoušela Úsměv ale co se vlastně může u těch dražších řetězových při dobrém nasazení pokazit? O značce Pewag jsem četla hodně dobré názory a proto jsem si našla tuhle nabídku z které bych chtěla vybírat, ale chci si být opravdu jistá Úsměv A určitě než vyjedu je doma desetkrát nasadím a dokud to nebude perfektní, nepřestanu zkoušet HaHaaa

Pokud by mi někdo doporučil nějaké z té nabídky v mém přiloženém odkazu - rozměry jsou 205/55 R16 Úsměv
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 11:16   Citovat  

Bully napsal:
Hlavne budou tezko splnovat podminku zakazu vjezdu bez nasazeni retezu, az to bude nekdo na horach vyzadovat.
Pokud se retezy nepouzivaji casto a vozi se vicemene pro jistotu, poslouzi casto i ty nejlevnejsi. U vsech vam ale dost durazne doporucuji vyzkouset si jejich montaz "nasucho" nez nekam do hor vubec vyrazite. Clovek se to nauci lip v klidu a s navodem polozenym na kapote nez poslepu ve tme, po krk v solne brecce a ve snehove bouri pri -15°C šuk

tak přesně tohle se mi stalo, za ten večer bych se asi dostal do pekla, kdyby to nadávání slyšel ještě někdo jinej než stromy Velmi šťastný jak říkáš, vánice, mráz, zmrzlý ruce, tma a každou sekundu oslnění od výstražných blikačů, protože opravdu nebylo vidět na krok... k nezaplacení Je to tam.
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 11:25   Citovat  

Svedkova.Lucie napsal:
Děkuji vám za odpověď Úsměv Na ceně mi nezáleží, raději si připlatím, než abych někde zůstala trčet s dětmi HaHaaa Letos to bude asi trochu divočina, chceme se podívat na různá místa, takže bez řetězů neodjedu.

O těch ve spreji jsem v životě neslyšela, ale jistější se mi zdají ty řetězové i víc než ty textilní, jelikož jsem v různých diskuzích četla, že se můžou i protrhnout, ale nikomu neberu názor, jelikož jsem je nezkoušela Úsměv ale co se vlastně může u těch dražších řetězových při dobrém nasazení pokazit? O značce Pewag jsem četla hodně dobré názory a proto jsem si našla tuhle nabídku z které bych chtěla vybírat, ale chci si být opravdu jistá Úsměv A určitě než vyjedu je doma desetkrát nasadím a dokud to nebude perfektní, nepřestanu zkoušet HaHaaa

Pokud by mi někdo doporučil nějaké z té nabídky v mém přiloženém odkazu - rozměry jsou 205/55 R16 Úsměv

Doporučuju ty Pewag Brenta C, ty mám také a jestli si dobře pamatuju, tak proti těm levnějsím Brentám mají řetězová očka ze silnějšího matroše, myslím jako průměr "drátu", ze kterýho jsou očka dělaná Velmi šťastný Ty ostatní mi už přijdou zbytečně drahý
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 11:31   Citovat  

tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 19:02   Citovat  

to jsem rad ze jsou dobre zkusenosti s brenta c, koupil jsem si je na letosni zimu Úsměv

jinak byly jen za 300,- a nepouzite - spousta lidi si koupi retezy a nikdy je nepouzije. a pri vymene auta se jich zbavuji ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.11.2012 , 11:33   Citovat  

Děkuji všem za rady, nápady a zkušenosti Úsměv Rozhodla jsem se pro tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sněhové řetězy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: