Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kalendar - diskuze, namety :)
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 17:02   Citovat  

Po prvnim ukoncenem rocniku meho moderovani fotosouteze na kalendar H-C.cz me napadlo zalozit diskuzni tema o nem. Klidne se tady muzeme bavit o tom co nas zajima, kdo mate nejake napady na zlepseni apod., hodi se to resit tady snad i vic nez v tematech na konkretni soutezni mesice.

Samozrejme male resume- jsem rad, ze si soutez vyslouzila svou podporu jak od soutezicich, tak i poctem hlasujicich. Navic je zajem i o kalendar samotny, i kdyz se to zpocatku nezdalo. Sami jste si vsimli ze pocinaje letosnim rocnikem (2012) uz bohuzel diky nizsimu zajmu nedela celou praci se samotnym tiskem kalendare (grafiku, pripravu tisku, distribuci) OS H-C.cz, ale zarizuje to uzivatel mot, diky za to přátele , stejne jako vsem dalsim co se podili na jeho propagaci a distribuci (M@jk, 2bep aj.) a SaKaLovi za tvorbu wallpaperu z fotografii co se umistily na druhych mistech. Kazdopadne bez zajmu vas vsech by to fungovat nemohlo.

Co mam zatim na srdci Úsměv Nejde o nic noveho pod sluncem, vetsinou jsme vsechno nakousli uz driv:

1/ hlasovani:
navrhuji moznost skryti vysledku hlasovani behem jeho prubehu. Casto by to mohlo prispet spis k zamysleni nad snimky samotnymi a ne o tom kolik ma ktery snimek hlasu a proc.

2/ kvalita snimku:
samozrejme me taky mrzi ze byly v nekolika pripadech hlasovanim z ruznych duvodu zvoleny snimky ktere mozna zrovna neoslnovaly svou kvalitou. Je to soutez o tom co za fotky si sami prejeme mit v kalendari, takze co si tam preje mit vetsina hlasujicich, to tam i bude. Demokraticky a bez ohledu na jakoukoli jejich hodnotu.
Jisteze nejsme na nejakem fotoserveru, ale kalendar i v tehle soukromnejsi rezii tvori i tak trochu vizitku H-C. Snad si to vsichni hlasujici uvedomuji přátele

3/ pravidla fotosouteze:
predevsim jsou neustale problemy co se tyka formatu a velikosti snimku: tyhle upravy jsou snad zakladem kazde prace s fotkami. Prekvapuje me kolik lidi umi nebo chce delat ruzne HDR upravy nebo jine zasadni zmeny ve fotografii a pritom neumi (nebo se neobtezuji naucit?) tak trivialni vec jako je format snimku a jeho velikost. Navod na to je vsude na internetu a samozrejme i na tomto serveru v topicu venovanemu upravam fotografii. Tohle pravidlo je tu pro moznost objektivniho porovnani fotografii mezi sebou (dana velikost uz vetsinou dovoluje posoudit kvalitu snimku a pokud bude pro vsechny stejna, umozni i objektivni porovnani s ostatnimi). Soucasne nezabira prilisne misto na serveru a navic sjednoceni formatu zjednodusuje grafickou upravu pri samotnem tisku kalendare. Mj. jde o 2 nejpouzivanejsi vystupni formaty z fotoaparatu vubec, mozna az na vyjimky i jedine. Neberte tedy vyzadovani tohoto pravidla snad za nejakou buzeraci, ale za prakticky zduvodnenou podminku přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:11   Citovat  

Souhlasím s tím skrýt počty hlasů v průběhu soutěže...soutěž bude napínavější a někteří hlasující nebudou mít "berličku" pro hlasování je to dobrý
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:19   Citovat  

V první řadě bych byl pro aby snímek opravdu odpovídal danému měsicí aby to trošku vypadalo a vyzivalo nás to ke kreativnejším snimkum. tento rok to na měsíce moc nevycházelo.
A k tvemu bodu 1. jsem pro skrytí počtu hlasu protože dost ovlinuje rozhodování + není problem říct někomu o registraci/hlas a dohnat např 2 body k vítezství. Navíc Fotosoutěž jakožto soutěž strací vyznam. Výsledky by mely být zveřejněny až po skončení hlasování.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:28   Citovat  

Jirka.H:
aktualnost snimku vzhledem k danemu mesici je taky tema OK Samozrejme ze je to lepsi, tezko ale takova vec pujde vubec uhlidat, tak jestli ma cenu ji prikazovat. Vsechno ted bude logicky jednodussi- prave uplynuly rocnik jsem kvuli drivejsi uzaverce kalendare zkratil a soutezni mesice se zvlast v zaveru trosku rozchazely s kalendarnimi mesici, ted se ale bude zacinat listopadem v listopadu atd. .
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:42   Citovat  

Na vašem místě bych se nebál zajít ještě dál. Vystavit fotky anonymně, tedy bez autora snímku, aby se předešlo hlasům pro oblíbeného autora i když se fotka třeba moc nelíbí. Výsledky a jména autorů by se zobrazily až po ukončení soutěže ve výsledkové listině.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:47   Citovat  

Nipper napsal:
Na vašem místě bych se nebál zajít ještě dál. Vystavit fotky anonymně, tedy bez autora snímku, aby se předešlo hlasům pro oblíbeného autora i když se fotka třeba moc nelíbí. Výsledky a jména autorů by se zobrazily až po ukončení soutěže ve výsledkové listině.

Myslim si ze vetsina lidi foti(me) Velmi šťastný casto prave svoje auto, nekoho jde poznat obcas i podle stylu snimku nebo jeho upravy, tak jestli ma zrovna tohle vyznam..?
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 18:55   Citovat  

k bodu č. 1 pak musíte zakázat ještě příspěvky typu: "jednoznačně Medvídek Pů a taťka šmoula"
K budu č. 2 hodně štěstí, doufám že zas nebude flame war že šrotsung 5s fotí dokonale to mi hlava nebere
k bodu č. 3 pokud fotka nebude mít správný rozměr, nebude zařazena mezi soutěžící, oni se to naučí (jen do každýho měsíce psat mezi zadání rozměry/poměr stran, určitě sám víš že někomu řekneš aby zhasnul a druhý den nechá rozsvíceno...)
k bodu č. 4 měsíce a co je pro ně typicke, kdy letos sněžilo? V květnu, nebo to bylo zaří? tohle pujde blbě i když chápu co tím myslíte, jen rejpu cože cože ?

Propagace: letos jsem jen zahlídl že M@jk dělal seznam lidí, ale pokud to nedám hledat, tak to nenajdu. Pokud uděláte hlavní téma, rovnou bych do prvního příspěvku umístil seznam žadatelů o kalendář. Následně do každýho soutěžního měsíce bych přímo odkazoval na tenhle první příspěvek s nápisem předobjednávka. Klidně i od ledna, aby to lidem vrtalo hlavou dřív jak v listopadu... cože cože ?
A povině každý vyherce si ho musí zakoupit, pokud ne, přepadne to na druhou, třetí... fotku Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:01   Citovat  

Bully: To je taky fakt, byl to jen návrh jak to chodí na jiných fotosoutěžích.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:26   Citovat  

Nipper napsal:
Bully: To je taky fakt, byl to jen návrh jak to chodí na jiných fotosoutěžích.

Jasne, to jde spis o masove zalezitosti, aby se predeslo podvodum (treba jako kdyz tady nekdo zaklada temata s odkazem "poslete hlas pro moje dite/zenu/psa/auto/.."). Tady se prece jenom vsichni stejne uz zname.

Bubaak napsal:
...k bodu č. 3 pokud fotka nebude mít správný rozměr, nebude zařazena mezi soutěžící, oni se to naučí (jen do každýho měsíce psat mezi zadání rozměry/poměr stran, určitě sám víš že někomu řekneš aby zhasnul a druhý den nechá rozsvíceno...)...

Tohle se deje celou dobu co tuhle soutez moderuji, proto to zduvodnuji, aby to nikdo nebral za zbytecnou buzeraci. Vsechny nevyhovujici snimky vracim + jejich predepsany format i presny rozmer v pixelech je uvedeny v pravidlech, dokonce hned v jejich 1. bode (treba si je aspon prectes Velmi šťastný ).

Bubaak napsal:
...Propagace: letos jsem jen zahlídl že M@jk dělal seznam lidí, ale pokud to nedám hledat, tak to nenajdu. Pokud uděláte hlavní téma, rovnou bych do prvního příspěvku umístil seznam žadatelů o kalendář. Následně do každýho soutěžního měsíce bych přímo odkazoval na tenhle první příspěvek s nápisem předobjednávka. Klidně i od ledna, aby to lidem vrtalo hlavou dřív jak v listopadu...

Myslim ze to jde najit docela logicky napr. v sekci Bazar- inzeraty.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 19:37   Citovat  

něco si přešíst to mi hlava nebere Raději budu příště mlčet Mr. Green
Takže k bodu 1. se omlouvám Mr. Green (budiž mi ctí, že se neúčastním)

Ale ne, jen jsem myslel ten kalendář dát vic do podvědomí, třeba do kolonky společné nákupy jsem vlezl dnes po třetí v životě, prvně jsem zjistil že se to tam moc nehybe, podruhý jsem si to ověřil a dnes potřetí (hledal jsem na tvojí radu kde je kalendář Mr. Green ). Posledně hlasovalo kolik lidí? 60? Ale kupujících je 35 to mi hlava nebere
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:12   Citovat  

Bubaak napsal:
Ale ne, jen jsem myslel ten kalendář dát vic do podvědomí...

Souhlas, já když na svém rozlišení monitoru otevřu H-C stránky, tak to na první pohled ani nevidim. A kdybych nebyl takovej fanatik a nesjížděl úplně všechno Úsměv tak to prostě nevidim...
Takže bych to hodil buď mezi články nebo někam nahoru, aby to bylo vidět... Banner asi neumíme, což? Já tedy ne, ale třeba by se tady někdo šikovný našel...
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:15   Citovat  

SaKaL napsal:
Souhlas, já když na svém rozlišení monitoru otevřu H-C stránky, tak to na první pohled ani nevidim. A kdybych nebyl takovej fanatik a nesjížděl úplně všechno Úsměv tak to prostě nevidim...
Takže bych to hodil buď mezi články nebo někam nahoru, aby to bylo vidět... Banner asi neumíme, což? Já tedy ne, ale třeba by se tady někdo šikovný našel...

vždyt tu býval banner byl tuším místo kalendáře akcí nebo si to pletu ?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:16   Citovat  

Bubaak:
nejakou tvou cti to neni, spis je to naopak skoda- fotosoutez te ocividne zajima a presto se ji neucastnis Mrk
Hlasujicich byva vzdycky +- 150, jen tohle kolo to bylo rekordne vic- 188. Kupujicich je ZATIM necelych 40, pocet objednanych kalendaru myslim vic + dalsi pocet zajemcu se ozyva i jinde a jinou formou, kdyz nejsou casto ani ceny H-C.cz.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 20:21   Citovat  

zajímá, hlavně pro inspiraci, ale nevěřím že někoho zajímá moje slečna pořádnej výtlem

Tak jo, budu chvilku mlčet, slibuju Mr. Green
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 21:12   Citovat  

Bubaak napsal:
zajímá, hlavně pro inspiraci, ale nevěřím že někoho zajímá moje slečna pořádnej výtlem

Tak jo, budu chvilku mlčet, slibuju Mr. Green

Nemusis prece fotit zrovna svoje auto, pokud nechces. Jinak pis klidne dal co te jeste napadne, od toho tu tahle diskuze je OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 22:28   Citovat  

Jirka.H napsal:
vždyt tu býval banner byl tuším místo kalendáře akcí nebo si to pletu ?

Jasně, byl tu, ale vyráběl ho Neyo, který to umí nebo na to má software... Což tady z nás nevím zda někdo má/umí...
Já se to snažím suplovat v Honda Dnes (a jednou to byl někdo jinej, už nevim kdo) 24 hodin před uzávěrkou soutěžního kola...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 22:53   Citovat  

A tedy k výše uvedeným bodům a poznámkám:

ad 1, Jsem výrazně pro skrytí počtu hlasů během hlasování (ostatně jak už jsem to psal při duelu Šílenec vs Xenon04). Myslim, a doufám, že to alespoň částečně donutí lidi, aby se více zamysleli nad fotkou jako takovou a né si hned řekli: "Jé hele, to je stejná kára jakou mám/jsem vždycky chtěl/jsem řídil když mi bylo 18..." (tímto se omlouvám všem, kterým jsem se tímto mým výrokem mohl dotknout Se stydím )

ad 2, Kvalita snímku? Možná to bude alespoň částečně spojeno s bodem 1, a taky budu samozřejmě radši, když po té, co si pověsim v práci kalendář H-C, tak se za něj nebudu muset stydět a nebudu za troubu, co si tam věší obrázky, který jsou o ničem...

ad 3, Pravidla a jejich ctění? Možná je to výchovou, možná něčim jiným, ale pokud můžu mluvit za sebe - když se něčeho chci zúčastnit, ať už soutěže či nějaké jiné akce, tak se nejdřív snažím zjistit zda vůbec mohu, jaké jsou podmínky, omezení atd. Přeci nepůjdu přihlásit svoje 5ti leté dítě na závody 2vou letých dětí nebo nepojedu se svym Accoušem na "závody" (no to nepojedu stejně, že Velmi šťastný ) Škodovek s rokem výroby 1996-98... Né, už plácám kraviny, ale každý Windowsy mi přeci ukážou ve vlastnostech souboru kolik má obrázek rozlišení a pokud to nesplňuje, tak to udělám tak, aby to splnil, no né... Úsměv

ad Aktuálnost snímku. No, tohle nevim, no... Přijde mi, že tady už bychom to možná přeháněli... Samozřejmě mi přijde úsměvné, když se v únorovém kole objeví fotka s rozkvetlou loukou, zalitá sluncem a s cachtajícími se spoře oděnými děvčaty (Pozor! Námět... Úsměv ), ale pevně věřim tomu, že jsme tady soudní lidé... Jasně, můžeme na každý měsíc vyhlásit tématické focení (Honda a žena, Honda a muž, Honda a vaše zvíře, Honda v lese, Honda na střeše Úsměv ), abychom podpořili kreativitu, ale otázkou je, kolik se pak přihlásí lidí. Jak už tu jistě zaznělo, nejsme na fotoserveru, takže bych to asi nechal tak, jak to je... Za sebe můžu prohlásit, že se většinou snažím dávat fotky více méně aktuální, nebo minimálně použitelné pro dané období...

Sakrrra, sem se nějak rozepsal... Se stydím tak se omlouvám... a už taky mlčim... :hehe:
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 23:05   Citovat  

Ad aktualnost snimku- vsechno je (samozrejme opet Velmi šťastný) uz v pravidlech, bod c. 4. Navic je i v poznamkach ze si moderator vyhrazuje pravo zmen, jako napr. presunuti poradi snimku v kalendari. V ramci principu- i kdyby pravem vyhral vynikajici snimek s Hondou na snehu v cervenci (a neresme ted jestli byl foceny v lednu nebo opravdu v cervenci na nejakem alpskem ledovci), presunu ho po nejlepsim uvazeni zrejme do nektereho ze zimnich mesicu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 23:34   Citovat  

Tak tam máme(te) "banner" Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 1:15   Citovat  

Dámy a pánové,
o banner si musíte napsat 665+1, Daverovi ... přátele

1) JSEM TÉŽ PRO ZNEVIDITELNĚNÍ HLASOVÁNÍ
2) VĚŘÍM, ŽE KAŽDÝ, KDO FOTÍ TAK I JÁ SE SNAŽÍM ZLEPŠOVAT VE FOCENÍ A VYMAČKÁVÁM ZE SEBE A FOTÁKU CO JDE - LEČ NE VŽDY SE TO POVEDE A NE VŽDY TO NĚKDO OCENÍ ...
3) AKTUÁLNOST - PRO ZMĚNY V POČASÍ TO MOC DOBŘE ... EHM NE VŽDY JDE
4) KALENDÁŘ BYCH NABÍDNUL NECHAL NA PODZIM ... ONO JAK MAJÍ LIDÉ DEADLINE ČILI NŮŽ NA KRKU, VÍCE FUNGUJÍ ... HLAVNĚ RYCHLEJI

přátele

P.S.: kalendářů je objednáno 42ks ... jen pro informaci loni jich bylo 61ks.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 10:44   Citovat  

1) Souhlasím se skrytím průběžných výsledků hlasování.

K ostatním bodům nemám připomínky, skrytím průběžných výsledků se snad zlepší i kvalita výherních snímků, ikdyž co si demokraticky odhlasujeme to budeme mít.
Co se pravidel týče, snad neustálé opakování bude jednou onou matkou moudrosti. Úsměv

Měl bych, ale jeden podnět k distribuci kalendáře.
Nenašel by se někdo z SK, kdo o soutěž a kalendáře aktivně projevuje zájem, mívá cestu do Brna, popřípadě bydlí v rozumné vzdálenosti? Přeci jen jsou pro SK zájemce trochu diskriminační vyšší poplatky za bankovní převod a poštovné do zahraničí.
Samozřejmě pokud by s tím MOT, jako organizátor tisku a distribuce, souhlasil.
Představoval bych si to asi tak, že by si zájemci z SK objednávali standartní cestou, ale platbu by zasílali na SK-účet oné "Slovenské spojky", ta by následně celou částku předala MOTovi a zároveň by u něj po vytištění kalendářů vyzvedla várku pro SK a následně je z SK rozeslala cílovým zájemcům.
Mě osobně to vůbec netrápí, jen mě to napadlo při hledání levnější varianty platby a dopravy pro jednoho SK zájemce z 8G.fora.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 10:55   Citovat  

SK spojku dělá M@jk,ne? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 11:46   Citovat  

jojo dělá, ale nejezdí tam každý měsic, myslim je to dobrý
Tady bylo spíš myšleno najít jednoho zodpovědného souseda, který by sjednotil slovenské platby a následně rozeslal kalendáře. Pošta a převod peněz z čr na SVK je docela randál je to dobrý
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 12:22   Citovat  

to Bubaak, Hellborn: Přesně tak, vím, že tam M@jk jezdí za rodinou a onen náš zmiňovaný případ jsem právě přes něj vyřešil. Jenže příští rok už třeba na Slovensko takto na přelomu roku nemusí jet. Proto jsem měl na myslel spíše nějakého ochotného SK člena.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 12:44   Citovat  

tak rozhodně jsem pro akutálnost snímku v daném měsíci ...
jasný, že záleží na počasí, ale když se podívám na dost fotek za poslední soutěžní měsíc prosinec, tak je tam dost pěkných fotek z přírody a to listopad jak vyšitej ...
skryté hlasování je taky zajímavý nápad, kolikrát vedla úplně nepoužitelná fotka
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 12:51   Citovat  

Petura napsal:
jasný, že záleží na počasí, ale když se podívám na dost fotek za poslední soutěžní měsíc prosinec, tak je tam dost pěkných fotek z přírody a to listopad jak vyšitej ...
skryté hlasování je taky zajímavý nápad, kolikrát vedla úplně nepoužitelná fotka

No holt na prosinec 2012 se musí fotit už v prosinci 2012, jinak by se kalendář zase nestihl udělat... Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 18:11   Citovat  

Petura napsal:

Mrkni se o kousek vys, ke sve pripomince tu uz mas odpoved jeste driv nez ses stacil zeptat Úsměv
Jinak na pocasi nezalezi, kdyz treba na podzim prekvapive prsi, tak se vyfoti auto v desti, ne? Nepromokne HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.11.2012 , 23:54   Citovat  

V sekci Bazar se rozbehla diskuze o moznosti dodatecne upravy uz hlasovanim prijatych "viteznych" fotografii (priklad silenec a jeho logo Construct), tak to bude urcite lepsi v tomhle tematu:

fotografie vybrane do kalendare jsou vizitkou samotneho fotografujiciho i vsech tech, co dali snimku svuj hlas. Pokud byl snimek uz zhotoveny, upraveny, zaslany a odhlasovany v nejake konkretni podobe, nevidim duvod proc by si mel dodatecne kdokoli narokovat nejake pravo na zmenu, upravu nebo vymenu fotografie, kam by tohle dospelo? Pak by cela fotosoutez nemela uz vubec zadny vyznam. A ze da praci a cas vsechno ukocirovat a udrzet v ramci pravidel vam garantuju.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2012 , 0:33   Citovat  

to Bully: i když jsem byl pro úpravu, pokud s tím budou všechny strany souhlasit, tak tohle co jsi napsal má hlavu a patu je to dobrý
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2012 , 6:24   Citovat  

Hellborn napsal:
No holt na prosinec 2012 se musí fotit už v prosinci 2012, jinak by se kalendář zase nestihl udělat... Velmi šťastný

no jasný, ale taky může být 2011 nebo starší, spíš jde o to aby prosincové foto nebylo ze září s balíky slámy, květnové s vánočním stromkem, únorová fotka s letním motivem, atd ...

jinak dodatečné úpravy viz. odstranění loga construct, sice bylo odhlasováno s logem, ale když majitel fotky neumí takhle rozsáhlé retuše tak proč by pro finální tisk nemohla být fotka upravena ...
já např. taky neumím takhle retušovat, a klidně bych si u svojí fotky nechal vymazat SPZku a místo ní dát třeba nápis Civic - v takovýchto detailech bych problém neviděl, horší by bylo kdyby se pomocí photoshopu měnila kola, lepili folie, měnila barva nebo dokonce pozadí
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kalendar - diskuze, namety :)
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina