Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Padělky kol Rays VR-G2
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 21:08   Citovat  

Zdravím!

Už tu je sice téma na fejk advany, ale i přesto si myslím, že nejsem sám koho zajímá názor na fejk rays vr-g2 OK

Jedná se o tohle: tudy odkaz

Má je někdo v 16"? Hrozně moc by mě zajímala váha... případně nějaká fotka OK

Díky!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 21:16   Citovat  

Sakriš ty jako takovej detailista co si na všem potrpí kupuje XYZ podovezk atd. by se mel dívat spíš na tento web tudy odkaz A jak už psal Radek v článku o advanech že kvalita zpracovaní tech rays kol je KO
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 21:18   Citovat  

TD prodává můj známý i s typovým listem pro zípis do TP. Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 21:35   Citovat  

Jirka.H napsal:
Sakriš ty jako takovej detailista co si na všem potrpí kupuje XYZ podovezk atd. by se mel dívat spíš na tento web tudy odkaz A jak už psal Radek v článku o advanech že kvalita zpracovaní tech rays kol je KO

Radek mohl natrefit na výjimku.. proto todle téma přátele
neříkám, že je chci koupit.. jen se mi líbí a zajímají mě názory, skutečný fotky a hlavně váha.... a za tudle cenu jsou podle mě bezkonkurenční...ještě mám možnost koupit lehký 16" OZ Ultraleggera ve stříbrný, ale musely by se přebrousit a dát do černý :hehe:
tak uvidím...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 21:39   Citovat  

Zdendad napsal:
Radek mohl natrefit na výjimku.. proto todle téma přátele
neříkám, že je chci koupit.. jen se mi líbí a zajímají mě názory, skutečný fotky a hlavně váha.... a za tudle cenu jsou podle mě bezkonkurenční...ještě mám možnost koupit lehký 16" OZ Ultraleggera ve stříbrný, ale musely by se přebrousit a dát do černý :hehe:
tak uvidím...

Tak jestly se rozhodujes mezi tema rays a ultraleggera tak je to jasná volba ne Velmi šťastný jinak proti tomuto téma nic nemám jen si myslím že to bude dělat stejnej čínan jak ty advany Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 21:45   Citovat  

Jirka.H napsal:
Tak jestly se rozhodujes mezi tema rays a ultraleggera tak je to jasná volba ne Velmi šťastný jinak proti tomuto téma nic nemám jen si myslím že to bude dělat stejnej čínan jak ty advany Mrk

ty oz mají nějak 6kg... takže koncert... ale dal bych za ně cca 10k + práce za broušení (zvládl bych sám) + do černýho lesku....

za ty rays bych dal 7,5k a měl bych nový kola...

designově odlišné kola a ani nevím který se mi na jazzíka hodí víc... spíš se přikláním ke stylu těch rays.. zmatenej na druhou stranu s těma OZ bych byl uplně někde jinde Úsměv případně by se při prodeji po ně určitě plno lidí porvalo Se stydím
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 21:52   Citovat  

taky bych ani nepřemejšlel a koupil ultraleggery, jelikož bys akorát podporoval zkur**** kopírkáře, který neuměj použít svoje jméno..
a hlavně proč na Jazzu tolik řešíš hmotnost kol? to s tim chceš závodit? Na Jazzu vypadá nejlíp něco ve stylu Work Euroline DH a tomu podobné Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 21:53   Citovat  

To víš že jo ja po techto kolech koukam už delší dobu ale 17tky 5x114,3 jsou dost drahý. Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 21:54   Citovat  

speedy_s napsal:
taky bych ani nepřemejšlel a koupil ultraleggery, jelikož bys akorát podporoval zkur**** kopírkáře, který neuměj použít svoje jméno..
a hlavně proč na Jazzu tolik řešíš hmotnost kol? to s tim chceš závodit? Na Jazzu vypadá nejlíp něco ve stylu Work Euroline DH a tomu podobné Úsměv

nezávodím...řeším hlavně vizuální úpravy... ale nechci těžký kola kvůli spotřebě a tomu, že bych sotva vyjel prudký kopec...(57kw, 110Nm)
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 22:01   Citovat  

speedy_s napsal:

Takze kdyby se to jmenovalo RAVS tak je to uplne v pohode?Úsměv Ale no tak...ty uz jsi jako nekteri jedinci z JDM fora, opravdu si myslis, ze u kol, kde jde JENOM o design zalezi na tom jestli to ma na limci RAYS nebo RAVS? Bud je to original nebo kopie/replika...rozdil mezitim neni. Zakon se obchazi tak jako tak.

V tomhle pripade bych ty "rays" klidne koupil...tvym potrebam to poslouzi bez problemu...a jestli nekdy kopnes kolo tak si za necelou dvojku koupis novy.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 22:06   Citovat  

infinity napsal:
Takze kdyby se to jmenovalo RAVS tak je to uplne v pohode?Úsměv Ale no tak...ty uz jsi jako nekteri jedinci z JDM fora, opravdu si myslis, ze u kol, kde jde JENOM o design zalezi na tom jestli to ma na limci RAYS nebo RAVS? Bud je to original nebo kopie/replika...rozdil mezitim neni. Zakon se obchazi tak jako tak.

V tomhle pripade bych ty "rays" klidne koupil...tvym potrebam to poslouzi bez problemu...a jestli nekdy kopnes kolo tak si za necelou dvojku koupis novy.

není rozdíl ? takže material a pomer kovů pro výrobu slitiny je stejný jako u origo ?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 22:08   Citovat  

[quote="Jirka.H"]To víš že jo ja po techto kolech koukam už delší dobu ale 17tky 5x114,3 jsou dost drahý. Smutný

nevypadá to špatně Úsměv je to dobrý já jen prostě letím k víc japonskýmu stylu... ty oz mají design který nějak extra k jazzíku nejde.. Smutný

spíš něco takovýho si dokážu představit.. jen v černý přátele nebo podobný jako ty "rays"... a když vezmu v potaz, že ty "rays" jsou za pár korun... cože cože ?

1000076copyof8ne6_170.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1000076copyof8ne6_170.jpeg, 142.26 kB
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 22:09   Citovat  

Jirka.H napsal:
není rozdíl ? takže material a pomer kovů pro výrobu slitiny je stejný jako u origo ?

chlape, cetl jsi co jsem napsal? zkus to znovu.
   Návrat  
Partner H-C

Jirka.H napsal:

Myslím, že infi má spíše na mysli název...
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka

Žádný imitace a dvojrozteče...
TD jsou dobrá volba. Když jsem je vzal do ruky, tak jsem nechápal jak jsou lehký.
Volil bych taky tyto, ceny šli dolů... tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 22:12   Citovat  

Zdendad napsal:
Myslím, že infi má spíše na mysli název...

špatně jsem to pochopil Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 22:14   Citovat  

Konec offtopic ... najde se teda někdo kdo ty 16" "rays" má? Nejlépe v černé? cože cože ?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 22:19   Citovat  

Zkousel jsi napsat ohledne vahy prodejci? Cool
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 22:21   Citovat  

infinity napsal:
Zkousel jsi napsat ohledne vahy prodejci? Cool

jo.. asi 2x...prej váhu neví...tak jsem mu napsal, jestli má možnost to zvážit a ještě neodepsal... naštvanej naštvanej nechápu... to je tak těžký to kolo zvážit???? zmatenej zmatenej pořádnej výtlem navíc bych to bral jako samozřejmost uvádět i hmotnost když ty kola prodává...

teď mě tak napadlo.. jestli to jsou fakt tak nekvalitní kola jak někteří tvrdí tak je možnost, že každé kolo váží jinak pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 23:21   Citovat  

Zdendad napsal:
jo.. asi 2x...prej váhu neví...tak jsem mu napsal, jestli má možnost to zvážit a ještě neodepsal... naštvanej naštvanej nechápu... to je tak těžký to kolo zvážit???? zmatenej zmatenej pořádnej výtlem navíc bych to bral jako samozřejmost uvádět i hmotnost když ty kola prodává...

teď mě tak napadlo.. jestli to jsou fakt tak nekvalitní kola jak někteří tvrdí tak je možnost, že každé kolo váží jinak pořádnej výtlem pořádnej výtlem
vážit je to zbytečný protože když mě přivezl Advany tak sem mu řekl: hele chlape otevři všechny ty krabice jesi v nich není vzduch HaHaaa Rešit váhu u Jazzíka je úplně zbytečný, jesi má kolo 6 nebo 8 kg je úplně jedno... Kup si takový kola aby se ti líbily, na obyč ježdění vpoho stačej i ty repliky či padělky je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 23:27   Citovat  

MalTake napsal:
vážit je to zbytečný protože když mě přivezl Advany tak sem mu řekl: hele chlape otevři všechny ty krabice jesi v nich není vzduch HaHaaa Rešit váhu u Jazzíka je úplně zbytečný, jesi má kolo 6 nebo 8 kg je úplně jedno... Kup si takový kola aby se ti líbily, na obyč ježdění vpoho stačej i ty repliky či padělky je to dobrý

tak na půl s tebou souhlasím... tuto sezonu jsem měl 15" fejky advany (teď jsou na prodej) a maximální spokojenost.. a pocitově váží stejně jak 14" alessia co mám teď na zimu cože cože ?
budu radši jezdit na lehčích kolech, protože vím, že to na spotřebě poznám... i v kopci... to myslím, že se mnou bude souhlasit většina
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.11.2012 , 3:01   Citovat  

Zdendad napsal:

No pokud je ma (a jako ze je as fyzicky ma) tak by je mohl zvavzit...asi je dost busy... Úsměv

kazdopadne hlavu si s tim nedelej v 16x7 tipuju ze vaha bude rozmezi 7-8kg, to je opravdu nepodstatne, kdyz si vemes v uvahu ze rozdil v hmotnosti pneu 16" muze byt treba i 3kg Cool
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2012 , 9:57   Citovat  

já se jich na druhou stranu musím zastat že kromě těch vad se kterýma to přišlo jsou naprosto vklidu.Vzhled mi vyhovuje - taky hlavní důvod koupě protože v týhle rozteči a s přijatelným ET pro Legenda je výběr dost bídnej.hodně jsem se bál že na tom nízkym profilu + 1600kg legend budou trpět ale ani jedno kolo neháže Úsměv a to jsem vymetl nejmín 5x (po cestě Týn - ČB )tak brutální díru že jsem zastavil a šel se kouknout jestli tam to kolo ještě je Velmi šťastný takže jestli to kolo někdy praskne tak to už bude taková pecka že bude ko i Legend v tom případě budou ty kola poslední věc která mě bude štvát....

Možná jsem měl na ty vady upozornit prodejce včas a možná by se k tomu i nějak postavil...... každopádně když si představím že bych měl dát 12tisíc za jedno kolo nebo 8 za všechny kola tak je to 40tisíc rozdíl za který udělám parádu jinde.....kde jinde než na Legendu Úsměv kdybych měl doma tiskárnu na prachy tak si koupím origo

PS:na kolech je napsáno FORGED - kovaná , takže by měla být kvalitní né?nebo myslíte že to tam píšou jako takovej chyták? nebo už se tak dělaji každý kola? já nejsem na kola žádnej expert..... tak se ptám protože by mě to zajímalo Úsměv

PS2: záruka na ně je jako na cokoliv jinýho tak není co řešit né?
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2012 , 11:00   Citovat  

Hele ja mam taky ty "rays" taky sice jinej typ a v 15", ale stejnej int. obchod a vaha kola bylo neco kolem 5kg a povedlo se me s tim vzit taky uz nejakou diru a kolo dobry...Takze pokud to mas na normalni jezdeni tak proc ne...Ja o techhle taky uvazoval...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.11.2012 , 11:14   Citovat  

Robbie napsal:
Hele ja mam taky ty "rays" taky sice jinej typ a v 15", ale stejnej int. obchod a vaha kola bylo neco kolem 5kg a povedlo se me s tim vzit taky uz nejakou diru a kolo dobry...Takze pokud to mas na normalni jezdeni tak proc ne...Ja o techhle taky uvazoval...

oni dělali i 15"? Úsměv nikde nemůžu najít....
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2012 , 11:27   Citovat  

Zdendad napsal:
oni dělali i 15"? Úsměv nikde nemůžu najít....

mam na mysli tyhle tudy odkaz

Ale uz je nikde nemaj...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.11.2012 , 11:39   Citovat  

Robbie: Jasný, díky... no já stejně sháním 16"... takže proto hledám někoho kdo je v 16" má a nejlépe v černé.. rád bych nějaké foto jinší než co mají v tom shopu...a případně váhu.. i pocitově..
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2012 , 12:35   Citovat  

Forged je na tom napsáno, aby to byla dokonalejší kopie Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.11.2012 , 15:43   Citovat  

Dával jsem to i do svého topicu, ale tady by to podle mě nemělo chybět taky..

"Riskl" jsem to a objednal je už teď... sice je březen daleko, ale bál jsem se, že by se vyprodaly za tuto cenu a nebo že by už nebyly pak vůbec na konci k zimy k sehnání...
Na první pohled jsem z nich byl hotový (rozuměj neskutečně nadšený) a i z bližšího a důkladnější zkoumání mé nadšení nepřestává OK OK OK OK OK
Mám z nich opravdu obrovskou radost. Bál jsem se, že se mi přihodí to co Radkovi na těch 17" stříbrných, ale žádná vada na nich není Úsměv takže to byla u něho asi opravdu smůla na kus a nebo já mám štěstí Je to tam.
Uvidíme co s nima udělá provoz Úsměv

Přikládám i fotky s mýma pink jdm matkama :hehe:
(16x7 4x100 ET35 BLACK)

img_0202_619.jpg

img_0202_619.jpg, 365.2 kB

img_0198_514.jpg

img_0198_514.jpg, 293.28 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2012 , 17:16   Citovat  

vypadají dobře OK co ty matky ?budeš eloxovat ? kdyby jsi chtěl tak jsem si nechal dovest vzor barev zlatá, modrá červená,oranžová
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Padělky kol Rays VR-G2
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina