Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké rozvody na D15B2?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2009 , 15:57   Citovat  

Předem se omlouvám, jestli to tu už někde je. Ale nenašel jsem. Chtěl bych se zeptat jaké mám koupit? Byl bych rád za nějaký e-shop či kamenný obchod, kdyby někdo doporučil. Našel jsem nějaké sady. Ale raději se zeptám jestli je to opravdu ono.Jo je to na tu 1.5 66kw.

GT K015232XS sada rozvodového řemenu GATES
SK VKMA93500 sada rozvodového řemenu SKF
GT K015409XS sada rozvodového řemene GATES
SK VKMS93500 sada rozvodového řemenu SKF včetně simerinků
NI J1114007 Sada rozvodového řemenu NIPPARTS
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2012 , 17:27   Citovat  

Docela jsem koukal,že se kvalitní řemen a kladka rozvodu na tento motor dá sehnat už třeba za cenu kolem 800,-?
Jaké používáte značky rozvodů? A používáte celou sadu jedné značky,nebo jiný řemen a jiná kladka? Ještě dotaz,napínací pružina se prodává s kladkou??

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2012 , 19:56   Citovat  

vsechno se odviji od ceny za kterou mi dany vyrobek dokaze nekdo sehnat
vetsinou pouzivam znacky jako je gates, skf, koyo, graf, nipparts
nikdy sem nemel na autech jednu znacku rozvodu vzdy nejaka kombinace a nikdy se nic nestalo
ale treba olejove cerpadlo sem nove nikdy nekupoval

Kmóďa: ano napinaci pruzinka je soucasti kladky aspon teda vetsinou ale muze se stat ze neni soucasti baleni

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2012 , 21:28   Citovat  

GMB( aisin )kladka ( cca 500,- )/ mistuboshi řemen ( cca 500,-kč ) , obojí prvovýroba od kvalitních výrobcu ( JPN ne EU výrobci ) .

U sad je blbé to že mohou být klidne namíchané od X výrobcu a označené jako Gates a přitom tam bude gates jen řemen.. o Nipparts ani nemluvě..

pokud není pružinka součástí kladky tak honda ji má dle typu vozu od 100 do 180kč ( resp, nikdy jsem ji v H nekupoval dráž )

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2012 , 21:39   Citovat  

Já právě koukal na řemen Gates za 260,- a kladka SNR asi 560,- tak se mi to zdálo jako hodně dobrá cena to mi hlava nebere

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2012 , 21:42   Citovat  

Dámy a pánové,
také ještě jedna zkušenost.

Nakupuji v Intercars a většinou vychází sada mnohem dráž než jednotlivě.

Naposledy jsem nakupoval rozvodovou sadu na D16Z6: Mitsuboshi řemen, HEPU pumpa a Ruville kladka -> Kč 3110,40 plná cena, Kč 2.650,- s DPH po slevě. Není to moc, ale každá kačka dobrá.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2012 , 22:03   Citovat  

M@jk napsal:
Dámy a pánové,
také ještě jedna zkušenost.

Nakupuji v Intercars a většinou vychází sada mnohem dráž než jednotlivě.

Naposledy jsem nakupoval rozvodovou sadu na D16Z6: Mitsuboshi řemen, HEPU pumpa a Ruville kladka -> Kč 3110,40 plná cena, Kč 2.650,- s DPH po slevě. Není to moc, ale každá kačka dobrá.

vidíš, ja bych se třeba vyhnul ruville, není špatná ale vetsinou mnohem dražší jak GMB/Aisin..

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2012 , 22:40   Citovat  

Idaho napsal:
vidíš, ja bych se třeba vyhnul ruville, není špatná ale vetsinou mnohem dražší jak GMB/Aisin..

Honzínku,
jasně, ony to jsou už desítky korun, to srovná nějaká ta slevička, že?

Hepu - montují kluci i v Ově a není problém
Ruville - bych se nevyhnul, pumpa a kladka německé kvality za příjemnou cenu
Aisin - je suprová ceny ne vždy ji Intercars má
Mitsuboshi - řemen ideální a za dobrý peníz
Contitech - prý nebrat nevím proč
Bosch, Continental - stačí

M. přátele

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2012 , 23:23   Citovat  

M@jk napsal:
Honzínku,
jasně, ony to jsou už desítky korun, to srovná nějaká ta slevička, že?

Hepu - montují kluci i v Ově a není problém
Ruville - bych se nevyhnul, pumpa a kladka německé kvality za příjemnou cenu
Aisin - je suprová ceny ne vždy ji Intercars má
Mitsuboshi - řemen ideální a za dobrý peníz
Contitech - prý nebrat nevím proč
Bosch, Continental - stačí

M. přátele
nebudu se hádat, o "nemecké kvalite made in Spain" si myslím své ( na starém JDM aute nemí co delat, kor když je to dražší.. ), nemluve o vodní pumpe od ruville která je o cca 30% dražší proti Aisinu ( na tento konkrétní motor ), který je skladem.
Ad bosch x ontinetal x mitsuboshi - proč se smířit s něčím co "stačí" (bosch, cont ) když mohu mít výrobek co je perfektní a za méně penez ? ( mitsuboshi )

slevička nic nespraví ( porovnávám nákupky jelikož od nich odvíjím prodejku ).

Nehádám, se každý si dejte co chcete, ja jen chtel dopomoct k jeste vetší uspoře, když už jsi na ní ve svém přízpěvku upozornil...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 6:51   Citovat  

Idaho napsal:
nebudu se hádat, o "nemecké kvalite made in Spain" si myslím své ( na starém JDM aute nemí co delat, kor když je to dražší.. ), nemluve o vodní pumpe od ruville která je o cca 30% dražší proti Aisinu ( na tento konkrétní motor ), který je skladem.
Ad bosch x ontinetal x mitsuboshi - proč se smířit s něčím co "stačí" (bosch, cont ) když mohu mít výrobek co je perfektní a za méně penez ? ( mitsuboshi )

slevička nic nespraví ( porovnávám nákupky jelikož od nich odvíjím prodejku ).

Nehádám, se každý si dejte co chcete, ja jen chtel dopomoct k jeste vetší uspoře, když už jsi na ní ve svém přízpěvku upozornil...

Honzínku,
jasně, též se nehádám, také bych tam dával, když už jsme u toho jen HONDA Parts.

Složil jsem rozvody z Japan dílů, jako Aisin a Mitsuboshi - cenovka nejlepší. Jenže nebyly skladem, jen ten rozvodový řemen. Tak se to složilo z dílů, které byly skladem.

Ono každý má jiné zkušenosti.

ALDA Servis, který nabízí OEM HONDA díly až ze 40%ní slevou samozřejmě umí nabídnout i druhovýrobu, když OEM je kupříkladu u brzdových kotoučů totální nesmysl, tak nabízí Roadhouse, u podvozkových dílů Lemfoerder či Febi. Na druhou stranu 555 či Yamato vůbec nezná a nebere v potaz, jako kvalitní.

Každý má,umí a doporučuje něco.

přátele

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 7:53   Citovat  

Každý servis při nabídce dílu zákazníkum vychází ze dvou věcí, jednou je aby díly byly kvalitní a nemusel řešit reklamace, a druhým hlediskem je samozřejme cena za jakou nakoupí a prodá (= jeho zisk). Pokud nezná "555" asi si moc často H díly neprohlíží protože na mnoha z nich je to vyraženo ( neříkám že na každém ale na dost dílech koupených H jsem to našel, ( stejne jako u toyoty ) proto jsem se na ne zameřil. Je to celé o volbe dodavatele, když dodavtel ty díly v nabídce nemá, odberatel je nezná a nemuže vyzkoušet - v Kelly, Elitu atd je taky nezají a budou ti cpát jak je nipparts "užasná kvalita" jen proto že lidi to berou jelikož nic jiného neznají, protže ostatní dily na JPN " jsou drahé a nedostupné".
mne ale spíše zaráží tve opakované "nebylo skladem" - koukám na online dostupnost a IC to ma skladem skutecne v 99% procentech případu ( to nerejpu, jen říkám že si asi narazil za pultem na nekoho "divného" Úsměv nebo jsi chtel zakaždou cenu odejít s díly hned při objendávce, ale mojhe zkusenost je taková že ten díl vždy odpoledne nebo druhý den ( podle toho kdy objednás ) prost mají, jelikož ty díly sou skladem ( a je to videt i na online dostupnosti ).

každopádne dost už dohadá - prosím neoslovuj mne Honzíku Velmi šťastný mam z toho pocit jako bychom bychom byli manželé Velmi šťastný

M@jk napsal:
Honzínku,
jasně, též se nehádám, také bych tam dával, když už jsme u toho jen HONDA Parts.

Složil jsem rozvody z Japan dílů, jako Aisin a Mitsuboshi - cenovka nejlepší. Jenže nebyly skladem, jen ten rozvodový řemen. Tak se to složilo z dílů, které byly skladem.

Ono každý má jiné zkušenosti.

ALDA Servis, který nabízí OEM HONDA díly až ze 40%ní slevou samozřejmě umí nabídnout i druhovýrobu, když OEM je kupříkladu u brzdových kotoučů totální nesmysl, tak nabízí Roadhouse, u podvozkových dílů Lemfoerder či Febi. Na druhou stranu 555 či Yamato vůbec nezná a nebere v potaz, jako kvalitní.

Každý má,umí a doporučuje něco.

přátele

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 17:28   Citovat  

Idaho napsal:
Každý servis při nabídce dílu zákazníkum vychází ze dvou věcí, jednou je aby díly byly kvalitní a nemusel řešit reklamace, a druhým hlediskem je samozřejme cena za jakou nakoupí a prodá (= jeho zisk). Pokud nezná "555" asi si moc často H díly neprohlíží protože na mnoha z nich je to vyraženo ( neříkám že na každém ale na dost dílech koupených H jsem to našel, ( stejne jako u toyoty ) proto jsem se na ne zameřil. Je to celé o volbe dodavatele, když dodavtel ty díly v nabídce nemá, odberatel je nezná a nemuže vyzkoušet - v Kelly, Elitu atd je taky nezají a budou ti cpát jak je nipparts "užasná kvalita" jen proto že lidi to berou jelikož nic jiného neznají, protže ostatní dily na JPN " jsou drahé a nedostupné".
mne ale spíše zaráží tve opakované "nebylo skladem" - koukám na online dostupnost a IC to ma skladem skutecne v 99% procentech případu ( to nerejpu, jen říkám že si asi narazil za pultem na nekoho "divného" Úsměv nebo jsi chtel zakaždou cenu odejít s díly hned při objendávce, ale mojhe zkusenost je taková že ten díl vždy odpoledne nebo druhý den ( podle toho kdy objednás ) prost mají, jelikož ty díly sou skladem ( a je to videt i na online dostupnosti ).

každopádne dost už dohadá - prosím neoslovuj mne Honzíku Velmi šťastný mam z toho pocit jako bychom bychom byli manželé Velmi šťastný

Oléé,
si zabil Ajdahooooo Velmi šťastný
přátele

Příteli,
to nebylo úmyslně - vyřešeno po telefonu.

Velmi šťastný
přátele

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké rozvody na D15B2?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď