Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: volba prezidenta ČR. koho ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 12

Hlasovat budu pro:
Miloš Zeman (SPOZ)
18%
 18%  [ 38 ]
Jan Fischer
8%
 8%  [ 17 ]
Zuzana Roithová (KDU-ČSL)
1%
 1%  [ 3 ]
Jiří Dienstbier (ČSSD)
3%
 3%  [ 7 ]
Jana Bobošíková (Suverenita)
0%
 0%  [ 1 ]
Karel Schwarzenberg (TOP09)
11%
 11%  [ 25 ]
Vladimír Dlouhý
0%
 0%  [ 0 ]
Přemysl Sobotka (ODS)
2%
 2%  [ 5 ]
Vladimír Franz
33%
 33%  [ 71 ]
Táňa Fischerová
2%
 2%  [ 5 ]
Tomio Okamura
18%
 18%  [ 39 ]
Hlasovalo : 211
Celkem hlasů : 211

665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:14   Citovat  

Uděláme si malý průzkum, koho bychom tady na H-C volili, kdo to vyhraje v rámci H-C Honda

Mimochodem, půjdete volit všichni, ne ?

tady si jde počíst krátce o kandidátech

Osobně mam kandidáty jasný. Modrou krev anebo modrej obličej. Jeden zkušenej v politice s respektem, druhej inteligentní s velkym potenciálem Úsměv a rozhodně to nebude žádná nuda. Na druhou stranu komunistickej kabát Fischera, Bobošíkovou anebo šílenýho Okačumuru ani náhodou. Ostatní víceméně průměr až na Zemana.

Jakže se na to koukáte vy ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:20   Citovat  

Já teda Václava V. ne... Aby to nebyl další "král Dobře",který vše prospí... HaHaaa
   Návrat  
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:24   Citovat  

Abych pravdu řekl tak sám vůbec netuším koho, kdo by nejlépe reprezentoval tu naší zemi ? Fakt nevím ...

Tomio má sice fajn názory hlavně ohledně nepřizpůsobivých....

Prostě zatím vůbec nevím uvidíme co ukáže volební kampaň...
Ale co tak sleduji tak zatím má největší šance Fischer
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:25   Citovat  

Franz.
Schwarzenberg.
Fischerová.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:27   Citovat  

Kutlas a dalsi- chces volit toho kdo je podle tebe pruchozi, nebo chces tyhle volby pojmout jako jednu z mala prilezitosti kdy muzes primo neco aspon malinko ovlivnit a budes volit toho koho volit chces?
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:34  Naposledy upravil Lukas28 dne 28.11.2012 , 23:43, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Fischer není bez koslivců

tudy odkaz

Podle dnešních Lidových novin je totiž Jan Fischer mladší zaměstnán na poloviční úvazek na úřadě vlády. Prý jako „odborník na extremismus“ pod vládním zmocněncem Kocábem, tj. třetí osobou této povedené trojky. Jeho plat je tajný. Jednadvacetiletý syn úřednického premiéra je zkrátka „odborník“ a tím to hasne. Daňový poplatník to zaplatí.

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:38   Citovat  

[quote="Bully"]Kutlas a dalsi- chces volit toho kdo je podle tebe pruchozi, nebo chces tyhle volby pojmout jako jednu z mala prilezitosti kdy muzes primo neco aspon malinko ovlivnit a budes volit toho koho volit chces?[/quote

Pravda je v tom že jsem se zatím nijak extra o volby nezajímal, zatím jsem byl médiama informován hlavně o Fischeroj a Okamuroj, plus jsem u Okamuroj sledoval jeho Topic na Stream.cz ...

O dalších kandidátech moc nevím a dokonce i když je to smutné nevím vůbec nic ...
Ale neříkám že volit nepůjdu to asi půjdu i když to nic nezmění ....
Takže uvidíme jak to vše bude pokračovat.
Ale moc dobře tuším že najednou v médiích se bude řešit korupce a jiná špína kandidátu na prezidenta
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:42   Citovat  

asi to už znáte , ale musím to sem dát.....
Sejde se Čech,Žid,Rakušan,Japonec a Avatar.....takhle nezačíná vtip, takhle začnou naše prezidentské volby..

Je to bohužel pravda , nakonec to bude ovšem bude důkaz čekého švejkovství až pojede Avatar na návštěvu třeba Bílýho Domu, americký senátoři mu tam budou tleskat a budou to vysílat všechny televize světa. Takže proč ne ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:50  Naposledy upravil Kutlas dne 28.11.2012 , 23:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Lukas28 napsal:
Fischer není bez koslivců

tudy odkaz

Podle dnešních Lidových novin je totiž Jan Fischer mladší zaměstnán na poloviční úvazek na úřadě vlády. Prý jako „odborník na extremismus“ pod vládním zmocněncem Kocábem, tj. třetí osobou této povedené trojky. Jeho plat je tajný. Jednadvacetiletý syn úřednického premiéra je zkrátka „odborník“ a tím to hasne. Daňový poplatník to zaplatí.

tudy odkaz

To víš že si najdou pozici která vypadá že se tam něco dělá . A placená bych řekl že je pohádkově .....

A takovejch pozic je jak v státním sektoru tak bohužel i soukromím....
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:52   Citovat  

Zdar,
no je to fakt zajímavé ... já se nebudu orientovat podle modré krve či růže ... ale dle faktů, zásluh a zkušeností. Právě ta příslušnost k různým barvám mne irituje nejvíce.

paní Fischerová - málo průbojná, ale žena by nám v úřadu slušela
pan Franz - proč ne, ten člověk je velice inteligentní a má fakt něco v hlavě
pan kníže - kdyby nespal, měl by úroveň, neboť reprezentovat by uměl, ale je to už starý pán ... bohužel.
pan Zeman - jeho bonmoty a slušné vystupování mne přesvědčilo po xy let premiérovství, že má charakter, oproti například Tupolánkovi, který zavedl hrubost a hulvátství a v neposlední řadě "jedničky"

Ostatní je, prominte mi, výsměch a hraní na city lidí, kteří rádi zapomínají.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:58   Citovat  

Jednoznačně Franz, jedinný zajímavý kandidát ... ostatní jsou odpad to snad ne
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 0:03   Citovat  

Kutlas napsal:
To víš že si najdou pozici která vypadá že se tam něco dělá . A placená bych řekl že je pohádkově .....

A takovejch pozic je jak v státním sektoru tak bohužel i soukromím....

a ještě měl Bartáka za ministra obrany, co o těch Pandurech nevěděl??!!

ten kdo tam byl už je většinou namočený KO
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 0:07   Citovat  

Daver napsal:

Když jsme u těch odpadů, mám pocit, že jsou nám tlačeny jen odpadky a my to vesele konzumujeme. to snad ne
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 9:06   Citovat  

Daver napsal:

přesně tak!

jedině Franz, Zeman nikdy! hodně lidí naráží na jeho tetování ale já tam radši uvidím Franze než nějakýho němčoura nebo polo japonce.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 9:35   Citovat  

Daver napsal:
Jednoznačně Franz, jedinný zajímavý kandidát ...

Já ho taky budu volit - jednak jsme se s ním kdysi bavili v literární kavárně a vypadá jako rozumný a jednak by mě zajímalo, jak budou vypadat jeho fotky ve třídách (první dítě v dalším prez. volebním období už bude školou povinné) a poštovní známky... HaHaaa
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 10:15   Citovat  

Už od malička jsem věděl,že Franc je má jasná volba.Když už je tady ten cirkus tak proč nemít odpovídajícího prézu (myslím vzhled jinak je to kapacita). pořádnej výtlem
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 10:26   Citovat  

Můj názor :
Zeman : podtrhnul celý národ opoziční smlouvou, starší člověk, podle mne je potřeba dost energie na tento úřad a přijde mi jako ne zrovna reprezentativní.
Fišer : zná mapu, něco umí, ale v politice se na něj jako na každého něco najde, zná jazyk, nevypadá nemocně naopak státník jak vyšitej
Roithová : pouze alternativa sázející na to, že lidi nebudou chtít volit profláknuté tváře..neslaná nemastná
Dinstbier : těží ze svého příjmení, hmatatelnou práci a postoj jsem nezaregistroval
Bobošíková : k ní mám pozitivní postoj od doby ,,okupace,, čt. Nebojí se jít s kůží na trh, ale trochu víc mi vadí její kandidatura na prezidentku za KSČM. Vypadá dobře ale u prezidentských protějšků by asi neměla respekt. Světově známá asi moc není byt pracovala jako europoslankyně.
Šváca : vypadá že umře každou minutu, nebo v lepším případě usne, absolutně nereprezentativní vzhledem k dříve napsanému
Dlouhý : pamatuji si ho jako předsedu ODA, která neměla jasnější vizi a byla to podle mně juniorka ODS. Vadí mi jeho minulost v KSČ
Sobotka : bez názoru na něj zatím ... okomentuju až si ho prolustruju
Franz : beru pouze jako políček do tváře našich politiků tak aby si uvědomili že lid ze zoufalství má vůli hledat jinde. Ale absolutně si ho nedokážu představit jako reprezentaci ČR zvláště když cestuju a odpovídám na dotazy o ČR, za tohle bych se opravdu styděl a obrázek o švejcích by byl dokonán. Ten kdo opravdu uvažuje o tom, že by jej volil by se měl nechat léčit! Tím nesnižuju jeho morální hodnoty, ale reprezentace to rozhodně není.
Fischerová : přijde mi moc ...prostě měkejš
Okamura : bez politický stopy, ano možná by jeho zvolení ukázalo že nejsme národ rasistů jak se říká, ale zatím nevidím hmatatelnou práci pro čr, krom kritiky a říkání toho co chceme slyšet. Takže spíš strach aby to nedopadlo jako s veverkama. Hledat prostě za každou cennu náhradu. Nicméně je ze hry venku, takže není o čem. Byť bych volil mezi ním, bobo a rybářem.

Tak a ted francomilové do mě.
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 10:29   Citovat  

No to je vono - to bude paráda, až bude Franz viset v každý třídě ve všech školách Velmi šťastný

Ale k věci.. za sebe říkám Franz nebo Fischerová. V těchto dvou kandidátech ani při bedlivějším zkoumání nevidím tu typickou politickou faleš, která by mi bránila uvěřit myšlence, že to myslí dobře..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 10:32   Citovat  

No, pokud jde především o vzhled (který tedy podle někoho France diskvalifikuje), možná bychom mohli angažovat nějakého kapesního zloděje se sošným profilem, měl by na co navazovat Úsměv
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 10:53   Citovat  

třeba někomu pomůže TOTO

jinak za mě...

Fischer: loutka k ničemu
Bobošíková: sice jí nesnesu, ale obdivuju její odhodlání se kamkoliv nacpat Úsměv
Zeman: nepatří mezi mé oblíbenca, názorově jsme mimo, ale je to zkušenej politik
Pitomio: ne... stačí se podívat na jeho blog... kdyby měl trochu soudnosti tak budiž, ale takle ne
Franz: politik to sice neni, ale hlupák taky ne a aspoň by se o ČR mluvilo Úsměv
Dienstbier: proboha proč?
Schwarzenberg: už by měl radši odpočívat
Sobotka: je mi názorově asi nejblíž, ale bez šance

zbytek mě nezajímá

hlavně by tam podle mě neměla být loutka... na Klause se může nadávat jak chce, ale nedá se mu upřít, že měl vlastní hlavu a byl to státník...
ze součané sestavy tam nikoho takového nevidim
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 11:07   Citovat  

Minor: svatá pravda ...

crxmann: hele my "méně pohlední" uvažujeme prostě jinak pořádnej výtlem ... nezapomeň, kam tě ty tvoje touhy po "reprezentativnosti" zavedly ...

Uvažuje se Okamura kvůli rasismu a diskriminujeme Franze za vzhled? Poznali byste, že je Okamura Japonec, když by vypadal třeba jako indian? Takže jde o vzhled že ? ... dycky jde o vzhled (teda až na ty blbečky s TNT kolem pasu)

Franz je pro mě jasná volba a není to jen o tom ukázat zoufalství, je to o tom ukázat, že národ přemýšlí a přestává akceptovat pozlátka na úkor selského rozumu ... teda aspoň doufám Úsměv
   Návrat  
Jenda.4g je teď offline  Jenda.4g
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 11:08   Citovat  

Franz. Líbí se mi jeho názory a je mi jedno, kdo si co bude myslet o jeho vzhledu. Úsměv
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 11:29   Citovat  

Tak já nevím. To ke kariéře prezidenta stačí potetovat si ksicht, nikdy nepracovat a naučit se pár keců od PR poradce ? Všichni co přemýšlíte nad hlasy pro Franze, slyšeli jste jej někdy mluvit ? Dokud je rozhovor v jeho režii, snaží se držet naučených PR frází, ale jakmile ho někdo vyvede z míry začne mlít exkrementy (viz Uvolněte se prosím). Jestli tenhle člověk vyhraje, tak to o tomto národu vypoví mnohé.
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 11:37   Citovat  

Tomio Okamura VTEC přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 11:38   Citovat  

dj-bobr napsal:
No to je vono - to bude paráda, až bude Franz viset v každý třídě ve všech školách Velmi šťastný

Ale k věci.. za sebe říkám Franz nebo Fischerová. V těchto dvou kandidátech ani při bedlivějším zkoumání nevidím tu typickou politickou faleš, která by mi bránila uvěřit myšlence, že to myslí dobře..

tak tvůj příspěvek mi připomněl ten vtip jak toho malýho cikána vyhoděj ze zvláštní školy a starý ho daj na církevní gympl a on začne nosit jedničky a doma mu řikaj jak je to možný a on na to néé tam je v každý třídě na zdi přibitej chlap tam se s nikym nese*ou Velmi šťastný

jinak já bych nejradši volil Klause takže jsem pro Miloše Mrk
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 11:43   Citovat  

Franz nebo strejda Milouš, neměl jsem zatim cas se vice zajimat, treba to bude nekdo uplne jinej, Vanoce ukazou
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 11:55   Citovat  

Meethos napsal:
Tak já nevím. To ke kariéře prezidenta stačí potetovat si ksicht, nikdy nepracovat a naučit se pár keců od PR poradce ? Všichni co přemýšlíte nad hlasy pro Franze, slyšeli jste jej někdy mluvit ? Dokud je rozhovor v jeho režii, snaží se držet naučených PR frází, ale jakmile ho někdo vyvede z míry začne mlít exkrementy (viz Uvolněte se prosím). Jestli tenhle člověk vyhraje, tak to o tomto národu vypoví mnohé.

Tak jsem si podíval na show Krausa (Uvolněte se prosím) zde odkaz tudy odkaz
Abych pravdu řekl tak mě tímhle výstupem přesvědčil o tom že vše má naučené jako kniha.
Přemýšlí nad každém slovu což je moc dobře vidět a hlavně jak je šíleně nervózní když odpovídá jako Pan někdo.
Nepřesvědčil mě ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 12:39   Citovat  

Výňatek ze životopisu na wikipedii:
(pokud by někdo například pedagogickou činnost nepovažoval za práci)

Vladimír Franz zkomponoval hudbu k více než 140 divadelním představením. Svými scénickými kompozicemi ovlivnil tvorbu nejvýznamnějších představitelů nové generace české divadelní režie. Ve svých scénických skladbách uplatňuje principy vlastní teoretické koncepce autonomní role hudby jakožto jedné z určujících složek dramatu.

Vedle tvorby scénické a hudby k projektům filmovým a televizním se věnuje intenzivně také volné tvorbě. Je autorem monumentálních i komorních hudebních děl, jež zahrnují několik scénických oratorií, zpěvohru, kantáty, písně či madrigaly. Dosavadní vrcholy jeho tvorby představují opery Ludus Danielis a Válka s mloky, opera-oratorium Údolí suchých kostí, 1. symfonie nazvaná Písně o samotách a hudba k baletu Zlatovláska.

Diskografie:

Kamenný most – 1997
Faust – 1998
Cirkus Humberto – 1998
Júdit Tractatus Pacis – 1999
Vladimír Franz pro Národní divadlo – 1999
Gazdina roba – 2000
Rút – 2001
Kruhy do ledu – 2002
Ha-Hamlet !!! (Shakespearovská svita) – 2005
Triptych: Smrt Pavla I, Amfitryon, Znamení kříže – 2007
Skeletoni – 2007

Ocenění:
Cenu Nadace Alfréda Radoka v kategorii „nejlepší hudba“ získal šestkrát, a to v letech:

1998 – za scénickou hudbu k divadelní hře Bloudění (Durych), režie J. A. Pitínský, Národní divadlo
2000 – za scénickou hudbu k divadelní hře Hamlet (Shakespeare), režie V. Morávek, Klicperovo divadlo Hradec Králové
2002 – za scénickou hudbu k divadelní hře Markéta Lazarová (Vančura), režie J. A. Pitínský, Národní divadlo
2005 – za scénickou hudbu k divadelní hře Znamení kříže (Calderón de la Barca), režie Hana Burešová, Městské divadlo Brno
2006 – za scénickou hudbu k divadelní hře Amfitryon (Moliére), režie Hana Burešová, Městské divadlo Brno
2007 – za scénickou hudbu k divadelní hře Smrt Pavla I., Městské divadlo Brno
V roce 2004 získal nominaci za scénickou hudbu k divadelní hře Macbeth, Divadlo na Vinohradech, a umístil se s ní na 2.–3. místě.

Cenu Divadelních novin v kategorii „hudební divadlo“ získal v roce 2002 společně s Jiřím Suchým za zpěvohru Pokušení sv. Antonína.

V roce 2011 získal výroční cenu Ochranného svazu autorského v kategorii „Vážná skladba roku“ za skladbu Radobyl
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 13:57   Citovat  

Jeho výstup u Krauze na mne taky působil stejně, jako když to měl nabiflovaný, což asi měl ... na druhou stranu, co byste dělali vy, když by vás někdo vyhecoval ke kandidatůře a najednou se na vás začaly upírat zraky ze všech stran a snaží se najít jedinou skulinku, jak vás zlikvidovat ...

Mě by dobře nebylo a nejspíš bych koktal ... jenže já raději upřednostním nervózního člověka, který přemýšlí o svých odpovědích, než narcistního fištróna s donebevolající sebejistotou ...

Ale to je jen můj názor, že Úsměv
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 15:23   Citovat  

hmm kalkulačka volební. zajímací.

mi vyšel právě Franz a pak Sobotka
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz